Denkverbot
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: Denkverbot
mativka wrote:Mjerilo života!Gnječ wrote:mativka wrote:Ako umrem,
hoću li ikome nedostajati?
ne.
da.
Guest- Guest
Gnječ wrote:violator wrote:Meni je fantasticno kako lako sirimo dezinfo o svemu.
Odakle ti da u Italiji odricu pomoc najslabijima? Znas li da su krcati odjeli intenzivne njege, da nema ni priblizno dovoljno kreveta, respiratora, osoblja za prihvat bolesnika!? U tome i jest problem i glavni razlog uvodjenja karantena!
Daj, prestanite vise kakati konstantno!
eto, zbog takvihimbecilamene ulovi napadaj astme.
Mene Kic vise podsjeca na knjizevnika N. N. :p
I ti si mi tu negdje.
----
"Književnik N. N. voli celo čovječanstvo, željan je čovekova prisustva i nikad ne može tu želju potpuno da zadovolji, jer mu njegovo književno zanimanje i njegova velika osetljivost ne daju da se mnogo upušta s ljudima i bavi njihovim beskrajnim i svakojakim brigama i poslovima. Ali želja za bliskošću sa ljudima nikada ga ne napušta. On bi najviše voleo da celo čovječanstvo može nekako da se okupi oko njegova pisaćega stola, da svi ti bezbrojni ljudi posedaju bez buke i gurnjave, da se drže mirno i pristojno, da govore tiho i učtivo o stvarima koje ne bi remetile njegov mir, ili još bolje, da ćute i da slušaju kako im on priča o ljudima, o svojoj ljubavi za čoveka."
Guest- Guest
Gnječ wrote:mativka wrote:Ako umrem,
ne.
A budalo. :D
Guest- Guest
To je realno..violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Ako umrem,
ne.
violator wrote:Gnječ wrote:violator wrote:Meni je fantasticno kako lako sirimo dezinfo o svemu.
Odakle ti da u Italiji odricu pomoc najslabijima? Znas li da su krcati odjeli intenzivne njege, da nema ni priblizno dovoljno kreveta, respiratora, osoblja za prihvat bolesnika!? U tome i jest problem i glavni razlog uvodjenja karantena!
Daj, prestanite vise kakati konstantno!
eto, zbog takvihimbecilamene ulovi napadaj astme.
Mene Kic vise podsjeca na knjizevnika N. N. :p
I ti si mi tu negdje.
----
"Književnik N. N. voli celo čovječanstvo, željan je čovekova prisustva i nikad ne može tu želju potpuno da zadovolji, jer mu njegovo književno zanimanje i njegova velika osetljivost ne daju da se mnogo upušta s ljudima i bavi njihovim beskrajnim i svakojakim brigama i poslovima. Ali želja za bliskošću sa ljudima nikada ga ne napušta. On bi najviše voleo da celo čovječanstvo može nekako da se okupi oko njegova pisaćega stola, da svi ti bezbrojni ljudi posedaju bez buke i gurnjave, da se drže mirno i pristojno, da govore tiho i učtivo o stvarima koje ne bi remetile njegov mir, ili još bolje, da ćute i da slušaju kako im on priča o ljudima, o svojoj ljubavi za čoveka."
ja sam sasvim negdje drugdje ali imbecila se toliko nakotilo da ih je nemoguće eskivirati.
Guest- Guest
gnječ, ja sam čitala i trudila se shvatiti, ali moram priznat..prestručno mi je, previše tih naziva i nisam puno shvatila, osim da mutira u razne sojeve...daj ukratko neki rezimeGnječ wrote:staviti ću i ovdje na ViP-u me uopće ne doživljavaju.
https://www.thailandmedical.news/news/breaking-new-research-indicates-sars-cov-2-coronavirus-is-indeed-mutating-into-various-strains-that-have-specific-preference-of-attacking-human-host-
bukirajte ovu stranicu jer to je jedina webnet stranica koja NIJE CENZURIRANA.
al, stranicu sam spremila
mativka wrote:To je realno..violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Ako umrem,
ne.
