Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
Page 1 of 1
Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
'Epidemija' o kojoj se šuti: Silovanje tisuća djevojčica u Engleskoj
Petar Stošić prije 3 sata
424
Foto: West Yorkshire Police
VICTORIA Agoglia imala je 15 godina kad je umrla od predoziranja heroinom 2003. Bila je dijete iz doma za nezbrinutu djecu, gdje je smještena nakon što joj je umrla majka.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/epidemija-o-kojoj-se-suti-silovanje-tisuca-djevojcica-u-engleskoj/2154784.aspx
Petar Stošić prije 3 sata
424
Foto: West Yorkshire Police
VICTORIA Agoglia imala je 15 godina kad je umrla od predoziranja heroinom 2003. Bila je dijete iz doma za nezbrinutu djecu, gdje je smještena nakon što joj je umrla majka.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/epidemija-o-kojoj-se-suti-silovanje-tisuca-djevojcica-u-engleskoj/2154784.aspx
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
Važno da su briti protiv poljske i europske imigracije, ali svoj pakistan vole.
trpaj još.
trpaj još.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pročita san temu. Ne vidim zašto bi mene ovo zanimalo. Maloljetnička prostitucija i droga. Ne znam šta bi me to zanimalo. Tisuću mladih cura je nebitna brojka u ukupnoj populaciji da bi to bila pronatalitetna tema. Očito je više tema droga i kriminal , iskorištavanje maloljetnica , prostitucija maloljetnica navučene na drogu itd itd itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sad sam pogleda jedan dobar film na ovu temu , Amerika u bliskoj budućnosti , previše ljudi i kriminala i jednom godišnje jedna noć nema policije a do sedam ujutro svaki zločin koji se napravi neće biti kažnjiv i onda sama vlada ubija sirotinju po siromašnim četvrtima glumeći da su obični građani koji rade pročišćenja
Tako ti je i ovo , njih policija gleda kao problem a ne žrtve i onda slučajeve gurne u ladicu i onda imaš epidemiju tog kriminala i to ti je to.
Tako ti je i ovo , njih policija gleda kao problem a ne žrtve i onda slučajeve gurne u ladicu i onda imaš epidemiju tog kriminala i to ti je to.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
,,Pročišćenje'' kasniš Longi,to je već stari film,ima ih već par nastavaka,kao i serije.Nedavno odgledao drugu sezonu.Vjerojatno je i onaj Filip Zavadlav gledao ,,The Purge''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Jedna malo vedrija tema za našeg Longija :9
» Tema za Longija (emanćipaćija)
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna ležerna za Longija
» Tema za longija: U Dubrovniku više prostitutki nego inače
» Tema za Longija (emanćipaćija)
» Još jedna za našeg Longija
» Evo jedna ležerna za Longija
» Tema za longija: U Dubrovniku više prostitutki nego inače