Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
ja radim svoju orahovicu..napravim cetrdesetak litara...trecinu podjelim a ostalo zadrim za sebe..ovaj recept sam napravio u 11 mjesecu kad sam bio virozan..zmiksao sam to sve..i bogami djelovalo..od tad svaki dan jedna casica ujutro jedna navecer...i nakon te viroze nista poslijeLegendovich wrote:ja volim onaj liker od oraha..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
pohvalno ali to te neće spasiti da u nekoj bliskoj budućnosti pokupiš virus. mark my words kako bi rekao aben. shvati da će se SVI zaraziti tim virusom. kad mislim svi mislim na sve ljude na planeti. karantena služi da bi se virus sporije širio i da zdravstveni sistem ne doživi kolaps jer ako se to desi, uzmi metar i počni si uzimat mjere za lijes ili urnu.
Guest- Guest
rekao sam ako se zarazim nije moja volja..do tad guram ovako nadam se sto duze..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
pohvalno ali to te neće spasiti da u nekoj bliskoj budućnosti pokupiš virus. mark my words kako bi rekao aben. shvati da će se SVI zaraziti tim virusom. kad mislim svi mislim na sve ljude na planeti. karantena služi da bi se virus sporije širio i da zdravstveni sistem ne doživi kolaps jer ako se to desi, uzmi metar i počni si uzimat mjere za lijes ili urnu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gnječ jesi li možda uspio pogledati video od profesora Waltera Veitha, ako nisi budem ti poslao link...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
2015-08-08
michaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
nemam osobno ništa protiv tebe da to odmah rasčistimo kao što nemam ništa protiv nikoga na ovom forumu a i šire. ja reagiram jedino na provokacije i na ljude kad zabriju u iracionalne dijareje svojim upisima ili adhominem napadima i podjebavanjima i raznim spletkama. u ovakvim ekstremnim situacijama rađe biram društvo soldata za kojeg vidim da je istreniran i ne paničari nego nekog civila koji mi cvili, paničari ili reagira neprimjereno težini i opasnosti situacije. da mi je vučina vojnik u stroju i da mi počne paničariti ili krene sa nekim emocionalnim isfuravanjima ja istog momenta vadim pištolj i ubijem ga pred svim vojnicima bez jebemti. zašto? jer su panika i emocije zarazne. neću dozvoliti da mi jedna budaletina razjebe cijelu vojsku.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:gnječ jesi li možda uspio pogledati video od profesora Waltera Veitha, ako nisi budem ti poslao link...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
nisam. stavi video.
Guest- Guest
nije za stavljat budem ti poslao link na ppGnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ jesi li možda uspio pogledati video od profesora Waltera Veitha, ako nisi budem ti poslao link...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
nisam. stavi video.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vuksadinare wrote:rekao sam ako se zarazim nije moja volja..do tad guram ovako nadam se sto duze..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
gle, već kad smo kod toga sad se sjetih da i trudnice imaju jebeni problem jer nitko još nezna kako taj virus djeluje na plod. sjeti se zika virusa i deformirane djece.
Guest- Guest
poslao sam ti gdje govori na njemačkom, budem i gdje govori na engleskom u drugoj formi...michaellcmacha wrote:nije za stavljat budem ti poslao link na ppGnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ jesi li možda uspio pogledati video od profesora Waltera Veitha, ako nisi budem ti poslao link...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:radim svoj posao..drzim debeli razmak...ne idem na jarun..mahom boravim na svom gruntu...jedem zdravo..nemam potrebe gurati se po ducanima..imam vecinom sve sa svog grunta..osim nekih potrepstina sto ne proizvodim...ranije sam to nabavio...druzim se vecinom sa clanovima majjuze obitelji koji takodjer sad vecinom provode na gruntu...ako imam obaviti kakve razgovore obavim mobitelom a sto se tice posla sve obavim u vrijeme kada nema puno ljudi na ulicama znaci rano ujutro
nisam. stavi video.
2015-08-08
sto cini zebnja spram nevidljivog neprijatelja da pjetlici rukoljub nudeGnječ wrote:michaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
nemam osobno ništa protiv tebe da to odmah rasčistimo kao što nemam ništa protiv nikoga na ovom forumu a i šire. ja reagiram jedino na provokacije i na ljude kad zabriju u iracionalne dijareje svojim upisima ili adhominem napadima i podjebavanjima i raznim spletkama. u ovakvim ekstremnim situacijama rađe biram društvo soldata za kojeg vidim da je istreniran i ne paničari nego nekog civila koji mi cvili, paničari ili reagira neprimjereno težini i opasnosti situacije. da mi je vučina vojnik u stroju i da mi počne paničariti ili krene sa nekim emocionalnim isfuravanjima ja istog momenta vadim pištolj i ubijem ga pred svim vojnicima bez jebemti. zašto? jer su panika i emocije zarazne. neću dozvoliti da mi jedna budaletina razjebe cijelu vojsku.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
nema nikakvog rukoljuba, čovjek očito ima slična stajališta mojima vezano uz ovu situaciju koja je katastrofalna samo se to još nije skroz pokazalo ali hoće već za nekoliko dana, otprilike smo i slično brojali on po jednoj računici ja po drugoj... vidim da još nitko nije stavio video od tog profesora kojeg sam spomenuo pa neću ni ja, eto ako hoće gnječ nek on stavi njemu sam poslao link... ali mislim da nije za objavljivanje čak ni u ovom našm maom društvu... hrvatska je prerestriktivna država a glupo mi završiti u buksi radi možebitne istine koja će se ionako vrlo brzo obistiniti....debotoijusto wrote:sto cini zebnja spram nevidljivog neprijatelja da pjetlici rukoljub nudeGnječ wrote:michaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
2015-08-08
michaellcmacha wrote:poslao sam ti gdje govori na njemačkom, budem i gdje govori na engleskom u drugoj formi...michaellcmacha wrote:nije za stavljat budem ti poslao link na ppGnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ jesi li možda uspio pogledati video od profesora Waltera Veitha, ako nisi budem ti poslao link...Gnječ wrote:
nisam. stavi video.
