ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 35 Empty Re: Denkverbot

Post by Guest 24/3/2020, 21:50

Gnječ wrote:
sve ovo tvoje napisano je tvoja realnost a ne prava realnost. prava realnost je ipak dosta drukčija ali neću ništa komentirati ma da bih mogao napisati komentar na tisuću načina ali bilo koji komentar da napišem bit će upotrebljen kao oružje protiv mene.

A da??? A sve sto ti napises nije odraz samo i iskljucivo tvoje realnosti, vec prave realnosti. :D

Gnječ wrote:I nisam napao tebe nego fake filozofiju i fake filozofe u koju spadaju i sofisti. nisam čak napao filozofiju kao struku nego fake filozofe a to si ti morala skužiti odmah u startu ali nisi. ti si očigledno unaprijed imala u glavi scenario i samo čekala da se materijalizira ono parafraziram: "evo samo sam čekala kad će se to dogoditi" ..

A da??? Ti to po principu, samaram te i nemoj zucnuti jer ako zucnes ista o tome ti si samo cekala da se materijalizira to moje samaranje da bi mi mogla nesto prigovoriti. :D

Gnječ wrote:no hard feelings bilo mi je ugodno druženje s tobom nisam očekivao da će završiti na takav način. ali uvijek završi na takav način bez obzira o kome se radi.

Dakle, tvoje druzenje s razlicitim osobama uvijek isto zavrsi? Hmmm, i sto im je zajednicko, Einsteine?

Gnječ wrote:and ultimately, one small mistake and people forget all your good deeds, why?

so true is in reverse:

one small good deed and people forget all your bad deeds, why?

One must imagine Sisyphus happy!

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2020, 21:57

kic wrote:
violator wrote:Uostalom, i da je vecina bezdusna, uvijek i samo je bitno kako se ja postavim. Kako ja djelujem. A ljudi slicnih nazora i djelovanja uvijek se nekako povezu. I djeluju.

I nece ovaj svijet nastaviti zato sto ce losi odjednom postati dobri, nego zato sto ce dobri postati jos bolji, kako veli jedna moja poznanica.  :)

e da, ovo me podsjetilo zaš sam Tinku spomenuo- kao i V.Franklov citat par stranica prije..

uglavnom Tinka je proživjela veliki potres u Nepalu, gdje je svojim očima vidjela masovna stradanja i teško je to sve primila i dugo je mučilo..

i fastforward, par godina poslije ona sjedi na nekom snimanju i neki lik se žali na catering, kako nešto nedostaje i kako je catering loš..

i ona gleda, i primjećuje da uopće nema reakciju prema tome u sebi, inače bi joj reakcija bila vjerojatno: joj kakvo razmaženo derište, da je on proživio što sam ja, kakva nezahvalnost..

vjerojatno i jest nezahvalan, ali nema smisla drugog učit svoje lekcije, nego udahnut, prihvatit i ić dalje..  ako je dobro u i među ljudima u manjini, to je više razlog, za biti na strani dobra..

"Withdraw into yourself and look. And if you do not find yourself beautiful yet, act as does the creator of a statue that is to be made beautiful: he cuts away here, he smoothes there, he makes this line lighter, the other purer, until a lovely face has grown upon his work. So do you also: cut away all that is excessive, straighten all that is crooked, bring light to all that is overcast, labour to make all one glow of beauty and never cease chiselling your statue, until there shall shine out of you from it the godlike splendour of virtue, until you shall see the perfect goodness surely established in the stainless shine."
- "The Enneads", Plotinus

Mislila sam odgovarati na vase upise, ali nesto mi se ne da... Vani je hladno, pahulje leprsaju zrakom, moja jaknica za Arkticki krug talozi se u ormaru i sve me to jako rastuzuje.

