Korona gadno napada i srednjovječne
Page 11 of 12
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Re: Korona gadno napada i srednjovječne
treba znači čitav prostor prskati dezinficijensom, ne samo površineGnječ wrote:Noor wrote:negdje sam pročitala da padne na pod, ali i da je tako...na nogama se svud razneseGnječ wrote:mortal wrote:tamo se samo napinju i pušuNoor wrote:
pa da je itko pametan, bila bi i ZATVORENA
virusi putuju po nekoliko metara
ovo nije virus gripe ovo je sasvim drugi virus i ovaj virus ne putuje nekoliko metara nego je airborne znači ostaje u zraku satima. možeš se zaraziti i ako nema nikoga u teretani.
padne na sve površine pa i na pod ali tek nakon xy sati neznam točno koliko je airborne. znači možeš se zaraziti i ako uđeš u prostor u kojem je bila zaražena osoba i koja je otišla iz tog prostora desetak sati prije.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
mortal wrote:slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometaGnječ wrote:mortal wrote:tamo se samo napinju i pušuNoor wrote:pa da je itko pametan, bila bi i ZATVORENAAssadNaPodmornici wrote:idem u teretanu. očekujem da će biti prazna
ovo nije virus gripe ovo je sasvim drugi virus i ovaj virus ne putuje nekoliko metara nego je airborne znači ostaje u zraku satima. možeš se zaraziti i ako nema nikoga u teretani.
da je krupan te ga maska uspješno apsorbira tj zaustavi, ne propušta
120 nm je koliko? 1 nm je 1.0e-9 metar.
Guest- Guest
ne kupovati salatu, jagode, maline... samo agrume s debelom korom i njih kod kuće oprati
mislim
kruh raditi kod kuće
mislim
kruh raditi kod kuće
2014-04-16
al ćemo se namijesitimortal wrote:ne kupovati salatu, jagode, maline... samo agrume s debelom korom i njih kod kuće oprati
mislim
kruh raditi kod kuće
krivo sam napisala bilaGnječ wrote:mortal wrote:slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometaGnječ wrote:mortal wrote:tamo se samo napinju i pušuNoor wrote:
pa da je itko pametan, bila bi i ZATVORENA
Last edited by mortal on 14/3/2020, 15:56; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:nano bi bio oko sto ili čak tisuću djelova gramaGnječ wrote:mortal wrote:slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometaGnječ wrote:mortal wrote:
tamo se samo napinju i pušu
kao zlatne čestice
govorimo o promjeru a ne o masi.
Guest- Guest
milijarditi dio metramortal wrote:nano bi bio oko sto ili čak tisuću djelova gramaGnječ wrote:mortal wrote:slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometaGnječ wrote:mortal wrote:
tamo se samo napinju i pušu
kao zlatne čestice
hahahNoor wrote:al ćemo se namijesitimortal wrote:ne kupovati salatu, jagode, maline... samo agrume s debelom korom i njih kod kuće oprati
mislim
kruh raditi kod kuće
immortal-
2014-04-16
a vidi idiota
Svećenik u Novom Travniku istaknuo je da u njegovoj župi neće biti odustajanja od misa niti bilo čega drugog zbog mjera oko koronavirusa. “Nema te zemaljske vlasti koja će mi zatvoriti crkvu!” – poručio je don Ledić.
“Zovu me jučer i evo jutros župljani i otkazuju djecu za vjeronauk, za susret mladih itd i naravno pitaju hoće li biti misa!!! U našoj župi ništa se neće promijeniti! Mise će biti, klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu, Put kriza, ispovijedi, susreti, razgovori, molitve, blagoslovi…ma sve sto smo prakticirali sad ćemo još vise!
