Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 3 of 20
Page 3 of 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
ljudi su na granici vec 20tak sati,u busevima josh i duze..na granici nema restorana niti ducana,samo ono sto si poneses...prilicno zajebana situacija..kaya wrote:Stižu s lovom ?! O hebote eno galame na granici da im naši daju sendvić. Jednog policija skoro prebila, bilo na netu
Guest- Guest
pa ko je rekao da si ti u svabiji..daj dokaz da jesi..pa se ispricavam...ja mislim da si ti zapalio ovdje jos prije dva tjedna najmanje...ali jb tesko priznati...rekao si nedavno da ti je mama bolesna i da si jako zabrinut pa eto ja navodim razlog zasto nisi u njemakcoj..veber s evrnul zbog bolesnog oca..cisto sumnjam da se ti nisi..ako si srca kamenog da ovim teskim trenucima budes uz bolesnu mamuLegendovich wrote:ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...vuksadinare wrote:ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokonLegendovich wrote:vuksadinare wrote:kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravljeveber wrote:
je, živi užas.
dobiješ i tri plaće nakon što si dao otkaz. i otpremninu.
da ide horda iz njemačke, čak da i idu furaju lovu sa sobom.
a ..Đe je zakazalo poslovicno katoličanstvo i vjera povr Pape,pa i za svoje vlastite Hrvate??...e ciganluk ste samo takav...PLJUTZ..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vas dvojica se ne zabrinjavajte, vi ste i tako tu :)
A vili je vredan, on će i ostati gore...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Idu također i manje plaće ako ih se zadrži jer je manje posla.....a Bože moj baš zbog tih sto eura više su i došli.kaya wrote:Budu, to su miljonske štete, uz njih idu otkazikic wrote:
ipak ružan naslov
mnogi koji su išli vani nisu imali posla ovdje, i zato su otišli
ne treba nabrzinu zaključke donosit, možda poneko nema za stanarinu drugi mjesec i sl, ali odmah da se mnogi vraćaju - teško..
Svi će se sad vratit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
i vili je tukaya wrote:Vas dvojica se ne zabrinjavajte, vi ste i tako tu :)
2015-09-08
meni je otac na samrti, red je da sin bude uz njega.kaya wrote:Vas dvojica se ne zabrinjavajte, vi ste i tako tu :)
ako kojim čudom ozdravi sutra sam u njemačkoj.
2014-12-30
eto,nemam vPN-a,a IP nek ti Kic slobodno dade..kako da ti drugaije dokazem..vuksadinare wrote:pa ko je rekao da si ti u svabiji..daj dokaz da jesi..pa se ispricavam...ja mislim da si ti zapalio ovdje jos prije dva tjedna najmanje...ali jb tesko priznati...rekao si nedavno da ti je mama bolesna i da si jako zabrinut pa eto ja navodim razlog zasto nisi u njemakcoj..veber s evrnul zbog bolesnog oca..cisto sumnjam da se ti nisi..ako si srca kamenog da ovim teskim trenucima budes uz bolesnu mamuLegendovich wrote:ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...vuksadinare wrote:ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokonLegendovich wrote:vuksadinare wrote:
kako tko...zasto onda ljudi pristaju na neplaceni odmor ako je tako kako ti kazes..pa d aje tako ja bi dao otkaz i ne samo ja..imas zagarantirane tri place i otpremninu...a ne kukaju vratili bi se oni ali plase s eotkaza pa pristaju na neplaceno i riskiraju zdravlje
a ..Đe je zakazalo poslovicno katoličanstvo i vjera povr Pape,pa i za svoje vlastite Hrvate??...e ciganluk ste samo takav...PLJUTZ..
bio sam doma od 14.02.-23.02..vise nisam mogao dobiti slobodnih dana..vidio mater,nije me utjesilo u kakvom je stanju,nasao dvi zene da ju obilaze svakodnevno,plus netjaka svaki dan predvece...da,volio bi biti sa materom,ali mora se raditi,a doli posela nema bas postenog,a o placanju da ne govorim..
vise mogu materi pomoci odavde,nego tamo bivajuci..skocim ja malo cesce doli,a ovo zadnje je bilo do ko zna kad opet..normalno bi isao opet doli u aprilu,ali posto ste okuženi,tko znakad opet..
