Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
Capak je papak ali dobro... Ovako stvari stoje ravna crta će nastupiti tek početkom lipnja i mi smo u toj priči nebitni... "Vrhunac pandemije s oko 1,3 milijuna istodobno zaraženih očekujemo u lipnju i to ako mjere ograničenja kretanja potraju do kraja uskrsnih praznika. Prema ovom modelu bi broj novozaraženih u kolovozu ili rujnu trebao pasti na nulu" a ovo je model koji se smatra optimističnim
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sad me baš zanima da li pojedinci razumiju što znači 1,3 milijuna istodobno zaraženih
2015-08-08
Eroo wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
nemam osobno ništa protiv tebe da to odmah rasčistimo kao što nemam ništa protiv nikoga na ovom forumu a i šire.
možeš izaći iz bunkera neću ti ništa.
Guest- Guest
Crko mi IQOS (cigarete), idem po novog i sjedam i u auto-crko akumulator.Leviathan2 wrote:ah
tik tok tik tok
hehehehehehe.....................
Susjeda mi izašla u susret i vozi me-zatvorena cesta do trgovine gdje IQOS mogu zamijeniti.
Ideš okolo tražimo načina da dovezemo do trgovine...Zamijenio IQOS...E, a prije toga. stavljanje maske, navlačenje
onih jebenih rukavica...Sve središ i onda okolo...okolo...do kuće. Ulazak u kuću s korišćenjem
nogu i laktova ako je ikako moguće...svlačenje, umivanje, dezinfeciranje...Hah, omršavio sam par kila.
Sad mi je ostalo samo to ..tik..tok...tik..tok...
ja to odavno već radim, a i više puta sam i napisala da od Gnječa svi ovdje možemo puno naučiti, jer osim što osobno ima široko znanje, svejedno ga uvijek argumentira raznim linkovima, videima i sličnomichaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
na stranu sve forumske čarke, jebeš to...život je nešto drugo
znaci 1.3 milijuna istodobno zarazenihmichaellcmacha wrote:Sad me baš zanima da li pojedinci razumiju što znači 1,3 milijuna istodobno zaraženih
i
di je kvaka
kad je bila svinjska gripa, i kad je prosla, radjen uzorak u velikoj britaniji, od 1000 uzoraka 700 i nesto su imali antitjela na svinjsku grpu
no tad se nije dizala ovolika panika
ma on je meni oduvijek ok, eto samo što je preveliki idealist, a malo ga pere i nostalgija i usput često popizdi na prvu... ali jebeš to sve je to nebitno....ovaj naš prepišaj a i neki drugi prepišaji bi u kratkom roku mogli postati totalne pustare i nikog neće boliti ni piša za ideološka prepucavanja jer će vrlo skoro početi bitka za goli opstanak na individualnoj razini...Noor wrote:ja to odavno već radim, a i više puta sam i napisala da od Gnječa svi ovdje možemo puno naučiti, jer osim što osobno ima široko znanje, svejedno ga uvijek argumentira raznim linkovima, videima i sličnomichaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
na stranu sve forumske čarke, jebeš to...život je nešto drugo
2015-08-08
Zar gore rade takve trgovine (IQOS)?Eroo wrote:Crko mi IQOS (cigarete), idem po novog i sjedam i u auto-crko akumulator.Leviathan2 wrote:ah
tik tok tik tok
Susjeda mi izašla u susret i vozi me-zatvorena cesta do trgovine gdje IQOS mogu zamijeniti.
Ideš okolo tražimo načina da dovezemo do trgovine...Zamijenio IQOS...E, a prije toga. stavljanje maske, navlačenje
onih jebenih rukavica...Sve središ i onda okolo...okolo...do kuće. Ulazak u kuću s korišćenjem
nogu i laktova ako je ikako moguće...svlačenje, umivanje, dezinfeciranje...Hah, omršavio sam par kila.
Mene već hvata panika, najbliži mi je u splitu, niti radi niti bi uopće dobio propusnicu za takvo nešto...
A imam 1 i po uređaj ...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ti očito spadaš u one koji ne razumiju...Leviathan2 wrote:znaci 1.3 milijuna istodobno zarazenihmichaellcmacha wrote:Sad me baš zanima da li pojedinci razumiju što znači 1,3 milijuna istodobno zaraženih
i
di je kvaka
kad je bila svinjska gripa, i kad je prosla, radjen uzorak u velikoj britaniji, od 1000 uzoraka 700 i nesto su imali antitjela na svinjsku grpu
no tad se nije dizala ovolika panika
2015-08-08
Petrolova črpalka (benzinska pumpa).Nema svaka, samo jedna u mom naselju.T. wrote:Zar gore rade takve trgovine (IQOS)?Eroo wrote:Crko mi IQOS (cigarete), idem po novog i sjedam i u auto-crko akumulator.Leviathan2 wrote:ah
tik tok tik tok
Mene već hvata panika, najbliži mi je u splitu, niti radi niti bi uopće dobio propusnicu za takvo nešto...
A imam 1 i po uređaj ...
Imaš broj, zovi pa će ti objasniti di možeš najbliže zamijeniti.
Nema toga kod nas na crpkama...Eroo wrote:Petrolova črpalka (benzinska pumpa).T. wrote:Zar gore rade takve trgovine (IQOS)?Eroo wrote:Crko mi IQOS (cigarete), idem po novog i sjedam i u auto-crko akumulator.Leviathan2 wrote:ah
tik tok tik tok
A imam 1 i po uređaj ...
Ima heetsa ali ne i uređaja...
Svaki se posebno registrira šifrom i kupcem...
2014-04-14
Sad se već bolje osjećam.Znači da pištolj mogu vratit u futrolu...Gnječ wrote:Eroo wrote:Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
nemam osobno ništa protiv tebe da to odmah rasčistimo kao što nemam ništa protiv nikoga na ovom forumu a i šire.
možeš izaći iz bunkera neću ti ništa.
Last edited by Eroo on 1/4/2020, 19:12; edited 1 time in total
levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
2015-08-08
Pa naravno. Čim si ga kupio dobio si licencu. Moj je pod imenom kćerke, tako da uvijek mora ona potvrdit da se slaže daT. wrote:Nema toga kod nas na crpkama...Eroo wrote:Petrolova črpalka (benzinska pumpa).T. wrote:Zar gore rade takve trgovine (IQOS)?Eroo wrote:Crko mi IQOS (cigarete), idem po novog i sjedam i u auto-crko akumulator.Leviathan2 wrote:ah
tik tok tik tok
A imam 1 i po uređaj ...
Ima heetsa ali ne i uređaja...
Svaki se posebno registrira šifrom i kupcem...
mogu doći po zamjenu. Ako si ga dobio od nekoga onda moraš navesti njegovo/njeno ime i taj neko mora potvrdit
da ti možeš doći po zamjenski dio.
To mi nije baš normalno...
Nisam kupio mitraljez nego jebeni grijač za duvan...
Osim toga, pošto prodaju 6 gr. duhana, uređaj bi trebao biti gratis...
Mijenjao sam već 2x, to je bila kalvarija...
Prepiska 5 dana putem e-maila da bi mi došao njihov agent i zamijenio pokvareni holder...
Prepiska 5 dana putem e-maila da bi mi došao njihov agent i zamijenio pokvareni holder...
Kaze suljo uveo 'najstroze mere u evropi' a ovaj to tek sad uvodi ono sto smo mi prije 10 dana napravili
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=04&dd=01&nav_id=1671704
https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2020&mm=04&dd=01&nav_id=1671704
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
2014-04-14
danni1-
2014-04-16
michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
tu bi rebalo pojasniti a i mediji to krivo prenose pa stvaraju konfuziju da se virus zove SARS-CoV-2 a COVID-19 je bolest od CORONA VIRUS DISEASE i 19 je godina početka zaraze.
Guest- Guest
Baci u prvu kantu za smeće. Jedno vrijeme sam i to koristio, kamo sreće da nisam. Glikol je opasan za pluća.danni1 wrote:T. wrote:To mi nije baš normalno...
IQOS (HEETS) je nešto drugo. Taj samo grije duhan (13 udiha!) tako da odpade 95% štetnih sastojaka u
normalnoj cigareti.
Šta je ovo, ne mogu povećat da dobro vidim slova...danni1 wrote:T. wrote:To mi nije baš normalno...
Tekućina ili nešto drugo?
2014-04-14
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 26 of 50