Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
yebe se menea..niti ne namjeravam doli ici..RayMabus wrote:Nije , ne brini se. Imat ćeš terminal za ulaz a ne kako ti oćeš.Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Ja bi ih točno streljala sad.
Samo budite gore, pizda vam materina
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/iz-njemacke-se-ne-moze-u-split-ni-obratno-croatia-airlines-ukinula-medunarodne-letove-prema-moru-sve-ide-preko-zagreba-evo-sto-s-kupljenim-kartama-1008960
U Zagrebu su epidemiološke službe i jedino tamo možeš uć zračnim putem.
Guest- Guest
Pa štaš se vraćat ? Stavit ćete prvo dva tjedna u samoizolaciju. Ništa puno neš dobit ako se vratiš. Ovo sad najviše studensti biže jer nema nastave , sporta iitd plus ima nešto ljudi šta su i prije rezrezervirali karte dakle nije razlog korona.Legendovich wrote:yebe se menea..niti ne namjeravam doli ici..RayMabus wrote:Nije , ne brini se. Imat ćeš terminal za ulaz a ne kako ti oćeš.Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/iz-njemacke-se-ne-moze-u-split-ni-obratno-croatia-airlines-ukinula-medunarodne-letove-prema-moru-sve-ide-preko-zagreba-evo-sto-s-kupljenim-kartama-1008960
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
e, pa evo ja ću vam reći, nama je otkako ste otišli super, ništa nam ne fali :)
terajte u 3pi i ne vraćajte se...pogotovo ne ovakvi zakuženi
neka vam je super..drago mi je cuti..pa nisam ti ja balkanski jalnus i zavidnik,poput vas..
ma Levi i ja jednostavno ne mozemo protiv svoje ljubavi da vas posjetimo...
Guest- Guest
Pa rekoh,nemam zasto....bijo sam prosli mjesec i to je to..RayMabus wrote:Pa štaš se vraćat ? Stavit ćete prvo dva tjedna u samoizolaciju. Ništa puno neš dobit ako se vratiš. Ovo sad najviše studensti biže jer nema nastave , sporta iitd plus ima nešto ljudi šta su i prije rezrezervirali karte dakle nije razlog korona.Legendovich wrote:yebe se menea..niti ne namjeravam doli ici..RayMabus wrote:Nije , ne brini se. Imat ćeš terminal za ulaz a ne kako ti oćeš.Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:
Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!
Guest- Guest
može, al dok prođe ova apokalipsaLegendovich wrote:hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
neka vam je super..drago mi je cuti..pa nisam ti ja balkanski jalnus i zavidnik,poput vas..
uskrs planirajte u tuđini, također
bez brige, imam ja i sestru gore..i isto joj kažem
Ma nema puno zaraženih u Njemačkoj. Još ako se držiš šeme poso kuća jebete se.
Sad prekidat posal i sve zbog toga. Ako skoči broj zaraženih Njemačka će uvest rigorozne mjere i policijski sat , po danu posa kuća a noću nema izlazit dok se stvar ne raščisti.
Sad prekidat posal i sve zbog toga. Ako skoči broj zaraženih Njemačka će uvest rigorozne mjere i policijski sat , po danu posa kuća a noću nema izlazit dok se stvar ne raščisti.
2014-04-11
GermanyRayMabus wrote:Ma nema puno zaraženih u Njemačkoj. Još ako se držiš šeme poso kuća jebete se.
Confirmed: 3.758
Deaths: 8
Recovered: 46
Active: 3.704
To je ništa za njih. Evo sad su naručili deset tisuća respiratora da smanje smrtnost. Imaju oni para ko blata.Noor wrote:GermanyRayMabus wrote:Ma nema puno zaraženih u Njemačkoj. Još ako se držiš šeme poso kuća jebete se.
2014-04-11
odi da ti kašljucnem na vrat.Noor wrote:može, al dok prođe ova apokalipsaLegendovich wrote:hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:
2014-12-30
jel od toga šta ide Sulji?RayMabus wrote:To je ništa za njih. Evo sad su naručili deset tisuća respiratora da smanje smrtnost. Imaju oni para ko blata.Noor wrote:GermanyRayMabus wrote:Ma nema puno zaraženih u Njemačkoj. Još ako se držiš šeme poso kuća jebete se.
oš da ja tebi?veber wrote:odi da ti kašljucnem na vrat.Noor wrote:može, al dok prođe ova apokalipsaLegendovich wrote:hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:
...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...
Nijemci su disciplinirana nacija a Njemačka uređena i bogata država. Malo ih je ovo iznenadilo kao i sve al sad vide da je Đava odnija šalu i to je to.
Danska , Poljska , Češka i Austrija su se zblokirale. Virus je uglavnom u zapadnoj Njemačkoj. Kako bude rastao broj zaražeženih tako će mjere bit sve rigoroznije i jednostavno oni će to suzbit. To uopće nije upitno.
Danska , Poljska , Češka i Austrija su se zblokirale. Virus je uglavnom u zapadnoj Njemačkoj. Kako bude rastao broj zaražeženih tako će mjere bit sve rigoroznije i jednostavno oni će to suzbit. To uopće nije upitno.
2014-04-11
zakaj ne?Noor wrote:oš da ja tebi?veber wrote:odi da ti kašljucnem na vrat.Noor wrote:može, al dok prođe ova apokalipsaLegendovich wrote:hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:
koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?
