Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
koliko god budemo imali bit će nam malo...Eroo wrote:U svakom slučaju smo s koordinatnim sistemom u nekoj točki na liniji i na temelju onogamichaellcmacha wrote:oporavljenih je 8 % a s obzirom da nemamo pojma što je u bazenu izoliranih kontakata slobodno možeš u kontinuitetu ignorirati broj oporavljenih jer nismo mi kina da imamo 96% oporavljenijeh...Eroo wrote:Toliko ste imali inficiranih i ne oboljelih.michaellcmacha wrote:10.03. imali smo 15 oboljelih,Eroo wrote:
Evo i za 20.4.
-ukupan broj zaraženih 4150
-oporavljenih 390
-na respiratoru 195
-umrlih? 50 - 115
Predpostavljam da bi tu trebalo bti jasnih znakova za smirivanje. Tje da vidime.
20.03. imali smo 113 oboljelih,
25.03. imali smo 442 oboljela
30.03. imali smo 800 oboljelih,
03.04 imali smo 1079 oboljelih,
05.04. ćemo naknadno upisati ali vjerojatno će biti 1500.... što se tiče umrlih broj mora rasti kako komorbiditeti budu rezistirali na lijekove u kombinaciji sa oxigenom...
Umiru oni šta su na respiratoru. Trenutno ih imate 39.
Oporavljenih znači regrutiranih s respiratora i grupe aktivno inficiranih.
Primjetio, sam da se promjene u "tempu" dešavaju na 7-10 dana.
PS:
Od oboljelih koje navodiš uvijek treba oduzeti broj oporavljenih i umrlih,
jer situacija razvija od toga broja dalje. Na respiratore dolaze kandidati kod kojih
inkubacija traje u prosjeku cca 7 dana.
što se "od-do" događalo pokušavamo odgonetnuti što će se dešavati na sljedećem "od-do".
Zbog nepoznate varijabile inkubacije (ta je također od-do) i asimptomatičnih nemamo
siguran rubni(početni) podatak i šta nam onda ostane? Najveća je nepoznanica broja
onih u samoizolaciji, koji su u nekom momentu potencijalni kandidati za liječenje, ili čak za respirator.
Na kraju krajeva pokušavamo doznati "potrebni broj respiratora i liječnika".
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:govorim za kineza koji je pokušao i uspio nešto prošvercati kad je već nastupila zabrana dilanja informacija...vjerojatno je već preobražen u leptira ili cvijet... ili gujavicu...Unimatrix_Zero wrote:ako nije ziv onda je u drugom agregatnom stanjumichaellcmacha wrote:je došlo mu je. nisam mu slao onaj nacrt tržnice jel... to ćemo poslije... tko zna jel taj živ što je to opravio...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
trebat će ići odmorit... a medo nek stražari...
spavam na stolici. jel barem dobio linkove? znači ne moram mu ja slati.
taj i mnogi ostali kinezi koji su bili žviždači sad su u atmosferi mogu se okladit da su ih injekcijom uspavali nabili ih u one vreće i žive spalili u krematoriju.
a Meksiko je iduća apokalipsa na vidiku. Mexico cyty živi kao da se ništa dogodilo nije. predsjednik im govori da njima virus neće ništa.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:govorim za kineza koji je pokušao i uspio nešto prošvercati kad je već nastupila zabrana dilanja informacija...vjerojatno je već preobražen u leptira ili cvijet... ili gujavicu...Unimatrix_Zero wrote:ako nije ziv onda je u drugom agregatnom stanjumichaellcmacha wrote:je došlo mu je. nisam mu slao onaj nacrt tržnice jel... to ćemo poslije... tko zna jel taj živ što je to opravio...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
trebat će ići odmorit... a medo nek stražari...
ko zna,ili je u prdekani
za to se u kini ne ide u prdekanu... neg u vječna lovišta...Unimatrix_Zero wrote:michaellcmacha wrote:govorim za kineza koji je pokušao i uspio nešto prošvercati kad je već nastupila zabrana dilanja informacija...vjerojatno je već preobražen u leptira ili cvijet... ili gujavicu...Unimatrix_Zero wrote:ako nije ziv onda je u drugom agregatnom stanjumichaellcmacha wrote:je došlo mu je. nisam mu slao onaj nacrt tržnice jel... to ćemo poslije... tko zna jel taj živ što je to opravio...Gnječ wrote:
ko zna,ili je u prdekani
2015-08-08
Slično razmišljam, ali to ne naglašavam.michaellcmacha wrote:koliko god budemo imali bit će nam malo...Eroo wrote:U svakom slučaju smo s koordinatnim sistemom u nekoj točki na liniji i na temelju onogamichaellcmacha wrote:oporavljenih je 8 % a s obzirom da nemamo pojma što je u bazenu izoliranih kontakata slobodno možeš u kontinuitetu ignorirati broj oporavljenih jer nismo mi kina da imamo 96% oporavljenijeh...Eroo wrote:Toliko ste imali inficiranih i ne oboljelih.michaellcmacha wrote:
10.03. imali smo 15 oboljelih,
20.03. imali smo 113 oboljelih,
25.03. imali smo 442 oboljela
30.03. imali smo 800 oboljelih,
03.04 imali smo 1079 oboljelih,
05.04. ćemo naknadno upisati ali vjerojatno će biti 1500.... što se tiče umrlih broj mora rasti kako komorbiditeti budu rezistirali na lijekove u kombinaciji sa oxigenom...
