Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 6 of 20
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
jasambrend wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
To je moj a jedan starfisher 670 svo uvezli iz francuske...trenutno se dorađuje, a čekam i ove slovake s njihovim baylinerom...
cilj mi je flotica od 3 broda.
Na koju foru iznajmljuješ? Preko neke charter tvrtke ili si našao neki drugi model?
Osnovao sam svoju firmu i svoj brod dao u najam svojoj firmi, jedino preko firme možeš. Pa sada uzimama i tuđe u najam. Glede oglašavanja NausYs platforma je ok jer te hiti među masu agencija ali je zajeb da ti uzimaju 20% za bukiranje, ali nije ni to loše, jebeni booking za smještaj u apartmanima uzima više od 15%. Ima i par stranica gdje plaćaš članarinu ali nemaš tu proviziju nego ti klijent direktno dogovori charter.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije da me ova tema nešto posebno interesira,ali s obzirom što sam doznao od mojih kontakata,jedan dio ovih naših jadnika koji su otišli trbuhom za kruhom,ako ovako stanje potraje,ne samo da će sprdit ono malo ušteđevine,već niti znaju kako će se uopće vratit.
Nitko njih tamo neće hranit i držat na stanu na ljepe oči,a sve je teže napustit zemlju u kojoj se nalaze.
Najteže će bit onima koji su otišli među zadnjima,on čak nisu skoro ništa ni uštedili.
Nitko njih tamo neće hranit i držat na stanu na ljepe oči,a sve je teže napustit zemlju u kojoj se nalaze.
Najteže će bit onima koji su otišli među zadnjima,on čak nisu skoro ništa ni uštedili.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
prijaviš se u čarter.jasambrend wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:daj već jednom neku fotku broda, da vidimo raskoš :)epikur37 wrote:Ako ću se ja bogatiti na par kuna ili 10 dnevno koje ću uštipnuti od radnika...jebeš takav posao i takvog poduzetnika. To je ciganluk.
To je moj a jedan starfisher 670 svo uvezli iz francuske...trenutno se dorađuje, a čekam i ove slovake s njihovim baylinerom...
cilj mi je flotica od 3 broda.
Na koju foru iznajmljuješ? Preko neke charter tvrtke ili si našao neki drugi model?
tko nrma kaić za sebe lako ga stavi u najam.
hrvatska ima oko 40% svjetskog broja plovila. ono kaj je regano u švici se ne računa.
2014-12-30
Javni bilježnik traži 600 kn za osnivanje jednostavnog doo, bez početnog kapitala.
Ali tu sam isto ušparao, preko opcije egradjani s autorizacijom 4, što znači nova osobna iskaznica i čitač od fine (70kn)...napraviš sam svoju firmu.
Uštedu prebaciš u koper i cink protektore ;)
Ali tu sam isto ušparao, preko opcije egradjani s autorizacijom 4, što znači nova osobna iskaznica i čitač od fine (70kn)...napraviš sam svoju firmu.
2015-08-06
a zaboravih kod ozbiljnih firmi dobiješ brod opskrbljen i takav vratiš.
kao i rent a car
kao i rent a car
2014-12-30
imaš galvanske, samo ti cink u moru ode za tri godine.epikur37 wrote:
2014-12-30
veber wrote:a zaboravih kod ozbiljnih firmi dobiješ brod opskrbljen i takav vratiš.
kao i rent a car
Jasno, no tu ti ide pore goriva i transit logg, odnosno tranzitna logistika. Koju naplaćujem 145 EUR, odmah pri preuzimanju broda.
Transit logg uključuje: kompletnu posteljinu, ručnike, bocu plina, završno pranje broda, nakon što odu i start paket za dobrodošlicu (malo voća, malo pršuta i par hladnih piva).
Moj trošak 50 EUR...zarada 100.
Nadalje ostavljaju depozit od 1500 EUR, koji vraćam kada se vrate ako nema štete na brodu. Ako ima sitnije štete naplatim iz depozita...za sve više tu je kasko.
Last edited by epikur37 on Mon 16 Mar - 22:58; edited 1 time in total
2015-08-06
veber wrote:imaš galvanske, samo ti cink u moru ode za tri godine.epikur37 wrote:
ode i za godinu kakao gdje...nije sklup treba svake godine mijenjati
2015-08-06
stvar je da se može riješit i broncom. skupo.epikur37 wrote:veber wrote:imaš galvanske, samo ti cink u moru ode za tri godine.epikur37 wrote:
ode i za godinu kakao gdje...nije sklup treba svake godine mijenjati
2014-12-30
ako idem na vikendicu, to i očekujem.epikur37 wrote:veber wrote:a zaboravih kod ozbiljnih firmi dobiješ brod opskrbljen i takav vratiš.
kao i rent a car
Jasno, no tu ti ide pore goriva i transit logg, odnosno tranzitna logistika. Koju naplaćujem 145 EUR, odmah pri preuzimanju broda.
Transit logg uključuje: kompletnu posteljinu, ručnike, bocu plina, završno pranje broda, nakon što odu i start paket za dobrodošlicu (malo voća, malo pršuta i par hladnih piva).
Nadalje ostavljaju depozit od 1500 EUR, koji vraćam kada se vrate ako nema štete na brodu. Ako ima sitnije štete naplatim iz depozita...za sve više tu je kasko.
voće i povrće iz konzuma ne konzumiram.
