Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
halo jel to elektra?melkior wrote:Potpuna sreća je kad piješ koktel, istodobno, Megane Fox ti masira prostatu, javljaju ti iz Lutrije da si osvojio jackpot, a na mobitel ti dolazi SMS poruka da ti je umrla bivša žena/punica/šef...cassanowa wrote:Pa da. Spomenuo si potpunu sreću pa mi nisi bio jasan. Jer svi znamo da apsolutna sreća ne postoji...melkior wrote:Za ravnotežu (iako mi ne uspijeva). Ma mislim, nije to sreća. Zakon o kaznenom postupku ne može biti sreća, da ga jebešcassanowa wrote:Mislim da bi se trebao dogovorti sam sa sobom. Jesi li za fizičko ili mentalno iscrpljivanje u cilju postizanja sreće.melkior wrote:
Ma, zabarikadirao sam se u knjige i tešku nauku
nije, ovdje vodovod.
Nema veze i vama jebem mater!
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
vuksadinare wrote:..je'l sad bi kuci pa da nas zarazite ovdje..postenije bi bilo da ste ostali tamo gdje ste i otisli...a ne da zarazite bliznje svoje...
Milorad Pupovac mi javlja da ste svi vi na sisi te vaše države, koliko toliko sigurni.
nakaza- Posts : 318
2019-08-05
Pa vjerojatno u toj varijanti ne bi ni bila u njemačkoj sigurno.veber wrote:ne znam.kaya wrote:Kaj bi me mučilo?veber wrote:kaj tebe muči?kaya wrote:Pametna ženska .Ra wrote:
Meni ne pada na pamet ići bilo kuda, jer ako nisam zaražena ne želim ugroziti sebe i osobe s kojima živim, a ako jesam onda ne želim ugroziti svoje najbliže dolaskom tamo.
Ova đubrad se vraća da ne plate karantenu jer su na crno tamo.
Dolaze tu jesti govna i širiti zarazu i misle ako ih skuže bar će biti besplatno.
kaj bi ti napravia da ti otac ima rak?
ostala u njemačkoj?
pitanje retoričko.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
nino hadziabdicT. wrote:Ma izgubljen lik...cassanowa wrote:Ne znam zašto bi ustaše trebale preinačavat četničke pjesme...Gnječ wrote:veleizdajnici su vaši rvacki političari. jel nekom od vas ustaških budaletina palo na pamet pjevati nož, žica, sabornica.
Ufuran da je istrijan nacija...
A zapravo cig..., ovaj rom...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Španjolski gastarbajteri se vraćaju kući: na sunce i u neizvjesnost
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 7 of 7