Kompletna Indija ide u karantenu zbog koronavirusa
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kompletna Indija ide u karantenu zbog koronavirusa
pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti gaRayMabus wrote:To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.Leviathan2 wrote:zanimljivoסמאל wrote:I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
Međutim,tko ti kaže da je ovo zadnji virus.
Sljedeći virus možda neće pogodit isključivo staračku populaciju i bolesnike,te uzrokovat respiratorne probleme,možda sljedeći virus pogodi mlađu populaciju i uzrokuje sterilitet.
Humana depopulacija je prioritet a tu rat kao opcija ispada iz igre,međutim,sterilitet je vrlo humano i bezbolno riješenje i kroz par generacija dođe se do onih famoznih 500 milijuna.
otkud ti da se zakacis za idiotsku pricu o 500 milijuna?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pa na planeti može živit još duplo više ljudi najmanje , Sahara nenaseljena itd.
Poanta je kako se ponašate , ekologija itd.
Eto ovi u Indiji će se morat pozabaviti higjenom. I to je evolucijski napredak.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Morat će prat ruke.RayMabus wrote:Indija : 519 zaraženih i 10 mrtvih.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kompletna-indija-ide-u-karantenu-zbog-koronavirusa-ili-cete-21-dan-biti-doma-ili-se-svi-vracamo-21-godinu-unazad/10130725/
Pozabavit se prekomjernim natalitetom jer stvara sirotinju a to je leglo zaraze.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa na planeti može živit još duplo više ljudi najmanje , Sahara nenaseljena itd.
Pa oni su ti gori od Afrike. Afrika je super kakvi su oni.Noor wrote:RayMabus wrote:Pa na planeti može živit još duplo više ljudi najmanje , Sahara nenaseljena itd.
2014-04-11
Zanimljivo.U odnosu na Raya,ja sam kamilica a ti ipak više voliš njega nego mene.Noor wrote:pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti gaRayMabus wrote:To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.Leviathan2 wrote:zanimljivoסמאל wrote:I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
Sljedeći virus možda neće pogodit isključivo staračku populaciju i bolesnike,te uzrokovat respiratorne probleme,možda sljedeći virus pogodi mlađu populaciju i uzrokuje sterilitet.
Humana depopulacija je prioritet a tu rat kao opcija ispada iz igre,međutim,sterilitet je vrlo humano i bezbolno riješenje i kroz par generacija dođe se do onih famoznih 500 milijuna.
Možda se pališ na ženomsce,možda si zaljubljena u astarovog galaktičkog đenerala s 5*.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nemoj se s Rayom uopće uspoređivati, za razliku od tebe, on nikome ne želi zloסמאל wrote:Zanimljivo.U odnosu na Raya,ja sam kamilica a ti ipak više voliš njega nego mene.Noor wrote:pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti gaRayMabus wrote:To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.Leviathan2 wrote:zanimljivoסמאל wrote:I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
Možda se pališ na ženomsce,možda si zaljubljena u astarovog galaktičkog đenerala s 5*.
O jebo te,pa valjda postoji nekakav razlog što je Sahara nenaseljena. :lol!:Nenaseljen je i Sibri,te velik dio Kanade a oni su u svakom slučaju pogodniji za život od Sahare.RayMabus wrote:Pa na planeti može živit još duplo više ljudi najmanje , Sahara nenaseljena itd.
Za 20ak godina mnogi će se sjetit malene Grete Thunberg,pa tako i ti,kad klima ode u nepovrat.
2015-07-23
Ženomrzac koji se zalaže da se povećaju porodiljne naknade i da se napravi zakon da žena ne smije ugrožavat radna mjesta muškima a da ovi mora radit i da mu plaća ide ovako ; on dobije x od plaće a žena dobije y koji se računa po tome
Jesu li u braku i koliko djece imaju.
Npr ako su u braku 10%
Ako ima jedno dijete 25%
Dvoje 35%
Troje 45%
Četvero i više 50%
Znači ako ti primaš plaću 5000 kuna firma muškome daje 4500 na njegov račun i karticu a ako je u braku ženi ide 500
Jedno dijete to se povećava , 1250 kuna ženi ide na karticu.
Npr ako su u braku 10%
Ako ima jedno dijete 25%
Dvoje 35%
Troje 45%
Četvero i više 50%
Znači ako ti primaš plaću 5000 kuna firma muškome daje 4500 na njegov račun i karticu a ako je u braku ženi ide 500
2014-04-11
A kome ja to želim zlo ?Noor wrote:nemoj se s Rayom uopće uspoređivati, za razliku od tebe, on nikome ne želi zloסמאל wrote:Zanimljivo.U odnosu na Raya,ja sam kamilica a ti ipak više voliš njega nego mene.Noor wrote:pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti gaRayMabus wrote:To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.Leviathan2 wrote:
zanimljivo
Jeli mi uopće pričamo o istom liku ? Tvoja zaljubljenost u Raya očito ti zamagljuje moć rasuđivanja zato ti i jesi jedina ženska koja ga voli a mene ne.