razumijem njemački ne treba. uostalom mogu si na videu namjestiti prijevod na sve moguće jezike pa i hrvatski.
Guest- Guest
de to pogledaj i daj ili tu na javno reci što misliš ili na pp, ja sam pregledai i teško mi je za povjerovati a opet...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:poslao sam ti gdje govori na njemačkom, budem i gdje govori na engleskom u drugoj formi...michaellcmacha wrote:nije za stavljat budem ti poslao link na ppGnječ wrote:michaellcmacha wrote:
gnječ jesi li možda uspio pogledati video od profesora Waltera Veitha, ako nisi budem ti poslao link...
nisam. stavi video.
razumijem njemački ne treba. uostalom mogu si na videu namjestiti prijevod na sve moguće jezike pa i hrvatski.
2015-08-08
poslao i taj drugi...michaellcmacha wrote:de to pogledaj i daj ili tu na javno reci što misliš ili na pp, ja sam pregledai i teško mi je za povjerovati a opet...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:poslao sam ti gdje govori na njemačkom, budem i gdje govori na engleskom u drugoj formi...michaellcmacha wrote:nije za stavljat budem ti poslao link na ppGnječ wrote:
nisam. stavi video.
2015-08-08
sve više popuštaju živci:
VIDEO Službenik Ministarstva državne imovine fizički nasrnuo na Domagoja Margetića
pogledati luđaka na videu
VIDEO Službenik Ministarstva državne imovine fizički nasrnuo na Domagoja Margetića
pogledati luđaka na videu
vili40-
2015-08-02
https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-sluzbenik-ministarstva-drzavne-imovine-fizicki-nasrnuo-na-domagoja-margetica/2171157.aspx
vili40-
2015-08-02
michaellcmacha wrote:de to pogledaj i daj ili tu na javno reci što misliš ili na pp, ja sam pregledai i teško mi je za povjerovati a opet...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:poslao sam ti gdje govori na njemačkom, budem i gdje govori na engleskom u drugoj formi...michaellcmacha wrote:nije za stavljat budem ti poslao link na ppGnječ wrote:
nisam. stavi video.
stavi ovaj drugi sa prijevodom jer onaj prvi video je dosta detaljan i težak neće ljudi razumjeti ili htjeti razumjeti niti da im crtaš.
!!! ali stavi ga sutra ili neki drugi dan nemoj danas na 1. April jer će ljudi to odjebati i misliti da je neka zajebancija tj. prvoaprilska šala.
Guest- Guest
ma mislim da bi ga bolje bilo staviti za 10 dana kad budemo na 5 milijuna oboljelih i tko zna koliko mrtvih...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:de to pogledaj i daj ili tu na javno reci što misliš ili na pp, ja sam pregledai i teško mi je za povjerovati a opet...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:poslao sam ti gdje govori na njemačkom, budem i gdje govori na engleskom u drugoj formi...michaellcmacha wrote:
nije za stavljat budem ti poslao link na pp
stavi ovaj drugi sa prijevodom jer onaj prvi video je dosta detaljan i težak neće ljudi razumjeti ili htjeti razumjeti niti da im crtaš.
!!! ali stavi ga sutra ili neki drugi dan nemoj danas na 1. April jer će ljudi to odjebati i misliti da je neka zajebancija tj. prvoaprilska šala.
2015-08-08
Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:u ovom trenutku mada se baš ranije nismo slagali, ako želim što pametno i ozbiljno pročitati potražit ću upis mog "prijatelja" GNJEČA... a vi se sprdajte sami sa sobom lupajući gluposti....
nemam osobno ništa protiv tebe da to odmah rasčistimo kao što nemam ništa protiv nikoga na ovom forumu a i šire.
Capak je papak ali dobro... Ovako stvari stoje ravna crta će nastupiti tek početkom lipnja i mi smo u toj priči nebitni... "Vrhunac pandemije s oko 1,3 milijuna istodobno zaraženih očekujemo u lipnju i to ako mjere ograničenja kretanja potraju do kraja uskrsnih praznika. Prema ovom modelu bi broj novozaraženih u kolovozu ili rujnu trebao pasti na nulu" a ovo je model koji se smatra optimističnim
2015-08-08
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 25 of 50