jedna muška tema, a da nije gay
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
jedna muška tema, a da nije gay
kako stojite s osobnim naoružanjem?
-palice, noževi, mačevi, mačete, kubotani, lukovi, vatreno oružje
Re: jedna muška tema, a da nije gay
moraš se pripremiti vracala, poznavanje imdb lista te neće spasiti ako dođe do nereda
fridrih_niche wrote:Iman Selectovu četvorku...
<3
nabacivat ćeš provalniku na volej? :P
kic wrote:
moraš se pripremiti vracala, poznavanje imdb lista te neće spasiti ako dođe do nereda
kog nereda?
ne budi amerikanac, ljtb...
Guest- Guest
Kad je počelo ovo sranje, ja baš rekao frendu da umjesto što stvara zalihe WC papira nabavi oružje. Ja imam registriran pištolj. Žao mi što sam sve predao poslije Oluje. Htio sam zakopat negdje ali me žena napala da predam sve.
Brat Brale wrote:kic wrote:
kog nereda?
ne budi amerikanac, ljtb...
vracala skini knjigu:
http://libgen.li/item/index.php?md5=217F8CD3EBBA39D58B2365D63B05E99A&fbclid=IwAR0_BiR3SxeT4KxCQ676P-6FsWOnqHVSaqfQr4PzXCnVGRL2f5M9yU8eaUo
rođaku mom je stradao sin prošle godine. on je vojni lekar i duži ,,tetku'' kao potpuokvnik. kod kuće je rastavio i sakrio delove po kući. sin našao delove, sklopio pištolj i roknuo se. odličan učenik, sportista...
zbog neuzvraćene ljubavi...
zato oružje, nikako. u moje ,,slavno'' vreme sam imao i vatreno i hladno oružje za jedno odeljenje i ne bih se vraćao na to...
zato oružje, nikako. u moje ,,slavno'' vreme sam imao i vatreno i hladno oružje za jedno odeljenje i ne bih se vraćao na to...
Guest- Guest
Moj tata se isto pokajao što je predao oružje, a ne zadržao (zbog mame). Tako vam je to kad slušate ženeRoland Deschain wrote:Kad je počelo ovo sranje, ja baš rekao frendu da umjesto što stvara zalihe WC papira nabavi oružje. Ja imam registriran pištolj. Žao mi što sam sve predao poslije Oluje. Htio sam zakopat negdje ali me žena napala da predam sve.
Inače nemam oružje za sada, ali imam u planu vadit dozvolu za pištolj u skorijoj budućnosti.
Daj bracala ne pizdi. Lik se očito ubio sa namjerom, a ne nesretnim slučajem. Znači lik bi se ubio ovako ili onakoBrat Brale wrote:rođaku mom je stradao sin prošle godine. on je vojni lekar i duži ,,tetku'' kao potpuokvnik. kod kuće je rastavio i sakrio delove po kući. sin našao delove, sklopio pištolj i roknuo se. odličan učenik, sportista...
scorpion wrote:Daj bracala ne pizdi. Lik se očito ubio sa namjerom, a ne nesretnim slučajem. Znači lik bi se ubio ovako ili onakoBrat Brale wrote:rođaku mom je stradao sin prošle godine. on je vojni lekar i duži ,,tetku'' kao potpuokvnik. kod kuće je rastavio i sakrio delove po kući. sin našao delove, sklopio pištolj i roknuo se. odličan učenik, sportista...
dabome, ali ne bih nikome olakšavao. pogotovo ne bližnjem svom...
Guest- Guest
Ako se dečko odlučio ubiti on bi to već nekamo uradio.
Nisam pobornik američkog načina, ali nije loše imati oružje u kući. Ne moraš nikog ubiti, ali ako ti netko provali ili prijeti, dosta da zapucaš u zrak, 90 % će pobjeći.
Nisam pobornik američkog načina, ali nije loše imati oružje u kući. Ne moraš nikog ubiti, ali ako ti netko provali ili prijeti, dosta da zapucaš u zrak, 90 % će pobjeći.
Bolje imat i daj Bože da ti nikad u živote ne zatreba, nego ne imat, pa da ti zatreba. Još sad ovi migranti i ova sranja koja će u budućnosti bit sve gora, treba i pušku nabavitRoland Deschain wrote:Ako se dečko odlučio ubiti on bi to već nekamo uradio.
I ja imam regan pištolj
Brat Brale wrote:rođaku mom je stradao sin prošle godine. on je vojni lekar i duži ,,tetku'' kao potpuokvnik. kod kuće je rastavio i sakrio delove po kući. sin našao delove, sklopio pištolj i roknuo se. odličan učenik, sportista...
a gle, to je jedan od razloga zašto je posjedovanje oružja tako postroženo u nas (iako mislim da Srbija ima jedan od najviših postotaka posjedovatelja u europi (izuzev Rusije sad))
jer je puno veća vjerojatnost da ćeš iskoristiti to protiv sebe, u nekom depresivnom ili pijanom trenutku, nego što će ti stvarno trebati
ja ipak gledam drugi dio spektra, unatoč toj tragičnoj mogućnosti, povećat svoju šansu za obranu
iako, osjećam i tamnu stranu tu jako.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ja nisan prida nista.
Bar neznam sta je caca radio.
Ali ja mislim.da caca redovno cisti Heckler o Koch
I glock 19..
Bar neznam sta je caca radio.
Ali ja mislim.da caca redovno cisti Heckler o Koch
I glock 19..
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jedna tema za Baku
» Evo jedna tema za kaju
» Jedna neideološka tema...
» Jedna ekumenska tema
» Evo jedna pronatalitetna tema za Longija XD
» Evo jedna tema za kaju
» Jedna neideološka tema...
» Jedna ekumenska tema