Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
jasambrend wrote:Noor wrote:znači, ovlaživanje
Ne ide drukčije, da...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
U Varaždinskoj županiji nema novih slučajeva zaraze, potvrđena prva izliječena osoba
vili40-
2015-08-02
"U VARAŽDINSKOJ županiji u posljednja 24 sata nemamo potvrđen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dapače mogu izvijestiti o tome da imamo potvrđenu prvu izliječenu osobu, pa je zadnje točno stanje da smo u Varaždinskoj županiji do sada imali 14 potvrđena zaražena od kojih je jedna izliječena i otpuštena kući, a 13 ih je još zaraženo i nalazi se na liječenju u Općoj bolnici Varaždin", rekao je načelnik stožera Civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin.
vili40-
2015-08-02
ni kod mene uKKŽ nema novih..ona jedna samo i ništa više za sadavili40 wrote:"U VARAŽDINSKOJ županiji u posljednja 24 sata nemamo potvrđen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dapače mogu izvijestiti o tome da imamo potvrđenu prvu izliječenu osobu, pa je zadnje točno stanje da smo u Varaždinskoj županiji do sada imali 14 potvrđena zaražena od kojih je jedna izliječena i otpuštena kući, a 13 ih je još zaraženo i nalazi se na liječenju u Općoj bolnici Varaždin", rekao je načelnik stožera Civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin.
vidim isto i BBŽ
Vukovar, Požeška i virovitička čisti još uvijek, neka im tako i ostane
muđimurci dobili prvog zaraženog :(
Vele da je prosječno vrijeme inkubacije 5-6 dana i da će se za tjedan dana vidjeti efekt novih mjera.Puno ovisi o provođenju mjera izolacije a to nam je otpočetka bio veliki problem.
vili40-
2015-08-02
sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
možda odmah likvidirati, sigurno je sigurno
koji panicari da ne mos vjerovat
nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
DORH kreće u lov na širitelje zaraze i lažnih vijesti
DRŽAVNO odvjetništvo (DORH) je izvijestilo da je županijska i općinska tužiteljstva uputilo da "temeljito i neodložno" postupaju u slučajevima širenja i prenošenja zarazne bolesti kao i kaznenih djela lažne uzbune te prekršaja širenja lažnih i uznemiravajućih vijesti.
Uputa je, kako navode, donesena zbog neodgovornog ponašanja većeg broja građana koji ne poštuju upute i mjere Stožera civilne zaštite i drugih nadležnih tijela u cilju sprječavanja širenja koronavirusa, kao i plasiranja neistinitih informacija kojima se širi neopravdani strah i panika kod građana u uvjetima pandemije virusa COVID-19 te posljedica potresa u Zagrebu.
DORH je priopćio da je sva županijska i općinska državna odvjetništva uputio da "temeljito i neodložno postupaju sukladno odredbama" radi otkrivanja i procesuiranja počinitelja kaznenih djela širenja i prenošenja zarazne bolesti kao i počinitelja kaznenih djela lažne uzbune i podredno prekršaja širenja lažnih i uznemiravajućih vijesti.
Dodaju da državna odvjetništva trebaju poduzimanje državnoodvjetničkih radnji i mjera koordinirati s nadležnim policijskim upravama i drugim državnim tijelima mjerodavnim za otkrivanje i prijavljivanje prekršaja i kaznenih djela i njihovih počinitelja.
vili40-
2015-08-02
vili, jesi panicarpriznaj i lakse ce ti biti, mislim, priznaj sebivili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
ova korona je abnormalno napumpana, al ne svojom smrtnoscu i posljedicama nego vristanjem novinara i interneta
Und Vuxadinare prenosi lažne vijesti.vili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
DRŽAVNO odvjetništvo (DORH) je izvijestilo da je županijska i općinska tužiteljstva uputilo da "temeljito i neodložno" postupaju u slučajevima širenja i prenošenja zarazne bolesti kao i kaznenih djela lažne uzbune te prekršaja širenja lažnih i uznemiravajućih vijesti.