Čovjek je doslovno za krvoproliće i treći svjetski rat da bi uništio emančipaciju a onda sam ja tu negativac.
2015-07-23
No uvjet je da ona ne smi radit , pa eto ti četvoro dice , po plaće.RayMabus wrote:Ženomrzac koji se zalaže da se povećaju porodiljne naknade i da se napravi zakon da žena ne smije ugrožavat radna mjesta muškima a da ovi mora radit i da mu plaća ide ovako ; on dobije x od plaće a žena dobije y koji se računa po tome
Npr ako su u braku 10%
Ako ima jedno dijete 25%
Dvoje 35%
Troje 45%
Četvero i više 50%
Nema ona njega šta pitat a on neće moć drukčije primat plaću.
To ti je to.
2014-04-11
Ti žene vidiš isključivo kroz prizmu patrijahalnog društva,te bi im namjenio ulogu inkubatora za štancanje djece.RayMabus wrote:Ženomrzac koji se zalaže da se povećaju porodiljne naknade i da se napravi zakon da žena ne smije ugrožavat radna mjesta muškima a da ovi mora radit i da mu plaća ide ovako ; on dobije x od plaće a žena dobije y koji se računa po tome
Npr ako su u braku 10%
Ako ima jedno dijete 25%
Dvoje 35%
Troje 45%
Četvero i više 50%
Tvoj pogled je zastario i primjereniji teokratskim društvima a ne društvu liberalne demokracije,zato se tako grčevito boriš protiv emanćipacije,doduše ne mogu te zbog toga krivit kad i među samim ženama ima onih koje su ti svjetonazorski bliske.
2015-07-23
Pa ti si prvi koji se zalaže za prekomjerni natalitet.RayMabus wrote:Morat će prat ruke.RayMabus wrote:Indija : 519 zaraženih i 10 mrtvih.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/kompletna-indija-ide-u-karantenu-zbog-koronavirusa-ili-cete-21-dan-biti-doma-ili-se-svi-vracamo-21-godinu-unazad/10130725/
Pozabavit se prekomjernim natalitetom jer stvara sirotinju a to je leglo zaraze.
2015-07-23
U suštini krvoproliće ćete napravit sami.סמאל wrote:A kome ja to želim zlo ?Noor wrote:nemoj se s Rayom uopće uspoređivati, za razliku od tebe, on nikome ne želi zloסמאל wrote:Zanimljivo.U odnosu na Raya,ja sam kamilica a ti ipak više voliš njega nego mene.Noor wrote:pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti gaRayMabus wrote:
To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.
Jeli mi uopće pričamo o istom liku ? Tvoja zaljubljenost u Raya očito ti zamagljuje moć rasuđivanja zato ti i jesi jedina ženska koja ga voli a mene ne.
Čovjek je doslovno za krvoproliće i treći svjetski rat da bi uništio emančipaciju a onda sam ja tu negativac.
Ja vas mogu samo bodrit i poticat.
Kako misliš sad da kad padne ekonomija u Indiji a na vlasti su hinduistički nacionalisti da će političari rješit krizu.
Pa najlakše iim je nahuškat mase jedne protiv drugih , hindusi protiv muslimana pa nek se oni dole međusobno čiste.
Šta ja mislin o tome potpuno je irelevantno.
2014-04-11
Ne , čitaj bolje : četvrto i svako iduće dijete 50% dakle nema poticaja rađanja pet i više.סמאל wrote:Pa ti si prvi koji se zalaže za prekomjerni natalitet.RayMabus wrote:Morat će prat ruke.RayMabus wrote:Indija : 519 zaraženih i 10 mrtvih.
Uravnoteženi natalitet jer ako netko ima previše djece onda samo stvara sirotinju , dvoje , troje il četvero djece to nije.
2014-04-11
Daj molim te.Pa ekonomska kriza više će pogodit zapad i ljude koji su navikli živit u blagostanju a ne države trećeg svijeta gdje veliki dio stanovništva i danas živi u blatnjavim kućicama od perja i pljuvačke,te cijeli život žive u siromaštvu.Za njih je to konstantno stanje.RayMabus wrote:U suštini krvoproliće ćete napravit sami.סמאל wrote:A kome ja to želim zlo ?Noor wrote:nemoj se s Rayom uopće uspoređivati, za razliku od tebe, on nikome ne želi zloסמאל wrote:Zanimljivo.U odnosu na Raya,ja sam kamilica a ti ipak više voliš njega nego mene.Noor wrote:
pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti ga
Kako misliš sad da kad padne ekonomija u Indiji a na vlasti su hinduistički nacionalisti da će političari rješit krizu.
