Korona gadno napada i srednjovječne
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Korona gadno napada i srednjovječne
a ako su na oca?Noor wrote:istra ima virtualnu nastavu...djeca su doma i prate na kompu, tko ga nema dobio je tabletHektorović wrote:veber wrote:nije novo jer mi je ex to morala reći jučer ujutro.Hektorović wrote:NOVO 11:12 Prekida se nastava od ponedjeljaka u svim osnovnim i srednjim školama te fakultetima u Hrvatskoj na razdoblje od dva tjedna, izjavio je Andrej Kenwood Kenon na pressici. Neće raditi i vrtići, dodao je premijer.
a, baš sam bil ispred garaže.
Debili traže da nastavnici idu raditi
umjesto da se gleda svima uvesti rad od doma...
gdje su svi oni blaženkini tableti sad???
veber- Posts : 53509
2014-12-30
sad definitivno vidim koliko nas ljudi ili bolje rečeno idiota okružuje.Širiiiiteeee panikuuuu zbog ničegaaaa,pa umiru ljudi i od prije pa nikom ništaaa.A to je samo bezazlena gripa,kako došla tako prošla.Pa koliko moraš biti glup da to stalno ponavljaš???Jel stvar zajebana?Jel situacija izmakla kontroli?Jel ljudi kojima je određena izolacija svjesno izlaze i šire zarazu umjesto da kad ga vide,metak u čelo?Jel se ti idioti tješe kako je kina uspjela smiriti situaciju ali glupani ne znaju kojim mjerama?
vili40-
2015-08-02
psssst....srbija jos nije uvela zabranu odlaska u skole i vrtice..to sad kad smo mi uveli posto suljo prati svaki nas korak odmah ce navecer sazvati hitni sastanak i uvesti to onda ce sutra u informeru i kuriru pistai kako smo to prepisali od njih
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
vili40-
2015-08-02
o čemu ti bulazniš?vuksadinare wrote:psssst....srbija jos nije uvela zabranu odlaska u skole i vrtice..to sad kad smo mi uveli posto suljo prati svaki nas korak odmah ce navecer sazvati hitni sastanak i uvesti to onda ce sutra u informeru i kuriru pistai kako smo to prepisali od njih
kada je hrvatska zabranila odlazak u školu?
2014-12-30
ne zabranila..odgdoila nastavu...isprikaveber wrote:o čemu ti bulazniš?vuksadinare wrote:psssst....srbija jos nije uvela zabranu odlaska u skole i vrtice..to sad kad smo mi uveli posto suljo prati svaki nas korak odmah ce navecer sazvati hitni sastanak i uvesti to onda ce sutra u informeru i kuriru pistai kako smo to prepisali od njih
kada je hrvatska zabranila odlazak u školu?
2015-09-08
vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
2015-09-08
Neke mjere su se danas uvele al neće biti dovoljno. Triba zatvorit granicu prema Bosni. Tko će njima šta vjerovat , to nije država nego protektorat. Nemaju kontrolu nad ničim.vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/jos-dva-slucaja-koronavirusa-potvrdjena-u-bosni-i-hercegovini/200312138
Zatvorit sve granične prijelaze prema BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://twitter.com/DrDenaGrayson/status/1238228752083099649
Vuchić zvijezda coronavirus nebu.
onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".vuksadinare wrote:vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
vili40-
2015-08-02
a bio sam danas u šopingu a gužve kao i po gradu neviđene.Pa ti hajvan kašlje za vratom,pa kašlje onaj ispred tebe,predivno.Vele panika,ma koja panika?Zato se ovo i tako brzo širi jer to nitko nije shvatio za ozbiljno.
vili40-
2015-08-02
Budu kad bude tisuću zaraženih i desetke mrtvih.vili40 wrote:a bio sam danas u šopingu a gužve kao i po gradu neviđene.Pa ti hajvan kašlje za vratom,pa kašlje onaj ispred tebe,predivno.Vele panika,ma koja panika?Zato se ovo i tako brzo širi jer to nitko nije shvatio za ozbiljno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jesi ti u švabiji ili austriji bio?vili40 wrote:onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".vuksadinare wrote:vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
ne puštaju? ajd, konačno...