2014-12-30
Svabi naravno prave male zalihe doma,ali u ducanu se ponasaju fak-at kulturno i nenametljivo za razliku od nekulturnih Yamera..ne vidi se na njima niti panika,niti bilo sto...pohvala u svakom slucaju..RayMabus wrote:Nijemci su disciplinirana nacija a Njemačka uređena i bogata država. Malo ih je ovo iznenadilo kao i sve al sad vide da je Đava odnija šalu i to je to.
Postoje upute za djelovanje i toga se svi disciplinirano drze..
Guest- Guest
Levi i ja smo smislili kako cemo se ubaciti nevidljivi u Er-ha...Prvo se bumo popeli na Triglav,potom obucemo one đamp-sjuitove,u kojima licis na velikog sismisa,a potom skocimo i zacas preletimo Sloveniju Erinu,nevidljivi za oko i za radar..besumno i tiho,spustimo se u tvoje dvore i zapjevamo tiho i njezno uz mandoline,pjesme ljubavne..jel valja plan..??Noor wrote:može, al dok prođe ova apokalipsaLegendovich wrote:hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:
Guest- Guest
A vidi ih što pizde bez veze.Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Fakulteti su zatvoreni i djeca odlaze doma na materinu kuhinju.
I oni koji su bili na crno vani, jer nemaju zdravstveno osiguranje pa idu tamo gdje će se moći liječiti u slučaju nužde.
Zamalo da i mi krenemo jer klinjo ima roćkas. Dobro da nismo jer bi ostali u Hr u prisilnoj samoizolaciji.
A kalvarija koju ljudi prolaze na graničnim prijelazima je neoprostiva.
Zaustavili su bez ikakve najave gomilu ljudi, a nisu osigurali higijenske uvjete. Da su najavili takve mjere na put bi krenuli samo oni što moraju. Ovako su napravili kaos i pustili ljude sati čekati na mjestu gdje nema toaleta, nemaju gdje oprati ruke, bez vode i hrane.
Sramota.
Guest- Guest
A njih 85 miliona.RayMabus wrote:To je ništa za njih. Evo sad su naručili deset tisuća respiratora da smanje smrtnost. Imaju oni para ko blata.Noor wrote:GermanyRayMabus wrote:Ma nema puno zaraženih u Njemačkoj. Još ako se držiš šeme poso kuća jebete se.
Koje apokaliptične brojke.
Trinity-
2014-04-17
Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
E svaka ti dala ... ovaj hoću reć' svaki ti dao .. ma dobro, znaš kaj hoću reć'!
Guest- Guest
samo ako ste zdravi, inačeLegendovich wrote:Levi i ja smo smislili kako cemo se ubaciti nevidljivi u Er-ha...Prvo se bumo popeli na Triglav,potom obucemo one đamp-sjuitove,u kojima licis na velikog sismisa,a potom skocimo i zacas preletimo Sloveniju Erinu,nevidljivi za oko i za radar..besumno i tiho,spustimo se u tvoje dvore i zapjevamo tiho i njezno uz mandoline,pjesme ljubavne..jel valja plan..??Noor wrote:može, al dok prođe ova apokalipsaLegendovich wrote:hahahahahaha...o yebotey... ..dobro,moj stari je Krepo,ima vise godina,a stara je domacica bez pemzije..tako da..sestra i ja je u cijelosti financiramo i josh PLAĆAMO dvi vaše zene,da staru svakodnevno obilaze i skuhaju,ociste i svasta nesto..tako da..mi josh vama poboljsavamo financije ..dakle,nikako se ne uklapam u ono da vi crncite za moje,moju famigliju sigurno ne..Noor wrote:koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama:_|: , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:
...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...
viša sila stvara nova pravila, za sve bez iznimaka, to bi svima trebalo biti jasnoRa wrote:A vidi ih što pizde bez veze.Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Fakulteti su zatvoreni i djeca odlaze doma na materinu kuhinju.
I oni koji su bili na crno vani, jer nemaju zdravstveno osiguranje pa idu tamo gdje će se moći liječiti u slučaju nužde.
Zamalo da i mi krenemo jer klinjo ima roćkas. Dobro da nismo jer bi ostali u Hr u prisilnoj samoizolaciji.
A kalvarija koju ljudi prolaze na graničnim prijelazima je neoprostiva.
Zaustavili su bez ikakve najave gomilu ljudi, a nisu osigurali higijenske uvjete. Da su najavili takve mjere na put bi krenuli samo oni što moraju. Ovako su napravili kaos i pustili ljude sati čekati na mjestu gdje nema toaleta, nemaju gdje oprati ruke, bez vode i hrane.
Sramota.
mnogi dolaze jer bježe pred koronom, a inače mjesecima nisu bili doma
sve je bolje na zapadu, sve osim korone?
pametni ne dočekuju tisuće žrtava, imaju primjer na italijiTriny wrote:A njih 85 miliona.RayMabus wrote:To je ništa za njih. Evo sad su naručili deset tisuća respiratora da smanje smrtnost. Imaju oni para ko blata.Noor wrote:GermanyRayMabus wrote:Ma nema puno zaraženih u Njemačkoj. Još ako se držiš šeme poso kuća jebete se.
Koje apokaliptične brojke.
ali ti nisi ništa naučila
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Španjolski gastarbajteri se vraćaju kući: na sunce i u neizvjesnost
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 3 of 7