drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
immortal-
2014-04-16
Re: drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..Noor wrote:nije da se hvalim, al i meni idu gulaši, sarme i grah...tko dog naleti jede po 2-3 tanjuramarcellus wrote:veber wrote:teletina u umaku od češnjaka, nemam njoke, a ne da mi ih se radit pa bu tjestenina.
jučer je bil riblji dan, losos ručak i skuše večera (klinke pohani oslić), danas bu neki eksperiment sa želatinom i gulaš za ponedeljak utorak, gulaše radim jebene
uostalom znaš
immortal-
2014-04-16
sarmu napola skuhanu,grah skuham full..nO,grah,prije nego zapecem,na dno tave narezem na tanke kriske crveni luk,sitno kocke paradajza,posolim ponesto i prelijem nesh uljem,poprizm prvo malo,pa TEK KAD poprzim luk i paradajz u tavi,rasporedim masu na dno keramicke posude,i povr toga prelijem grah...malo ulja na cemu se przio luk i paradajz,prelijem preko graha gori..dodam ja joh onai koncentrat paprike crvene,nema to bash doli kod nas..to Turcadija koristi i pomijesam sa paradajzom i poprzenim lukom,kad se prprze..papriku ne prziti,jer zna postati gorka..mortal wrote:to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..Noor wrote:nije da se hvalim, al i meni idu gulaši, sarme i grah...tko dog naleti jede po 2-3 tanjuramarcellus wrote:veber wrote:teletina u umaku od češnjaka, nemam njoke, a ne da mi ih se radit pa bu tjestenina.
jučer je bil riblji dan, losos ručak i skuše večera (klinke pohani oslić), danas bu neki eksperiment sa želatinom i gulaš za ponedeljak utorak, gulaše radim jebene
uostalom znaš
Guest- Guest
ne kompliciraj sveto, reci da radiš gravče na tavčeLegendovich wrote:sarmu napola skuhanu,grah skuham full..nO,grah,prije nego zapecem,na dno tave narezem na tanke kriske crveni luk,sitno kocke paradajza,posolim ponesto i prelijem nesh uljem,poprizm prvo malo,pa TEK KAD poprzim luk i paradajz u tavi,rasporedim masu na dno keramicke posude,i povr toga prelijem grah...malo ulja na cemu se przio luk i paradajz,prelijem preko graha gori..dodam ja joh onai koncentrat paprike crvene,nema to bash doli kod nas..to Turcadija koristi i pomijesam sa paradajzom i poprzenim lukom,kad se prprze..papriku ne prziti,jer zna postati gorka..mortal wrote:to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..Noor wrote:nije da se hvalim, al i meni idu gulaši, sarme i grah...tko dog naleti jede po 2-3 tanjuramarcellus wrote:
uostalom znaš
..yahhh..no ja volim detaljno i precizno objasniti..Noor wrote:ne kompliciraj sveto, reci da radiš gravče na tavčeLegendovich wrote:sarmu napola skuhanu,grah skuham full..nO,grah,prije nego zapecem,na dno tave narezem na tanke kriske crveni luk,sitno kocke paradajza,posolim ponesto i prelijem nesh uljem,poprizm prvo malo,pa TEK KAD poprzim luk i paradajz u tavi,rasporedim masu na dno keramicke posude,i povr toga prelijem grah...malo ulja na cemu se przio luk i paradajz,prelijem preko graha gori..dodam ja joh onai koncentrat paprike crvene,nema to bash doli kod nas..to Turcadija koristi i pomijesam sa paradajzom i poprzenim lukom,kad se prprze..papriku ne prziti,jer zna postati gorka..mortal wrote:to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..Noor wrote:
nije da se hvalim, al i meni idu gulaši, sarme i grah...tko dog naleti jede po 2-3 tanjura
Guest- Guest
gravče na tavče se ne radi sa sarmomNoor wrote:ne kompliciraj sveto, reci da radiš gravče na tavčeLegendovich wrote:sarmu napola skuhanu,grah skuham full..nO,grah,prije nego zapecem,na dno tave narezem na tanke kriske crveni luk,sitno kocke paradajza,posolim ponesto i prelijem nesh uljem,poprizm prvo malo,pa TEK KAD poprzim luk i paradajz u tavi,rasporedim masu na dno keramicke posude,i povr toga prelijem grah...malo ulja na cemu se przio luk i paradajz,prelijem preko graha gori..dodam ja joh onai koncentrat paprike crvene,nema to bash doli kod nas..to Turcadija koristi i pomijesam sa paradajzom i poprzenim lukom,kad se prprze..papriku ne prziti,jer zna postati gorka..mortal wrote:to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..Noor wrote:
nije da se hvalim, al i meni idu gulaši, sarme i grah...tko dog naleti jede po 2-3 tanjura
immortal-
2014-04-16
za sarmu koristim iskljucivo futoski kiseli kupus,onaj original..
samo Ćulum obitelji..malo teze nabaviti vodje,ali isplati se i vrijedi Truda..
a ako bash nema ,onda uzmem Miloradov kisel kupus..isto je odlican za sarmu..