2014-12-30
veber wrote:ako idem na vikendicu, to i očekujem.epikur37 wrote:veber wrote:a zaboravih kod ozbiljnih firmi dobiješ brod opskrbljen i takav vratiš.
kao i rent a car
Pa prošle godine mi je bio šef kardiokirurgije u Cirihu, na 3 tjedna...cijena 4000 EUR...jasno da sam čovjeka dočekao s pršutom iz Puntice, fetama dinje i bocom vina :)
2015-08-06
ja bi te steral u kiki.epikur37 wrote:veber wrote:ako idem na vikendicu, to i očekujem.epikur37 wrote:veber wrote:a zaboravih kod ozbiljnih firmi dobiješ brod opskrbljen i takav vratiš.
kao i rent a car
Pa prošle godine mi je bio šef kardiokirurgije u Cirihu, na 3 tjedna...cijena 4000 EUR...jasno da sam čovjeka dočekao s pršutom iz Puntice, fetama dinje i bocom vina :)
bez odojka nikaj.
2014-12-30
Alo škrtico...koliko zaradiš s ovim brodom za par mjeseci?
Ako nije tajna
Ako nije tajna
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jedino yodi moramo srediti da lupa pečate, ovako je neslušljivo njegovo grintanje oko lupača pečata!Noor wrote:mi ne idemo nikam iz ove pripizdine, kaj ne? kakva je takva je, al je našaSovak wrote:mortal wrote:Yoda će ostati bez zaposlenjavuksadinare wrote:jesi yoda sebican...svu zaradu bi sebiAssadNaPodmornici wrote:
Ne hvala podrška političarima da razjebu do kraja a ovi da se vrate nazad u irsku čim prije
ovi što se vraćaju vvraćaju se s parom
oni će od naših podkupljivih šefića pokupovati poslove a on će gledati što će i kako će
S kojom parom?
Njih 90 % tamo nemaju ustedjeno niti soma €.
Kad trebaju lijekove ili zubara naseru se tu u hipu. Tamo im je to "malo nepriustivo".
kaya wrote:Alo škrtico...koliko zaradiš s ovim brodom za par mjeseci?
Ako nije tajna
praktički za 2 mjeseca 9-10 tisuća eura....dok platim porez i održavanje...meni ostane oko 7
2015-08-06
tre wrote:Jedino yodi moramo srediti da lupa pečate, ovako je neslušljivo njegovo grintanje oko lupača pečata!Noor wrote:mi ne idemo nikam iz ove pripizdine, kaj ne? kakva je takva je, al je našaSovak wrote:mortal wrote:Yoda će ostati bez zaposlenjavuksadinare wrote:
jesi yoda sebican...svu zaradu bi sebi
oni će od naših podkupljivih šefića pokupovati poslove a on će gledati što će i kako će
S kojom parom?
Kad trebaju lijekove ili zubara naseru se tu u hipu. Tamo im je to "malo nepriustivo".
ja sam mu nudio u Sinju posao...bilo je neka zamjena za informatiku..., pa za stalno u drnišu neće...e pa jebi ga..
Najlakše je sjediti u kafiću i kmečati.
2015-08-06
Crnogorac a ne Imoćanin :Depikur37 wrote:tre wrote:Jedino yodi moramo srediti da lupa pečate, ovako je neslušljivo njegovo grintanje oko lupača pečata!Noor wrote:mi ne idemo nikam iz ove pripizdine, kaj ne? kakva je takva je, al je našaSovak wrote:mortal wrote:
Yoda će ostati bez zaposlenja
S kojom parom?
ja sam mu nudio u Sinju posao...bilo je neka zamjena za informatiku..., pa za stalno u drnišu neće...e pa jebi ga..
tre wrote:Crnogorac a ne Imoćanin :Depikur37 wrote:tre wrote:Jedino yodi moramo srediti da lupa pečate, ovako je neslušljivo njegovo grintanje oko lupača pečata!Noor wrote:mi ne idemo nikam iz ove pripizdine, kaj ne? kakva je takva je, al je našaSovak wrote:
S kojom parom?
pa ima ih tamo iz CG, Maršići su mi osobno pričali da su kao katolici došli iz CG....yoda pari kao bokeljan ;)
2015-08-06
epikur37 wrote:kaya wrote:Alo škrtico...koliko zaradiš s ovim brodom za par mjeseci?
Ako nije tajna
praktički za 2 mjeseca 9-10 tisuća eura....dok platim porez i održavanje...meni ostane oko 7
Heh... ne isplati se ni ulagat u apartmane po tome... znači samostalno iznajmljuješ, a vez? Te deru? To si preko ogranka riješio?
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:nije to bay liner, to je deplasmanac. cca 1500kg. pogledaj mu rep. i krov. gumenjak iz peveca.AssadNaPodmornici wrote:vozio sam jednom bayliner, ali je taj imao ugrađenu pentu od 300ks :D
Polu... ne bi moga izglisirat da je čisti deplasmanac...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:epikur37 wrote:kaya wrote:Alo škrtico...koliko zaradiš s ovim brodom za par mjeseci?
Ako nije tajna
Heh... ne isplati se ni ulagat u apartmane po tome... znači samostalno iznajmljuješ, a vez? Te deru? To si preko ogranka riješio?
Imam svoj vez u Zadru, dobio sam ga bez ikakve veze, praktički mi je lik iz županijske lučke uprave rekao ovdje ima mjesta i pokazao. Pa sam onda kolpomorto platio 2000 kn i improvizirao vez, sad imam ugovor na 5 narednih godina. Grad će rješavati lučice a ja kao ugovornik imama pravo na vez u novoriješenoj lučici, bit će malo skuplji ali nije problem za uređen vez.
Inače charter tranzit obavljam u tankerkomerc marini ili u kukljici.
Sve s računom.
2015-08-06
Page 6 of 20 • 1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 6 of 20