drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Page 15 of 15
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Re: drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
ne morašGnječ wrote:Oh_Femder wrote:Eto vidiš da i sam priznaješ tko si i kakav si.Gnječ wrote:možda budem to i napravio jednog dana ali ne volim ići u nepoznato sam rađe u društvu. budem sa sobom uzeo društvo od par stotina rvata i rvatica pazi se da i ti ne budeš u tom izabranom društvu.Oh_Femder wrote:Ti si rekao da bi se na našem (mom) mjestu zarazio, a ja bih se na tvom samoubio.Gnječ wrote:
ja nisam tema ne zanima me tvoj antagonizam prema meni nego odgovori na moj post. zarazi se.
ali ne moram se samoubit da bih odveo par stotina rvata i rvatica u pakao.
to će ti ovi koje navodiš napraviti kad skuže što si napravio ili ako te raskrinkaju prije učinjenog
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mortal wrote:ne moraašGnječ wrote:Oh_Femder wrote:Eto vidiš da i sam priznaješ tko si i kakav si.Gnječ wrote:možda budem to i napravio jednog dana ali ne volim ići u nepoznato sam rađe u društvu. budem sa sobom uzeo društvo od par stotina rvata i rvatica pazi se da i ti ne budeš u tom izabranom društvu.Oh_Femder wrote:
Ti si rekao da bi se na našem (mom) mjestu zarazio, a ja bih se na tvom samoubio.
to će ti ovi koje navoidiš napraviti kad skuže štzo si napravio ili ako te raskrinkaju prije učinjenog
nemoguće me je otkriti.
Guest- Guest
A jbga....što da ti kažemT. wrote:E ali pazi, on je nosi radi biznisa, ko pametan...danni1 wrote:O tom se i radi. Netko nosi masku da spasi biznis, netko da spasi svoje stare članove obitelji.Oh_Femder wrote:Pa kad su ljudi paranoični. Kao da mi je teško za njega nosit masku kad je u pitanju biznis ;PT. wrote:Nek si ti nosio zaštitnu masku i držao propisanu socijalnu distancu dok si podučavao...Oh_Femder wrote:
Puca meni Tube Screamer pedala za gitaru za tebe. Tvoj je život tvoja odgovornost pa radi i vjeruj što ti je volja.
Čuvaj zdravlje, pusti švedske političare...
Nije teško nosit masku.
A ne one budale koje nose masku radi zaštite zdravlja...
Svi smo mi najpametniji a ostali budale.
Gnječ wrote:mortal wrote:ne moraašGnječ wrote:Oh_Femder wrote:Eto vidiš da i sam priznaješ tko si i kakav si.Gnječ wrote:
možda budem to i napravio jednog dana ali ne volim ići u nepoznato sam rađe u društvu. budem sa sobom uzeo društvo od par stotina rvata i rvatica pazi se da i ti ne budeš u tom izabranom društvu.
to će ti ovi koje navoidiš napraviti kad skuže štzo si napravio ili ako te raskrinkaju prije učinjenog
nemoguće me je otkriti.
Praviš se glup, pa te ne mogu prepoznati da nisi Hrvat? Tako ja.
crvenkasti-
2014-04-17
Ako se ne opašeš explozivom i ne razneseš u sred zagrebačke katedrale na prvoj javnoj svečanoj misi, razočaraćeš me...Gnječ wrote:Oh_Femder wrote:Eto vidiš da i sam priznaješ tko si i kakav si.Gnječ wrote:možda budem to i napravio jednog dana ali ne volim ići u nepoznato sam rađe u društvu. budem sa sobom uzeo društvo od par stotina rvata i rvatica pazi se da i ti ne budeš u tom izabranom društvu.Oh_Femder wrote:Ti si rekao da bi se na našem (mom) mjestu zarazio, a ja bih se na tvom samoubio.Gnječ wrote:
ja nisam tema ne zanima me tvoj antagonizam prema meni nego odgovori na moj post. zarazi se.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:mortal wrote:ne moraašGnječ wrote:Oh_Femder wrote:
Eto vidiš da i sam priznaješ tko si i kakav si.
nemoguće me je otkriti.
to je prvo pravilo koje rvati ne poštuju: nemoj nikada nikoga podcjenjivati. ali ima toga još samo neću o tome pričati ni ovdje ni nigdje. plan koji sam smislio je toliko dijaboličan i morbidan a da ti nitko nikada i nikako nemože ući u trag. 100% failproof da sam se i ja sam naježio. nadam se da nikom osim meni tako nešto neće past na pamet jer ako padne onda smo svi u jebenom kurcu.
toliko o tome. dalje neću.
Guest- Guest
Eto vidiš, ja se ne bojim pustiti ljude da mi uđu u stan. A za one koji dolaze poslovno, nosim masku. Kako ćeš inače voditi poslove? Bez maskedanni1 wrote:O tom se i radi. Netko nosi masku da spasi biznis, netko da spasi svoje stare članove obitelji.Oh_Femder wrote:Pa kad su ljudi paranoični. Kao da mi je teško za njega nosit masku kad je u pitanju biznis ;PT. wrote:Nek si ti nosio zaštitnu masku i držao propisanu socijalnu distancu dok si podučavao...Oh_Femder wrote:Puca meni Tube Screamer pedala za gitaru za tebe. Tvoj je život tvoja odgovornost pa radi i vjeruj što ti je volja.T. wrote:
Nego bi trebao tebi i zimmermanu?
