drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Page 5 of 15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
ok.. laku noćGnječ wrote:mortal wrote:dao si si nick kao da gnjeckaš u mokrim čizmama po vodi
gnječ...gnječ....gnječ
ma to je po Stjepanu Gnječu kandidatu za predsjednika države. nisam se sjetio ničeg pametnijeg...
nećeš da pišeš ono što sam te pitala
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
mortal wrote:pa na to sam i mislilaGnječ wrote:mortal wrote:nego koji fax ide za rad na bušotinamaGnječ wrote:mortal wrote:
hm.. koji??
ja te ne razumijem. tu u Istri mi baš ne razumijemo vas hrvate preko Učke sorry.
geološki
za bušotine mora bit neki jebački faks rudarsko geološki faks valjda.
mislila sam da možda ti imaš
nešto me zanima u vezi tog veleznanja
šta treba da ti izbušim bunar za vodu? pitaj možda znam štogod.
Guest- Guest
mortal wrote:jel naiđete u tim pustinjama na što zanimljivo ili samo pijesak
svjetluca li se
ma nisam u pustinji mislim, jesam ustvari ovo izgleda sad kao prava pustinja samo nema deva. ako mi za deset dana ne otvore birc vidjet ću fatamorgane i oaze pune piva a možda će to ustvari biti samo lokva vode na cesti.
prokleta općina i virusi i kinezi i merikani i njihovi laboratoriji za proizvodnju virusa. a cijeli svijet puši spiku da je virus dopalio od šišmiša. da od mog kurca je dopalio.
Guest- Guest
Kod mene nema izolacije, cekam da obolim pa da se i toga rijesim. Nemam kontakte sa starijim ljudima, radim po shemi i to je to.
omni-
2014-04-12
Noor wrote:jesi pitao suvlasnike jel smiješ?epikur37 wrote:Pišem e-dnevnik, pratim vijesti noću.
Po danu krčim živicu i prekapam teren, širim površinu za ekstenzivni uzgoj krumpira, kukuruza i kapule. Dovodim u red podivljale masline. preorijentiram kapacitete za podstanare i lagano za godinu dana.
Nisam :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mutava baštarda wrote:Sve je na programer... Možeš birati dane u tjednu, sate, koliko dugo da pušta tokom dana... Dobra stvar kad nemaš vremena zalivati...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imam dva odvojena.... Jedan je kap na kap, programiram ga 3x na dan po 5min. A drugi, on mi služi samo za raditi onu maglu kao što imaju neke ljetne bašte i štekati, on se pali svakih 20min samo po danu, po 5 sekunda(njega koristim samo za borove)
Ovaj kap....na kap...to ti je na špini programer ili u šahtu?
Jutro je pametnije od večeri ... Imam u šahti oba sustava... Skinem ih preko zime, iako sam je izolira...
Ja sam radio do juče. Ovu nedelju sam slobodan pa radim sledeću. Čeka me podrum za sređivanje i brdo knjiga koje je žena namenski kupila za čitanje u doba korone. To nam je jedini štek za izolaciju.
blažen život u stanu. nemam ni cvijeće.mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Sve je na programer... Možeš birati dane u tjednu, sate, koliko dugo da pušta tokom dana... Dobra stvar kad nemaš vremena zalivati...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imam dva odvojena.... Jedan je kap na kap, programiram ga 3x na dan po 5min. A drugi, on mi služi samo za raditi onu maglu kao što imaju neke ljetne bašte i štekati, on se pali svakih 20min samo po danu, po 5 sekunda(njega koristim samo za borove)
Jutro je pametnije od večeri ... Imam u šahti oba sustava... Skinem ih preko zime, iako sam je izolira...
kakvo zalijevanje kakvi bakraći.
2014-12-30
veber wrote:blažen život u stanu. nemam ni cvijeće.mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Sve je na programer... Možeš birati dane u tjednu, sate, koliko dugo da pušta tokom dana... Dobra stvar kad nemaš vremena zalivati...epikur37 wrote:mutava baštarda wrote:Imam dva odvojena.... Jedan je kap na kap, programiram ga 3x na dan po 5min. A drugi, on mi služi samo za raditi onu maglu kao što imaju neke ljetne bašte i štekati, on se pali svakih 20min samo po danu, po 5 sekunda(njega koristim samo za borove)
Kod mene dolazi do sukoba, frau i ja... Čije biljke imaju prioritet, bolju poziciju, moje ili njene...
Potpuno si se otuđio i od prirode.veber wrote:
blažen život u stanu. nemam ni cvijeće.
Pretpostavljam da nemaš ne samo psa ili mačku,već da u svom bijesu uništavaš i posljednje ostatke prirodnoga u stanu,tako ubijaš mrave,tjeraš ptičice i golubove sa terase,jer da seru po pločicama,bijesniš na bubamare,kornjaše i paučnjake koji plaze po bezličnim zidovima,a pčela ili osica koja se nađe u tvom bunkeru samim je ulaskom sebi potpisala smrtnu presudu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
mutava baštarda wrote:veber wrote:blažen život u stanu. nemam ni cvijeće.mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Sve je na programer... Možeš birati dane u tjednu, sate, koliko dugo da pušta tokom dana... Dobra stvar kad nemaš vremena zalivati...epikur37 wrote:
Kod mene dolazi do sukoba, frau i ja... Čije biljke imaju prioritet, bolju poziciju, moje ili njene...