ajmevili40 wrote:onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".vuksadinare wrote:vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
2015-09-08
Suljo ako i je zaražen, neće oni to u javnostEroo wrote:https://twitter.com/DrDenaGrayson/status/1238228752083099649
zapravo puste te ali kad odradiš karantenu.Noor wrote:jesi ti u švabiji ili austriji bio?vili40 wrote:onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".vuksadinare wrote:vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
vili40-
2015-08-02
si odradio?vili40 wrote:zapravo puste te ali kad odradiš karantenu.Noor wrote:jesi ti u švabiji ili austriji bio?vili40 wrote:onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".vuksadinare wrote:vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...vili40 wrote:hoću samo reći da je situacija teška i da ne treba oklijevati uvesti teške mjere jer ako se ne uvedu bit će još gore.
ja nisam jer sam doma i ne mislim gore najmanje do 5.mjeseca.Sad su najebali oni koji su gore pa hoće doma a pred njima granica austrijska,slovenska i hrvatska.Iz sata u sat se stvar pogoršava a danas sam čuo da se doma bez potvrde da nisi zaražen ne može.Noor wrote:si odradio?vili40 wrote:zapravo puste te ali kad odradiš karantenu.Noor wrote:jesi ti u švabiji ili austriji bio?vili40 wrote:onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".vuksadinare wrote:
vili ako si humanist nemoj dolaziti za uskrs..hoces da se i tu zarazimo jos vise...
vili40-
2015-08-02
e, našla se dva stručnjakaRingo10 wrote:Da se i ja jednom slozim sa tobom.tre wrote:Inače u svjetu dnevno umre na tisuće ljudi od gladi i to nikoga ne ferma ni pol bokala hladne vode a ovdje su se svi usrali od jebene virusne infekcije i šire paniku do neba.
Opreza treba biti prvenstveno radi sebe a onda i zbog okoline, pojačati higijenu i unos vitamnina c i 90% ljudi neće ni osjetiti da su zaraženi coronom.
“Mi znamo kompletnu strukturu tog virusa, poznati su svi njegovi proteini i funkcija svakog od njih. Jer današnja medicina ima tehnologiju da ga detektira ‘u dušu’. Međutim, u ovom slučaju taj virus je mutirao i toliko se dobro adaptirao u organizam čovjeka da blokira primarnu obranu organizma, a to je stvaranje interferona koji bi nas trebao štititi upravo od ovakvih virusa. Zbog toga se korona nikako ne može svrstavati u kategoriju obične influence ili sezonskih virusa i svladavanje tog mehanizma bit će dugotrajan proces. Uostalom, treba se sjetiti koliko je vremena trebalo da se doskoči virusu HIV-a. Više od 30 godina”, navodi Morović.
https://net.hr/danas/hrvatska/hrvatski-infektolog-otkriva-pandorina-kutija-je-otvorena-podcijenili-su-virus-i-sigurno-nece-skoro-zavrsiti-mutirao-je/
pametno si napravio...čak i ako se razboliš, doma si baremvili40 wrote:ja nisam jer sam doma i ne mislim gore najmanje do 5.mjeseca.Sad su najebali oni koji su gore pa hoće doma a pred njima granica austrijska,slovenska i hrvatska.Iz sata u sat se stvar pogoršava a danas sam čuo da se doma bez potvrde da nisi zaražen ne može.Noor wrote:si odradio?vili40 wrote:zapravo puste te ali kad odradiš karantenu.Noor wrote:jesi ti u švabiji ili austriji bio?vili40 wrote:
onda si nešto preskočio,ja sam doma jer u ovoj situaciji nisam htio gore i sve uredno dogovorio.A čuo sam se danas sa jednim koji je gore pa ga ne puštaju "dolje".
tako sam i ja :/
daj se skocentriraj.vili40 wrote:a bio sam danas u šopingu a gužve kao i po gradu neviđene.Pa ti hajvan kašlje za vratom,pa kašlje onaj ispred tebe,predivno.Vele panika,ma koja panika?Zato se ovo i tako brzo širi jer to nitko nije shvatio za ozbiljno.
ili odluči.
bio si u šopingu?
nemaš doma nikaj?
2014-12-30
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» Žutarnji: Putin i Rusiaj stoje iza ISIL-a, napada 9/11, Hezbollaha, rušenje svojeg zrakoplova, a možda i napada u Parizu
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
Page 7 of 12