Kompletna Indija ide u karantenu zbog koronavirusa
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kompletna Indija ide u karantenu zbog koronavirusa
Ipak mislim kako sve ovo više ide meni na ruku,nego tebi.Sjeti se o čemu smo proteklih godina pričali.RayMabus wrote:Al puno zanimljivije od toga je scenarij di ovo ruši ekonomiju i radi paniku i onda se primitivni Hindusi i njihova božica Kali okomi na muslimane u Indiji kojih ima masu i sve ih potiraju u Njemačku.RayMabus wrote:Pa u Indiji bi moglo biti najmanje od 30 miljona mrtvih do nekih 100 miljona.סמאל wrote:Vidiš kako si ti to ljepo obrazložio.Indija je pre gusto naseljena,dobar put prema onih 500 milijuna.RayMabus wrote:Po onome šta san ja sad na brzinu uspija proičit o vlagi i temperaturi a vezano uz širenje virusa Indiji to neće pomoć jer je gusto naseljena i jer imaju dosta siromašnog stanovništva.
Vlaga spriječava širenje virusa jer je virus mali i lakši od pare ( jedno od agregatnih stanja vode ) i ako je velika vlažnost onda kad izdišeš a kliconoša si kontaminirani zrak i ti mali virusi koji su lakši od pare ne odu daleko i ne stoje u atmosferi puno jer ih vlaga poklopi i gura prema tlu.
No gusto su naseljeni a i nemaju higjenske navike a virus se zadržava na površini a oni svi do jednoga kopaju nos i ne peru ruke.
Temperatura ima veze s jačanjem imunološkog sustava no dobar dio njih je i neuhranjen a to isto slabi imunološki sustav dakle to plus velika gustoća naseljenosti i nehigjena opet neće utjecat šta je temperatura viša.
To bi bio odličan scenarij. Sve trpaj u zapadnu Europu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mutti Angela će i iz ovog izać kao pobjednica,kao i uvijek.RayMabus wrote:Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
2015-07-23
Svejedno će dobit novu turu kozojeba.סמאל wrote:Mutti Angela će i iz ovog izać kao pobjednica,kao i uvijek.RayMabus wrote:Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
U Indiji su na vlasti hinduistički nacionalisti , tri tjedna karantene , pad ekonomije , trzavice između hindusa i muslimana , novi kozojebi stižu.
Jedno sam svatija s ovim virusom tu da čak i da sad obuzdaju virus u Indiji na jesen bi imali pravu erupciju zaraženih......dakle scenarij je 100% zagarantiran.
2014-04-11
Virus se ne može suzbit,jer uvijek postoji mogućnost da se vrati bilo gdje,sve dok ili ne izađe cjepivo ili stekne se kolektivni imunitet.Ukoliko mutira,ovo bi moglo potrajat godinama a onda će sam virus bit sekundarni problem.RayMabus wrote:Svejedno će dobit novu turu kozojeba.סמאל wrote:Mutti Angela će i iz ovog izać kao pobjednica,kao i uvijek.RayMabus wrote:Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
U Indiji su na vlasti hinduistički nacionalisti , tri tjedna karantene , pad ekonomije , trzavice između hindusa i muslimana , novi kozojebi stižu.
Jedno sam svatija s ovim virusom tu da čak i da sad obuzdaju virus u Indiji na jesen bi imali pravu erupciju zaraženih......dakle scenarij je 100% zagarantiran.
U svakom slučaju,čipiranje i policijska država više neće djelovat kao neki bauk,već nužno zlo.
2015-07-23
A ti se raduješ ko debil šta će pomrit 500 miljona starčadi i bolesnih koji bi onako umrli i neće se razmnožavat jer su penzioneri.סמאל wrote:Virus se ne može suzbit,jer uvijek postoji mogućnost da se vrati bilo gdje,sve dok ili ne izađe cjepivo ili stekne se kolektivni imunitet.Ukoliko mutira,ovo bi moglo potrajat godinama a onda će sam virus bit sekundarni problem.RayMabus wrote:Svejedno će dobit novu turu kozojeba.סמאל wrote:Mutti Angela će i iz ovog izać kao pobjednica,kao i uvijek.RayMabus wrote:Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
U svakom slučaju,čipiranje i policijska država više neće djelovat kao neki bauk,već nužno zlo.
Ccccccc......stvarno imaš mali um.
Zar nije bolje izazvat globalni rat pa sve nahrupi u Europu pa ih Europa i ostali potiraju pa Europa i ostali krenu radit na održivom natalitetu a ovi koji to neće se pokolju među sobom u svojim državama ?
Na kraju balade svi će imatimat održiv natalltet jer ovima koji imaju malo to ne paše a koji imaju puno vodi ih u ratove.
