Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 5 of 20
Page 5 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
https://www.youtube.com/watch?v=QtdCE3DRNA8
ovi su snimili i spot, konkretno ovaj brod....ti slovaci.
Računam da bi išao po 1800 EUR po tjednu mojih je 35 %.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
2014-12-30
a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametanveber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametanveber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
kao da se on razumije :)
2015-08-06
pa bome fino :)epikur37 wrote:Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
To je moj a jedan starfisher 670 svo uvezli iz francuske...trenutno se dorađuje, a čekam i ove slovake s njihovim baylinerom...
cilj mi je flotica od 3 broda.
a vidiš ubia me tim pod-pitanjem :D šta bi mu ja trebao odgovoriti na ovo gore ?:D vozio sam jednom bayliner, imao je ugrađenu pentu 300ks, putna brzina mislim 20ak čv, dosta ga bubaju valovi, eto to znam :D detalje neznamepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametanveber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
2018-06-14
gej okupljanje?epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
https://www.youtube.com/watch?v=QtdCE3DRNA8
ovi su snimili i spot, konkretno ovaj brod....ti slovaci.
Računam da bi išao po 1800 EUR po tjednu mojih je 35 %.
jebga, desi se.
2014-12-30
veber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
pa i bayliner more imat krov :)
pogledaj biminiAssadNaPodmornici wrote:a vidiš ubia me tim pod-pitanjem :D šta bi mu ja trebao odgovoriti na ovo gore ?:D vozio sam jednom bayliner, imao je ugrađenu pentu 300ks, putna brzina mislim 20ak čv, dosta ga bubaju valovi, eto to znam :D detalje neznamepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametanveber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:a vidiš ubia me tim pod-pitanjem :D šta bi mu ja trebao odgovoriti na ovo gore ?:D vozio sam jednom bayliner, imao je ugrađenu pentu 300ks, putna brzina mislim 20ak čv, dosta ga bubaju valovi, eto to znam :D detalje neznamepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametanveber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
Damor 800 je poludeplasmanski brod moj ima 150 ks, bayliner je više gliser a ovaj ima i jak motor mislim oko 250 ks.
2015-08-06
naravno da može.ali nitko ne želi dati za brod milju kuna, a da izgleda kao čardak.Noor wrote:veber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
pa i bayliner more imat krov :)
ja sam s rive otišao do hotela, čulo se.
slikala me teta, jedna.
2014-12-30
konjaža je osobni izbor. možeš staviti i 1000ks, ali biti svjestan da i troši.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a vidiš ubia me tim pod-pitanjem :D šta bi mu ja trebao odgovoriti na ovo gore ?:D vozio sam jednom bayliner, imao je ugrađenu pentu 300ks, putna brzina mislim 20ak čv, dosta ga bubaju valovi, eto to znam :D detalje neznamepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametanveber wrote:
nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.
Damor 800 je poludeplasmanski brod moj ima 150 ks, bayliner je više gliser a ovaj ima i jak motor mislim oko 250 ks.
2014-12-30
veber wrote:konjaža je osobni izbor. možeš staviti i 1000ks, ali biti svjestan da i troši.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a vidiš ubia me tim pod-pitanjem :D šta bi mu ja trebao odgovoriti na ovo gore ?:D vozio sam jednom bayliner, imao je ugrađenu pentu 300ks, putna brzina mislim 20ak čv, dosta ga bubaju valovi, eto to znam :D detalje neznamepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:
a ne razumin se toliko u glisere, nisam ti pametan
Tako je, direktor građevinske firme koja je radila moj objekt je prelomio neki posao i dobio cranchi zafiro 14, 11 i po metara, 2 motora po 260 KS...to popije kišu božiju. Uzeo je kao protuvrijednost od 80 000 EUR.
Htio bi rentati, pa se interesirao. Mislim na kraju da se zajebao. Premalo ljudi stane i puno goriva troši. Za to trebaš naći neku spaljenu i baš bogatu budalu.
jest da leti.
2015-08-06
gle, vidio si model 20ke koji projektiram.epikur37 wrote:veber wrote:konjaža je osobni izbor. možeš staviti i 1000ks, ali biti svjestan da i troši.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:a vidiš ubia me tim pod-pitanjem :D šta bi mu ja trebao odgovoriti na ovo gore ?:D vozio sam jednom bayliner, imao je ugrađenu pentu 300ks, putna brzina mislim 20ak čv, dosta ga bubaju valovi, eto to znam :D detalje neznamepikur37 wrote:
Tako je, direktor građevinske firme koja je radila moj objekt je prelomio neki posao i dobio cranchi zafiro 14, 11 i po metara, 2 motora po 260 KS...to popije kišu božiju. Uzeo je kao protuvrijednost od 80 000 EUR.
