Korona gadno napada i srednjovječne
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Korona gadno napada i srednjovječne
ja bar imam sigurnih sklonista u slucaju epidemije vecih razmjera...narocito van gradova...tamo di ni vuk ne dolazi a kamoli korona
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
To nam je prednost jer većina stanovnika u gradovima u Hrvatskoj ima neku klet , vikendicu negdje i tako se rasterećuju gradovi na par tjedana i smanjuje mogućnost prenosa virusa na cijelokupnu populaciju.vuksadinare wrote:ja bar imam sigurnih sklonista u slucaju epidemije vecih razmjera...narocito van gradova...tamo di ni vuk ne dolazi a kamoli korona
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:jbg...sretnoNoor wrote:ma stalno sam, samo vikend domavuksadinare wrote:razumijem tvoj strah...cesto si u istriNoor wrote:jučer smo povučeni iz IstreRayMabus wrote:
Ne zamaraj se. Kontrola na Učkoj , ako si pozitivan na koronu samo ćeš produžit na Goli otok.
Pa da te lolo vidim kako ćeš mi pobić s Golog otoka pizda ti materina.
kažem, povukli su nas od tamo dok još nije kasno
tamo je velika fluktuacija ljudi, mjere opreza se pojačavaju na dnevnoj bazi
10:34 13.03.2020
‘
Od danas kreće represija’
“Ulazimo u fazu kada moramo beskompromisno provoditi mjere. Sustav se napreže već do krajnjih granica i očekujemo od svih građana Istre da se pridržavaju svih mjera i uputa i da savjest i odgovornost budu na visokoj razini”, rekao je Kozlevac i dodao: ‘Imamo preko 1000 ljudi koji su u mjeri samoizolacije. Imamo dojave da se ljudi ne pridržavaju i da se kreću. Apeliram na te ljude da se stave u prostore u kojima moraju biti. Najjače apeliramo na njih da poštuju tu mjeru, jer nemaju pravo ugrožavati ni sebe ni svoje ukućane, ali niti susjede i ostale građane. Neka građani dojavljuju, ako znaju za takve slučajeve. Od danas kreće represija. Postoji represivna mjera, od jučer je proglašena epidemija, znači, neki se zakonski propisi derogiraju i uvode mogućnosti donošenja mjera zaštite stanovništva od bolesti’.
https://net.hr/danas/hrvatska/u-istri-nema-sale-s-krsenjem-samoizolacije-od-danas-krece-represija-bit-cemo-beskompromisni-kazna-za-sve-koji-nisu-kod-kuce/
Zivnut ce forum. Kad se svi razbole, sto ce nego na forum ;-D
- Imamo li u ovom trenutku u Hrvatskoj nadzor nad svim osobama koje su zaražene koronavirusom, vidjeti će se kroz 10 do 14 dana. Mislim kako ne možemo biti baš sigurni da taj nadzor Hrvatska ima jer mnoge od zaraženih osoba nemaju simptome.
Moje je osobno mišljenje kako je sada možda bolje uvesti najstrože moguće mjere kretanja u Hrvatskoj, zatvoriti sve, kao što je to uradila Italija, i živjeti u tim uvjetima mjesec dana, nego izgubiti cjelokupnu turističku sezonu i mjesecima se boriti protiv koronavirusa - ističe prof. dr. Vanesa Gregorc.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hrvatska-lijecnica-iz-milana-suradnica-je-talijanskog-ministarstva-zdravstva-zatvorite-hrvatsku-bolje-je-tako-nego-se-mjesecima-boriti-protiv-virusa-1008701
Moje je osobno mišljenje kako je sada možda bolje uvesti najstrože moguće mjere kretanja u Hrvatskoj, zatvoriti sve, kao što je to uradila Italija, i živjeti u tim uvjetima mjesec dana, nego izgubiti cjelokupnu turističku sezonu i mjesecima se boriti protiv koronavirusa - ističe prof. dr. Vanesa Gregorc.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hrvatska-lijecnica-iz-milana-suradnica-je-talijanskog-ministarstva-zdravstva-zatvorite-hrvatsku-bolje-je-tako-nego-se-mjesecima-boriti-protiv-virusa-1008701
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
za lopove tada nastupa carstvo...provale u ducane,banke itd itdMaggie19 wrote:Zivnut ce forum. Kad se svi razbole, sto ce nego na forum ;-D
2015-09-08
Ma, neka caruju..narocito po bankama ;-Dvuksadinare wrote:za lopove tada nastupa carstvo...provale u ducane,banke itd itdMaggie19 wrote:Zivnut ce forum. Kad se svi razbole, sto ce nego na forum ;-D
ne putovat nigdje, za pocetak
samo nije mi jasno, trgovine su krcate i to je pravi kolodvor postao, najlakse se u supermarketu zarazit sad-
otkazuju se javna okupljanja, sto izgleda kao virtue signaling obicni jer ljudi i dalje koriste: bus, tramvaj itd
Tocno.
