Evo jedna tema za kaju
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Evo jedna tema za kaju
MONSTRUOZNO
LEVIJATAN OBJAVIO IZNIMNO UZNEMIRUJUĆU SNIMKU: Mladić dozvao psa, pomazio ga pa u njega svom snagom zario nožAutor: Danas.hr 15:02 29.12.2018
‘Molimo tviter zajednicu da nam pomogne da izguramo svi zajedno da monstrumi hitno budu uhapšeni i kažnjeni!!! Nećemo se smiriti dok se ovo ne riješi!’, stoji u objavi Levijatana.
Kontroverzni pokret ‘Levijatan’ na svojim j edruštvenim mrežama objavio snimku monstruoznog zločina koji se, kako kažu, dogodio u Obrenovcu. Tvrde kako se radi o obredu sotonističke sekte “Kefo zote” te pozivaju zajednicu da im pomogne da se počinitelje ovog bezumnog i brutalnog zločina privede licu pravde.Na uznemirujućoj snimci mladić s kapuljačom na glavi doziva psa, kojeg potom pomazi te izvuče nož i svom snagom ga zarije u bespomoćnu životinju. Prema pisanju srpskih medija, policija je s ovim slučajem upoznata te traga za glavnim akterima ove snimke.
Snimku možete pogledati ovdje, ali upozoravamo vas da se radi o iznimno mučnim i uznemirujućim scenama.
https://net.hr/danas/svijet/levijatan-objavio-iznimno-uznemirujucu-snimku-mladic-dozvao-psa-pomazio-ga-pa-u-njega-svom-snagom-zario-noz/
Ovo je jednako toliko grozno kao islamističko klanje skandinavski turistkinja u Maroku ili kršćansko spaljivanje žena na lomačama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Evo jedna tema za kaju
pokusavaju kopirati one iz maroka
za pocetak ćukica
umjesto da cijepaju drva ili slicno
za pocetak ćukica
umjesto da cijepaju drva ili slicno
dijagram-
2015-08-09
srce bi im vadila nožem ko maye, vezala ih i na živo i samo tijelo bacila niz liticu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
uhapsili su ih, monstrum i žena monstrum koja je snimala.
al šteta da ostane samo na kazni , pustiti ih trebaju
to treba zarobiti i rezati im motorkom udove, njoj ruku, njemu nogu, njemu jezik, njoj bubreg izvaditi i doktora naći da ih šiva i infuziju daje da požive 15 ak dana.
al šteta da ostane samo na kazni , pustiti ih trebaju
to treba zarobiti i rezati im motorkom udove, njoj ruku, njemu nogu, njemu jezik, njoj bubreg izvaditi i doktora naći da ih šiva i infuziju daje da požive 15 ak dana.
2015-08-15
E sad kad si već tako okrutna morala bi biti sigurna da netko ni kriv ni dužan ne završi u tvojim rukama, morala bi sazvati saborsko povjerenstvo o tome, pa saborsko povjerenstvo za sukob interesa, pa GREVIO i Radu Borić da oni iznesu svoj sud, pa Sarnavku jer bez nje ništa ne može proći, pa vidjeti sa pravnom službom jel to u skladu sa Marakeškom deklaracijom, poslušati što kaže drug Maras bez obzira što znaš da će opaliti glupost, pa zatim se obratiti Kušćeviću koji je mjerio dužinu aplauza za svakog koji je nešto rekao i na kraju Milorada Pupovca koji je kao vegeta(u sve se mješa) da kaže svoj pravorijek o svemu( ono jel srpski pas, jel mu vlasnik srbin, jel su mu preci masakrirani u jasenovcu ili kevinoj jami, jel bilo njegovih očiju na poglavnikovom stolu....)kaya wrote:srce bi im vadila nožem ko maye, vezala ih i na živo i samo tijelo bacila niz liticu
Jesi li spremna na to sve