Guest- Guest
mi okuzeni?...brajo ti nesto gadno falija...Legendovich wrote:eto,nemam vPN-a,a IP nek ti Kic slobodno dade..kako da ti drugaije dokazem..vuksadinare wrote:pa ko je rekao da si ti u svabiji..daj dokaz da jesi..pa se ispricavam...ja mislim da si ti zapalio ovdje jos prije dva tjedna najmanje...ali jb tesko priznati...rekao si nedavno da ti je mama bolesna i da si jako zabrinut pa eto ja navodim razlog zasto nisi u njemakcoj..veber s evrnul zbog bolesnog oca..cisto sumnjam da se ti nisi..ako si srca kamenog da ovim teskim trenucima budes uz bolesnu mamuLegendovich wrote:ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...vuksadinare wrote:ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokonLegendovich wrote:
bio sam doma od 14.02.-23.02..vise nisam mogao dobiti slobodnih dana..vidio mater,nije me utjesilo u kakvom je stanju,nasao dvi zene da ju obilaze svakodnevno,plus netjaka svaki dan predvece...da,volio bi biti sa materom,ali mora se raditi,a doli posela nema bas postenog,a o placanju da ne govorim..
vise mogu materi pomoci odavde,nego tamo bivajuci..skocim ja malo cesce doli,a ovo zadnje je bilo do ko zna kad opet..normalno bi isao opet doli u aprilu,ali posto ste okuženi,tko znakad opet..
2015-09-08
nego??..sad ces reci da niste..vuksadinare wrote:mi okuzeni?...brajo ti nesto gadno falija...Legendovich wrote:eto,nemam vPN-a,a IP nek ti Kic slobodno dade..kako da ti drugaije dokazem..vuksadinare wrote:pa ko je rekao da si ti u svabiji..daj dokaz da jesi..pa se ispricavam...ja mislim da si ti zapalio ovdje jos prije dva tjedna najmanje...ali jb tesko priznati...rekao si nedavno da ti je mama bolesna i da si jako zabrinut pa eto ja navodim razlog zasto nisi u njemakcoj..veber s evrnul zbog bolesnog oca..cisto sumnjam da se ti nisi..ako si srca kamenog da ovim teskim trenucima budes uz bolesnu mamuLegendovich wrote:ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...vuksadinare wrote:
ne kuzim sto je pjesnik htio reci...jesi se skinuo sa cucavc napokon
Guest- Guest
za sada puno manje nego vi...puno manjeLegendovich wrote:nego??..sad ces reci da niste..vuksadinare wrote:mi okuzeni?...brajo ti nesto gadno falija...Legendovich wrote:eto,nemam vPN-a,a IP nek ti Kic slobodno dade..kako da ti drugaije dokazem..vuksadinare wrote:pa ko je rekao da si ti u svabiji..daj dokaz da jesi..pa se ispricavam...ja mislim da si ti zapalio ovdje jos prije dva tjedna najmanje...ali jb tesko priznati...rekao si nedavno da ti je mama bolesna i da si jako zabrinut pa eto ja navodim razlog zasto nisi u njemakcoj..veber s evrnul zbog bolesnog oca..cisto sumnjam da se ti nisi..ako si srca kamenog da ovim teskim trenucima budes uz bolesnu mamuLegendovich wrote:
ma jasno..ne kuzis..u Svabiji nema ćućavaca,niti su svabima Turci jebali majku,cukunmajku i ostalu ženskadiju ,kao vama doli.. ...
