Denkverbot
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
Taman si na dobro krenuo.
Ajde, jos se malo iskazuj i pokazuj.
Hvali se kako ti nikad nece naci lijeka.
Samo ne placi vise da te nitko ne voli.
;-@
;-@
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Gnječ, naše prijateljstvo nije bilo forumsko nego realno. Ti si meni toliko različit na forumu i u RL da ne mogu vjerovati da se radi o istoj osobi.Gnječ wrote:Ra wrote:
Hvala Li. Mislim da sam konačno svladala gradivo :D
bogami svladao sam ga i ja. no friendship on the forum ever. NEVER!
Jedna od njih je definitivno fejk. Nadam se da je lažna ova virtualna, a ako su ove obje osobnosti ti, onda stvarno nemam što reći.
Dakle, to nije bilo forumsko prijateljstvo, jer ti i ja na forumu nikad nismo bili prijatelji.
Na forumu smo se svako malo svađali i upravo u ime tebe iz RL sam pokušavala izbjeći naše sukobe u virtualnim prostorima na način da ne komentiram tvoje postove tj. ne dajem ti povoda za te izljeve žuči i optužbe koje nemaju veze s mozgom i realnošću.
Ali to tebi opet nije odgovaralo, bio si nezadovoljan i ljutio se jer ti ne odgovaram na postove, a stavio si nekoliko mogućih odgovora, optužio me da te potcjenjujem itd.
Na kraju sam ti napisala onaj post (i još uvijek stojim iza napisanog) i počela normalno komunicirati s tobom.
I sad ovo. Vratila sam se i pročitala što smo neki dan tipkali.
Optužuješ MENE za stvari koje si TI napisao.
E jebiga. Čitaš li ti barem ponekad što pišeš? :(
Činjenica je da ne možemo normalno komunicirati, a u ime onih dana od prije 10 godina te molim da mi se u virtuali ne obraćaš nikad više.
Želim sačuvati barem djelić lijepih sjećanja na onog drugog gnječa koji nije u svemu i svakom vidio teoriju zavjere, crnilo, podlost, zlo i naopako. I imao je manire u ophođenju. Ovo spadalo koje čitam tu si možda također ti, ali s tim TI ne želim imati ništa, pa čak ni razmjenu slova.
Molim te zaobiđi me, a ja se tebi više nikad neću obratiti ni ovako ni drugačije.
Guest- Guest
Maggie19 wrote:Taman si na dobro krenuo.
;-@
In a social interaction, discussion, or argument, regular, well-meaning people treat others with curiosity, empathy, and good faith. A narcissist, on the other hand, sees interaction as a win-lose situation. To “win,” they try to dominate, bully, deceive, demean, humiliate, and hurt others.
For that, they use certain common and predictable tactics that include but are not limited to arguing in bad faith, lying, denying, deflecting and attacking, gaslighting, and intimidating. If and when they feel they have lost or were wronged, they will try to intimidate you further and manipulate others in order to hurt you personally and socially. Sometimes while accusing you of it at the same time.
Engaging with a person who uses these tactics is fruitless, frustrating, boring, and predictable. Yet someone who is not quite familiar with it may think, “But if only I explained myself better…” Or, “But if only I presented my argument better…” Or, “But if only they could understand where I’m coming from…” But if only….
Yet they’re not interested in, and often not even capable of, that. They don’t care about sound arguments, honesty, empathy, curiosity, or win-win resolutions. They might claim that they are all about that, but if you look at how they act it’s evident that they are not.
So after you noticed that you’re dealing with someone who is consistently participating in something like this and is not really interested in conflict resolution or finding truth, you can safely decide not to engage with them and save yourself a headache.
Guest- Guest
Ra wrote:Gnječ, naše prijateljstvo nije bilo forumsko nego realno. Ti si meni toliko različit na forumu i u RL da ne mogu vjerovati da se radi o istoj osobi.Gnječ wrote:Ra wrote:
Hvala Li. Mislim da sam konačno svladala gradivo :D
bogami svladao sam ga i ja. no friendship on the forum ever. NEVER!
Jedna od njih je definitivno fejk. Nadam se da je lažna ova virtualna, a ako su ove obje osobnosti ti, onda stvarno nemam što reći.
Dakle, to nije bilo forumsko prijateljstvo, jer ti i ja na forumu nikad nismo bili prijatelji.
Na forumu smo se svako malo svađali i upravo u ime tebe iz RL sam pokušavala izbjeći naše sukobe u virtualnim prostorima na način da ne komentiram tvoje postove tj. ne dajem ti povoda za te izljeve žuči i optužbe koje nemaju veze s mozgom i realnošću.
Ali to tebi opet nije odgovaralo, bio si nezadovoljan i ljutio se jer ti ne odgovaram na postove, a stavio si nekoliko mogućih odgovora, optužio me da te potcjenjujem itd.
Na kraju sam ti napisala onaj post (i još uvijek stojim iza napisanog) i počela normalno komunicirati s tobom.
I sad ovo. Vratila sam se i pročitala što smo neki dan tipkali.
Optužuješ MENE za stvari koje si TI napisao.
E jebiga. Čitaš li ti barem ponekad što pišeš? :(
Činjenica je da ne možemo normalno komunicirati, a u ime onih dana od prije 10 godina te molim da mi se u virtuali ne obraćaš nikad više.
Želim sačuvati barem djelić lijepih sjećanja na onog drugog gnječa koji nije u svemu i svakom vidio teoriju zavjere, crnilo, podlost, zlo i naopako. I imao je manire u ophođenju. Ovo spadalo koje čitam tu si možda također ti, ali s tim TI ne želim imati ništa, pa čak ni razmjenu slova.
Molim te zaobiđi me, a ja se tebi više nikad neću obratiti ni ovako ni drugačije.
mislim da ono boldano razlog svih nesporazuma. ja u RL sam bio drukčiji jer smo bili prijatelji a na forumu ja nisam ja iz RL jer na forumu nikada nismo bili prijatelji.
pročitaj sto puta ovo što si napisala pa ti se možda upali lampadina u glavi. da smo i na forumu prijatelji ti bi sigurno shvatila da mi nije do zajebancije o onome o čemu sam pisao ali kako ti smatraš da na forumu nismo prijatelji boli te kurac što tamo neki gnječ dramatizira neki svoj zdravstveni problem ko ga jebe ajmo ga malo zezat pa ako ne prihvati zezu onda ću se uvrijedit i okrenut pete jer koji je gnječ šupak da mi uništi zezu taj šupak od gnječa se nezna zezat ni kad umire. dočim kad netko tko je tebi na forumu prijatelj ili prijateljica nedobog da samo kihne ti odmah stižeš i nudiš svoju pomoć moralnu podršku itd. ali ja tebi nisam nikada bio prijatelj na forumu. u RL jesam i sad se ti čudiš kao pura dreku zašto gnječ na forumu nisam onaj gnječ iz RL.
hajde ti lijepo se dogovori sama sa sobom i meditiraj o onom boldanom.
zbogom
Guest- Guest
..... sve je to strah...... netko suti, netko divlja.... i tek u kriznim situacijama se vidi tko je tko.....
....ako si covjek sa dusom, ispricaj se megi. iza ekrana su zivi ljudi......
night sky- Posts : 1227
2015-08-16
night sky wrote:..... sve je to strah...... netko suti, netko divlja.... i tek u kriznim situacijama se vidi tko je tko.....
kakav strah i divljanje? netrpeljivost i antagonizam je dugo prisutan na ovom forumu nije to od jučer ili od covid-19.
zašto bih se ispričavao? zbog čega? je, iza ekrana su živi ljudi a ja sam bot, android, robot.
nema teorije da se ispričam ikome na ovom forumu jer nikoga nisam uvrijedio. "framing the story" ? ne tu narcisoidnu manipulaciju meni prodavati.
Narcissists also like to truncate the story and present only the bit where the aggrieved party reacted to their toxic behavior, framing it as if that’s where the story started.
For example, if a narcissist dislikes you and tries to bully you but you stand up for yourself, they will frame it as if they are the ones being a victim of bullying. In their narrative they were just doing their thing or joking around and you started being mean to them. Meanwhile, they simply left out what happened beforehand when they bullied you, so actually you “being mean” to them is a normal response to toxic behavior.
