ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Korona gadno napada i srednjovječne

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Go down

Korona gadno napada i srednjovječne  - Page 5 Empty Re: Korona gadno napada i srednjovječne

Post by vuksadinare Fri 13 Mar - 10:53

ja bar imam sigurnih sklonista u slucaju epidemije vecih razmjera...narocito van gradova...tamo di ni vuk ne dolazi a kamoli korona Basketball

vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Korona gadno napada i srednjovječne  - Page 5 Empty Re: Korona gadno napada i srednjovječne

Post by RayMabus Fri 13 Mar - 10:56

vuksadinare wrote:ja bar imam sigurnih sklonista u slucaju epidemije vecih razmjera...narocito van gradova...tamo di ni vuk ne dolazi a kamoli korona Basketball
To nam je prednost jer većina stanovnika u gradovima u Hrvatskoj ima neku klet , vikendicu negdje i tako se rasterećuju gradovi na par tjedana i smanjuje mogućnost prenosa virusa na cijelokupnu populaciju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor Fri 13 Mar - 10:58

vuksadinare wrote:
Noor wrote:
vuksadinare wrote:
Noor wrote:
RayMabus wrote:
Ne zamaraj se. Kontrola na Učkoj , ako si pozitivan na koronu samo ćeš produžit na Goli otok.

Pa da te lolo vidim kako ćeš mi pobić s Golog otoka pizda ti materina. B-)
jučer smo povučeni iz Istre
razumijem tvoj strah...cesto si u istri
ma stalno sam, samo vikend doma
jbg...sretno

kažem, povukli su nas od tamo dok još nije kasno

tamo je velika fluktuacija ljudi, mjere opreza se pojačavaju na dnevnoj bazi

10:34 13.03.2020

Od danas kreće represija’
“Ulazimo u fazu kada moramo beskompromisno provoditi mjere. Sustav se napreže već do krajnjih granica i očekujemo od svih građana Istre da se pridržavaju svih mjera i uputa i da savjest i odgovornost budu na visokoj razini”, rekao je Kozlevac i dodao: ‘Imamo preko 1000 ljudi koji su u mjeri samoizolacije. Imamo dojave da se ljudi ne pridržavaju i da se kreću. Apeliram na te ljude da se stave u prostore u kojima moraju biti. Najjače apeliramo na njih da poštuju tu mjeru, jer nemaju pravo ugrožavati ni sebe ni svoje ukućane, ali niti susjede i ostale građane. Neka građani dojavljuju, ako znaju za takve slučajeve. Od danas kreće represija. Postoji represivna mjera, od jučer je proglašena epidemija, znači, neki se zakonski propisi derogiraju i uvode mogućnosti donošenja mjera zaštite stanovništva od bolesti’.

https://net.hr/danas/hrvatska/u-istri-nema-sale-s-krsenjem-samoizolacije-od-danas-krece-represija-bit-cemo-beskompromisni-kazna-za-sve-koji-nisu-kod-kuce/

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Maggie19 Fri 13 Mar - 11:04

Zivnut ce forum. Kad se svi razbole, sto ce nego na forum ;-D

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 13 Mar - 11:05

- Imamo li u ovom trenutku u Hrvatskoj nadzor nad svim osobama koje su zaražene koronavirusom, vidjeti će se kroz 10 do 14 dana. Mislim kako ne možemo biti baš sigurni da taj nadzor Hrvatska ima jer mnoge od zaraženih osoba nemaju simptome.
Moje je osobno mišljenje kako je sada možda bolje uvesti najstrože moguće mjere kretanja u Hrvatskoj, zatvoriti sve, kao što je to uradila Italija, i živjeti u tim uvjetima mjesec dana, nego izgubiti cjelokupnu turističku sezonu i mjesecima se boriti protiv koronavirusa - ističe prof. dr. Vanesa Gregorc.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hrvatska-lijecnica-iz-milana-suradnica-je-talijanskog-ministarstva-zdravstva-zatvorite-hrvatsku-bolje-je-tako-nego-se-mjesecima-boriti-protiv-virusa-1008701
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 13 Mar - 11:06