Čuvaj zdravlje, pusti švedske političare...
Nije teško nosit masku.
Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Gnječ wrote:mortal wrote:ne moraašGnječ wrote:
nemoguće me je otkriti.
to je prvo pravilo koje rvati ne poštuju: nemoj nikada nikoga podcjenjivati. ali ima toga još samo neću o tome pričati ni ovdje ni nigdje. plan koji sam smislio je toliko dijaboličan i morbidan a da ti nitko nikada i nikako nemože ući u trag. 100% failproof da sam se i ja sam naježio. nadam se da nikom osim meni tako nešto neće past na pamet jer ako padne onda smo svi u jebenom kurcu.
Čini mi se da si jedino ti u kurcu.
E i ona budala kaj stalno čeka novi poredak u kojem će on imat mjesto koje zaslužuje.
danni1 wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Gnječ wrote:mortal wrote:
ne moraaš
nemoguće me je otkriti.
Čini mi se da si jedino ti u kurcu.
E i ona budala kaj stalno čeka novi poredak u kojem će on imat mjesto koje zaslužuje.
Guest- Guest
Uopće nisi pogriješio upisavši malu na klavir. Sumnjam da ima neki violinist koji nije učio uz violinu barem godinu dana i klavir.crvenkasti wrote:Leteca Pegla wrote:da to je istina i problem s gitarom. Onako obeshrabrujuce je dok si pocetnik, vidis ove na klaviru zvuce super a ti bzvz. Moras postat zbilja vrhunski da bi dobro zvucao. To je ono kvaka, mozes zaista izvest svaku pjesmu na gitari samo moras bit ko ovaj s videa i imat talenta...crvenkasti wrote:Ovo ti je vrhunski gitarist. Priznam samo te koji s pet prstiju prebiru po žicama.
A ne ko onaj femder što s trzalicom drnda po električnoj gitari.
Dok za klavir ti nije potrebno vrhusko sviranje da bi zvučalo potpuno.
A za klavijaturu pogotovo.
Violina je još gori instrument, po tom pitanju.
Iako, ako netko želi biti profesionalni muzičar, svakako je nabolji instrument za to violina.
Zašto? Zato jer violinisti najlakše nađu posao. Za simfonijski orkestar treba 12 violina. A i u manjim orkestrima ih često ima po nekoliko.
A sviranje u orkestru je super. Lagan posao, bez stresa, sviraš po notama i kako ti dirigiraju, putuješ po svijetu, zajebavaš se. Uživancija.
Žao mi je što nisam malu upisao na vilinu, a ne klavir.
Klavir je osnova, barem za one koji se planiraju baviti profesionalno ozbiljnom glazbom. Kasnije se prebaci na violinu, ako joj bude drag taj instrument.
Guest- Guest
Što mi dođe pod ruku, žica, kamen, papir, koža, kristali...mortal wrote:od čega izrađuješ nakitRa wrote:Mi smo već 3 tjedna.
Izrađujem nakit, pravim poslovni plan, družim se s najbližima... zajedno kuhamo, uređujemo stan i vrt.
Moram priznati da uz sve strahove i strepnju zbog bolesti članova obitelji, ovaj dio zajedništva koji smo postigli u zadnjih par tjedana je toliko dragocjen da mi je i onaj prvi dio postao podošljiv.
Guest- Guest
Klavir je nepogrješiv za bilo što šta se tiče glazbene umjetnosti: gl. isrtrument, pjevanje ili čak i za izradu gl. istruimenata.Ra wrote:Uopće nisi pogriješio upisavši malu na klavir. Sumnjam da ima neki violinist koji nije učio uz violinu barem godinu dana i klavir.crvenkasti wrote:Leteca Pegla wrote:da to je istina i problem s gitarom. Onako obeshrabrujuce je dok si pocetnik, vidis ove na klaviru zvuce super a ti bzvz. Moras postat zbilja vrhunski da bi dobro zvucao. To je ono kvaka, mozes zaista izvest svaku pjesmu na gitari samo moras bit ko ovaj s videa i imat talenta...crvenkasti wrote:Ovo ti je vrhunski gitarist. Priznam samo te koji s pet prstiju prebiru po žicama.
A ne ko onaj femder što s trzalicom drnda po električnoj gitari.
Dok za klavir ti nije potrebno vrhusko sviranje da bi zvučalo potpuno.
A za klavijaturu pogotovo.
Violina je još gori instrument, po tom pitanju.
Iako, ako netko želi biti profesionalni muzičar, svakako je nabolji instrument za to violina.
Zašto? Zato jer violinisti najlakše nađu posao. Za simfonijski orkestar treba 12 violina. A i u manjim orkestrima ih često ima po nekoliko.
A sviranje u orkestru je super. Lagan posao, bez stresa, sviraš po notama i kako ti dirigiraju, putuješ po svijetu, zajebavaš se. Uživancija.
Žao mi je što nisam malu upisao na vilinu, a ne klavir.
Klavir je osnova, barem za one koji se planiraju baviti profesionalno ozbiljnom glazbom. Kasnije se prebaci na violinu, ako joj bude drag taj instrument.
Najprije klavir pa tek onda sve drugo.
Page 15 of 15 • 1 ... 9 ... 13, 14, 15
Similar topics
» Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan