Korona gadno napada i srednjovječne
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Korona gadno napada i srednjovječne
Hektorović wrote:Dobar potez
trebalo je još danas raspustit nastavu
to su još jučer svi pisali po face-u
nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
a, baš sam bil ispred garaže.
2014-12-30
ljudi!kic wrote:Hektorović wrote:Dobar potez
trebalo je još danas raspustit nastavu
to su još jučer svi pisali po face-u
ono odjebite fejs, razne portale, razne grupe i sl.
držite se higijene i sve pet.
nisam čuo da nema plina, nafte ili vode.
svi u kućanstvu imamo za mjesec-dva.
2014-12-30
Nije nego ne pratiš ti to. Zato ja to pratim.vuksadinare wrote:..nema danas vijesti o vecem broju zarazenih po europi...mozda kriza sa koronom slabi...iznenađenja nikad nije dosta...
Španjolska : 3,800 zaraženih
Danska : 800
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ok.kic wrote:
baš ispred garaže?
gural sam ćunu u pećinu.
ili da stavim fotku?
doduše pećina je otišla, valjda u šoping.
2014-12-30
je, novo je..i kao vijest i kao mjera opreza...ako si neslužbeno i čuo jučer da će donijet takvu odluku, čuo si ti..za javnost je novo :)veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
Jel istina da se muškarcima zaraženim koronom kita ne može više dićiNoor wrote:je, novo je..i kao vijest i kao mjera opreza...ako si neslužbeno i čuo jučer da će donijet takvu odluku, čuo si ti..za javnost je novo :)veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
Ako je istina moram se dobro čuvat ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
ne znam, ali sam čitala neka znanstvena izvješća da ima velike šanse izazvati sterilitet kod muškaraca...Ringo10 wrote:Jel istina da se muškarcima zaraženim koronom kita ne može više dićiNoor wrote:je, novo je..i kao vijest i kao mjera opreza...ako si neslužbeno i čuo jučer da će donijet takvu odluku, čuo si ti..za javnost je novo :)veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
naravno, to će se vidjeti tek kroz neko vrijeme...
pomor starčadi i steriliziranje "prašnika"...sve ide u prilog teoriji onog s hebrejskim slovima u nicku i okom na avataru
dobra vjest i za poduzetnike...odgoda placanja poreza...mogla bi plenkiju na kraju korona ispasti majka i osigurat pobjedu na parlamentarnim izborima
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
Nema veze, zato i napada sredovjecne :-DNoor wrote:ne znam, ali sam čitala neka znanstvena izvješća da ima velike šanse izazvati sterilitet kod muškaraca...Ringo10 wrote:Jel istina da se muškarcima zaraženim koronom kita ne može više dićiNoor wrote:je, novo je..i kao vijest i kao mjera opreza...ako si neslužbeno i čuo jučer da će donijet takvu odluku, čuo si ti..za javnost je novo :)veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
pomor starčadi i steriliziranje "prašnika"...sve ide u prilog teoriji onog s hebrejskim slovima u nicku i okom na avataru
Norka si cula da ih je jos sa koronom nadeno u istri?
I o sutkinji koje je nakom skijanja u iitaliji uredno dosla na sud na delo?
Guest- Guest
Atlana wrote:Norka si cula da ih je jos sa koronom nadeno u istri?
poreč..umag, da
znači, ćurka je u jeku pandemije i biohazard statusa u cijeloj IT, ušla iz italije, preko "zatvorene" slovenske granice u hr?
metak u čelo, mater joj jebem
Last edited by Noor on 13/3/2020, 11:53; edited 1 time in total
da. i federalna galaksija. ili galaksička federacija koja čeka iza mjeseca.Noor wrote:ne znam, ali sam čitala neka znanstvena izvješća da ima velike šanse izazvati sterilitet kod muškaraca...Ringo10 wrote:Jel istina da se muškarcima zaraženim koronom kita ne može više dićiNoor wrote:je, novo je..i kao vijest i kao mjera opreza...ako si neslužbeno i čuo jučer da će donijet takvu odluku, čuo si ti..za javnost je novo :)veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
ako i je taj virus tipa apokaliptičnih filmova, neka i je.
ako preživim nove zombije, jedva čekam.
2014-12-30
veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
Debili traže da nastavnici idu raditi
umjesto da se gleda svima uvesti rad od doma...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Di je hajmi?
Hajmi, javi se!
Mahni da znamo da si ziv.
B-^
Hajmi, javi se!
Mahni da znamo da si ziv.
B-^
istra ima virtualnu nastavu...djeca su doma i prate na kompu, tko ga nema dobio je tabletHektorović wrote:veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
gdje su svi oni blaženkini tableti sad???
Moze jjoj se... Radi statusaNoor wrote:Atlana wrote:Norka si cula da ih je jos sa koronom nadeno u istri?
poreč..umag, da
znači, ćurka je u jeku pandemije i biohazard statusa u cijeloj IT, ušla iz italije, preko "zatvorene" slovenske granice u hr?
metak u čelo, mater joj jebem
Guest- Guest
Odjednom se može u 21 stoljeće :)Noor wrote:istra ima virtualnu nastavu...djeca su doma i prate na kompu, tko ga nema dobio je tabletHektorović wrote:veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
nema školeHektorović wrote:veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
znalo se za tim od prije dva tjedna.
od onda niti ne ide u školu.
2014-12-30
a ako su na oca?Noor wrote:istra ima virtualnu nastavu...djeca su doma i prate na kompu, tko ga nema dobio je tabletHektorović wrote:veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
2014-12-30
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 6 of 12