Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
ne, ne volim ni rijeke ni jezera za kupanjeveber wrote:jesi li se išla kupat dolje na rurh?Noor wrote:živjela i ja kratko krajem devedesetih, lijepo je bilo :)veber wrote:essen je lijep grad. živio sam tamo neko vrijeme.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
Nek se Merkelica vadi iz govana.
grad pun zelenila. brežuljkast. po mjeri čovjeka.
ameri ga "malo" granatirali, doduše srušili ga do temelja.
ali thyssen nisu dirali, samo su ga preselili u us.
povampireni žitelji essena nisu odfurali sinagogu doma.
i danas tamo stoji.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
He he he
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/deseci-tisuca-hrvata-preko-noci-ostali-bez-posla-u-austriji-neki-su-imali-samo-dva-sata-da-se-spreme-i-krenu-gubitak-na-placi-nije-zanemariv-1009476
Austrija : 1,018 zaraženih.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/deseci-tisuca-hrvata-preko-noci-ostali-bez-posla-u-austriji-neki-su-imali-samo-dva-sata-da-se-spreme-i-krenu-gubitak-na-placi-nije-zanemariv-1009476
Austrija : 1,018 zaraženih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
niti ja.Noor wrote:ne, ne volim ni rijeke ni jezera za kupanjeveber wrote:jesi li se išla kupat dolje na rurh?Noor wrote:živjela i ja kratko krajem devedesetih, lijepo je bilo :)veber wrote:essen je lijep grad. živio sam tamo neko vrijeme.Noor wrote:
sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgore
grad pun zelenila. brežuljkast. po mjeri čovjeka.
ameri ga "malo" granatirali, doduše srušili ga do temelja.
ali thyssen nisu dirali, samo su ga preselili u us.
povampireni žitelji essena nisu odfurali sinagogu doma.
i danas tamo stoji.
ali imaš bazene dolje kada se spustiš do jezera.
2014-12-30
ode rvacka ukurac, bdp u ostrom padu, nece gastarbajteri nis slati
2014-04-11
rusššši čardak, juriš smrt čardaku sloboda hrvatima
Evo nama naše radne snage natrag...ajmo rukice i primit se posla, sada kad obo prođe pa kad krene i turizam i gospodarstvo.
Ionako se većina htjela vratiti ali im bilo nelagodno, sad imaju razlog doći kući i pljunuti u šake.
Ionako se većina htjela vratiti ali im bilo nelagodno, sad imaju razlog doći kući i pljunuti u šake.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
koliko ćeš platiti skipera iz irske da ti vozi gliser, kolika je dnevnica? 500knepikur37 wrote:Evo nama naše radne snage natrag...ajmo rukice i primit se posla, sada kad obo prođe pa kad krene i turizam i gospodarstvo.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:koliko ćeš platiti skipera iz irske da ti vozi gliser, kolika je dnevnica? 500knepikur37 wrote:Evo nama naše radne snage natrag...ajmo rukice i primit se posla, sada kad obo prođe pa kad krene i turizam i gospodarstvo.
pa imama jedan booking i traži mi skipera za jedan dan. Dogovorili smo 150 EUR, naravno skiper ću biti ja :)
Inače....100 EUR bez problema ću dati nekom drugom. Znači meni 50.
2015-08-06
dobar si , 100€ dan za gliser, jbt ti si velikodušan, ovdje po splitu su za skipera na gliseru znali plaćati i 250-300kn cicije ..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:koliko ćeš platiti skipera iz irske da ti vozi gliser, kolika je dnevnica? 500knepikur37 wrote:Evo nama naše radne snage natrag...ajmo rukice i primit se posla, sada kad obo prođe pa kad krene i turizam i gospodarstvo.
pa imama jedan booking i traži mi skipera za jedan dan. Dogovorili smo 150 EUR, naravno skiper ću biti ja :)
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:dobar si , 100€ dan za gliser, jbt ti si velikodušan, ovdje po splitu su za skipera na gliseru znali plaćati i 250-300kn cicije ..epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:koliko ćeš platiti skipera iz irske da ti vozi gliser, kolika je dnevnica? 500knepikur37 wrote:Evo nama naše radne snage natrag...ajmo rukice i primit se posla, sada kad obo prođe pa kad krene i turizam i gospodarstvo.
Treba pošteno platiti, svatko ulaže svoje vrijeme, rad i znanje.
Spremačici na pola radnog vremena (9-13) s jednim danom slobodnim tjedno dajem 4000 kn mjesečno. Mislim da je i to ok.
2015-08-06
24h tjedno, to je malo više od 100h mjesečno, to je skoro 40kn sat, to je ok i dobra cijena. kako i treba biti.
Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
2015-08-06
nebi povirova, ali 95% RH poduzetnika su ovakvih. ekipa će radi 500kn plaće doslovno odjebati dobrog radnika, računajući u glavi "doći će netko drugi".epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
2018-06-14
daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
Kojev broda?..ima barkarijolNoor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
To je moj a jedan starfisher 670 svo uvezli iz francuske...trenutno se dorađuje, a čekam i ove slovake s njihovim baylinerom...
cilj mi je flotica od 3 broda.
2015-08-06
na dvotrupcu je.Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
bali
meni ako ne bruji tomos 4 nije mi zanimljivo
2014-12-30
ja se u dizajnu mučim odjebat friđ i kuhinju u ovom obliku. obodin hladnjak i liv sudoper.epikur37 wrote:Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
To je moj a jedan starfisher 670 svo uvezli iz francuske...trenutno se dorađuje, a čekam i ove slovake s njihovim baylinerom...
cilj mi je flotica od 3 broda.
poludim na to
2014-12-30
vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
https://www.youtube.com/watch?v=QtdCE3DRNA8
ovi su snimili i spot, konkretno ovaj brod....ti slovaci.
Računam da bi išao po 1800 EUR po tjednu mojih je 35 %.
2015-08-06
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 4 of 20