Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Odmetnuti sinovi se masovno vracaju kuci..
..tako je...dva magarca narajcana..Gnječ wrote:Legendovich wrote:Levi i Ja,dolazimo Noorki u posjet..pod prozorom cemo pjevati pjesme ljubavne..
misliš revat će te?
Guest- Guest
A meni se svetoje smijao nedugo kad sym rekao da ce brzo kuci i prije nego sto se nadao
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:A meni se svetoje smijao nedugo kad sym rekao da ce brzo kuci i prije nego sto se nadao
Fuk..ja ne idem nikud..odgovorno i savjesno odradjujem svoj dio posela i time odrzavam svapku bilancu..svabi su spremni se zvrtvovati odredjenim brojem,ali ekonomija mora ostati na nogama,inace slijedi rasap drustva i pad u anarhiju...
Guest- Guest
Crknut ces tamo i svabo ce te bacit kp zadnju crknutu macku u rupu..ili ce te spalitiLegendovich wrote:vuksadinare wrote:A meni se svetoje smijao nedugo kad sym rekao da ce brzo kuci i prije nego sto se nadao
Fuk..ja ne idem nikud..odgovorno i savjesno odradjujem svoj dio posela i time odrzavam svapku bilancu..svabi su spremni se zvrtvovati odredjenim brojem,ali ekonomija mora ostati na nogama,inace slijedi rasap drustva i pad u anarhiju...
2015-09-08
..sudbo kleta... ...vuksadinare wrote:Crknut ces tamo i svabo ce te bacit kp zadnju crknutu macku u rupu..ili ce te spalitiLegendovich wrote:vuksadinare wrote:A meni se svetoje smijao nedugo kad sym rekao da ce brzo kuci i prije nego sto se nadao
Guest- Guest
Odoh zdrati..jucer je Rujka skuffala odlican i preyeben krah...ajte ZDRAVO....
Guest- Guest
čardak domoljubi sretni, evo im ljudi koji će im raditi za 3000kn i zarditi im za njihovo "lezi lebe da te jebe" plaće na državnoj sisi i lažne penzije..
Da korona virus oće bit korisan i da uleti u banske dvore i okolo...
za svakog umrlog hdz domuljuba i hns/sdp antifu/liberala častim pićem.-. za neku veću glavešinu i janjetinom na klisumutava baštarda wrote:Da korona virus oće bit korisan i da uleti u banske dvore i okolo...
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ma taba vise brine sta's ti opet prodavat hamburgere u MacdonaldsuAssadNaPodmornici wrote:čardak domoljubi sretni, evo im ljudi koji će im raditi za 3000kn i zarditi im za njihovo "lezi lebe da te jebe" plaće na državnoj sisi i lažne penzije..
2015-09-08
Neće imat di ni radit ako se ova pizdarija nastavivuksadinare wrote:ma taba vise brine sta's ti opet prodavat hamburgere u MacdonaldsuAssadNaPodmornici wrote:čardak domoljubi sretni, evo im ljudi koji će im raditi za 3000kn i zarditi im za njihovo "lezi lebe da te jebe" plaće na državnoj sisi i lažne penzije..
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/spanjolska-proglasila-izvanredno-stanje-u-madridu-vec-zatvorili-svi-ugostiteljski-objekti-dramaticne-mjere-vrijedit-ce-sljedecih-15-dana-1008848
Sve su zatvorili u Španjolskoj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
hahahahaha..brutalno... ..no pemzije im nisu lazne,Yoda,zaprepastio bi se kako su obilneAssadNaPodmornici wrote:čardak domoljubi sretni, evo im ljudi koji će im raditi za 3000kn i zarditi im za njihovo "lezi lebe da te jebe" plaće na državnoj sisi i lažne penzije..
Guest- Guest
Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Ja bi ih točno streljala sad.
Samo budite gore, pizda vam materina
Meni zao yode...krivulja na grafikonu ga nesto jebe..nesto dobro nije izracunao....sigurno vlaji nesto mutili
2015-09-08
To mu je u biti samo lekcija da turizam nije siguran izvor prihoda i da na to ne smije računat kao 100% sigurno i da se na tome ne može gradit budućnost.vuksadinare wrote:Meni zao yode...krivulja na grafikonu ga nesto jebe..nesto dobro nije izracunao....sigurno vlaji nesto mutili
2014-04-11
Primjeniti Kajin model na sve ove... Vili, javi se, neki momci bi malo popričali s tobom...
darth_vader-
2014-04-17
...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
Guest- Guest
Nije , ne brini se. Imat ćeš terminal za ulaz a ne kako ti oćeš.Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/iz-njemacke-se-ne-moze-u-split-ni-obratno-croatia-airlines-ukinula-medunarodne-letove-prema-moru-sve-ide-preko-zagreba-evo-sto-s-kupljenim-kartama-1008960
U Zagrebu su epidemiološke službe i jedino tamo možeš uć zračnim putem.
2014-04-11
koja ljubav prema izdajnicima?? otišli ste..ostavili nas da grcamo u boli i suzama , da crnčimo za peMzije vaših staraca, u neimaštini i porezima...pa gdje je TU ljubav? vašim guzicama je gore dobro, a za naše ne pitate?Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
e, pa evo ja ću vam reći, nama je otkako ste otišli super, ništa nam ne fali :)
terajte u 3pi i ne vraćajte se...pogotovo ne ovakvi zakuženi
Last edited by Noor on 14/3/2020, 13:41; edited 1 time in total
yebe se menea..niti ne namjeravam doli ici..RayMabus wrote:Nije , ne brini se. Imat ćeš terminal za ulaz a ne kako ti oćeš.Legendovich wrote:...nesh poslovicna "hrvacka" ljubav prema bliznjim svojim Hrvatima zakazala...Noor wrote:Ne bi to meni ušlo nazad ni u snu!kaya wrote:Vidi đubradi, kako nas dolaze zaraziti.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/iz-njemacke-se-ne-moze-u-split-ni-obratno-croatia-airlines-ukinula-medunarodne-letove-prema-moru-sve-ide-preko-zagreba-evo-sto-s-kupljenim-kartama-1008960
U Zagrebu su epidemiološke službe i jedino tamo možeš uć zračnim putem.
Guest- Guest
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Španjolski gastarbajteri se vraćaju kući: na sunce i u neizvjesnost
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
» Da li se Srbi vraćaju kući? "U Berlinu za krevet traže 400 evra.
» I u filmu "Oluje se uvijek vraćaju kući" HAVC je financirao LAŽ o Domovinskom ratu!
» Vulin: Sad znamo sta misle Ustaski sinovi
» MARCEL HOLJEVAC: Završila serija “Udbaši i sinovi” na HRT-u
Page 2 of 7