preskočila bi to, ne ozbiljno, ne bi mogla ubiti ni miša , al ovakvo što kao ovaj ljubavni par ..pa mayke mi...ja bi to mogla klati, uzela bi nože i klala doslovnotre wrote:E sad kad si već tako okrutna morala bi biti sigurna da netko ni kriv ni dužan ne završi u tvojim rukama, morala bi sazvati saborsko povjerenstvo o tome, pa saborsko povjerenstvo za sukob interesa, pa GREVIO i Radu Borić da oni iznesu svoj sud, pa Sarnavku jer bez nje ništa ne može proći, pa vidjeti sa pravnom službom jel to u skladu sa Marakeškom deklaracijom, poslušati što kaže drug Maras bez obzira što znaš da će opaliti glupost, pa zatim se obratiti Kušćeviću koji je mjerio dužinu aplauza za svakog koji je nešto rekao i na kraju Milorada Pupovca koji je kao vegeta(u sve se mješa) da kaže svoj pravorijek o svemu( ono jel srpski pas, jel mu vlasnik srbin, jel su mu preci masakrirani u jasenovcu ili kevinoj jami, jel bilo njegovih očiju na poglavnikovom stolu....)kaya wrote:srce bi im vadila nožem ko maye, vezala ih i na živo i samo tijelo bacila niz liticu
2015-08-15
Partibrejkeru Toliko sam se trudio ovo napisati a ti sa tim obrisala rit i pustila vodukaya wrote:preskočila bi to, ne ozbiljno, ne bi mogla ubiti ni miša , al ovakvo što kao ovaj ljubavni par ..pa mayke mi...ja bi to mogla klati, uzela bi nože i klala doslovnotre wrote:E sad kad si već tako okrutna morala bi biti sigurna da netko ni kriv ni dužan ne završi u tvojim rukama, morala bi sazvati saborsko povjerenstvo o tome, pa saborsko povjerenstvo za sukob interesa, pa GREVIO i Radu Borić da oni iznesu svoj sud, pa Sarnavku jer bez nje ništa ne može proći, pa vidjeti sa pravnom službom jel to u skladu sa Marakeškom deklaracijom, poslušati što kaže drug Maras bez obzira što znaš da će opaliti glupost, pa zatim se obratiti Kušćeviću koji je mjerio dužinu aplauza za svakog koji je nešto rekao i na kraju Milorada Pupovca koji je kao vegeta(u sve se mješa) da kaže svoj pravorijek o svemu( ono jel srpski pas, jel mu vlasnik srbin, jel su mu preci masakrirani u jasenovcu ili kevinoj jami, jel bilo njegovih očiju na poglavnikovom stolu....)kaya wrote:srce bi im vadila nožem ko maye, vezala ih i na živo i samo tijelo bacila niz liticu
ne mogu , samo mi je u glavi kako doziva tog psa i ovaj dode i pravi se da ga mazi i ubija ga.tre wrote:Partibrejkeru Toliko sam se trudio ovo napisati a ti sa tim obrisala rit i pustila vodukaya wrote:preskočila bi to, ne ozbiljno, ne bi mogla ubiti ni miša , al ovakvo što kao ovaj ljubavni par ..pa mayke mi...ja bi to mogla klati, uzela bi nože i klala doslovnotre wrote:E sad kad si već tako okrutna morala bi biti sigurna da netko ni kriv ni dužan ne završi u tvojim rukama, morala bi sazvati saborsko povjerenstvo o tome, pa saborsko povjerenstvo za sukob interesa, pa GREVIO i Radu Borić da oni iznesu svoj sud, pa Sarnavku jer bez nje ništa ne može proći, pa vidjeti sa pravnom službom jel to u skladu sa Marakeškom deklaracijom, poslušati što kaže drug Maras bez obzira što znaš da će opaliti glupost, pa zatim se obratiti Kušćeviću koji je mjerio dužinu aplauza za svakog koji je nešto rekao i na kraju Milorada Pupovca koji je kao vegeta(u sve se mješa) da kaže svoj pravorijek o svemu( ono jel srpski pas, jel mu vlasnik srbin, jel su mu preci masakrirani u jasenovcu ili kevinoj jami, jel bilo njegovih očiju na poglavnikovom stolu....)kaya wrote:srce bi im vadila nožem ko maye, vezala ih i na živo i samo tijelo bacila niz liticu
i imam zelju da ga prikoljem i stavim mu oci u zdjelu pa na stol . jebes sve konvencije u ovom slucaju.
