Kompletna Indija ide u karantenu zbog koronavirusa
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kompletna Indija ide u karantenu zbog koronavirusa
Poruka je važnija od poštara
Poruka je ovdje :
https://en.m.wikisource.org/wiki/Les_Propheties
Poruka je ovdje :
https://en.m.wikisource.org/wiki/Les_Propheties
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ne zanima me popularnost. To je jedan od prvih postulata duše da fascinira drugu.
To je aberacija.
To je aberacija.
2014-04-11
Popularnost je zarazila Jahwu. Preplavio ga je ego jer je oće da se samo njemu ljudi klanjaju.
U početku bijaše svijetlo i nastanu duše i svaka duša želi biti šta veći uzrok i nastane fasciniranje tj da privuče pažnju drugih duša.
A ako ne uspije pada u depresiju.
Ne tribaju mi ta sranja.
Pobij sve.
Koga nema taj ne postoji.
U početku bijaše svijetlo i nastanu duše i svaka duša želi biti šta veći uzrok i nastane fasciniranje tj da privuče pažnju drugih duša.
Ne tribaju mi ta sranja.
Pobij sve.
2014-04-11
Ipak je Iknar Je Gay u pravu. Ti propagiraš totalni homicid i geocid.RayMabus wrote:Popularnost je zarazila Jahwu. Preplavio ga je ego jer je oće da se samo njemu ljudi klanjaju.
Ne tribaju mi ta sranja.
Pobij sve.
U nekim segmentima i genocid. Iako se predstavljaš kao intergalaktik,ako te čovjek samo malo zagrebe po koži iz tebe će izviriti teški hrvatski šovinista.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Propagiraš i teocid.
2014-04-22
Hah,na ljestvici antipopularnosti ti si čak ispred mene.jastreb wrote:Ovako. Sad ću ja pojasniti zašto na forumu Ray.abus ima veću popularnost od Iknara Yea Geja.
Mabus usprkos polozaju i funkciji u svemirskim prostranstvima nije zaboravio na svoj puk i na Hrvatsku. I on je prije svega Hrvat,a tek onda intergalaktik.
Dočim je Iknar je gay među onima kojima Hrvatska ne samo da nishta ne znači već isti propagira izrazito antihrvatske i napose antikatoličke stavove.
Sloviš kao jugoslovenčina,udbaš,srboljub,antihrvat,spavač,peta kolona i šta sve ne.
No s obzirom da se radi o ovom forumu koji je deponij za ostatke nekoć slavnog net.hr,nije nikakvo čudo.
Svaki koji piše ovdje ima neku svoju šifru,samo je treba dijagnosticirat,čak i oni koji se trude pisat suvislo i ozbiljno.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja sam Bog tvoj nemaj drugih Bogova osim mene.
Zašto bi ti netko stavio tu naredbu ako ne pati od obožavanja svoje ličnosti a tto je ego ?
Zato šta je Jahve egoistični Bog.
Elohim ili Allah je podkasta Bogova.
Ima ih više.
Samo onaj veliki Bog kreator ne pati od obožavanja jer on je SVE.
Zašto bi ti netko stavio tu naredbu ako ne pati od obožavanja svoje ličnosti a tto je ego ?
Ima ih više.
Last edited by RayMabus on 25/3/2020, 10:31; edited 1 time in total
2014-04-11
Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
2015-07-23
Propagiraj ti šta oćeš al će Jahvini sljedbenici zvani muslimani napasti emanicipiranu Europu.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Kokice.
2014-04-11
Sama ta prva zapovjed je žešći oksimoron.RayMabus wrote:Ja sam Bog tvoj nemaj drugih Bogova osim mene.
Ima ih više.
Kad kažeš,,nemaj drugih bogova osim mene'' ti zapravo priznaješ da,,postoje'' i drugi.
Problem nastaje kad neko ta hipotetička sranja shvati doslovno,te zbog vjerovanja u bajke i u njihovo ime pokreće ,,svete'' ratove i genocide.
2015-07-23
סמאל wrote:Sama ta prva zapovjed je žešći oksimoron.RayMabus wrote:Ja sam Bog tvoj nemaj drugih Bogova osim mene.
Ima ih više.
Kad kažeš,,nemaj drugih bogova osim mene'' ti zapravo priznaješ da,,postoje'' i drugi.
Problem nastaje kad neko ta hipotetička sranja shvati doslovno,te zbog vjerovanja u bajke i u njihovo ime pokreće ,,svete'' ratove i genocide.
2014-04-11
Ja mislim kako si ti odmetnuti Astar,jer ne mogu vjerovat da bi uzvišena intergalaktička bića,spuštala se u takve prizemene ovozemaljske stvari.RayMabus wrote:Propagiraj ti šta oćeš al će Jahvini sljedbenici zvani muslimani napasti emanicipiranu Europu.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Kokice.
Uništenje emancipacije i trenutnog društvenog poretka u Europi,značilo bi civilizacijski korak unatrag i poništilo sva ona dostignuća moderne civilizacije poput demokracije,jednakopravnosti i svega na čemu počiva naše društvo.
Šta je sljedeći korak,fašizam,nacizam,lov vještica ?
2015-07-23
Zaboravljaš jednu stvar : Ja vam pričam o tome....unaprijed.סמאל wrote:Ja mislim kako si ti odmetnuti Astar,jer ne mogu vjerovat da bi uzvišena intergalaktička bića,spuštala se u takve prizemene ovozemaljske stvari.RayMabus wrote:Propagiraj ti šta oćeš al će Jahvini sljedbenici zvani muslimani napasti emanicipiranu Europu.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Kokice.
