Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 2 of 20
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Bahati su bili jako...al evo, kotač okrene za čas nešto nepredvidivovuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...vele da su busevi puni..ovaj put iz njemacke,austrije nazad u hrvatsku,bosnu...gledam na N1...dosta izjava u stilu 'pare sada nisu vazne'..sad ono princip daj sto das samo da sam doma i ne placam stanarinu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja bi primjenio onu mudru cinobera iz gruntovcana koji ga je iskao lovu za auto a zivi u zagrebu..'a ne ne sinek ne bu to tk islo..morti bus dobil peneze ali da se tu vratis i da na gruntu delas'...
2015-09-08
:)vuksadinare wrote:ja bi primjenio onu mudru cinobera iz gruntovcana koji ga je iskao lovu za auto a zivi u zagrebu..'a ne ne sinek ne bu to tk islo..morti bus dobil peneze ali da se tu vratis i da na gruntu delas'...
2015-08-15
ipak ružan naslov
mnogi koji su išli vani nisu imali posla ovdje, i zato su otišli
ne treba nabrzinu zaključke donosit, možda poneko nema za stanarinu drugi mjesec i sl, ali odmah da se mnogi vraćaju - teško..
je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
dobiješ i tri plaće nakon što si dao otkaz. i otpremninu.
da ide horda iz njemačke, čak da i idu furaju lovu sa sobom.
2014-12-30
kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
2015-09-08
kic wrote:
ipak ružan naslov
ne treba nabrzinu zaključke donosit, možda poneko nema za stanarinu drugi mjesec i sl, ali odmah da se mnogi vraćaju - teško..
S obzirom da uglavnom Paraziti na drzavnoj,maminoj i tatinoj sisi,stavljaju slicne naslove,tjesi cinjenica,da su ipak ti ljudi vani,svojim rukama,glavom ili znanjem POŠTENO zaradili svaku pinku,a svakako nije njihova krivica,sto ekonomija ide u MP6
Guest- Guest
a, zakaj ti i kaya stalno pišete kako je loše?vuksadinare wrote:kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
nemreš dati otkaz, mora biti sporazuman ili da ti ga poslodavac da.
onda imaš sva prava.
2014-12-30
vuksadinare wrote:kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
a ..Đe je zakazalo poslovicno katoličanstvo i vjera povr Pape,pa i za svoje vlastite Hrvate??...e ciganluk ste samo takav...PLJUTZ..
Guest- Guest
Budu, to su miljonske štete, uz njih idu otkazikic wrote:
ipak ružan naslov
2015-08-15
ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokonLegendovich wrote:vuksadinare wrote:kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
a ..Đe je zakazalo poslovicno katoličanstvo i vjera povr Pape,pa i za svoje vlastite Hrvate??...e ciganluk ste samo takav...PLJUTZ..
2015-09-08
a u njemačkoj možeš biti max 2 tjedna na neplaćenom.
nakon toga postaje plaćeni. ili ideš na bolovanje ili dobiješ otkaz
nakon toga postaje plaćeni. ili ideš na bolovanje ili dobiješ otkaz
2014-12-30
E i uprava leti. Manje poduzetnika, manje poreza, uhljebi idu kući :)Legendovich wrote:kic wrote:
ipak ružan naslov
S obzirom da uglavnom Paraziti na drzavnoj,maminoj i tatinoj sisi,stavljaju slicne naslove,tjesi cinjenica,da su ipak ti ljudi vani,svojim rukama,glavom ili znanjem POŠTENO zaradili svaku pinku,a svakako nije njihova krivica,sto ekonomija ide u MP6
2015-08-15
ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...vuksadinare wrote:ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokonLegendovich wrote:vuksadinare wrote:kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:
sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..
Guest- Guest
Aha kako ne.veber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
2015-08-15
Možda im turci nisu hebali majku al njih svakako hebu.Legendovich wrote:ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...vuksadinare wrote:ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokonLegendovich wrote:vuksadinare wrote:kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:
je, živi užas.
2015-08-15
Stižu s lovom ?! O hebote eno galame na granici da im naši daju sendvić. Jednog policija skoro prebila, bilo na netu
2015-08-15
Ljudi idu doli cist radi emotivnog razloga..da se josh naci posela tko ga trazi..nije svatko isti u ovakvim situacijama,pogotovu oni sa malom djecom..tada se prilicno neracionalno razmislja..kaya wrote:E i uprava leti. Manje poduzetnika, manje poreza, uhljebi idu kući :)Legendovich wrote:kic wrote:
ipak ružan naslov
Guest- Guest
ne mogu ja uvjerit ni tebe ni vuka.kaya wrote:Aha kako ne.veber wrote:je, živi užas.vuksadinare wrote:sad ce biti sretni i sa 3000 kuna..doma je doma...vani si ak nemas posla narocito u kriznim situacijama sam ko pokislo pasče...ovdje opet si okruzen poznatima,rodbinom..pa kako bude..neces ostat sam..kaya wrote:A neće vam biti ni kod nas biti posla, opet promjena snaga na tržištu neko vrijeme. Otkazi, zatvaranje, smanjenje plaća a i imamo strance.
Bježte u...južnu ameriku
živite u svojim svjetovima.
možemo se pičkarat do sutra.
2014-12-30
ljudi su na granici vec 20tak sati,u busevima josh i duze..na granici nema restorana niti ducana,samo ono sto si poneses...prilicno zajebana situacija..kaya wrote:Stižu s lovom ?! O hebote eno galame na granici da im naši daju sendvić. Jednog policija skoro prebila, bilo na netu
Guest- Guest
Page 2 of 20 • 1, 2, 3 ... 11 ... 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 2 of 20