2015-08-15
Ja mogu ubiti psa bez problema ako nekoga napadne ali dozvati psa i to napraviti to je nešto što izaziva jako ružan osjećaj i potpuno te razumijem. Ja sam sa psima na ti i malo kojem ne uspijem prići i pomaziti ga čak i kada poprilično laju na mene :)kaya wrote:ne mogu , samo mi je u glavi kako doziva tog psa i ovaj dode i pravi se da ga mazi i ubija ga.tre wrote:Partibrejkeru Toliko sam se trudio ovo napisati a ti sa tim obrisala rit i pustila vodukaya wrote:preskočila bi to, ne ozbiljno, ne bi mogla ubiti ni miša , al ovakvo što kao ovaj ljubavni par ..pa mayke mi...ja bi to mogla klati, uzela bi nože i klala doslovnotre wrote:E sad kad si već tako okrutna morala bi biti sigurna da netko ni kriv ni dužan ne završi u tvojim rukama, morala bi sazvati saborsko povjerenstvo o tome, pa saborsko povjerenstvo za sukob interesa, pa GREVIO i Radu Borić da oni iznesu svoj sud, pa Sarnavku jer bez nje ništa ne može proći, pa vidjeti sa pravnom službom jel to u skladu sa Marakeškom deklaracijom, poslušati što kaže drug Maras bez obzira što znaš da će opaliti glupost, pa zatim se obratiti Kušćeviću koji je mjerio dužinu aplauza za svakog koji je nešto rekao i na kraju Milorada Pupovca koji je kao vegeta(u sve se mješa) da kaže svoj pravorijek o svemu( ono jel srpski pas, jel mu vlasnik srbin, jel su mu preci masakrirani u jasenovcu ili kevinoj jami, jel bilo njegovih očiju na poglavnikovom stolu....)kaya wrote:srce bi im vadila nožem ko maye, vezala ih i na živo i samo tijelo bacila niz liticu
i imam zelju da ga prikoljem i stavim mu oci u zdjelu pa na stol . jebes sve konvencije u ovom slucaju.
a ti si dobrica u biti. e al zamisli kolika gnjida moras biti da ga namamis i dragas i onda ubijas nozem a ova snima.tre wrote:Ja mogu ubiti psa bez problema ako nekoga napadne ali dozvati psa i to napraviti to je nešto što izaziva jako ružan osjećaj i potpuno te razumijem. Ja sam sa psima na ti i malo kojem ne uspijem prići i pomaziti ga čak i kada poprilično laju na mene :)kaya wrote:ne mogu , samo mi je u glavi kako doziva tog psa i ovaj dode i pravi se da ga mazi i ubija ga.tre wrote:Partibrejkeru Toliko sam se trudio ovo napisati a ti sa tim obrisala rit i pustila vodukaya wrote:preskočila bi to, ne ozbiljno, ne bi mogla ubiti ni miša , al ovakvo što kao ovaj ljubavni par ..pa mayke mi...ja bi to mogla klati, uzela bi nože i klala doslovnotre wrote:
E sad kad si već tako okrutna morala bi biti sigurna da netko ni kriv ni dužan ne završi u tvojim rukama, morala bi sazvati saborsko povjerenstvo o tome, pa saborsko povjerenstvo za sukob interesa, pa GREVIO i Radu Borić da oni iznesu svoj sud, pa Sarnavku jer bez nje ništa ne može proći, pa vidjeti sa pravnom službom jel to u skladu sa Marakeškom deklaracijom, poslušati što kaže drug Maras bez obzira što znaš da će opaliti glupost, pa zatim se obratiti Kušćeviću koji je mjerio dužinu aplauza za svakog koji je nešto rekao i na kraju Milorada Pupovca koji je kao vegeta(u sve se mješa) da kaže svoj pravorijek o svemu( ono jel srpski pas, jel mu vlasnik srbin, jel su mu preci masakrirani u jasenovcu ili kevinoj jami, jel bilo njegovih očiju na poglavnikovom stolu....)