A, skole, fakulteti..na stotine djece i mladih u zatvorenom prostoru.
Da , to je taj problem.kic wrote:
ne putovat nigdje, za pocetak
samo nije mi jasno, trgovine su krcate i to je pravi kolodvor postao, najlakse se u supermarketu zarazit sad-
otkazuju se javna okupljanja, sto izgleda kao virtue signaling obicni jer ljudi i dalje koriste: bus, tramvaj itd
2014-04-11
..nema danas vijesti o vecem broju zarazenih po europi...mozda kriza sa koronom slabi...iznenađenja nikad nije dosta...
2015-09-08
evo nesto za hektora da se smiri
od ponedjeljka nema škole dva tjedna
http://www.index.hr/vijesti/clanak/od-ponedjeljka-prekid-nastave-na-2-tjedna/2164780.aspx
od ponedjeljka nema škole dva tjedna
http://www.index.hr/vijesti/clanak/od-ponedjeljka-prekid-nastave-na-2-tjedna/2164780.aspx
2015-09-08
Prekida se nastava na dva tjedna u osnovnim i srednjim školama.Maggie19 wrote:Tocno.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2164780
E super , baš iden sljedećeg tjedna dva tjedna na fizikalnu terapiju a auto ne vozim jer san sjeba stopalo pa iden busom.
Ja jučer u Splitu , ono sedam sati navečer , iden na bus a ono hrpa njih iiz škole i onda ih se pedeset nabije na vrata i čeka kad će šofer otvorit vrata da mogu zauzet misto. Tako san i ja kad san iša u školu isto tako. Onda vidija koja je ura , ja govorin ide se prošetat deset minuti čekat ću idući boli me noga kad stojin i šetan i naletija na Željanu Zovko.
Ajd super , bar neće bit te dičurlije po busu sad kad buden ova dva tjedna iša na fizikalnu terapiju u Trogir.
2014-04-11
eto nam natalitetaMaggie19 wrote:Tocno.
imaš 15-16, a nema staraca u blizini....
2014-12-30
NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Treba sve zatvorit, osim nuznog.veber wrote:eto nam natalitetaMaggie19 wrote:Tocno.
imaš 15-16, a nema staraca u blizini....
Doci ce nam u tjedan dana na 500 zarazenih.
Jedini moguc.Hektorović wrote:Dobar potez
Odličan. Baš moran sad dva tjedna fizikalne terapije u Trogir a iden busom a puno te dičurlije , nemaš di sist čoviče. Spasija san se kad san ovo pročita. A đe me nađe točno ova moja dva tjedna. Fala Plenkovicu.Hektorović wrote:Dobar potez
2014-04-11
sad ce se bero javiti i reci 'to je los potez ove nesposobne vlade.On i sdp imaju pravu naime oni bi zatvorili skole i fakultete preko vikenda i za vrijeme ljeta'
2015-09-08
Hektorović wrote:Dobar potez
trebalo je još danas raspustit nastavu
to su još jučer svi pisali po face-u
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 5 of 12