Maggie19 wrote:Zivnut ce forum. Kad se svi razbole, sto ce nego na forum ;-D
za lopove tada nastupa carstvo...provale u ducane,banke itd itd Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Maggie19 Fri 13 Mar - 11:10

vuksadinare wrote:
Maggie19 wrote:Zivnut ce forum. Kad se svi razbole, sto ce nego na forum ;-D
za lopove tada nastupa carstvo...provale u ducane,banke itd itd Basketball
Ma, neka caruju..narocito po bankama ;-D

2019-01-30

Back to top Go down

Post by kic Fri 13 Mar - 11:11

ne putovat nigdje, za pocetak

samo nije mi jasno, trgovine su krcate i to je pravi kolodvor postao, najlakse se u supermarketu zarazit sad-

otkazuju se javna okupljanja, sto izgleda kao virtue signaling obicni jer ljudi i dalje koriste: bus, tramvaj itd
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Maggie19 Fri 13 Mar - 11:13

Tocno.
A, skole, fakulteti..na stotine djece i mladih u zatvorenom prostoru.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 13 Mar - 11:13

kic wrote:
ne putovat nigdje, za pocetak

samo nije mi jasno, trgovine su krcate i to je pravi kolodvor postao, najlakse se u supermarketu zarazit sad-

otkazuju se javna okupljanja, sto izgleda kao virtue signaling obicni jer ljudi i dalje koriste: bus, tramvaj itd
Da , to je taj problem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 13 Mar - 11:16

..nema danas vijesti o vecem broju zarazenih po europi...mozda kriza sa koronom slabi...iznenađenja nikad nije dosta...
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 13 Mar - 11:20

evo nesto za hektora da se smiri

od ponedjeljka nema škole dva tjedna

http://www.index.hr/vijesti/clanak/od-ponedjeljka-prekid-nastave-na-2-tjedna/2164780.aspx
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 13 Mar - 11:20

Maggie19 wrote:Tocno.
Prekida se nastava na dva tjedna u osnovnim i srednjim školama.

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2164780

E super , baš iden sljedećeg tjedna dva tjedna na fizikalnu terapiju a auto ne vozim jer san sjeba stopalo pa iden busom.

Ja jučer u Splitu , ono sedam sati navečer , iden na bus a ono hrpa njih iiz škole i onda ih se pedeset nabije na vrata i čeka kad će šofer otvorit vrata da mogu zauzet misto. Tako san i ja kad san iša u školu isto tako. Onda vidija koja je ura , ja govorin ide se prošetat deset minuti čekat ću idući boli me noga kad stojin i šetan i naletija na Željanu Zovko. lol!

Ajd super , bar neće bit te dičurlije po busu sad kad buden ova dva tjedna iša na fizikalnu terapiju u Trogir.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Fri 13 Mar - 11:20

eto nam nataliteta
imaš 15-16, a nema staraca u blizini....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 13 Mar - 11:21

NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer. 
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović Fri 13 Mar - 11:21

Dobar potez
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Maggie19 Fri 13 Mar - 11:23

veber wrote:
eto nam nataliteta
imaš 15-16, a nema staraca u blizini....
Treba sve zatvorit, osim nuznog.
Doci ce nam u tjedan dana na 500 zarazenih.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Maggie19 Fri 13 Mar - 11:24

Hektorović wrote:Dobar potez
Jedini moguc.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Fri 13 Mar - 11:24

Odličan. Baš moran sad dva tjedna fizikalne terapije u Trogir a iden busom a puno te dičurlije , nemaš di sist čoviče. Spasija san se kad san ovo pročita. A đe me nađe točno ova moja dva tjedna. Fala Plenkovicu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare Fri 13 Mar - 11:26

sad ce se bero javiti i reci 'to je los potez ove nesposobne vlade.On i sdp imaju pravu naime oni bi zatvorili skole i fakultete preko vikenda i za vrijeme ljeta' Korona gadno napada i srednjovječne  - Page 5 1f602
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by kic Fri 13 Mar - 11:29

trebalo je još danas raspustit nastavu

to su još jučer svi pisali po face-u
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics