Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
Šta je ovo, ne mogu povećat da dobro vidim slova...danni1 wrote:T. wrote:To mi nije baš normalno...
Nisam kupio mitraljez nego jebeni grijač za duvan...
Osim toga, pošto prodaju 6 gr. duhana, uređaj bi trebao biti gratis...
Mijenjao sam već 2x, to je bila kalvarija...
Prepiska 5 dana putem e-maila da bi mi došao njihov agent i zamijenio pokvareni holder...
Tekućina ili nešto drugo?
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Unutra se sipa otopina nikotina uglikolu.T. wrote:Šta je ovo, ne mogu povećat da dobro vidim slova...danni1 wrote:T. wrote:To mi nije baš normalno...
Prepiska 5 dana putem e-maila da bi mi došao njihov agent i zamijenio pokvareni holder...
Tekućina ili nešto drugo?
Pritiskom na gub dolazi do stvaranja pare koju povučeš u pluća.
Izdišeš samo H2O.
Po mome mišljenju opasna stvar. Moj dotur mi je odmah rekao da to
ne koristim i da je glikol za pluća otrov.
Nakon upale pluća sam ovo odbacio i počeo koristiti IQOS.
Dobro bi bilo ništa, ali jebiga sad...Tolike godine sam pušio.
S druge strane jedna američka studija kaže da je "škija" ustvari lijek protiv raka.
Pluča ko bebaEroo wrote:Baci u prvu kantu za smeće. Jedno vrijeme sam i to koristio, kamo sreće da nisam. Glikol je opasan za pluća.danni1 wrote:T. wrote:To mi nije baš normalno...
IQOS (HEETS) je nešto drugo. Taj samo grije duhan (13 udiha!) tako da odpade 95% štetnih sastojaka u
normalnoj cigareti.
26g sam dimio razne krđe i sad već 8g sam na ovome.
Preporod.
PG- koriste za dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorijama.
nema braco ni korone ni bakterija dok si na ovom.
nema braco ni korone ni bakterija dok si na ovom.
gadno se uspravila ...vucko nam je u komi zbog toga...kako srbima objasnit da kineski lekari nisu pomogli vec odmogli..a si dji ping pong ne prasta ko mu u darove gleda u zubeT. wrote:Vuče, kakva je corona krivulja kod komšija?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
da to bi sad trebalo isto razlučiti što je temeljna osnova a što su podtipovi u pičku materinu i podtipovi....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
tu bi rebalo pojasniti a i mediji to krivo prenose pa stvaraju konfuziju da se virus zove SARS-CoV-2 a COVID-19 je bolest od CORONA VIRUS DISEASE i 19 je godina početka zaraze.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
nevjerojatno kako su u onom filmu conatgion predvidjeli ovo, jedina razlika što su u filmu dobili upalu mozga pa umrli za tri dana, sve ostalo isto
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
nevjerojatno kako su u onom filmu conatgion predvidjeli ovo, jedina razlika što su u filmu dobili upalu mozga pa umrli za tri dana, sve ostalo isto
Stephen King's The Stand (1994) Special Edition DVDrip H264 AAC (download torrent) - TPB
Link za skidanje preko torenta
dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
Stephen King's The Stand (1994) Special Edition DVDrip H264 AAC (download torrent) - TPB
al šta nije nevjerojatno da su napravili film na istu foru prije 10 godina. šišmiš, kina, tržnica, cijeli svijet, izolacija, krah zdravstva...dobro, njima su epidemiolozi pomagali napraviti film pa su se bojali toga, pa kužim da otprilike imali u glavi kako bi to moglo biti..