Pa najlakše iim je nahuškat mase jedne protiv drugih , hindusi protiv muslimana pa nek se oni dole međusobno čiste.
2015-07-23
Al morat će prat ruke.סמאל wrote:Daj molim te.Pa ekonomska kriza više će pogodit zapad i ljude koji su navikli živit u blagostanju a ne države trećeg svijeta gdje veliki dio stanovništva i danas živi u blatnjavim kućicama od perja i pljuvačke,te cijeli život žive u siromaštvu.Za njih je to konstantno stanje.RayMabus wrote:U suštini krvoproliće ćete napravit sami.סמאל wrote:A kome ja to želim zlo ?Noor wrote:nemoj se s Rayom uopće uspoređivati, za razliku od tebe, on nikome ne želi zloסמאל wrote:
Zanimljivo.U odnosu na Raya,ja sam kamilica a ti ipak više voliš njega nego mene.
To mi je još bolje jer imaš napredak bez ubijanja plus morat će smanjit prekomjerni natalitet kontrolom rađanja pa će više djece bit školovano i uhranjeno.
To je ono šta ja mislim i priželjkujem , no ako se i pobiju između sebe a ćuj a šta ću ja tu ?
2014-04-11
Ti kao intergalaktičko biće proširene svijesti,ne bi smio prepustit se niskim strastima u uvuć se u ove prizemne ovozemaljske pripetije,niti nastupat navijački.RayMabus wrote:Al morat će prat ruke.סמאל wrote:Daj molim te.Pa ekonomska kriza više će pogodit zapad i ljude koji su navikli živit u blagostanju a ne države trećeg svijeta gdje veliki dio stanovništva i danas živi u blatnjavim kućicama od perja i pljuvačke,te cijeli život žive u siromaštvu.Za njih je to konstantno stanje.RayMabus wrote:U suštini krvoproliće ćete napravit sami.סמאל wrote:A kome ja to želim zlo ?Noor wrote:
nemoj se s Rayom uopće uspoređivati, za razliku od tebe, on nikome ne želi zlo
To mi je još bolje jer imaš napredak bez ubijanja plus morat će smanjit prekomjerni natalitet kontrolom rađanja pa će više djece bit školovano i uhranjeno.
To je ono šta ja mislim i priželjkujem , no ako se i pobiju između sebe a ćuj a šta ću ja tu ?
2015-07-23
Samo je 10% mene inkarnirano.סמאל wrote:Ti kao intergalaktičko biće proširene svijesti,ne bi smio prepustit se niskim strastima u uvuć se u ove prizemne ovozemaljske pripetije,niti nastupat navijački.RayMabus wrote:Al morat će prat ruke.סמאל wrote:Daj molim te.Pa ekonomska kriza više će pogodit zapad i ljude koji su navikli živit u blagostanju a ne države trećeg svijeta gdje veliki dio stanovništva i danas živi u blatnjavim kućicama od perja i pljuvačke,te cijeli život žive u siromaštvu.Za njih je to konstantno stanje.RayMabus wrote:U suštini krvoproliće ćete napravit sami.סמאל wrote:
A kome ja to želim zlo ?
Život je igra.
Igrajmo se.
2014-04-11
Ovako. Sad ću ja pojasniti zašto na forumu Ray.abus ima veću popularnost od Iknara Yea Geja.
Mabus usprkos polozaju i funkciji u svemirskim prostranstvima nije zaboravio na svoj puk i na Hrvatsku. I on je prije svega Hrvat,a tek onda intergalaktik.
Dočim je Iknar je gay među onima kojima Hrvatska ne samo da nishta ne znači već isti propagira izrazito antihrvatske i napose antikatoličke stavove.
Mabus usprkos polozaju i funkciji u svemirskim prostranstvima nije zaboravio na svoj puk i na Hrvatsku. I on je prije svega Hrvat,a tek onda intergalaktik.
Dočim je Iknar je gay među onima kojima Hrvatska ne samo da nishta ne znači već isti propagira izrazito antihrvatske i napose antikatoličke stavove.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Poruka je važnija od poštara
Poruka je ovdje :
https://en.m.wikisource.org/wiki/Les_Propheties
Poruka je ovdje :
https://en.m.wikisource.org/wiki/Les_Propheties
2014-04-11
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Još malo katoličke patekike zbog koronavirusa
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Još malo katoličke patekike zbog koronavirusa
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
Page 4 of 7