Guest- Guest
gravvče sam radila više putaLegendovich wrote:..yahhh..no ja volim detaljno i precizno objasniti..Noor wrote:ne kompliciraj sveto, reci da radiš gravče na tavčeLegendovich wrote:sarmu napola skuhanu,grah skuham full..nO,grah,prije nego zapecem,na dno tave narezem na tanke kriske crveni luk,sitno kocke paradajza,posolim ponesto i prelijem nesh uljem,poprizm prvo malo,pa TEK KAD poprzim luk i paradajz u tavi,rasporedim masu na dno keramicke posude,i povr toga prelijem grah...malo ulja na cemu se przio luk i paradajz,prelijem preko graha gori..dodam ja joh onai koncentrat paprike crvene,nema to bash doli kod nas..to Turcadija koristi i pomijesam sa paradajzom i poprzenim lukom,kad se prprze..papriku ne prziti,jer zna postati gorka..mortal wrote:to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:
mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..
ne radim s drugim primjesama
znala sam ga uz roštilj raditi
dobro paše
2014-04-16
varaždinac mi je uvijek bio najboljiLegendovich wrote:za sarmu koristim iskljucivo futoski kiseli kupus,onaj original..
tanki i veliki listovi, budu mekani kad se skuha, savitljivi dok se sarma mota.. ne pucaju
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:varaždinac mi je uvijek bio najboljiLegendovich wrote:za sarmu koristim iskljucivo futoski kiseli kupus,onaj original..
tanki i veliki listovi, budu mekani kad se skuha, savitljivi dok se sarma mota.. ne pucaju
Guest- Guest
ode malo u život... na zrak u prirodu
2014-04-16
Legendovich wrote:za sarmu koristim iskljucivo futoski kiseli kupus,onaj original..
kiselo zelje od seke, drugi štand po redu na dolcu dole u katakombama
ako ne mogu do placa onda je ogulinski ok
nego marc, kaj veliš na trumpovu odluku, tj uredbu da od sada kasini u las vegasu moraju proizvesti 100 000 respiratora mjesečna i da hotelski kompleksi floride se moraju uključiti u izradu medicinske opreme i kako bi komentirao trumpov pritisak na hollywood da poveća proizvodnju medikamenata?
2014-12-30
Mi smo već 3 tjedna.
Izrađujem nakit, pravim poslovni plan, družim se s najbližima... zajedno kuhamo, uređujemo stan i vrt.
Moram priznati da uz sve strahove i strepnju zbog bolesti članova obitelji, ovaj dio zajedništva koji smo postigli u zadnjih par tjedana je toliko dragocjen da mi je i onaj prvi dio postao podošljiv.
Izrađujem nakit, pravim poslovni plan, družim se s najbližima... zajedno kuhamo, uređujemo stan i vrt.
Moram priznati da uz sve strahove i strepnju zbog bolesti članova obitelji, ovaj dio zajedništva koji smo postigli u zadnjih par tjedana je toliko dragocjen da mi je i onaj prvi dio postao podošljiv.
Guest- Guest
mortal wrote:gravče na tavče se ne radi sa sarmomNoor wrote:ne kompliciraj sveto, reci da radiš gravče na tavčeLegendovich wrote:sarmu napola skuhanu,grah skuham full..nO,grah,prije nego zapecem,na dno tave narezem na tanke kriske crveni luk,sitno kocke paradajza,posolim ponesto i prelijem nesh uljem,poprizm prvo malo,pa TEK KAD poprzim luk i paradajz u tavi,rasporedim masu na dno keramicke posude,i povr toga prelijem grah...malo ulja na cemu se przio luk i paradajz,prelijem preko graha gori..dodam ja joh onai koncentrat paprike crvene,nema to bash doli kod nas..to Turcadija koristi i pomijesam sa paradajzom i poprzenim lukom,kad se prprze..papriku ne prziti,jer zna postati gorka..mortal wrote:to radiš nakon kuhanja, poluskuhano ili odmahLegendovich wrote:
mmmm....sad probaj zapeci sarmu i grah u rerni..100struko bolje bude..
točno
no, nisam ni uočila da je nekom trenutku pomiješao grah i sarmu, opisuje samo zapečeni grah..iliti gravče na tavče po sastojcima
Trenutno su otkazane sve gaže pa skoro da bi to i tako mogla nazvati. Međutim, sve ja njih redovno jednom rukom zgrabim za vrat, a drugom prčkam oko rupe, kako se i priliči pripadnicama šestožičnog roda (a i nekim drugim... pripadnicam);P Osim toga već mi je danas bio (m)učenik Emilio na instrukcijama. Podučavam, naravno, ispod maske. Nema kod mene da se ne radi i nedjeljom zbog nekih tamo šišmiša
Similar topics
» Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
Page 8 of 15