Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.melkior wrote:Ja sam već u samoizolaciji...opskrbio sam se s ovećom količinom čokolade za tjedan dana, jedino što mi fali jest odlazak u teretanu da mi sreća bude potpuna...
Guest- Guest
Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku naukucassanowa wrote:Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.melkior wrote:Ja sam već u samoizolaciji...opskrbio sam se s ovećom količinom čokolade za tjedan dana, jedino što mi fali jest odlazak u teretanu da mi sreća bude potpuna...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Mislim da bi se trebao dogovorti sam sa sobom. Jesi li za fizičko ili mentalno iscrpljivanje u cilju postizanja sreće.melkior wrote:Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku naukucassanowa wrote:Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.melkior wrote:Ja sam već u samoizolaciji...opskrbio sam se s ovećom količinom čokolade za tjedan dana, jedino što mi fali jest odlazak u teretanu da mi sreća bude potpuna...
Guest- Guest
Za ravnotežu (iako mi ne uspijeva). Ma mislim, nije to sreća. Zakon o kaznenom postupku ne može biti sreća, da ga jebešcassanowa wrote:Mislim da bi se trebao dogovorti sam sa sobom. Jesi li za fizičko ili mentalno iscrpljivanje u cilju postizanja sreće.melkior wrote:Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku naukucassanowa wrote:Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.melkior wrote:Ja sam već u samoizolaciji...opskrbio sam se s ovećom količinom čokolade za tjedan dana, jedino što mi fali jest odlazak u teretanu da mi sreća bude potpuna...
2015-08-09
Pa da. Spomenuo si potpunu sreću pa mi nisi bio jasan. Jer svi znamo da apsolutna sreća ne postoji...melkior wrote:Za ravnotežu (iako mi ne uspijeva). Ma mislim, nije to sreća. Zakon o kaznenom postupku ne može biti sreća, da ga jebešcassanowa wrote:Mislim da bi se trebao dogovorti sam sa sobom. Jesi li za fizičko ili mentalno iscrpljivanje u cilju postizanja sreće.melkior wrote:Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku naukucassanowa wrote:Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.melkior wrote:Ja sam već u samoizolaciji...opskrbio sam se s ovećom količinom čokolade za tjedan dana, jedino što mi fali jest odlazak u teretanu da mi sreća bude potpuna...
Guest- Guest
Pametna ženska .Ra wrote:Meni ne pada na pamet ići bilo kuda, jer ako nisam zaražena ne želim ugroziti sebe i osobe s kojima živim, a ako jesam onda ne želim ugroziti svoje najbliže dolaskom tamo.Noor wrote:viša sila stvara nova pravila, za sve bez iznimaka, to bi svima trebalo biti jasnoRa wrote:A vidi ih što pizde bez veze.Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Ja bi ih točno streljala sad.
Samo budite gore, pizda vam materina
Fakulteti su zatvoreni i djeca odlaze doma na materinu kuhinju.
I oni koji su bili na crno vani, jer nemaju zdravstveno osiguranje pa idu tamo gdje će se moći liječiti u slučaju nužde.
Zamalo da i mi krenemo jer klinjo ima roćkas. Dobro da nismo jer bi ostali u Hr u prisilnoj samoizolaciji.
A kalvarija koju ljudi prolaze na graničnim prijelazima je neoprostiva.
Zaustavili su bez ikakve najave gomilu ljudi, a nisu osigurali higijenske uvjete. Da su najavili takve mjere na put bi krenuli samo oni što moraju. Ovako su napravili kaos i pustili ljude sati čekati na mjestu gdje nema toaleta, nemaju gdje oprati ruke, bez vode i hrane.
Sramota.
mnogi dolaze jer bježe pred koronom, a inače mjesecima nisu bili doma
sve je bolje na zapadu, sve osim korone?
Ova đubrad se vraća da ne plate karantenu jer su na crno tamo.