Laku noc, Kic.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 24/3/2020, 22:06

ajde! ne budi puno tužna

evo neš za osmijeh:

Denkverbot - Page 35 90879410
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Maggie19 24/3/2020, 22:28

Gnječ wrote:
Ra wrote:

Hvala Li. Mislim da sam konačno svladala gradivo :D

bogami svladao sam ga i ja. no friendship on the forum ever. NEVER!
u ova i ovakva vremena ne sjedaju mi panika, pesimizam, defetizam.
No, ne ni patetika.
Odrasli ljudi nemaju prijatelje, barem.ne takve kako ih ti zamisljas, gnjec.
8-^^

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest 24/3/2020, 22:48

Maggie19 wrote:
Gnječ wrote:
Ra wrote:

Hvala Li. Mislim da sam konačno svladala gradivo :D

bogami svladao sam ga i ja. no friendship on the forum ever. NEVER!
u ova i ovakva vremena ne sjedaju mi panika, pesimizam, defetizam.
No, ne ni patetika.
Odrasli ljudi nemaju prijatelje, barem.ne takve kako ih ti zamisljas, gnjec.
8-^^

šta ti znaš što ja zamišljam jebote? koje li rvacke arogancije jebote.. vi sve znate pa vi ste genijalci.

nemoj odgovarati na ovo moje "lamentiranje" dokurčila mi je vaša perfidna manipulacija i defamacija. vrlo lukava vrlo podla vrlo zla igra. ajd si nađite nekog drugog koga ćete zajebavati.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 01:19

Kme, kme, kme..isplaci se, pa se vrati...;-@

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2020, 02:39

Maggie19 wrote:Kme, kme, kme..isplaci se, pa se vrati...;-@

that's really really bad attitude.

A bad attitude is in no way helpful. It tends to aggravate situations, raise tension, cause distraction and lower the opinion others have of that person.

and to add insult to injury is to inflict further degradation and heap scorn on a person already injured; to make harm worse by adding humiliation; to hurt a person’s feelings in addition to and after first doing them some other harm; to make a bad situation worse.

corollary:
you can't fix yourself by breaking someone else.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2020, 07:55

kako si iebeno odboina.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 08:17

Gnječ wrote:

A bad attitude is in no way helpful. It tends to aggravate situations, raise tension, cause distraction and lower the opinion others have of that person.

and to add insult to injury is to inflict further degradation and heap scorn on a person already injured; to make harm worse by adding humiliation; to hurt a person’s feelings in addition to and after first doing them some other harm; to make a bad situation worse.

corollary:

Gnjec, sve je ok.
:-)

2019-01-30

Back to top Go down

Post by kic 25/3/2020, 11:34

https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/ceka-li-nas-ledeno-doba-5-razloga-zasto-je-argument-ekonomija-moze-cekati-pogresan/10130620/

Hrvatska je u situaciji kad je očigledno da treba hitne i radikalne ekonomske mjere koje će omogućiti zadržavanje kakve takve ekonomske stabilnosti u budućnosti. Ako u Hrvatskoj možemo zaustaviti tuzemni promet, što praktično znači da nitko bez posebne dozvole ne može iz općine kao službenog prebivališta, onda bi trebali drastično srezati sve javne troškove osim onih za borbu protiv koronavirusa te nametnuti mjere solidarnosti javnog s privatnim sektorom.

Uz nestanak turističkih prihoda, dramatični pad izvoza te očekivano smanjivanje deviznih doznaka hrvatskih građana na radu u inozemstvu, realno je očekivati kako će socijalne posljedice biti nezabilježene od rata. Kad tome pridodamo smrzavanje preostalih domaćih izvora prihoda, slobodno možemo upotrijebiti riječ kataklizma.
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 12:37

Bit ce jako tesko, to je izvjesno.
Najteze malim poduzetnicima, podstanarima, zaposlenim na odredjeno, kreditnim duznicima, umirovljenicima..
Trebat ce neke mjere poduzet uskoro, konsolidirat se.

2019-01-30

Back to top Go down

Post by kic 25/3/2020, 13:16

zanimljivo je koliko je Rudan promijenio plocu, kao i oni koji su ga podrzavali prije par tjedana, tako i sad..

o promjeni politike i strategije vise ovdje:

https://arhivanalitika.hr/blog/protiv-previse-ideologije-u-raspravi-o-borbi-protiv-korone-i-dio/

NKS ne može priznati pogrešku jer znaju da bi promjena strategije značila i promjenu vlasti, a za njih suđenje. Vojska je mobilizirana i patrolira po ulicama s tenkovima, upadaju u stanove …
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 25/3/2020, 15:35

https://reason.com/2014/11/10/what-is-the-libertarian-response-to-ebol/

sloboda je riješenje svakog problema.
prvo je, i ključno, svatiti da ne postoji pravo na život. život je broba. neživa priroda je brutalno negostoljubiva prema životu. srića i bog je da je živa priroda snalažljiva.

društvo ni dobro organizirati ko organizam poput čovikovoga. je li u vremenima di neživa priroda divlja nad živon bolje ovisiti o svakon pojedinon organu, ili biti ko zvizda, pa ako ti priroda uzne jedun krak, imati rezervu?
dok se ne izgubite u analogiji, da prezicirun;
centralna država je kurac protiv bilokakove ugroze. neki dun se noor pito je li istina da slijede novi potresi, nakon ča je prečitala da seizmolozi najavljuju nove. navikla da neko drugi brine za točnost informacija, ona suspendiro svoju pamet.
puno bolje je ovlastiti svaku zajednicu, svaku zajednicu u provomu smislu riječi- ne norod, nego susjedstvo, ili mjesni odbor, ili neku sličnu mikroćeliju- da soma odlučuje o sebi. svaka ota zajednica bi tribala biti i vlosnik zemlje na koj se nalazi i biti suverena u odlukama ča će činiti. zatvaranje (ili nezatvaranje) takove zajednice bilo bi nojučinkovitije oružje protiv agresije biloke vrste. ali ono ča je bitnije, bilo bi nojlegitimije. većina budućih odluka more se kodificirati, pa bi se tako kupnje nekretnine u toj zajednici mogla prikačiti i prava i obveze u specijalnim okolnostima. rozličite zajednice bi imale rozličite preference, a opstale bi one ke bi se nojbolje opirale negostoljubivoj prirodi. ostale zajednice bi slijedile i kopirale. ne ću ulaziti dublje u detalje u ovin postu, ali ako bi ki hoti, i m going to go full hh hope.

još nešto. motiv za profiton je joki. ali, motiv za životon je često još i jači. imo ljudi kima to ni tako. srića i bog da je to tako. to su oni ki gredu prodovati di je zaraza nojveća, di su bura i marete nojjače, di nojviše padaju granate.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 16:34

abene, sad pises kao da ti je levi ukrao lozinku ;-))

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Noor 25/3/2020, 16:41

NKS ustraje na svom modelu karantene. Nakon nekoliko tjedana povećava se učestalost smrti starijih ljudi u domovima zbog stresa od usamljenosti, raste stopa samoubojstava, kontrola cijena dovodi do nestašica, masovna nezaposlenost i boravak većeg broja ljudi u skučenim prostorima stanova dovodi do sukoba unutar obitelji, raste obiteljsko nasilje, općinski internetski portali za on-line svadbe i rastave zatrpani su zahtjevima za rastave braka, cvate šverc i jačaju mafijaške organizacije, a jača i pokret otpora protiv NKS-a. NKS pokušava kontrolirati proces onemogućavanjem pristupa društvenim mrežama, ljudi izlaze na ulice i vojska ih rastjeruje topovima iz kojih šikljaju dezinfekcijska sredstva. NKS ne može priznati pogrešku jer znaju da bi promjena strategije značila i promjenu vlasti, a za njih suđenje. Vojska je mobilizirana i patrolira po ulicama s tenkovima, upadaju u stanove …

spominje socijalni darvinizam koji je, prema njegovom tumačenju, povezan s liberalnom strategijom  (pustit da se svi zaraze, pa nek slabiji mlađi ljudi i starčad pocrkaju, ko ih jebe), a počiva na vjeri da je ljudska skupina ta koja treba preživjeti, odnosno da treba preživjeti društvo-država, a ne čovjek.
dakle, ti socijalni darwinisti su si dali pravo da Darwinovo tumačenje "borbe za život" podmuklo ukradu, prisvoje i mehanički preslikaju iz biološkog na sociološko područje.