Here, by leaving out or downplaying their aggression they simply frame you engaging in self-defense as vile aggression against them. And then they think: “How dare you react or challenge me! You’re so sensitive and unfair! That’s why you deserve everything that’s coming!”
Guest- Guest
evo još jedan od razloga zašto izvinjenje nije opcija:
Playing the victim
A common narcissistic strategy is to play the victim. “You hurt me! Poor, poor me.” Instead of working through the issue with you or internally, they have no problem dragging others into it by lying and painting you as the perpetrator and themselves as the victim.
Oftentimes, this involves the aforementioned preemptive strike or provoking to get a reaction. For example, destroying your property, slandering you, turning people against you, or physically attacking you. And then when you respond appropriately to their active or passive aggression, now they can say that you’re the aggressor because you are hurting them or that you’re unreasonable because of your “wild, unacceptable behavior.”
It’s callous and calculated, and again, it involves accusing you of the things that they themselves are doing or have done. So it’s not uncommon that the audience of this dramatic spectacle doesn’t see the whole picture or doesn’t care enough to figure out the full story. It is not uncommon that many will take the side of the narcissist. The narcissist is desperate that their spectacle be believed for the sake of their emotional management, so much so that they will say and do almost anything.
For a narcissist, it is rarely about the truth and almost always about their audience’s perception.
This way they receive false validation that they are right and good, and that you are wrong and evil. Here, their sense of self-esteem is restored and their feelings of shame and inadequacy are managed. So it’s all well and good. Except for those who got hurt—but who cares about them, right?
Playing the victim
A common narcissistic strategy is to play the victim. “You hurt me! Poor, poor me.” Instead of working through the issue with you or internally, they have no problem dragging others into it by lying and painting you as the perpetrator and themselves as the victim.
Oftentimes, this involves the aforementioned preemptive strike or provoking to get a reaction. For example, destroying your property, slandering you, turning people against you, or physically attacking you. And then when you respond appropriately to their active or passive aggression, now they can say that you’re the aggressor because you are hurting them or that you’re unreasonable because of your “wild, unacceptable behavior.”
It’s callous and calculated, and again, it involves accusing you of the things that they themselves are doing or have done. So it’s not uncommon that the audience of this dramatic spectacle doesn’t see the whole picture or doesn’t care enough to figure out the full story. It is not uncommon that many will take the side of the narcissist. The narcissist is desperate that their spectacle be believed for the sake of their emotional management, so much so that they will say and do almost anything.
For a narcissist, it is rarely about the truth and almost always about their audience’s perception.
This way they receive false validation that they are right and good, and that you are wrong and evil. Here, their sense of self-esteem is restored and their feelings of shame and inadequacy are managed. So it’s all well and good. Except for those who got hurt—but who cares about them, right?
Guest- Guest
ne čitaju ti one to, čnječ.
da čitaju, ne bi bili socijalisti.
da čitaju, ne bi bili socijalisti.
2014-04-16
uvijek se vidi tko je tko. svijet je u kurcu radi takvih pizdarija gdje se stalno mora pazit', tog sterilnog sustava gdje je dovoljno postojati da drugi paze kaj će reć' jer ti imaš osjećaje.night sky wrote: i tek u kriznim situacijama se vidi tko je tko.....
nitko ne treba ništa zaslužiti dovoljno je postojati. govna postaju žrtve. nema ovo veze s kriznom situacijom. dočekala je neki sukob koji je isključivo na osobnoj bazi, između Ra i Gnječa, stvari koje bi trebali riješit' privatno rješavaju javno, i onda je došla piknut' jer je to po prirodi. i gnječ bi se njoj trebao ispričati? zbog čega? jer ona postoji? živa je osoba? ako želiš da te se poštuje onda se i ponašaj na taj način. budala je budala, peder je peder, megi je drek.
Guest- Guest
Prvi svjetski... 1914.–18.
Drugi svjetski... 1939.–45.
Treci svjetski.... 2020. -
Guest- Guest
violator wrote:Prvi svjetski... 1914.–18.
2028!
neeez
kic wrote:violator wrote:Prvi svjetski... 1914.–18.