2015-08-15
1994ta je godina kad je fim izašao, virus se nije mogao zaustaviti ma koliko se trudili. Podsjeće dosta na današnju situacijukaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
al šta nije nevjerojatno da su napravili film na istu foru prije 10 godina. šišmiš, kina, tržnica, cijeli svijet, izolacija, krah zdravstva...dobro, njima su epidemiolozi pomagali napraviti film pa su se bojali toga, pa kužim da otprilike imali u glavi kako bi to moglo biti..
kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
2015-08-15
ma isto, u dlaku, osim što su dobili upalu mozga pa smrtnost nije bila 2 nego 30 %.tre wrote:1994ta je godina kad je fim izašao, virus se nije mogao zaustaviti ma koliko se trudili. Podsjeće dosta na današnju situacijukaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.michaellcmacha wrote:levi... 1,3 milijuna ukupno zaraženih ćemo imat do ponedjeljka, a 1,3 milijuna istodobno zaraženih u lipnju, a to ti moj levi znači da će tad biti stotine milijuna zaraženih ukupno.... nitko ne spori vjerojatnost da će oni koji obole, pregrme i ozdrave stvoriti antitijela na taj tip covid19 s kojim su bili inficirani... ali do tada ćemo tražiti na youtubu načine kako sahraniti bližnjeg svoga, jer nam konvencionalni načini neće biti dostupni....
2015-08-15
Mjere su da ne pukne zdravstveni sustav i da pokušamo što bezbolnije ovo preboliti, virus se više ne može zaustavitikaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:
ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.
ove su mjere samo da se uspori virus i ništa više... poslije ponoći ću ovdje staviti nešto pa kud puklo da puklo... pa onda računajte...kaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:Pogledaj The Stand od S. Kingakaya wrote:
ma daj, pa nije kod ovoga problem smrtnost, umre ih od gripe pola miljona svake godine.
2015-08-08
reci aj, nemoj poslje ponoćimichaellcmacha wrote:ove su mjere samo da se uspori virus i ništa više... poslije ponoći ću ovdje staviti nešto pa kud puklo da puklo... pa onda računajte...kaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:
Pogledaj The Stand od S. Kinga
2015-08-15
moš stavit odmah.michaellcmacha wrote:ove su mjere samo da se uspori virus i ništa više... poslije ponoći ću ovdje staviti nešto pa kud puklo da puklo... pa onda računajte...kaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:
Ionako nikog ništa ne jebe previše.
Da će sutra doslovce 50%umrijet niko nebi ni trepno.
Bole nas neka stvar. Svi smo sigurni da mi nečemo.
a možda nestanetre wrote:Mjere su da ne pukne zdravstveni sustav i da pokušamo što bezbolnije ovo preboliti, virus se više ne može zaustavitikaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:dobar? na istu foru?tre wrote:
2015-08-15
vezano je uz ovo o čemu pričate ti i Tre... ali nije priča...kaya wrote:reci aj, nemoj poslje ponoćimichaellcmacha wrote:ove su mjere samo da se uspori virus i ništa više... poslije ponoći ću ovdje staviti nešto pa kud puklo da puklo... pa onda računajte...kaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...kaya wrote:
dobar? na istu foru?
2015-08-08
recimichaellcmacha wrote:vezano je uz ovo o čemu pričate ti i Tre... ali nije priča...kaya wrote:reci aj, nemoj poslje ponoćimichaellcmacha wrote:ove su mjere samo da se uspori virus i ništa više... poslije ponoći ću ovdje staviti nešto pa kud puklo da puklo... pa onda računajte...kaya wrote:oćeš reći svi ćemo ga dobiti, a što onda ove mjere? pas mater..idem pojesti malo špeka za plućamichaellcmacha wrote:
kayo kad budemo imali 1,3 milijuna zaraženih istodobno tad će ukupni broj zaraženih biti oko 2 milijarde ako ne i više... eto kad moram reći ono što je trebalo ići tek iza ponoći...
2015-08-15
meni jedino nije jasno kako se netko samo zakašlje a netko umre, koji je to spoj koji ti koji završe u bolnici imaju da to bude toliko kobno.
ne, al film je stravičan, isto do u detalje, osim ovoga što sam rekla
ne, al film je stravičan, isto do u detalje, osim ovoga što sam rekla
2015-08-15
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 27 of 50