ovo beskrupuloznog nehumanog kapitalističko govnjarskog i bestijalnog krvoločnog libertariJUNCA Šonje prijaviti za širenje panike

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2020, 16:43

Maggie19 wrote:
Gnječ wrote:

corollary:

Gnjec, sve je ok.
:-)

ti si narcisoidna maliciozna podla nepismena vlaška nakupina celulita sa dve sise i smrdljivom vaginom. ti nisi žena. nisi nikad bila niti ćeš ikada biti žena.

Female sociopaths and narcissists enjoy seeing people squirm, just for the hell of it. There is nothing they love more than to take down an innocent, good-natured person who was “naïve” enough to believe in them.
That’s why they set up scenarios where they know their victims are bound to fail. That’s why they manufacture chaos out of thin air, to create a blend of crazymaking and love-bombing that leaves onlookers confused, on edge and constantly walking on eggshells.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 16:50

Gnjec, iskali se slobodno na meni. Tvoje jadno, malo, ucviljeno, iskomplexirano i nesigurno srdasce mora vrijedjati nekoga da bi se bolje osjecalo, svoje poremecaje lakse podnosilo.
Zrtvovat cu se, sto cu. Mala zrtva za tvoj dobar osjecaj.
Samo prestani vise kmecit, plakat i samosazalijevat se, muskarcino.
;-)))
Ovo je odlicna "promjena", daj svoj forte.
;-P
Vec ti je bolje sigurno.
;-D

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2020, 17:08

Maggie19 wrote:Gnjec, iskali se slobodno na meni. Tvoje jadno, malo, ucviljeno, iskomplexirano i nesigurno srdasce mora vrijedjati nekoga da bi se bolje osjecalo, svoje poremecaje lakse podnosilo.
Zrtvovat cu se, sto cu. Mala zrtva za tvoj dobar osjecaj.
Samo prestani vise kmecit, plakat i samosazalijevat se, muskarcino.
;-)))
Ovo je odlicna "promjena", daj svoj forte.
;-P
Vec ti je bolje sigurno.
;-D

ti si totalno poremećena jebote. zašto ti to kažem? zato jer pokušavaš mene uvući u tvoju realnost koja je totalno fake jer nema apsolutno nikakve veze sa realnošću.

ne vrijeđam ja tebe nego ti mene ako ćemo pravo. jel si ti meni prva uletila i počela docirati? jesi. ja samo opisujem kakva si ti osoba. ne žena jer ti nisi žena niti u snovima.

nit kmečim nit plačem nit se samosažaljevam te tvoje projekcije ostavi za nekog koji je malo naivniji od mene jer mene nemožeš lagati.

nije mi ni bolje ni lošije ne osjećam nikakvu promjenu jedino sam malo tužan i razočaran kad vidim ovakve spodobe poput tebe da troše zrak.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 17:10

Smirio mi se malo..bravoooo ;-)))

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/3/2020, 17:30

Maggie19 wrote:Smirio mi se malo..bravoooo ;-)))

majku ti i oca jebem ajd više odjebi sirova perfidna maliciozna nakupino celulita.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Maggie19 25/3/2020, 17:51

Taman si na dobro krenuo.
Ajde, jos se malo iskazuj i pokazuj.
Hvali se kako ti nikad nece naci lijeka.
Samo ne placi vise da te nitko ne voli.
;-@

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 35 of 50 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50  Next

Back to top