pa to ti se zbilja nije problem pretvoriti u jacka trbosjeka , samo da ih sveze netko da ne mrdaju da mozes dio po dio . ono bez jebem ti. srce bi mu izvadila i pljunula u grudni kos.
2015-08-15
kak imate vvolje to pogledat?
ko onda kako je u svojoj perfidnosti objavio kako kolju one dvije cure.
namjerno ne otvaram takve stvari jer dajem prostor perfidima koji naprave sranje i bolesniku koji to stavlja. nagledao sam se sranja.
namjerno ne otvaram takve stvari jer dajem prostor perfidima koji naprave sranje i bolesniku koji to stavlja. nagledao sam se sranja.
2014-12-30
Koji me je đava tjera da ovo čitam prije spavanja...
"......monstruoznog zločina koji se dogodio u Obrenovcu."
Srbija....??? Ovo mora da je neka greška i hrvatska nameštaljka.
Guest- Guest
https://video.halle-leaks.de/videos/watch/a08c70f4-9fe9-4a2e-9709-c55c7119e803?fbclid=IwAR317xm33LUPuv98-xSrKakqOcHnChoAwwuYCbyUq00gkZ2GQ35gJELuc8Yveber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
Misliš na ovo ?
2015-07-23
Ko drugačije kaže taj kleveće i lažekofein wrote:"......monstruoznog zločina koji se dogodio u Obrenovcu."
hraniš svoju perverziju i onih koji to objave, nisam POGLEDAO PRVI PUT PA NEĆU NI DRUGI PUT.סמאל wrote:https://video.halle-leaks.de/videos/watch/a08c70f4-9fe9-4a2e-9709-c55c7119e803?fbclid=IwAR317xm33LUPuv98-xSrKakqOcHnChoAwwuYCbyUq00gkZ2GQ35gJELuc8Yveber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
Misliš na ovo ?
2014-12-30
tre wrote:Ko drugačije kaže taj kleveće i lažekofein wrote:"......monstruoznog zločina koji se dogodio u Obrenovcu."
Čiča Dražu objesit na đubrištu iza svinjca mi se doima kao civilzacijski čin naspram ovog iz Obrenovca.
Guest- Guest
Uopće ti ne vjerujem.Ako nisi pogledao,kako onda znaš o čemu je riječ.veber wrote:hraniš svoju perverziju i onih koji to objave, nisam POGLEDAO PRVI PUT PA NEĆU NI DRUGI PUT.סמאל wrote:https://video.halle-leaks.de/videos/watch/a08c70f4-9fe9-4a2e-9709-c55c7119e803?fbclid=IwAR317xm33LUPuv98-xSrKakqOcHnChoAwwuYCbyUq00gkZ2GQ35gJELuc8Yveber wrote:kak imate vvolje to pogledat?
Misliš na ovo ?
2015-07-23
Po čemu je kolinje svinja,janjadi,teladi,purica,manje monstruozno nego kolinje pasa ?
2015-07-23
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jedna mučna tema(posebno za Kaju)
» Tema za Norku i Kaju ali bojim se da koje makedonče ne završi kao gravče na tavče zbog ovog
» Jedna neideološka tema...
» Jedna tema za Vebera: Balkan, EU, Rusija, Kina
» Jedna ekumenska tema
» Tema za Norku i Kaju ali bojim se da koje makedonče ne završi kao gravče na tavče zbog ovog
» Jedna neideološka tema...
» Jedna tema za Vebera: Balkan, EU, Rusija, Kina
» Jedna ekumenska tema
Page 1 of 3