Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 2 of 50
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
Vrati se na moju prognozu za najlošiji slučaj i udsporedi sa Capakovim.epikur37 wrote:Eroo wrote:3 tjedna.epikur37 wrote:Bilo bi lipo....praktički za mjesec dana je gotovo a u europi za 2.
ajde i ti ero jednom pogodi...na sreću svih nas :)
S tim da sam ja naveo i broj smrtnih slučajeva.
Jebiga, ja ipak nemam jednaku odgovornost do rulje kao Capak.
Eroo- Posts : 78897
2016-07-22
Neka pomoć ponudi ekipi koja trenutno radi 16h na dan. Najgori su mi ovi sveznajući twitteraši i samozvani znanstvenici.vili40 wrote:Hrvatski znanstvenik: Molim vas prenesite ovo o koroni premijeru i ministru
Last edited by Eroo on 24/3/2020, 07:52; edited 1 time in total
svašta,piti bilo koji lijek prije bolesti nije glupost nego ludost.Samo raditi na imunitetu jer ljudi imaju problem sa time u rano proljeće i inače.vuksadinare wrote:pijte summamed i bit cete zdravi
vili40-
2015-08-02
07:58 Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji "U mreži prvog" na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih.
"Očekujem par desetaka novih pozitivnih tijekom jutra", rekao je Kaić.
Podatke, kaže, dobiju oko osam sati ujutro.
vili40-
2015-08-02
Ako zaustaviš virus imat ćeš.99,99% stanovništva koje nema imunitet. A korona hara po planeti.
Ako otvoriš granice a nemaš cjepivo ......nema turzma dok hara korona a cjepiva nema.
Mogla bi vam i iduća sezona prnit u čabar ako se oduži to da se nađe cjepivo.
Ako otvoriš granice a nemaš cjepivo ......nema turzma dok hara korona a cjepiva nema.
Mogla bi vam i iduća sezona prnit u čabar ako se oduži to da se nađe cjepivo.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
epikur37 wrote:Eroo wrote:3 tjedna.epikur37 wrote:Bilo bi lipo....praktički za mjesec dana je gotovo a u europi za 2.
ajde i ti ero jednom pogodi...na sreću svih nas :)
Nisam Capak, ali ipak.
Last edited by Eroo on 24/3/2020, 08:10; edited 1 time in total
jučer u 9 je bilo novih 52 pozitivnih,vidjet ćemo danasvili40 wrote:07:58 Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji "U mreži prvog" na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih.
vili40-
2015-08-02
brojka nije jos toliko velika s obzirom da smo poduplali testiranja a testiranja s evrse sad i u rijeci,osijeku,splitu...kazu da je sve do 3000 prihvatljivo...bez obzira na dio nediscipliniranih vecina se drzi uputa...u zagrebu osim policije,vojske tek vidis ponekog prolaznika..a i ova zima je dosla u prvi cas da potjera ljude domavili40 wrote:jučer u 9 je bilo novih 52 pozitivnih,vidjet ćemo danasvili40 wrote:07:58 Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji "U mreži prvog" na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih.
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ako vam uspije dnevni prosječni priliv oko 60 na konju ste.vili40 wrote:jučer u 9 je bilo novih 52 pozitivnih,vidjet ćemo danasvili40 wrote:07:58 Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji "U mreži prvog" na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih.
pogledaj video,ništa te ne koštaEroo wrote:Neka pomoć ponudi ekipi koja trenutno radi 16h na dan. Najgori su mi ovi sveznajući twitteraši i samozvani znanstvenici.vili40 wrote:Hrvatski znanstvenik: Molim vas prenesite ovo o koroni premijeru i ministru
vili40-
2015-08-02
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Beroš nam je poslao ovaj GIF koji objašnjava važnost izolacije, pogledajte
MINISTAR zdravstva Vili Beroš poslao nam je jutros GIF koji objašnjava kako zaustaviti zarazu.
GIF objašnjava i kako ostajanjem doma, odnosno izoliranjem od drugih ljudi, a posebno izbjegavanjem brojnih druženja, izbjegavamo širenje zaraze.
U njemu su prikazane dvije varijante.
Jedna je sve veće grananje zaraženih uslijed socijalnih kontakata koji se ostvaraju, a druga je prekidanje lanca zaraženih zbog odgovornih odluka koje ljudi donose.
Među odlukama koje mogu promijeniti krivulju su odluka da se ostane raditi kod kuće, odluka da se ne putuje, odluka da se ne ode na roštilj, odluka da se ostane kod kuće.
Pogledajte GIF koji nam je poslao Beroš.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/beros-nam-je-poslao-ovaj-gif-koji-objasnjava-vaznost-izolacije-pogledajte/2168318.aspx
vili40-
2015-08-02
Noor wrote:znači, ovlaživanje
Ne ide drukčije, da...
darth_vader-
2014-04-17
Ovaj GIF se može pratit ima smisla. Onaj gore (Vili) je prebrz i nije za široke mase.
https://siol.net/novice/slovenija/ostani-doma-ta-video-takoj-posljite-tistim-ki-se-ne-razumejo-521524
https://siol.net/novice/slovenija/ostani-doma-ta-video-takoj-posljite-tistim-ki-se-ne-razumejo-521524
46 mislim...vili40 wrote:jučer u 9 je bilo novih 52 pozitivnih,vidjet ćemo danasvili40 wrote:07:58 Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji "U mreži prvog" na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih.
Ok je to za sada, raste ali ne eksponencijalno...
Treba pričekati još 4-5 dana da se vidi daju li dosadašnje mjere rezultate...
Mene više brine što virus diskriminira po spolu pa je 56% zaraženih muškog spola...
Pitam se hoće li razne udruge za borbu za prava žena sada protestirati...
T.- Posts : 17551
2014-04-14
T. wrote:46 mislim...vili40 wrote:jučer u 9 je bilo novih 52 pozitivnih,vidjet ćemo danasvili40 wrote:07:58 Bernard Kaić, voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti HZJZ-a u emisiji "U mreži prvog" na HRT-u je kazao kako jutros očekuju nekoliko desetaka novih pozitivnih.
Ok je to za sada, raste ali ne eksponencijalno...
Treba pričekati još 4-5 dana da se vidi daju li dosadašnje mjere rezultate...
Mene više brine što virus diskriminira po spolu pa je 56% zaraženih muškog spola...
Pitam se hoće li razne udruge za borbu za prava žena sada protestirati...
neka bude još 2-3 dana ravna crta, ide nakon toga geometrijski pad novih.. tako će biti tipa 50, 40, 32, 26 , 22, 18, 15, 13 , 10, itd.. bitna je italija.
u Italiji je 2 dana zaredom pad novih od 20%
po onoj jednostavnoj matematičkoj formuli(koja se koristi i u ekonomiji za računanje prinosa recimo od kamatnih stopa), trebat će italiji točno 20dana da padne ispod 100 novih po danu.
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
treba vidjeti kada će u USA i Španjolskoj i Francuskoj i Njemačkoj biti ravnanje krivulje.. danas popodne pratit ćemo nove rezultate napeto
da,tu se bolje vidi i razumijeEroo wrote:Ovaj GIF se može pratit ima smisla. Onaj gore (Vili) je prebrz i nije za široke mase.
vili40-
2015-08-02
jasambrend wrote:Noor wrote:znači, ovlaživanje
Ne ide drukčije, da...
Page 2 of 50 • 1, 2, 3 ... 26 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 2 of 50