Ne bojte se ničega ako vjerujete Onome koji je gospodar života i smrti! Pa i umrijeti nam je jednoga dana. Volim umrijeti u najstrasnijim mukama za oltarom podižući Živoga Boga ili klečeći ispred oltara pred Živim Bogom, nego živjeti tisućama godina skrivajući se od nevidljivog virusa. Nisam se skrivao 1992., niti 2002., pa neću niti sada! Nema te zemaljske vlasti koja će mi zatvoriti crkvu!” – napisa je svećenik u svom statusu te izazvao brojne reakcije.
https://www.dalmacijadanas.hr/svecenik-porucio-nema-te-zemaljske-vlasti-koja-ce-mi-zatvoriti-crkvu-sad-cemo-sve-prakticirati-jos-i-vise/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
2014-04-16
Noor wrote:milijarditi dio metramortal wrote:nano bi bio oko sto ili čak tisuću djelova gramaGnječ wrote:mortal wrote:slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometaGnječ wrote:
kao zlatne čestice
teško je izmjeriti masu virusa ali evo:
Following through on the same design, it is now possible to weigh living viruses down to 0.85 attograms, 0.85 x 10-18 grams; that levels out to less than a millionth of a trillionth of a gram!
https://futurism.com/how-to-weigh-a-virus-2
Guest- Guest
Noor wrote:
a vidi idiotaSvećenik u Novom Travniku istaknuo je da u njegovoj župi neće biti odustajanja od misa niti bilo čega drugog zbog mjera oko koronavirusa. “Nema te zemaljske vlasti koja će mi zatvoriti crkvu!” – poručio je don Ledić.
“Zovu me jučer i evo jutros župljani i otkazuju djecu za vjeronauk, za susret mladih itd i naravno pitaju hoće li biti misa!!! U našoj župi ništa se neće promijeniti! Mise će biti, klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu, Put kriza, ispovijedi, susreti, razgovori, molitve, blagoslovi…ma sve sto smo prakticirali sad ćemo još vise!
Ne bojte se ničega ako vjerujete Onome koji je gospodar života i smrti! Pa i umrijeti nam je jednoga dana. Volim umrijeti u najstrasnijim mukama za oltarom podižući Živoga Boga ili klečeći ispred oltara pred Živim Bogom, nego živjeti tisućama godina skrivajući se od nevidljivog virusa. Nisam se skrivao 1992., niti 2002., pa neću niti sada! Nema te zemaljske vlasti koja će mi zatvoriti crkvu!” – napisa je svećenik u svom statusu te izazvao brojne reakcije.
https://www.dalmacijadanas.hr/svecenik-porucio-nema-te-zemaljske-vlasti-koja-ce-mi-zatvoriti-crkvu-sad-cemo-sve-prakticirati-jos-i-vise/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Content%2bexchange
Ko nema u glavi ima u rukama... Inače je OK lik, ali sad nije vrijeme za ovakav populizam... Eto hotspota, još kad znaš da ima masa u Njemačkoj u župi...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
apstraktno je u svakom slučajuGnječ wrote:Noor wrote:milijarditi dio metramortal wrote:nano bi bio oko sto ili čak tisuću djelova gramaGnječ wrote:mortal wrote:
slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometa
kao zlatne čestice
Following through on the same design, it is now possible to weigh living viruses down to 0.85 attograms, 0.85 x 10-18 grams; that levels out to less than a millionth of a trillionth of a gram!
Hektorović wrote:[
Ko nema u glavi ima u rukama... Inače je OK lik, ali sad nije vrijeme za ovakav populizam... Eto hotspota, još kad znaš da ima masa u Njemačkoj u župi...
možda župljani budu pametniji :)
Noor wrote:Hektorović wrote:[
Ima masa starijih koji slušaju župnika ko samog papu.
To je problem...
2018-04-10
treba ih doma zavezat za krevete :)Hektorović wrote:Noor wrote:Hektorović wrote:[
Ima masa starijih koji slušaju župnika ko samog papu.
To je problem...
Noor wrote:treba ih doma zavezat za krevete :)
Odlična ideja.
Jer nema teorije da se ti pridržavaju discipline...
2018-04-10
Hektorović wrote:Noor wrote:treba ih doma zavezat za krevete :)
Odlična ideja.
Jer nema teorije da se ti pridržavaju discipline...
i maknit sve mobitele iz dosega, da ne mogu zvat pomoć
poslije im objasnit da je to za njihovo dobro
Potencijalni Južno Korejski scenarij, do idiota u sekti imali su 30 slučajeva
2018-04-10
Gnječ wrote:Noor wrote:milijarditi dio metramortal wrote:nano bi bio oko sto ili čak tisuću djelova gramaGnječ wrote:mortal wrote:
slušala sam da je virus težak i pada na pod nakon tri metra dometa
kao zlatne čestice
immortal-
2014-04-16
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 11 of 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 11 of 12