6.672 Germany
57 Croatia
znači 117x manje
znači 0,85% od vašeg broja
zato nemojte nam vi zakuženi ni pomisliti dolaziti
Njemačka : 6,923Noor wrote:za sada puno manje nego vi...puno manjeLegendovich wrote:nego??..sad ces reci da niste..vuksadinare wrote:mi okuzeni?...brajo ti nesto gadno falija...Legendovich wrote:eto,nemam vPN-a,a IP nek ti Kic slobodno dade..kako da ti drugaije dokazem..vuksadinare wrote:
pa ko je rekao da si ti u svabiji..daj dokaz da jesi..pa se ispricavam...ja mislim da si ti zapalio ovdje jos prije dva tjedna najmanje...ali jb tesko priznati...rekao si nedavno da ti je mama bolesna i da si jako zabrinut pa eto ja navodim razlog zasto nisi u njemakcoj..veber s evrnul zbog bolesnog oca..cisto sumnjam da se ti nisi..ako si srca kamenog da ovim teskim trenucima budes uz bolesnu mamu
6.672 Germany
57 Croatia
znači 117x manje
2014-04-11
onda je omjer još manjiRayMabus wrote:Njemačka : 6,923Noor wrote:za sada puno manje nego vi...puno manjeLegendovich wrote:nego??..sad ces reci da niste..vuksadinare wrote:mi okuzeni?...brajo ti nesto gadno falija...Legendovich wrote:
eto,nemam vPN-a,a IP nek ti Kic slobodno dade..kako da ti drugaije dokazem..
6.672 Germany
57 Croatia
znači 117x manje
Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
Nek se Merkelica vadi iz govana.
2014-04-11
sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
Imaju miljon Arapa koji će dobit sad otkaz i nisu disciplinirani kao Nijemci i širit će zarazu unutar Njemačke.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
2014-04-11
gotovo je, šta je tu je...tko preživi, pričat ćeRayMabus wrote:Imaju miljon Arapa koji će dobit sad otkaz i nisu disciplinirani kao Nijemci i širit će zarazu unutar Njemačke.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
essen je lijep grad. živio sam tamo neko vrijeme.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
grad pun zelenila. brežuljkast. po mjeri čovjeka.
ameri ga "malo" granatirali, doduše srušili ga do temelja.
ali thyssen nisu dirali, samo su ga preselili u us.
povampireni žitelji essena nisu odfurali sinagogu doma.
i danas tamo stoji.
2014-12-30
živjela i ja kratko krajem devedesetih, lijepo je bilo :)veber wrote:essen je lijep grad. živio sam tamo neko vrijeme.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
i danas tamo stoji.
a imaju super platz, onak, spušta se niz brijeg, popločen granitom.
na ulazu na platz ima tri restorana.
dalmatinsi, imenom zagreb, talijanski i turski. klopa za krepat.
malo uz ulicu imaju dva odlična.kineski i indijski.
na ulazu na platz ima tri restorana.
dalmatinsi, imenom zagreb, talijanski i turski. klopa za krepat.
malo uz ulicu imaju dva odlična.kineski i indijski.
2014-12-30
jesi li se išla kupat dolje na rurh?Noor wrote:živjela i ja kratko krajem devedesetih, lijepo je bilo :)veber wrote:essen je lijep grad. živio sam tamo neko vrijeme.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
i danas tamo stoji.
2014-12-30
ne, ne volim ni rijeke ni jezera za kupanjeveber wrote:jesi li se išla kupat dolje na rurh?Noor wrote:živjela i ja kratko krajem devedesetih, lijepo je bilo :)veber wrote:essen je lijep grad. živio sam tamo neko vrijeme.Noor wrote:sestra mi je u essenu, kuka i motika...a još nije najgoreRayMabus wrote:Njemačka je kuga i kolera. Zato su im Poljaci , Česi , Slovaci i Mađari zabranili ulaz. Mogu samo njihovi državljani a svi ostali čelom nazad.
i danas tamo stoji.
Page 3 of 20 • 1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 3 of 20