Dolaze tu jesti govna i širiti zarazu i misle ako ih skuže bar će biti besplatno.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...cassanowa wrote:Pa da. Spomenuo si potpunu sreću pa mi nisi bio jasan. Jer svi znamo da apsolutna sreća ne postoji...melkior wrote:Za ravnotežu (iako mi ne uspijeva). Ma mislim, nije to sreća. Zakon o kaznenom postupku ne može biti sreća, da ga jebešcassanowa wrote:Mislim da bi se trebao dogovorti sam sa sobom. Jesi li za fizičko ili mentalno iscrpljivanje u cilju postizanja sreće.melkior wrote:Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku naukucassanowa wrote:
Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.
2015-08-09
kaj tebe muči?kaya wrote:Pametna ženska .Ra wrote:Meni ne pada na pamet ići bilo kuda, jer ako nisam zaražena ne želim ugroziti sebe i osobe s kojima živim, a ako jesam onda ne želim ugroziti svoje najbliže dolaskom tamo.Noor wrote:viša sila stvara nova pravila, za sve bez iznimaka, to bi svima trebalo biti jasnoRa wrote:A vidi ih što pizde bez veze.Noor wrote:
Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!
Samo budite gore, pizda vam materina
I oni koji su bili na crno vani, jer nemaju zdravstveno osiguranje pa idu tamo gdje će se moći liječiti u slučaju nužde.
Zamalo da i mi krenemo jer klinjo ima roćkas. Dobro da nismo jer bi ostali u Hr u prisilnoj samoizolaciji.
Zaustavili su bez ikakve najave gomilu ljudi, a nisu osigurali higijenske uvjete. Da su najavili takve mjere na put bi krenuli samo oni što moraju. Ovako su napravili kaos i pustili ljude sati čekati na mjestu gdje nema toaleta, nemaju gdje oprati ruke, bez vode i hrane.
Sramota.
Dolaze tu jesti govna i širiti zarazu i misle ako ih skuže bar će biti besplatno.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...
Guest- Guest
U principu, za sreću je dovoljno da nemaš većih briga ni problema, zdravstvenih, financijskih, psihičkih. U tim uvjetima, sitna zadovoljstva koja si priuštiš je sasvim dovoljno za potpuni trenutak sreće. Tko si danas može priuštiti miran život bez stresa u okruženju koje mu odgovara, taj je sretan čovjek.cassanowa wrote:To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...
2015-08-09
pa to je bitno.melkior wrote:U principu, za sreću je dovoljno da nemaš većih briga ni problema, zdravstvenih, financijskih, psihičkih. U tim uvjetima, sitna zadovoljstva koja si priuštiš je sasvim dovoljno za potpuni trenutak sreće. Tko si danas može priuštiti miran život bez stresa u okruženju koje mu odgovara, taj je sretan čovjek.cassanowa wrote:To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...
2014-12-30
Ja sam prije tjedan dana otkrio trenutak potpune sreće, i od tada me ne pušta.
Zamrači prostoriju, uzmi kockicu čokolade i prepusti se trenutku, od ovog može da se rikne. Dame i gospodo, jedan jedini, neponovljivi J.S.Bach:
Zamrači prostoriju, uzmi kockicu čokolade i prepusti se trenutku, od ovog može da se rikne. Dame i gospodo, jedan jedini, neponovljivi J.S.Bach:
2015-08-09
Drago mi je da tako razmišljaš... Samo mi nije drago što si sreću u prvom citatu drugačije opisao...OK, možda si se zajebavao. A ako se nisi zajebavao onda si šizofernik.. A ako nisi šizofrenik onda si se pokušavao zajebavat samnom...a ja ne znam je li to dobro ili nije...Kužiš? Jer internet je medij bez emocija...melkior wrote:U principu, za sreću je dovoljno da nemaš većih briga ni problema, zdravstvenih, financijskih, psihičkih. U tim uvjetima, sitna zadovoljstva koja si priuštiš je sasvim dovoljno za potpuni trenutak sreće. Tko si danas može priuštiti miran život bez stresa u okruženju koje mu odgovara, taj je sretan čovjek.cassanowa wrote:To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...
Guest- Guest
ima sreće za čovječanstvo.melkior wrote:Ja sam prije tjedan dana otkrio trenutak potpune sreće, i od tada me ne pušta.