2014-04-11
Opet ne vidiš širu sliku.Sredstvo je nebitno,već cilj.RayMabus wrote:A ti se raduješ ko debil šta će pomrit 500 miljona starčadi i bolesnih koji bi onako umrli i neće se razmnožavat jer su penzioneri.סמאל wrote:Virus se ne može suzbit,jer uvijek postoji mogućnost da se vrati bilo gdje,sve dok ili ne izađe cjepivo ili stekne se kolektivni imunitet.Ukoliko mutira,ovo bi moglo potrajat godinama a onda će sam virus bit sekundarni problem.RayMabus wrote:Svejedno će dobit novu turu kozojeba.סמאל wrote:Mutti Angela će i iz ovog izać kao pobjednica,kao i uvijek.RayMabus wrote:Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
Ccccccc......stvarno imaš mali um.
Zar nije bolje izazvat globalni rat pa sve nahrupi u Europu pa ih Europa i ostali potiraju pa Europa i ostali krenu radit na održivom natalitetu a ovi koji to neće se pokolju među sobom u svojim državama ?
Na kraju balade svi će imatimat održiv natalltet jer ovima koji imaju malo to ne paše a koji imaju puno vodi ih u ratove.
Ne vidim zašto se meni rugaš kad si ti isti a možda i gori,jer tebi bi sasvim ok. bilo izumiranje starčadi i bolesnih ako bi to dovelo do sloma emančipacije i matrijarhalnog društva.
Osim toga,naš odjel za sublimirane djelatnosti,napravili su projekciju kako će se ova trenutna kriza odraziti kao pred radnja i uvod u sistematizaciji državnih ustroja gdje će bit nužno ukinuti neke građanske slobode poradi većeg ,,dobra'' evo primjerice minimaliziranje vjerskih obreda.
2015-07-23
I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
Međutim,tko ti kaže da je ovo zadnji virus.
Sljedeći virus možda neće pogodit isključivo staračku populaciju i bolesnike,te uzrokovat respiratorne probleme,možda sljedeći virus pogodi mlađu populaciju i uzrokuje sterilitet.
Humana depopulacija je prioritet a tu rat kao opcija ispada iz igre,međutim,sterilitet je vrlo humano i bezbolno riješenje i kroz par generacija dođe se do onih famoznih 500 milijuna.
Sljedeći virus možda neće pogodit isključivo staračku populaciju i bolesnike,te uzrokovat respiratorne probleme,možda sljedeći virus pogodi mlađu populaciju i uzrokuje sterilitet.
Humana depopulacija je prioritet a tu rat kao opcija ispada iz igre,međutim,sterilitet je vrlo humano i bezbolno riješenje i kroz par generacija dođe se do onih famoznih 500 milijuna.
2015-07-23
RayMabus wrote:Svejedno će dobit novu turu kozojeba.סמאל wrote:Ma koji kozojebi, pa ni afrikanci više neće u ovakvu europu.RayMabus wrote:Meni ide na ruku sve šta će sjebat ovu i njoj slične.:
Ajmo mi sad njima kamenom na granicu, da nas puste
Mutti Angela će i iz ovog izać kao pobjednica,kao i uvijek.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pa što sam sad napravila ?! Sve pomiješala ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
cemu strah od virusAssadNaPodmornici wrote:dobro nisam stručan u tom polju, niti sam ja ikada rekao da sam stručnjak za išta osim ekonomije(a i tu ima se prostora za učit ) ne činiš mi se niti ti za sada.. ako si stručnjak u tome, lipo pojasni bez trolanja kao što ja pojasnim svima zašto recimo plenkovicevo, putinovo, trumpovo, madruovo itd kontroliranje cijena stvara još veće nestašice i još veći rast cijena
pa oni su regulator zivota i razvoja covjeka a takodjer poveznica medju ljudskim bicima
zamisli ga kao kompjutorski virus, svaki taj virus nosi poruku koja se poslije ugradjuje u dnk ljudi i zivotinja,
pitaj bilo kojeg ozbiljnog geneticara i svaki ce ti reci da se u dnk covjeka i zivotinja nalazi i jedan dio takozvanog otpada za koji ne kuze kak se nasao tamo
tek nekoliko njih su prokljuvili da taj "otpad" potice od virusa
radi se novi dnk i oni su zasluzni za razvoj ljudi, svojim mutiranjem jednostavno apdejtaju dnk ljudi, naravno osteceni ili zastarjeli dnk ne moze apsorbirat poruku i dolazi do erora i prestanka funkcije
slicno su i bakterije koje imaju drugu funkciju al su u 99% slucajeva korisne, no one nemaju funkciju prijenosa poruke jer se teze rasprostranjuju
zanimljivoסמאל wrote:I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
otkud ti da se zakacis za idiotsku pricu o 500 milijuna?