2028!
neeez
Daj me nemoj plasit'... Gledam ovu nasu stvarnost, nas zaklonjene u stanovima, drhturimo... Policija i vojska na ulicama, odlazimo u trgovine bojazljivo, nestasica nekih proizvoda.. Na vijestima prica se konstantno o broju pogodjenih, umrlih, o zemljama zahvacenim.. Onemoguceno nam je kretanje zbog sigurnosti. Nacin govora usmjeren je prema izrazima poput "meta napada su", " borimo se protiv neprijatelja koji je nevidljiv"... Nema skole, nema smijeha, samo grc..
Ako nekome nije jasno, mi jesmo u ratu. Svi.
Guest- Guest
violator wrote:kic wrote:violator wrote:Prvi svjetski... 1914.–18.
2028!
neeez
Daj me nemoj plasit'... Gledam ovu nasu stvarnost, nas zaklonjene u stanovima, drhturimo... Policija i vojska na ulicama, odlazimo u trgovine bojazljivo, nestasica nekih proizvoda.. Na vijestima prica se konstantno o broju pogodjenih, umrlih, o zemljama zahvacenim.. Onemoguceno nam je kretanje zbog sigurnosti. Nacin govora usmjeren je prema izrazima poput "meta napada su", " borimo se protiv neprijatelja koji je nevidljiv"... Nema skole, nema smijeha, samo grc..
najgore od svega što se već priča i o jeseni, i produženju cijelog tog karantenskog stanja-
čovječe, neki dan je kalendarski počelo proljeće tek
ta ekstenzija nema šanse, uostalom svi naglašavaju da virusi mogu živjeti samo u organskim stanicama, i da ovo potpuno napuštanje ulica i radnih mjesta nema smisla..
ali najvažnije je odbiti strah od sebe, ne živjeti i 'mrijet jadno!
kic wrote:violator wrote:kic wrote:violator wrote:Prvi svjetski... 1914.–18.
2028!
neeez
najgore od svega što se već priča i o jeseni, i produženju cijelog tog karantenskog stanja-
čovječe, neki dan je kalendarski počelo proljeće tek
ta ekstenzija nema šanse, uostalom svi naglašavaju da virusi mogu živjeti samo u organskim stanicama, i da ovo potpuno napuštanje ulica i radnih mjesta nema smisla..
ali najvažnije je odbiti strah od sebe, ne živjeti i 'mrijet jadno!
Pa da, spomenuh ti jucer da sam gledala pressicu i da su nam fino najavili kako ovakvo stanje nece potrajati mjesec-dva, vec mnogo duze. Koliko duze? Dok ne otkriju lijek, cjepivo? Znaci min. godina dana?
Guest- Guest
Bojim se samo da ce postrozit, kao sto vec najavljuju, onda cemo zalit za ovim.
I mob ne zelim da mi prate.
I mob ne zelim da mi prate.
ima i previše analiza, ali zanimljivo je koliko su naši životi virtualni postali posljednih 10g i malo više..
kao da je ova kriza i malo jače prebacivanje na virtualu jedan korak da se još više oslonimo na nju, a zapravo nam treba priroda i normalno druženje za razum.. a možda uskoro i neće trebati.
night sky wrote:..... sve je to strah...... netko suti, netko divlja.... i tek u kriznim situacijama se vidi tko je tko.....
Tako mi te drago vidjeti.
Dugo te nije bilo.
♡
The answer, my friends, is blowing in the wind.
The answer is blowing in the wind...
The answer is blowing in the wind...
Guest- Guest
https://heretica.com.hr/intervju-theodore-dalrymple-budite-hrabri-u-potrazi-za-istinom-dobrotom-i-ljepotom/
prvi izravni intervju Dalrymple za neku hrvatsku stranicu
kaže urednica stranica da često strane veličine su pristupačniji nego naši-
lapidaran, odmjeren.kic wrote:
https://heretica.com.hr/intervju-theodore-dalrymple-budite-hrabri-u-potrazi-za-istinom-dobrotom-i-ljepotom/
prvi izravni intervju Dalrymple za neku hrvatsku stranicu
kaže urednica stranica da često strane veličine su pristupačniji nego naši-
ka sun prečito ča je reko o imigrantima, palo mi je na pamet;
ča nači socijalisti mislu o imigrantima?
zauzimaju li nepopularan open border ili no border stav? jer ako ne, unda su nacional-socijalisti.
2014-04-16
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50