Uputa je, kako navode, donesena zbog neodgovornog ponašanja većeg broja građana koji ne poštuju upute i mjere Stožera civilne zaštite i drugih nadležnih tijela u cilju sprječavanja širenja koronavirusa, kao i plasiranja neistinitih informacija kojima se širi neopravdani strah i panika kod građana u uvjetima pandemije virusa COVID-19 te posljedica potresa u Zagrebu.
DORH je priopćio da je sva županijska i općinska državna odvjetništva uputio da "temeljito i neodložno postupaju sukladno odredbama" radi otkrivanja i procesuiranja počinitelja kaznenih djela širenja i prenošenja zarazne bolesti kao i počinitelja kaznenih djela lažne uzbune i podredno prekršaja širenja lažnih i uznemiravajućih vijesti.
Dodaju da državna odvjetništva trebaju poduzimanje državnoodvjetničkih radnji i mjera koordinirati s nadležnim policijskim upravama i drugim državnim tijelima mjerodavnim za otkrivanje i prijavljivanje prekršaja i kaznenih djela i njihovih počinitelja.
Po njegovu Srbi bi već odavno izbili na autoput ZG-RI,kod Bosiljeva.
To što nije pozivan na informativne razgovore,može zahvaliti samo dobroti forumaških srca. Ili kako njegovi mentori vole reći-srdaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne mogu ti to na žalost priznati,realan sam u tri pizde materine i vidim ono što ti na žalost na vidiš.Ali dobro...Leviathan2 wrote:vili, jesi panicarpriznaj i lakse ce ti biti, mislim, priznaj sebivili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
ova korona je abnormalno napumpana, al ne svojom smrtnoscu i posljedicama nego vristanjem novinara i interneta
vili40-
2015-08-02
jesi ti i ravnozemljaš?? :)Leviathan2 wrote:vili, jesi panicarpriznaj i lakse ce ti biti, mislim, priznaj sebivili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
jesi to ti na avataru?jastreb wrote:Und Vuxadinare prenosi lažne vijesti.vili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
To što nije pozivan na informativne razgovore,može zahvaliti samo dobroti forumaških srca. Ili kako njegovi mentori vole reći-srdaca.
Tko ti je provalio moj fejs profil?'??????????Noor wrote:
jesi to ti na avataru?
2014-04-22
haha, nema pojma koji ti je profil..pitam te za novi avatar :)jastreb wrote:Tko ti je provalio moj fejs profil?'??????????Noor wrote:
jesi to ti na avataru?
a dobro,njega je ova situacija malo dezorijentirala jer nas to okreće na sebe same,opasni vanjski neprijatelji ionako ni prije nisu bili u trendu a sad pogotovo,jebem ti državu ak nemaš nekog vanjskog neprijateljajastreb wrote:Und Vuxadinare prenosi lažne vijesti.vili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:vili40 wrote:uglavnom sve je otvoreno,ništa nije sigurno.Trebalo bi i dalje provoditi stroge mjere da se situacija ne otme kontroli a najviše ukrotiti inficirane ako treba i prisilom.
vili40-
2015-08-02
Žurim sad van. Kad se vratim,objasnim ti neke zanimljivosti vezane uz sliku na avataru.Noor wrote:haha, nema pojma koji ti je profil..pitam te za novi avatar :)jastreb wrote:Tko ti je provalio moj fejs profil?'??????????Noor wrote:
jesi to ti na avataru?
2014-04-22
oj vilivili40 wrote:ne mogu ti to na žalost priznati,realan sam u tri pizde materine i vidim ono što ti na žalost na vidiš.Ali dobro...Leviathan2 wrote:vili, jesi panicarpriznaj i lakse ce ti biti, mislim, priznaj sebivili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:
strah je ubica uma,
jbte, u mumbaiu su svi dobili probleme s probavom a jebacki pazili sto jedu, ja jeo gdje stigo i nista, uopce me bolio kurac,
u nigeriji mi krv popili s malarijom, a i prije, morao potplatit doktora da upise da sam cjepljen, i nista
cega vas je ljudi strah, umrijeti?
koliko znam za ovu jebenu korona gripu, oglavnom umiru starceki i to ne svi nego oni sa zescim problemima, kojima je svejedno sto ih zahvati, obicna viroza il zombi virus
mozda sam je i ja imao, prije tjedan i pol sam imao temperaturu, kasljao cjelo popodne, i sutra ujutro sam jos jedino imao osjecaj na jeziku ko da sam jeo feferone
iako svedjane smatram glupim libtardima, ovo njihovo ne proglasavanje karantine je odlicna odluka, imat ce manje smrti od svih ostalijeh panicara
ne, al sam antivakser :DNoor wrote:jesi ti i ravnozemljaš?? :)Leviathan2 wrote:vili, jesi panicarpriznaj i lakse ce ti biti, mislim, priznaj sebivili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti toepikur37 wrote:
što god veliš to ne pali na mene,meni je jedino što sad ne radim.Nije me uopće strah jer će to proći ali vidim kako sve to djeluje na druge oko mene i njih mi je žao.Tko može optuživati ljude u Zagrebu za strah kad su uz koronu doživjeli jebeni potres?Nisu svi ljudi od čelika pogotovo kad im se ruše kuće i ostaju bez posla.Ma ne da mi se previše o tome.Leviathan2 wrote:oj vilivili40 wrote:ne mogu ti to na žalost priznati,realan sam u tri pizde materine i vidim ono što ti na žalost na vidiš.Ali dobro...Leviathan2 wrote:vili, jesi panicarpriznaj i lakse ce ti biti, mislim, priznaj sebivili40 wrote:nije panika biti odgovoran i discipliniran u izvanrednim situacijamaLeviathan2 wrote:
sta stra za guzicu vrijedi, vidis ti to
strah je ubica uma,
jbte, u mumbaiu su svi dobili probleme s probavom a jebacki pazili sto jedu, ja jeo gdje stigo i nista, uopce me bolio kurac,
u nigeriji mi krv popili s malarijom, a i prije, morao potplatit doktora da upise da sam cjepljen, i nista
cega vas je ljudi strah, umrijeti?
koliko znam za ovu jebenu korona gripu, oglavnom umiru starceki i to ne svi nego oni sa zescim problemima, kojima je svejedno sto ih zahvati, obicna viroza il zombi virus
mozda sam je i ja imao, prije tjedan i pol sam imao temperaturu, kasljao cjelo popodne, i sutra ujutro sam jos jedino imao osjecaj na jeziku ko da sam jeo feferone
iako svedjane smatram glupim libtardima, ovo njihovo ne proglasavanje karantine je odlicna odluka, imat ce manje smrti od svih ostalijeh panicara
vili40-
2015-08-02
Cijepivo neće biti ništa učinkovitije od ovog za gripu.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Jebe se tebe za sreću sviju nas nego da ti ne propadne 50 tisuća eura.epikur37 wrote:Eroo wrote:3 tjedna.epikur37 wrote:Bilo bi lipo....praktički za mjesec dana je gotovo a u europi za 2.
ajde i ti ero jednom pogodi...na sreću svih nas :)
4000 onih koji bi prebolili virus i stekli imunitet je jedan promil od ukupne populacije , to znači da ti 99,99% stanovništva nema imunitet.
Ne nađu li cijepivo kroz 12 mjeseci propada ti i iduća sezona.
Nema prometa ljudi.
slažem se, cjepivo je ključno...s medicinske, epidemiološke ali i psihološke perspektive
I dalje će svake godine oboljevat desetci tisuća i umirat na stotine ljudi od toga. I to samo u RH. Na svijetskoj razini će to ići kao i gripa. Na stotine tisuća mrtvih svake sezone.
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 3 of 50