mislis na retro-virus usVAKOJ tjelesnoj ljuckoj stanici?Regulira diobu stanica,kao i josh hrpu drugih stvari.d.a ga nema,zivot bi bio nemoguc..Leviathan2 wrote:cemu strah od virusAssadNaPodmornici wrote:dobro nisam stručan u tom polju, niti sam ja ikada rekao da sam stručnjak za išta osim ekonomije(a i tu ima se prostora za učit ) ne činiš mi se niti ti za sada.. ako si stručnjak u tome, lipo pojasni bez trolanja kao što ja pojasnim svima zašto recimo plenkovicevo, putinovo, trumpovo, madruovo itd kontroliranje cijena stvara još veće nestašice i još veći rast cijena
pa oni su regulator zivota i razvoja covjeka a takodjer poveznica medju ljudskim bicima
zamisli ga kao kompjutorski virus, svaki taj virus nosi poruku koja se poslije ugradjuje u dnk ljudi i zivotinja,
pitaj bilo kojeg ozbiljnog geneticara i svaki ce ti reci da se u dnk covjeka i zivotinja nalazi i jedan dio takozvanog otpada za koji ne kuze kak se nasao tamo
radi se novi dnk i oni su zasluzni za razvoj ljudi, svojim mutiranjem jednostavno apdejtaju dnk ljudi, naravno osteceni ili zastarjeli dnk ne moze apsorbirat poruku i dolazi do erora i prestanka funkcije
slicno su i bakterije koje imaju drugu funkciju al su u 99% slucajeva korisne, no one nemaju funkciju prijenosa poruke jer se teze rasprostranjuju
Guest- Guest
njet,nove karakteristike i razvoj ljudskog dnkLegendovich wrote:mislis na retro-virus usVAKOJ tjelesnoj ljuckoj stanici?Regulira diobu stanica,kao i josh hrpu drugih stvari.d.a ga nema,zivot bi bio nemoguc..Leviathan2 wrote:cemu strah od virusAssadNaPodmornici wrote:dobro nisam stručan u tom polju, niti sam ja ikada rekao da sam stručnjak za išta osim ekonomije(a i tu ima se prostora za učit ) ne činiš mi se niti ti za sada.. ako si stručnjak u tome, lipo pojasni bez trolanja kao što ja pojasnim svima zašto recimo plenkovicevo, putinovo, trumpovo, madruovo itd kontroliranje cijena stvara još veće nestašice i još veći rast cijena
to ti dojde nesto kao apdejt na planetarnoj razini
nije bolest sve sto boli, al aj ti budalama dokazi
sve u zivotu ima svoju ulogu i smisao,
neka vrsta evolucije..pa svaki virus koji napadne tijelo,i biva pobjedjen,tijelo ugradjuje u svoj dna..tako se i odupire iducoj zarazi,jer prepoznaje napadaca..Leviathan2 wrote:njet,nove karakteristike i razvoj ljudskog dnkLegendovich wrote:mislis na retro-virus usVAKOJ tjelesnoj ljuckoj stanici?Regulira diobu stanica,kao i josh hrpu drugih stvari.d.a ga nema,zivot bi bio nemoguc..Leviathan2 wrote:cemu strah od virusAssadNaPodmornici wrote:dobro nisam stručan u tom polju, niti sam ja ikada rekao da sam stručnjak za išta osim ekonomije(a i tu ima se prostora za učit ) ne činiš mi se niti ti za sada.. ako si stručnjak u tome, lipo pojasni bez trolanja kao što ja pojasnim svima zašto recimo plenkovicevo, putinovo, trumpovo, madruovo itd kontroliranje cijena stvara još veće nestašice i još veći rast cijena
Guest- Guest
tocno, evolucija,Legendovich wrote:neka vrsta evolucije..pa svaki virus koji napadne tijelo,i biva pobjedjen,tijelo ugradjuje u svoj dna..tako se i odupire iducoj zarazi,jer prepoznaje napadaca..Leviathan2 wrote:njet,nove karakteristike i razvoj ljudskog dnkLegendovich wrote:mislis na retro-virus usVAKOJ tjelesnoj ljuckoj stanici?Regulira diobu stanica,kao i josh hrpu drugih stvari.d.a ga nema,zivot bi bio nemoguc..Leviathan2 wrote:cemu strah od virusAssadNaPodmornici wrote:dobro nisam stručan u tom polju, niti sam ja ikada rekao da sam stručnjak za išta osim ekonomije(a i tu ima se prostora za učit ) ne činiš mi se niti ti za sada.. ako si stručnjak u tome, lipo pojasni bez trolanja kao što ja pojasnim svima zašto recimo plenkovicevo, putinovo, trumpovo, madruovo itd kontroliranje cijena stvara još veće nestašice i još veći rast cijena
To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.Leviathan2 wrote:zanimljivoסמאל wrote:I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
2014-04-11
Ako netko želi smanjiti odnosno bolje rečeno staviti populaciju na ovoj planeti u ravnotežu s prirodom onda radi nešto drugo a to je da prvo moraš uništit sistem na zapadu koji se zove emanicipacija i to na način da toliki lom nataliteta jer je kapital ugurao žene na tržište rada da dobije ogromam prliv radne snage prouzročio demografsku rupu pa da bi kapital opstao trpa se i onda im izvedeš diverziju nakon čega puknu i potjeraju sve te kozojebe.
Tada ide to da se oni više ne mogu širit i države odakle ovi dolaze odlučuju se same na smanjenje prekomjernog nataliteta ili ne a ako ne imat će ratove zbog gladi i etničkih i vjerskih sukoba i resursa unutar sebe.
I to je to , sami će se regulirat.
Plus uvališ im emanicipaciju.
Tada ide to da se oni više ne mogu širit i države odakle ovi dolaze odlučuju se same na smanjenje prekomjernog nataliteta ili ne a ako ne imat će ratove zbog gladi i etničkih i vjerskih sukoba i resursa unutar sebe.
I to je to , sami će se regulirat.
Plus uvališ im emanicipaciju.
2014-04-11
Jeste imali 8.mart i prosvjede žena po Europi ? Jeste. Osim onih koji su prosvjedovale protiv kapitalizma i malih plaća za šta su ostale prosvjedovale ?
Pobačaj.
A nije niti jedna prosvjedovala šta se ženska prava ugnjevatavaju u zemljama trećeg svijeta
E vidiš , koliki je to ego. Njoj je teško kupit kurton a šta u Indiji žene gaze to nikom ništa.
Kažen ja da te feministice triba prognat u Indiju pa nek tamo prosvjeduju.
Pobačaj.
A nije niti jedna prosvjedovala šta se ženska prava ugnjevatavaju u zemljama trećeg svijeta
E vidiš , koliki je to ego. Njoj je teško kupit kurton a šta u Indiji žene gaze to nikom ništa.
Kažen ja da te feministice triba prognat u Indiju pa nek tamo prosvjeduju.
2014-04-11
Ona u Zagrebu drži prosvjed na bini i sere o pobačaju iako je ttema malih plaća puno bitnija.
Istodobno Erdogan po Istanbulu mlati žene na isti dan.
Neće ni jedna da digne transparent podrške ženama u Turskoj.
Jebe se njih za druge. Bitno da se ona jebe okolo pa kad joj uleti da može abortirat i da može svaku pizdariju proglasit napastovanjem.
Obračunat ču se ja s svama.
Tako je i meni mater isto , uzela četiri kantuna kuće pa izletila iz iste nakon toga.
Šta ćete vi kome solit pamet kako se vama kurac digne tako ćete vi jebavat cili svit jel ?
Samo trpaj
Doć će Hitler na vlast ne brini se. IIma da rađaš troje djece u prosjeku koliki je održiv natalitet jer inače češ dobit izgon iz države.
Istodobno Erdogan po Istanbulu mlati žene na isti dan.
Neće ni jedna da digne transparent podrške ženama u Turskoj.
Jebe se njih za druge. Bitno da se ona jebe okolo pa kad joj uleti da može abortirat i da može svaku pizdariju proglasit napastovanjem.
Obračunat ču se ja s svama.
Tako je i meni mater isto , uzela četiri kantuna kuće pa izletila iz iste nakon toga.
Šta ćete vi kome solit pamet kako se vama kurac digne tako ćete vi jebavat cili svit jel ?
Samo trpaj
Doć će Hitler na vlast ne brini se. IIma da rađaš troje djece u prosjeku koliki je održiv natalitet jer inače češ dobit izgon iz države.
2014-04-11
pa ne opterećuj se s pacijentom, već sam napisala da je za žaliti gaRayMabus wrote:To meni isto nije jasno. On misli da ja navijam da bude šta više mrtvih u Evropi jer eto želim da starčad i bolesni umru a u biti šta ja iman od toga nego je sad nastala panika među globalističkom ekipom pa sve zatvaraju pa im se ruši novi svjetski poredak.Leviathan2 wrote:zanimljivoסמאל wrote:I da,okreće mi se u želucu na sam spomen nataliteta i demografije.Već jako dugo govorim izravno tebi,ljudi se previše nakotilo.Rat bi bio poguban za biljni i životinjski svijet,kao i za materijalna kulturna dobra,tak da to više nije opcija.
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Još malo katoličke patekike zbog koronavirusa
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
» Propade globalizacija zbog koronavirusa
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Još malo katoličke patekike zbog koronavirusa
» Njemačka zatvara granice zbog koronavirusa
Page 3 of 7