Uništenje emancipacije i trenutnog društvenog poretka u Europi,značilo bi civilizacijski korak unatrag i poništilo sva ona dostignuća moderne civilizacije poput demokracije,jednakopravnosti i svega na čemu počiva naše društvo.
Šta je sljedeći korak,fašizam,nacizam,lov vještica ?
Možete se osvijestiti.
A ako ne ......onda ništa.
2014-04-11
Ovo je bilo upućeno odmetnutom i samozvanom generalu sa 5 zvjezdica.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Ja mislim da je on nekakav harambaša koji je sramotno izbačen iz Aštarske narodne armije,i sad se šmuca po napuštenim planetima gdje širi svoje nazadne ideje među mutantima i odbačenim humanoidima.
2014-04-22
čvarče ne seri
2014-04-19
Cijelo vrijeme propuštaš jednu bitnu stvar jer više pažnju bacaš na ono kako ja pričam nego šta pričam.
Kad primjeniš metodu koja glasi : daj prestani zajebavat , šta stvarno misli komanda o tome onda češ shvatit da vam testiram slike u glavi koje vam šaljem i jel vaš analitički um može to skužit da će vas ovaj podjebavat sve dok ne shvatite da se lik voli smijat.
Smijeh je jako visoka razina opstanka.
Pa šta ste se usrali za svoje guzice ? Ionako ćemo vam ih nabiti na kolac.
Kad primjeniš metodu koja glasi : daj prestani zajebavat , šta stvarno misli komanda o tome onda češ shvatit da vam testiram slike u glavi koje vam šaljem i jel vaš analitički um može to skužit da će vas ovaj podjebavat sve dok ne shvatite da se lik voli smijat.
Smijeh je jako visoka razina opstanka.
Pa šta ste se usrali za svoje guzice ? Ionako ćemo vam ih nabiti na kolac.
2014-04-11
Pored vas tako pametnih ne triba mi ni vojska.jastreb wrote:Ovo je bilo upućeno odmetnutom i samozvanom generalu sa 5 zvjezdica.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Ja mislim da je on nekakav harambaša koji je sramotno izbačen iz Aštarske narodne armije,i sad se šmuca po napuštenim planetima gdje širi svoje nazadne ideje među mutantima i odbačenim humanoidima.
Pobit ćete se i sami.
2014-04-11
I onda mene smatraju negativcem.jastreb wrote:Ovo je bilo upućeno odmetnutom i samozvanom generalu sa 5 zvjezdica.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Ray bi nas mentalno vratio u srednji vijek,svezao žene za sudoper i namjenio svhu inkubatora njegovog sjemena,a on je predstavnik visoko razvijene intergalaktičke svijeti :rasta:a ja koji propagiram transhumanizam i futurizam,te utopijsko društvo,proglašen sam za negativca.
2015-07-23
Mislim da bi on sproveo i femicid. Žene bi strogo izolirao u nekakvim ograđenim i izoliranim područjima gdje bi iste bile korištene sasmo za produžetak vrste i vršenje pokusa.סמאל wrote:I onda mene smatraju negativcem.jastreb wrote:Ovo je bilo upućeno odmetnutom i samozvanom generalu sa 5 zvjezdica.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Ray bi nas mentalno vratio u srednji vijek,svezao žene za sudoper i namjenio svhu inkubatora njegovog sjemena,a on je predstavnik visoko razvijene intergalaktičke svijeti :rasta:a ja koji propagiram transhumanizam i futurizam,te utopijsko društvo,proglašen sam za negativca.
Sad sam se sjetio da je još davno pisao na onom forumu kako je glavni cilj čovječanstva stvoriti ljudske dvospolce koji bi sami sebe oplođivali i rađali.
2014-04-22
Ima danas i perilica suđa. Više one same vole imat modernu kuhinju itd.
Nešto ko šta mi volimo imat prostor sa alatom.
Al uglavnom nije bitno ako imaš modernu kuhinju ta priča oko sudopera.
Uostalom meni ne mora ni kuvat al opet će kuvat dici...tako da je to više do njih.
Osobno nisam zainteresiran za tu priču sudoper no neću ja kuvat ručak pa onda čemo jest paštete.
Nešto ko šta mi volimo imat prostor sa alatom.
Al uglavnom nije bitno ako imaš modernu kuhinju ta priča oko sudopera.
Uostalom meni ne mora ni kuvat al opet će kuvat dici...tako da je to više do njih.
Osobno nisam zainteresiran za tu priču sudoper no neću ja kuvat ručak pa onda čemo jest paštete.
2014-04-11
Mislim da znam zašto se on zalaže za islamiziranje Europe.jastreb wrote:Mislim da bi on sproveo i femicid. Žene bi strogo izolirao u nekakvim ograđenim i izoliranim područjima gdje bi iste bile korištene sasmo za produžetak vrste i vršenje pokusa.סמאל wrote:I onda mene smatraju negativcem.jastreb wrote:Ovo je bilo upućeno odmetnutom i samozvanom generalu sa 5 zvjezdica.סמאל wrote:Ja propagiram humanizam i futurističko uređenje društva,vjerujem da bi Marx bio ponosan na mene.jastreb wrote:Uuuuh,zaboravih....
Propagiraš i teocid.
Sad sam se sjetio da je još davno pisao na onom forumu kako je glavni cilj čovječanstva stvoriti ljudske dvospolce koji bi sami sebe oplođivali i rađali.
Jer mogao bi kupit žena koliko hoće,(ukoliko ima dovoljno deva za razmjenu ) te bi one bile pokorne i poslušne.Od tuda njegova simpatija prema patrijahalnoj teokraciji i prezir prema emanćipiranom zapadu.
2015-07-23
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Još malo katoličke patekike zbog koronavirusa
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Još malo katoličke patekike zbog koronavirusa
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
Page 5 of 7