PS:
jer situacija razvija od toga broja dalje. Na respiratore dolaze kandidati kod kojih
što se "od-do" događalo pokušavamo odgonetnuti što će se dešavati na sljedećem "od-do".
Zbog nepoznate varijabile inkubacije (ta je također od-do) i asimptomatičnih nemamo
siguran rubni(početni) podatak i šta nam onda ostane? Najveća je nepoznanica broja
onih u samoizolaciji, koji su u nekom momentu potencijalni kandidati za liječenje, ili čak za respirator.
pa doktor veli da oni uopće nemaju testova... pa da koji će im kurac... imaju lakukarača, mariači, tortilje, čili pastu koje zrno graha i ko ga jebe, dok ide ide...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:govorim za kineza koji je pokušao i uspio nešto prošvercati kad je već nastupila zabrana dilanja informacija...vjerojatno je već preobražen u leptira ili cvijet... ili gujavicu...Unimatrix_Zero wrote:ako nije ziv onda je u drugom agregatnom stanjumichaellcmacha wrote:je došlo mu je. nisam mu slao onaj nacrt tržnice jel... to ćemo poslije... tko zna jel taj živ što je to opravio...Gnječ wrote:
taj i mnogi ostali kinezi koji su bili žviždači sad su u atmosferi mogu se okladit da su ih injekcijom uspavali nabili ih u one vreće i žive spalili u krematoriju.
a Meksiko je iduća apokalipsa na vidiku. Mexico cyty živi kao da se ništa dogodilo nije. predsjednik im govori da njima virus neće ništa.
2015-08-08
nisam ni ja boldao... ;)Eroo wrote:Slično razmišljam, ali to ne naglašavam.michaellcmacha wrote:koliko god budemo imali bit će nam malo...Eroo wrote:U svakom slučaju smo s koordinatnim sistemom u nekoj točki na liniji i na temelju onogamichaellcmacha wrote:oporavljenih je 8 % a s obzirom da nemamo pojma što je u bazenu izoliranih kontakata slobodno možeš u kontinuitetu ignorirati broj oporavljenih jer nismo mi kina da imamo 96% oporavljenijeh...Eroo wrote:
Toliko ste imali inficiranih i ne oboljelih.
PS:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa doktor veli da oni uopće nemaju testova... pa da koji će im kurac... imaju lakukarača, mariači, tortilje, čili pastu koje zrno graha i ko ga jebe, dok ide ide...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:govorim za kineza koji je pokušao i uspio nešto prošvercati kad je već nastupila zabrana dilanja informacija...vjerojatno je već preobražen u leptira ili cvijet... ili gujavicu...Unimatrix_Zero wrote:ako nije ziv onda je u drugom agregatnom stanjumichaellcmacha wrote:
je došlo mu je. nisam mu slao onaj nacrt tržnice jel... to ćemo poslije... tko zna jel taj živ što je to opravio...
oni jedu one ljute paprike feferone to ubija i viruse i sve zivo i nezivo
dobar im je prezidente... on oda okolo i širi optimizam... i coronu... ne pivo... jel...
2015-08-08
Mexico je katastrofa i bez virusa.
Njima virus dođe ko dobar dan.
Njima virus dođe ko dobar dan.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
ma slabe su te njihove....to virus gazi ko plitak potok... oni ti uglavnom sade jalapeno, serrano i aji a to je goli krc... to ja ujutro sa sirom i vrhnjem pojedem od svake po 10 komadaUnimatrix_Zero wrote:michaellcmacha wrote:pa doktor veli da oni uopće nemaju testova... pa da koji će im kurac... imaju lakukarača, mariači, tortilje, čili pastu koje zrno graha i ko ga jebe, dok ide ide...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:govorim za kineza koji je pokušao i uspio nešto prošvercati kad je već nastupila zabrana dilanja informacija...vjerojatno je već preobražen u leptira ili cvijet... ili gujavicu...Unimatrix_Zero wrote:
ako nije ziv onda je u drugom agregatnom stanju
oni jedu one ljute paprike feferone to ubija i viruse i sve zivo i nezivo
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dobar im je prezidente... on oda okolo i širi optimizam... i coronu... ne pivo... jel...
tekila, lajna i udri. kad se svi narko karteli naoružani do zuba raspištolje...bit će uskoro tamo kao u filmu Apocalypto.
-------
https://www.ex-iskon-pleme.com/viewtopic.php?t=39926
Guest- Guest
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 50 of 50