jedna muška tema, a da nije gay
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: jedna muška tema, a da nije gay
Jednom sam pokušao gledati superbowl i zaspao nakon 10min,a bejzbol još nikada...
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Imam regan jezik.
To mi dosta.
B-)
To mi dosta.
B-)
Ja sam pokušao jednom gledat bejzbol, ali mi je to toliko dosadno i nerazumljivo bilo da sam odustao brzo. Mislim da je jedino još kriket gluplji sport.muckodjubre wrote:Jednom sam pokušao gledati superbowl i zaspao nakon 10min,a bejzbol još nikada...
Ne. Lik bio 30-ih godina ko i ja tad. Najsmješnije je to što smo se zakačili radi pasa.scorpion wrote:Šta si je oteo nekom klinji?Roland Deschain wrote:Ja je nisam kupio...oteo sam je, prije 12-13 godina. Živa istina.scorpion wrote:Andreas Goldberger wrote:Aj ova tema moze proci ka polu gay.Živimo u zemlji u kojoj nikad niko bejzbol palicu zbog bejzbola kupio nijeAndreas Goldberger wrote:Bejzbol palicu bi moga jedino nabaviti. Otac je uvik ima u gepek, i to metalnu.
Roland Deschain wrote:Ja sam pokušao jednom gledat bejzbol, ali mi je to toliko dosadno i nerazumljivo bilo da sam odustao brzo. Mislim da je jedino još kriket gluplji sport.muckodjubre wrote:Jednom sam pokušao gledati superbowl i zaspao nakon 10min,a bejzbol još nikada...
Guest- Guest
Jedne godine sam pokušao gledat Superbowl na streamu, ali mi nije valjao stream pa nisam. Nemam pojma, američki nogomet mi ne izgleda loše. Dao bi mu šansu da imam priliku. Mislim da bi čak i pokušao igrat da sam u Americifridrih_niche wrote:Superbowl?
Samo napalm za to smeće...
<3
Previše ga prekidaju. Nema stalno akcije, tempo je nikakav...više traju prekidi nego čista igra.scorpion wrote:Jedne godine sam pokušao gledat Superbowl na streamu, ali mi nije valjao stream pa nisam. Nemam pojma, američki nogomet mi ne izgleda loše. Dao bi mu šansu da imam priliku. Mislim da bi čak i pokušao igrat da sam u Americifridrih_niche wrote:Superbowl?
<3
To sam i ja čuo, ali navodno zbog marketinga. Sad ne znam je li to važi samo za superbowl ili je svaka tekma takva.Roland Deschain wrote:Previše ga prekidaju. Nema stalno akcije, tempo je nikakav...više traju prekidi nego čista igra.scorpion wrote:Jedne godine sam pokušao gledat Superbowl na streamu, ali mi nije valjao stream pa nisam. Nemam pojma, američki nogomet mi ne izgleda loše. Dao bi mu šansu da imam priliku. Mislim da bi čak i pokušao igrat da sam u Americifridrih_niche wrote:Superbowl?
<3
Nije navodno već je zbog reklama,žderanja hot dogova i ispijanja litrenih cola
Demi ako nije gay odmah nevalja.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
To je smeće, ali sport kao sport je okmuckodjubre wrote:Nije navodno već je zbog reklama,žderanja hot dogova i ispijanja litrenih cola
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jedna tema za Baku
» Evo jedna tema za kaju
» Jedna neideološka tema...
» Jedna ekumenska tema
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Evo jedna tema za kaju
» Jedna neideološka tema...
» Jedna ekumenska tema
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet