korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: korona
Brat Brale wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=25&nav_id=1669595
Ne deluje mi ovo kao realna priča...
da je ovo istina, imali bi milijun zaraženih već u prvih par dana..
mislim, možda i imamo, ali samo nisu svi testirani..
što sam htio reći, ovo je samo priča koja se gura kako bi se građani optužili, neodgovorne osobe itd, stalno se nameće ta priča optuživanja pete kolone i neodgovornosti, a vlade rade najbolje za svoje ljude samo :(
HDZ-u je ovo idealno došlo...jasambrend wrote:Meni su još zloćudniji premijer i Obuljenka... nema ništa dobrog od takvih likova, mada je kod nas za neke jedini lijek represija, ali igraju se razne igrice, da... lijepo su naumili kroz ovu zdravstvenu krizu narod tako pasivizirati da nitko ne smije zucnuti, a korona im je samo paravan... jer nigdje pa čak ni na zloglasnom Indexu nisam uočio baš zlonamjerno širenje panike, nego više zabrinutost, a svako preispitivanje odluka vlasti i je u biti novinarski posao. Sve drugo je jebena Sjeverna Koreja. A vođa nam se od početka fura na Kima, to je i sa Plutona sasvim jasno...Božinović je onaj klasični podmukli komunistički aparatčik, taman za poslove represije po zadatku idealan...
Ovaj kafkijansko-orwellovski scenarij im je dušu da da ostanu na vlasti...
Iako su po svim parametrima tribali popusit iduće izbore...
Zagrizli su u ovo i ne puštaju...
Pasivan narod je jedino šta žele, a to im i triba da zadrže fotelje...
Boli njih kurcina za suzbijanje virusa...
Samo paravan za dublje, političke igre i uvođenje represije kao jedinog lijeka mogućeg...
;)
Guest- Guest
Nije los film, može se pogledat...Andreas Goldberger wrote:Niche,jesi gleda taj film? Kakav je?fridrih_niche wrote:
Ne brini za skunk...
Povuc ću koju vezu kad buden u Spalatu...
:D
Posto znan da voliš Napoli, evo film za tebe:
Baš sam prije 2-3 dana gleda ponudu na Netflixu pa sam vidija,mislim pogledati...
;)
Guest- Guest
kic wrote:Brat Brale wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=25&nav_id=1669595
što sam htio reći, ovo je samo priča koja se gura kako bi se građani optužili, neodgovorne osobe itd, stalno se nameće ta priča optuživanja pete kolone i neodgovornosti, a vlade rade najbolje za svoje ljude samo :(
Priča bi imala smisla da je na utakmicu došlo 3-5k već zaraženih...
Guest- Guest
jebo te mamić.Dybala wrote:Shitting nemoj se sramiti i priznaj da bi ti Mamica za premijera ,predsjednika i ministra svega
sitting_bull-
2015-09-28
odakle znaš da nije, o tome se do tada nije ni vodilo brigu, niti išta znalo...Brat Brale wrote:kic wrote:Brat Brale wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=25&nav_id=1669595
s te utakmice je došao onaj naš prvi zaraženi iz ZG, pa brat mu blizanac, pa cura
Noor wrote:odakle znaš da nije, o tome se do tada nije ni vodilo brigu, niti išta znalo...Brat Brale wrote:kic wrote:Brat Brale wrote:http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=03&dd=25&nav_id=1669595
s te utakmice je došao onaj naš prvi zaraženi iz ZG, pa brat mu blizanac, pa cura
Ne kažem da nije realno, nego da je manje verovatno...
Guest- Guest
Brat Brale wrote:
Odlican video ,sve je lijepo objasnio i sto je rekao stoji , vidi se da je covjek ekspert operiran od misljenja raje,politike i novinara
Guest- Guest
Odličan video...
(Y)
Sve san vise uvjeren da je ovo namjerno stvorena umjetna kriza...
Triba cilom Zapadu recesija svega, ne mogu gledat da su društva financijski ok...
Triba to sve urušit i napravit narode ovisnima o represivnom državnom vrhu i gramzivim bankama...
;)
(Y)
Sve san vise uvjeren da je ovo namjerno stvorena umjetna kriza...
Triba cilom Zapadu recesija svega, ne mogu gledat da su društva financijski ok...
Triba to sve urušit i napravit narode ovisnima o represivnom državnom vrhu i gramzivim bankama...
;)
Guest- Guest
Pa tjednima vec govorim o manjkavostima informacija..mah ljudi danas vise vole ovakve stvari
Guest- Guest
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
šta će bit ako se produži pa ljudi ostanu bez para tko će ih držat doma? masu ljudi žive od plaće do plaće sa kreditima i sličnim sranjima a ovi u turizmu ja već znam šta su popušili otkaze većinom ženske a ni ostali neće unedogled
najgora stvar od svega je ipak šta je united taman uzeo zalet i umjesto da uživamo u dobroj igri najvećeg kluba svih vremena imamo blackout
najgora stvar od svega je ipak šta je united taman uzeo zalet i umjesto da uživamo u dobroj igri najvećeg kluba svih vremena imamo blackout
razmišljam da kupim playstation 4 nisam u životu imao konzolu šta mislite jel 1700kn dobra cijena za novi. sad će petica valjda izać vjerojatno će srušit da se riješe. igrao bi bloodborne toga nema za pc možda i neki grand turizmo
Ovisi šta voliš igrat. Ja PS ne bi uzeo da mi ga neko besplatno daje. Meni je komp najbolji za igranjebafalo wrote:razmišljam da kupim playstation 4 nisam u životu imao konzolu šta mislite jel 1700kn dobra cijena za novi. sad će petica valjda izać vjerojatno će srušit da se riješe. igrao bi bloodborne toga nema za pc možda i neki grand turizmo
Inače, za nov PS 4 to je dobra cijena
komp sve igram još od devedesetih kad je stari jedini imao u zgradi ali taj bloodborne bi rokao samo mi malo bezveze kupovat radi jedne igre možda da prodam kasnije na njuškalu
To je dobra cijena za PS4, posebno ako ima terabajt memorije...
Petica neće još skoro izac...
;)
;)
Guest- Guest
Niche pusi kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:To je dobra cijena za PS4, posebno ako ima terabajt memorije...
;)
Ja kupujem xbox...
Guest- Guest
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» korona
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 50