Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Nisam al vjerojatno ću biti kraj ove đubradi što donose zarazu , nemoguće je ne biti...veber wrote:jesi li u samoizalaciji?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ne znam.kaya wrote:Kaj bi me mučilo?veber wrote:kaj tebe muči?kaya wrote:Pametna ženska .Ra wrote:Meni ne pada na pamet ići bilo kuda, jer ako nisam zaražena ne želim ugroziti sebe i osobe s kojima živim, a ako jesam onda ne želim ugroziti svoje najbliže dolaskom tamo.Noor wrote:
viša sila stvara nova pravila, za sve bez iznimaka, to bi svima trebalo biti jasno
mnogi dolaze jer bježe pred koronom, a inače mjesecima nisu bili doma
sve je bolje na zapadu, sve osim korone?
Ova đubrad se vraća da ne plate karantenu jer su na crno tamo.
Dolaze tu jesti govna i širiti zarazu i misle ako ih skuže bar će biti besplatno.
kaj bi ti napravia da ti otac ima rak?
ostala u njemačkoj?
pitanje retoričko.
2014-12-30
...cassanowa wrote:Tko jednom izda domovinu,izdat će je svaki put. I jesu za streljanje...Iako bi ja to postepenije tamanio...za primjer drugima u budućnostti...danni1 wrote:kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Ja bi ih točno streljala sad.
Sve su to kurvini sinovi...
Deca iz mešanih brakova, peta kolona i kronični yugosi...
Spalit napalmom na granici sve s virusom ili bez njega..
T.- Posts : 17557
2014-04-14
T. wrote:...cassanowa wrote:Tko jednom izda domovinu,izdat će je svaki put. I jesu za streljanje...Iako bi ja to postepenije tamanio...za primjer drugima u budućnostti...danni1 wrote:kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Ja bi ih točno streljala sad.
Sve su to kurvini sinovi...
Deca iz mešanih brakova, peta kolona i kronični yugosi...
Spalit napalmom na granici sve s virusom ili bez njega..
veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
Guest- Guest
Ma izgubljen lik...cassanowa wrote:Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
Ufuran da je istrijan nacija...
A zapravo cig..., ovaj rom...
Last edited by T. on 14/3/2020, 23:02; edited 1 time in total
T.- Posts : 17557
2014-04-14
cassanowa wrote:Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
nebitna je pjesma. bitno je locirati prave krivce. ali nebitno...
Guest- Guest
Bogu fala, virus je locirao Istru.Gnječ wrote:cassanowa wrote:Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Bogu fala, virus je locirao Istru.Gnječ wrote:cassanowa wrote:Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
još da vas rvate odjebemo i sve 5.
Guest- Guest
Pa ja se tome nadam već 15-ak godina. Ne znam šta čekate...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Bogu fala, virus je locirao Istru.Gnječ wrote:cassanowa wrote:Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Pa ja se tome nadam već 15-ak godina. Ne znam šta čekate...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Bogu fala, virus je locirao Istru.Gnječ wrote:cassanowa wrote:
Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...
nije do nas nego do vas ali doći će i taj dan uskoro... ne brini.
Guest- Guest
Do mene nije sigurno...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Pa ja se tome nadam već 15-ak godina. Ne znam šta čekate...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Bogu fala, virus je locirao Istru.Gnječ wrote:
Guest- Guest
cassanowa wrote:Do mene nije sigurno...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Pa ja se tome nadam već 15-ak godina. Ne znam šta čekate...Gnječ wrote:cassanowa wrote:
Bogu fala, virus je locirao Istru.
tebe se ne pita.
Guest- Guest
Napisao si vas. A to je prvo lice množine. Znači, spomenuo si i mene...Znači, pita me se...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Do mene nije sigurno...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Pa ja se tome nadam već 15-ak godina. Ne znam šta čekate...Gnječ wrote:
tebe se ne pita.
Guest- Guest
cassanowa wrote:Napisao si vas. A to je prvo lice množine. Znači, spomenuo si i mene...Znači, pita me se...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Do mene nije sigurno...Gnječ wrote:cassanowa wrote:
Pa ja se tome nadam već 15-ak godina. Ne znam šta čekate...
tebe se ne pita.
ti si izbosne ercegovac.
Guest- Guest
Sva sreća da nisam istranin...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Napisao si vas. A to je prvo lice množine. Znači, spomenuo si i mene...Znači, pita me se...Gnječ wrote:cassanowa wrote:Do mene nije sigurno...Gnječ wrote:
tebe se ne pita.
ti si izbosne ercegovac.
Guest- Guest
5:49 - 5:50veber wrote:ima sreće za čovječanstvo.melkior wrote:Ja sam prije tjedan dana otkrio trenutak potpune sreće, i od tada me ne pušta.
Zamrači prostoriju, uzmi kockicu čokolade i prepusti se trenutku, od ovog može da se rikne. Dame i gospodo, jedan jedini, neponovljivi J.S.Bach:
Hosana
in
excelsis
Ne samo sreće nego i mir
I hrabrosti ne odustati čak ni onda kad se čini nemogućim uspjeti:
Tko izdrži do kraja, preselit će se u zvijezde:
In excelsis Deo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
veći je napor ženi skinuti gaće desetak puta ako ne znaš prečac :Dcassanowa wrote:Skini i postavi vodokotlić desetak puta...možda budeš sretniji.melkior wrote:Ja sam već u samoizolaciji...opskrbio sam se s ovećom količinom čokolade za tjedan dana, jedino što mi fali jest odlazak u teretanu da mi sreća bude potpuna...
halo jel to elektra?melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...cassanowa wrote:Pa da. Spomenuo si potpunu sreću pa mi nisi bio jasan. Jer svi znamo da apsolutna sreća ne postoji...melkior wrote:Za ravnotežu (iako mi ne uspijeva). Ma mislim, nije to sreća. Zakon o kaznenom postupku ne može biti sreća, da ga jebešcassanowa wrote:Mislim da bi se trebao dogovorti sam sa sobom. Jesi li za fizičko ili mentalno iscrpljivanje u cilju postizanja sreće.melkior wrote:
Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku nauku
nije, ovdje vodovod.
Nema veze i vama jebem mater!
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Španjolski gastarbajteri se vraćaju kući: na sunce i u neizvjesnost
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 6 of 7