A nije. Iako me katkad jako nerviras, nedostajala bi, naravno. :)
Guest- Guest
sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
2014-04-16
Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
Imaš i ti prekrasnih trenutaka..violator wrote:mativka wrote:To je realno..violator wrote:Gnječ wrote:mativka wrote:Ako umrem,
ne.
A nije. Iako me katkad jako nerviras, nedostajala bi, naravno. :)
mativka wrote:Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
zoc?
2014-04-16
Noor wrote:gnječ, ja sam čitala i trudila se shvatiti, ali moram priznat..prestručno mi je, previše tih naziva i nisam puno shvatila, osim da mutira u razne sojeve...daj ukratko neki rezimeGnječ wrote:staviti ću i ovdje na ViP-u me uopće ne doživljavaju.
https://www.thailandmedical.news/news/breaking-new-research-indicates-sars-cov-2-coronavirus-is-indeed-mutating-into-various-strains-that-have-specific-preference-of-attacking-human-host-
dobro da si spremila tu stranicu to je jedini pravi izvor informacija koji nije cenzuriran a sve ostalo je cenzurirano svi mediji su cenzurirani ali šalji je dalje mislim link stranice jer malo ljudi zna za tu stranicu.
kako? u par rečenica je nemoguće rezimirati. mogu kronološki ono što znam jer sam non stop na kineskim društvenim mrežama od početka januara.
kronološki pa ti povezuj
1. 2019. trgovinski rat između Kine i USA
2. Jmjesec dana prije izbijanja pandemije u Wuhanu su održane međunarodne vojne sporske igre
3. u to doba viđeni su neki ljudi u hazmat (biohazard obleka ) odijelima kako se šetaju po tržnici u Wuhanu
4. namalo nakon toga javljaju se prvi pacijenti sa simptomima
5. desetak km dalje od tržnice su dva biolaboratorija ćetvrte kategorije u kojima su pohranjeni najsmrtonosniji virusi i sa njima rade pokuse i genetski ih modificiraju. jedan biolab je civilno-vojni drugi je tajni i vojni. oba su od tržnice udaljena desetak kilometara.
6. u početku bijahu dva corona virusa dva soja koja su nakon nekog vremena mutirala u 8 sojeva pa sve do 47 sojeva virusa svi različiti jedan od drugoga koji napadaju tijelo na različite načine.
7. takva brzinska replikacija i mutacija virusa u prirodi ne postoji to može jedino virus koji je iskemijan sa takvim svojstvima da brzo mutira.
8. da li je virus napravljen u labosu može se znati ako se otkrije što se i otkrilo tzv. pShuttle. pShuttle je bio vektor koji se u koristi za genetski inžinjering virusa, bakterija itd. pomoću njega je moguće u host virus ubaciti bilo koji genetski kod koji želiš tako da novi virus ima svojstva koja želiš da ima.
9. poznato je da Kina i USA imaju ogromne količine patogenih virusa za biološko ratovanje.
10. USA je financirala istraživanja i genetsko kodiranje virusa u bio laboratorijama u Wuhanu.
11. virus ima HIV strand odnosno mutaciju a šišmiši koji su prirodni bazen za koronavirus nemaju HIV virus. tako da im je ta laž sa šišmišima deplasirana.
12. sve oni to znaju i šute.
Guest- Guest
mativka wrote:Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
malo smo ti uneredili romansu sa abenom.
Guest- Guest
Nije to u pitanju,Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
već premalo uvažavanja kulturne, političke i ine različitosti,
i u skladu s tim komunikacije.
jebeš i tebe i tvoju političku korektnost. uškopljeno društvo do krajnjih granica da vam ne bi stradale uši ili oči.mativka wrote:Nije to u pitanju,Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
Guest- Guest
Are you talking to me?!ebenica wrote:jebeš i tebe i tvoju političku korektnost. uškopljeno društvo do krajnjih granica da vam ne bi stradale uši ili oči.mativka wrote:Nije to u pitanju,Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
mativka wrote:Nije to u pitanju,Gnječ wrote:mativka wrote:Meni je postalo neugodno,aben wrote:sve sun precito, i imo puno toga ca van zelin reci...ali celi dun sun kopo, premori sun se. ne zun kako cu, ali provati cu veceras...
biti na ovom mjestu..
bravo evo ti ga aben i njegovom uvažavanju socijalistov daj jedan plusić a komunikacija mu je na nivou sofističkog luđaka kome je sifilis pojeo mozak. a u čemu je tvoja komunikacijsko kulturno politička i ina različitost? pa ti cijelo vrijeme samo postavljaš pitanja ! ! !