Htio bi rentati, pa se interesirao. Mislim na kraju da se zajebao. Premalo ljudi stane i puno goriva troši. Za to trebaš naći neku spaljenu i baš bogatu budalu.
jest da leti.
ako nemaš za benzin, veslaj.
uspio sam utrpat kuhinju, friđ dva tanka s gorivom i 200l vode.
pramac je moguće koristiti za spavanje.
motorizaciju sam ugrađuješ.
naravno s boosterom koji dolazi s trupom.
2014-12-30
nevidim smisao kuhinje u brodovima od 6,7,8 metara.. koji će ti kurac.
nevidim smisao čak niti kuhinje u jahticama tipa prestige 36(12metara), isto koji će ti kurac.
tek vidim smisao u katamaranima, tipa lagon40 pa nadalje.. e tu je jebački imati kuhinju.. i jedrilicama od 40stopa pa nadalje.. to je totalno drugi đir
ali pogotovo.
imati frižider, ili čak neki "iglu" gdje možeš ostaviti ladnu hranu i piće je super. i mali wc. . ništa više..
kako ide ona poslovica, kod broda i kurca, uvik je dobro imati koji centimetar extra
nevidim smisao čak niti kuhinje u jahticama tipa prestige 36(12metara), isto koji će ti kurac.
tek vidim smisao u katamaranima, tipa lagon40 pa nadalje.. e tu je jebački imati kuhinju.. i jedrilicama od 40stopa pa nadalje.. to je totalno drugi đir
ali pogotovo.
imati frižider, ili čak neki "iglu" gdje možeš ostaviti ladnu hranu i piće je super. i mali wc. . ništa više..
kako ide ona poslovica, kod broda i kurca, uvik je dobro imati koji centimetar extra
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:nevidim smisao kuhinje u brodovima od 6,7,8 metara.. koji će ti kurac.
ali pogotovo.
igla je zakon uz hladnjak imam jednu od 100 litara...stane sve gajba piva, vino...spiza...
Ja sam preko svega i 9 i pol metara, kuhinjica ti treba jer ljudi idu na krstarenja po 7-15 dana. Plus složio sam prave gradele sa strane, na žar. Ljudi žive na brodu. A wc ima i crni tank.
internet, tv, jaki zvučnici, nova pentica pomoćna za gumenjak...i hrpa opreme..
2015-08-06
ti si s kamena.AssadNaPodmornici wrote:nevidim smisao kuhinje u brodovima od 6,7,8 metara.. koji će ti kurac.
ali pogotovo.
friđ je zakon. kaj bum točal pivo v roru ili u friđu?
ne mislim na kuhinju već više na roštilj.
skužit ćeš s vremenom.
2014-12-30
epikur37 wrote:Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
To je moj a jedan starfisher 670 svo uvezli iz francuske...trenutno se dorađuje, a čekam i ove slovake s njihovim baylinerom...
Na koju foru iznajmljuješ? Preko neke charter tvrtke ili si našao neki drugi model?
darth_vader-
2014-04-17
Više će ovo unaprijediti Slavoniju nego svi podsticaji.kaya wrote:Bahati su bili jako...al evo, kotač okrene za čas nešto nepredvidivovuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
taman za proljetnu sjetvu :DEroo wrote:Više će ovo unaprijediti Slavoniju nego svi podsticaji.kaya wrote:Bahati su bili jako...al evo, kotač okrene za čas nešto nepredvidivovuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
Na koju foru iznajmljuješ? Preko neke charter tvrtke ili si našao neki drugi model?
Osnovao sam svoju firmu i svoj brod dao u najam svojoj firmi, jedino preko firme možeš. Pa sada uzimama i tuđe u najam. Glede oglašavanja NausYs platforma je ok jer te hiti među masu agencija ali je zajeb da ti uzimaju 20% za bukiranje, ali nije ni to loše, jebeni booking za smještaj u apartmanima uzima više od 15%. Ima i par stranica gdje plaćaš članarinu ali nemaš tu proviziju nego ti klijent direktno dogovori charter.
2015-08-06
Page 5 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 5 of 20