2014-12-30
Ma ja sam ti opsesivno-kompulzivni paranoidni shizofrenik s histeričnim napadajima euforijecassanowa wrote:Drago mi je da tako razmišljaš... Samo mi nije drago što si sreću u prvom citatu drugačije opisao...OK, možda si se zajebavao. A ako se nisi zajebavao onda si šizofernik.. A ako nisi šizofrenik onda si se pokušavao zajebavat samnom...a ja ne znam je li to dobro ili nije...Kužiš? Jer internet je medij bez emocija...melkior wrote:U principu, za sreću je dovoljno da nemaš većih briga ni problema, zdravstvenih, financijskih, psihičkih. U tim uvjetima, sitna zadovoljstva koja si priuštiš je sasvim dovoljno za potpuni trenutak sreće. Tko si danas može priuštiti miran život bez stresa u okruženju koje mu odgovara, taj je sretan čovjek.cassanowa wrote:To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...
2015-08-09
OK. Sad kužim donekle tvoj poriv prema teretani...melkior wrote:Ma ja sam ti opsesivno-kompulzivni paranoidni shizofrenik s histeričnim napadajima euforijecassanowa wrote:Drago mi je da tako razmišljaš... Samo mi nije drago što si sreću u prvom citatu drugačije opisao...OK, možda si se zajebavao. A ako se nisi zajebavao onda si šizofernik.. A ako nisi šizofrenik onda si se pokušavao zajebavat samnom...a ja ne znam je li to dobro ili nije...Kužiš? Jer internet je medij bez emocija...melkior wrote:U principu, za sreću je dovoljno da nemaš većih briga ni problema, zdravstvenih, financijskih, psihičkih. U tim uvjetima, sitna zadovoljstva koja si priuštiš je sasvim dovoljno za potpuni trenutak sreće. Tko si danas može priuštiti miran život bez stresa u okruženju koje mu odgovara, taj je sretan čovjek.cassanowa wrote:To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...
Guest- Guest
Glavno da se razumijemocassanowa wrote:OK. Sad kužim donekle tvoj poriv prema teretani...melkior wrote:Ma ja sam ti opsesivno-kompulzivni paranoidni shizofrenik s histeričnim napadajima euforijecassanowa wrote:Drago mi je da tako razmišljaš... Samo mi nije drago što si sreću u prvom citatu drugačije opisao...OK, možda si se zajebavao. A ako se nisi zajebavao onda si šizofernik.. A ako nisi šizofrenik onda si se pokušavao zajebavat samnom...a ja ne znam je li to dobro ili nije...Kužiš? Jer internet je medij bez emocija...melkior wrote:U principu, za sreću je dovoljno da nemaš većih briga ni problema, zdravstvenih, financijskih, psihičkih. U tim uvjetima, sitna zadovoljstva koja si priuštiš je sasvim dovoljno za potpuni trenutak sreće. Tko si danas može priuštiti miran život bez stresa u okruženju koje mu odgovara, taj je sretan čovjek.cassanowa wrote:
To je samo iz tvoje perspektive, na moju žalost. Ti si sretan čovjek...Teoretski možeš doživjeti potpunu sreću. Volio bih da sam takav...
A što je život bez zajebancije; tuga, jad i čemer
2015-08-09
A tko može danas reći što je zajebancija, a što nije... To netko mora odrediti. A tko je taj?!melkior wrote:Glavno da se razumijemo
A što je život bez zajebancije; tuga, jad i čemer
Guest- Guest
Kaj bi me mučilo?veber wrote:kaj tebe muči?kaya wrote:Pametna ženska .Ra wrote:Meni ne pada na pamet ići bilo kuda, jer ako nisam zaražena ne želim ugroziti sebe i osobe s kojima živim, a ako jesam onda ne želim ugroziti svoje najbliže dolaskom tamo.Noor wrote:viša sila stvara nova pravila, za sve bez iznimaka, to bi svima trebalo biti jasnoRa wrote:
A vidi ih što pizde bez veze.
Sramota.
2015-08-15
Nisam al vjerojatno ću biti kraj ove đubradi što donose zarazu , nemoguće je ne biti...veber wrote:jesi li u samoizalaciji?
2015-08-15
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Španjolski gastarbajteri se vraćaju kući: na sunce i u neizvjesnost
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 5 of 7