Guest- Guest
Isus nan se jovi, je reka da je Uzom odgođen radi koroni. Forši će bit na bot kada i srpski Uzom ku rivoju se pocistit.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Noor wrote:gnječ, ja sam čitala i trudila se shvatiti, ali moram priznat..prestručno mi je, previše tih naziva i nisam puno shvatila, osim da mutira u razne sojeve...daj ukratko neki rezimeGnječ wrote:staviti ću i ovdje na ViP-u me uopće ne doživljavaju.
dobro da si spremila tu stranicu to je jedini pravi izvor informacija koji nije cenzuriran a sve ostalo je cenzurirano svi mediji su cenzurirani ali šalji je dalje mislim link stranice jer malo ljudi zna za tu stranicu.
kako? u par rečenica je nemoguće rezimirati. mogu kronološki ono što znam jer sam non stop na kineskim društvenim mrežama od početka januara.
kronološki pa ti povezuj
1. 2019. trgovinski rat između Kine i USA
2. Jmjesec dana prije izbijanja pandemije u Wuhanu su održane međunarodne vojne sporske igre
3. u to doba viđeni su neki ljudi u hazmat (biohazard obleka ) odijelima kako se šetaju po tržnici u Wuhanu
4. namalo nakon toga javljaju se prvi pacijenti sa simptomima
5. desetak km dalje od tržnice su dva biolaboratorija ćetvrte kategorije u kojima su pohranjeni najsmrtonosniji virusi i sa njima rade pokuse i genetski ih modificiraju. jedan biolab je civilno-vojni drugi je tajni i vojni. oba su od tržnice udaljena desetak kilometara.
6. u početku bijahu dva corona virusa dva soja koja su nakon nekog vremena mutirala u 8 sojeva pa sve do 47 sojeva virusa svi različiti jedan od drugoga koji napadaju tijelo na različite načine.
7. takva brzinska replikacija i mutacija virusa u prirodi ne postoji to može jedino virus koji je iskemijan sa takvim svojstvima da brzo mutira.
8. da li je virus napravljen u labosu može se znati ako se otkrije što se i otkrilo tzv. pShuttle. pShuttle je bio vektor koji se u koristi za genetski inžinjering virusa, bakterija itd. pomoću njega je moguće u host virus ubaciti bilo koji genetski kod koji želiš tako da novi virus ima svojstva koja želiš da ima.
9. poznato je da Kina i USA imaju ogromne količine patogenih virusa za biološko ratovanje.
10. USA je financirala istraživanja i genetsko kodiranje virusa u bio laboratorijama u Wuhanu.
11. virus ima HIV strand odnosno mutaciju a šišmiši koji su prirodni bazen za koronavirus nemaju HIV virus. tako da im je ta laž sa šišmišima deplasirana.
12. sve oni to znaju i šute.
tnx
Pronasla sam Radio Garden. :)
Dakle, rotirajuci globus i klikajuci na zelene tockice, pristupate radio postajama i njihovim programima uzivo.
Mozete putem ovog linka ili si preuzmite aplikaciju putem Google Playa. Ovo mi je otkrice mjeseca. :)
----
Radio Garden allows you to listen to thousands of live radio stations world wide by rotating the globe.
Every green dot represents a city or town. Tap on it to tune into the radio stations broadcasting from that city.
http://radio.garden/
---
Nema na cemu. :)
Dakle, rotirajuci globus i klikajuci na zelene tockice, pristupate radio postajama i njihovim programima uzivo.
Mozete putem ovog linka ili si preuzmite aplikaciju putem Google Playa. Ovo mi je otkrice mjeseca. :)
----
Radio Garden allows you to listen to thousands of live radio stations world wide by rotating the globe.
Every green dot represents a city or town. Tap on it to tune into the radio stations broadcasting from that city.
http://radio.garden/
---
Nema na cemu. :)
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Page 20 of 50