Hehe, slično i kod mene. Svatko ima svoju koncepciju, budući da sam ja prvi krenuo ja sam ogradio dio dvorišta i uredio vrtlić pod konac. I doslovce sam ga ogradio stupčićima s koncem tako da i klinci znaju da je iza minsko polje te da samo ja smijem krošiti tamo :D
Žena je zato zapasala ovaj dio oko maslina i krumpirište, te eksperimentira sa sadnicama i tamo radim samo što ona kaže :)
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:jesi pitao suvlasnike jel smiješ?epikur37 wrote:Pišem e-dnevnik, pratim vijesti noću.
Po danu krčim živicu i prekapam teren, širim površinu za ekstenzivni uzgoj krumpira, kukuruza i kapule. Dovodim u red podivljale masline. preorijentiram kapacitete za podstanare i lagano za godinu dana.
APP...poznajem jednog takvog, bližeg člana obitelji... đizs krajst, kako vam se da... a onda se ovaj pravi blesav kad mu dođe vlasnik, da nije zna... onda ga potkupi djelom ljetine...
A da meni to netko napravi, ruke bi mu iskida...
darth_vader-
2014-04-17
pijanduro abolirana.jastreb wrote:Potpuno si se otuđio i od prirode.veber wrote:
blažen život u stanu. nemam ni cvijeće.
Pretpostavljam da nemaš ne samo psa ili mačku,već da u svom bijesu uništavaš i posljednje ostatke prirodnoga u stanu,tako ubijaš mrave,tjeraš ptičice i golubove sa terase,jer da seru po pločicama,bijesniš na bubamare,kornjaše i paučnjake koji plaze po bezličnim zidovima,a pčela ili osica koja se nađe u tvom bunkeru samim je ulaskom sebi potpisala smrtnu presudu.
da koji puta čitaš tekstove umjesto u alkoholnim izmaglicama citiraš njegoša, znao bi da imam dvije mačke i bijelu golubicu koja slobodno leti i navečer dođe na terasu, kada nema mačaka u blizi uđe i u stan.
a, moji su živjeli u urbanim sredinama oduvijek, a kmetovi su bili ti koji su kopali.
nastavi po brlji i po njegošu jebemti tuđmana i šuška.
2014-12-30
tak je i mani frajer na viksi. ispred kuće livada i on posadio jer, eto nije nas bilo dvije godine.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:jesi pitao suvlasnike jel smiješ?epikur37 wrote:Pišem e-dnevnik, pratim vijesti noću.
APP...poznajem jednog takvog, bližeg člana obitelji... đizs krajst, kako vam se da... a onda se ovaj pravi blesav kad mu dođe vlasnik, da nije zna... onda ga potkupi djelom ljetine...
onda sam pozvao drugog susjeda s traktorom i rekao mu da mi preore vrt.
a, taman bili zreli paradajzi.
uzeo sam par komada za roštilj ostalo preorao.
2014-12-30
Nemoj mi na aboliranog... mene malo podsjeti na Servanetesa iz Malog Mista kad pjesnički zabrije...
darth_vader-
2014-04-17
sada kada sve ode u tri pm, prvo njega u šumu.jasambrend wrote:Nemoj mi na aboliranog... mene malo podsjeti na Servanetesa iz Malog Mista kad pjesnički zabrije...
2014-12-30
veber wrote:sada kada sve ode u tri pm, prvo njega u šumu.jasambrend wrote:Nemoj mi na aboliranog... mene malo podsjeti na Servanetesa iz Malog Mista kad pjesnički zabrije...
Hawk hunting... zanimljivo...
darth_vader-
2014-04-17
free huntingjasambrend wrote:veber wrote:sada kada sve ode u tri pm, prvo njega u šumu.jasambrend wrote:Nemoj mi na aboliranog... mene malo podsjeti na Servanetesa iz Malog Mista kad pjesnički zabrije...
Hawk hunting... zanimljivo...
2014-12-30
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:jesi pitao suvlasnike jel smiješ?epikur37 wrote:Pišem e-dnevnik, pratim vijesti noću.
Ma u stvari, pola maslinika je čovjek vlasnik 1/1, tu sam ga pitao da raskrčim i da se djeca igraju. Kaže čovjek super, ok.
Drugi dio od 80 kvadrata sam ja suvlasnik i kao ostavljeno je za nekakav put ako kad bude tko gore pravio kakve nekretnine. To ću obraditi, pa kada budu htjeli praviti put neko bagerom pređu.
Šteta da je zemlja neobrađena :)
2015-08-06
epikur37 wrote:jasambrend wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:jesi pitao suvlasnike jel smiješ?epikur37 wrote:Pišem e-dnevnik, pratim vijesti noću.
Ma u stvari, pola maslinika je čovjek vlasnik 1/1, tu sam ga pitao da raskrčim i da se djeca igraju. Kaže čovjek super, ok.
Drugi dio od 80 kvadrata sam ja suvlasnik i kao ostavljeno je za nekakav put ako kad bude tko gore pravio kakve nekretnine. To ću obraditi, pa kada budu htjeli praviti put neko bagerom pređu.
Šteta da je zemlja neobrađena :)
Ma sve 5...
darth_vader-
2014-04-17
Paa, ne sjedim kući i ne čekam smak svijeta. Kada se probudim odradim nešto, provozam se gdje već moram, malo na kompu, pa doma. E da, i dozvolu za izlaz iz grada imam od jučer, tako da ni nisam bila u njemu cijeli dan .. Eto...
Last edited by kaya on 29/3/2020, 11:26; edited 2 times in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 5 of 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Similar topics
» Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom