ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Imigranti masovno navalili na Grčku

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 8 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus 2/3/2020, 16:43

סמאל wrote:
RayMabus wrote:
סמאל wrote:Nego Longi,zašto si se toliko razdebljao,slabo se krećeš ili ?
Slomija san petu. Ležim od 21.06. prošle godine.
Kako si to uspio ? Onda bit će da slabo kud i ideš.
Stari mi diga živce pa zamanija nogom pa da ga ne udrem udrija u nešto drugo pa onda zva policiju jer mi je pun kurac bilo čijeg maltretiranja pa prispava u zatvoru pa mi odma sutradan sudac okrpija kaznu zbog obiteljskog nasilja itd.

Sad moran na fizikalne i kod psihijatra.

Svađa je bila jer mu fali para pa me maltretira da iden radit a reka san mu da mi to ne izvodi jer mu nisan na kriv šta on nema para.

Sad nit mogu radit nit išta plus on me mora financirat

Kreteni ne kuže neke stvari pa onda oće na silu nešto pa im ispadne sto puta gore.

Sad će me morat financirat godinama jer ja ne mogu se oslonit dobro na jednu nogu.

Meni super.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Imigranti masovno navalili na Grčku - Page 8 Empty Re: Imigranti masovno navalili na Grčku

Post by RayMabus 2/3/2020, 16:46

Ne možeš se s menom prepirat oko ničega. Takvi sam lik.

Onda kad to pokušaš svi ćemo najebat jer ću ja napravit sranje u kući.

Il će bit po mome il neće biti nikako i bit će sto puta gore.

Nema trećih solucija.

Ja ne trpin ništa i nikoga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 16:59

Iman gadnu narav kad popizdin. 

Ljudi me krivo percepiraju jer san pozitivac pa misle da me mogu jbvat u zdrav mozak.

Ako ti ja nešto kažen a to ne bude tako i ne budeš se toga drža vidit ćeš kakve ćeš pizdarije imat s menom.

Ova me zajebavala pa joj uletila policija u stan treću godinu faksa a prije toga san je natira da me prijavi policiji.

https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/splitska-hakerica-marina-pretjerala-kada-je-pokusala-provaliti-u-sustav-mup-a-170681

Izrazito osvetoljubiv i ne libim se ni sebi napravit štetu ako ćeš je i ti imat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 17:02

Mene žena da ide zajebavati tilta bi je odma šakon u glavu. Znam i ja da će zvat policiju. Pa zato san te i tilta. Ide ti rastava braka i raspad svega

Kad ti kažen da začepiš onda ćeš začepit.

Ne možeš se svađat s nekim tko je spreman na sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 17:07

Ne možeš se s ovakvim umom svađat. Luđi je od tebe miljon puta.

To skužiš kad popizdi. Onda ćete izgazit.

Sad san moga radit i donit plaću u kuću a sad iman kaznenu prijavu i slomljenu petu. 

Sad imaš invalida u kući koji ima prijavu i slomljenu petu i ne može radit.

Aj reci mi opet da triban ić radit jer tebi triba para.

Eto ti sad.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 17:08

RayMabus wrote:Ne možeš se s ovakvim umom svađat. Luđi je od tebe miljon puta.

To skužiš kad popizdi. Onda ćete izgazit.

Sad san moga radit i donit plaću u kuću a sad iman kaznenu prijavu i slomljenu petu. 

Sad imaš invalida u kući koji ima prijavu i slomljenu petu i ne može radit.

Aj reci mi opet da triban ić radit jer tebi triba para.

Eto ti sad.
I kraj rasprave

Nema povratka više.

Kraj priče
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 17:23

Stani meni na žulj i najeba si. A inteligentan san. Znaš kako ću te satrat. Žalit ćeš dan kad si to napravija.

Eno sad tuče glavon u zid jer mi mora plaćat fizikalnu i psihijatra a nema para a ja ne mogu radit.

Idiot. 

Okružen san kretenima koji imaju hrpu nekretnina , jednog sina koji je bolji od kruva i onda ga idu drkat jer su materijalisti.

Pa prodaj komad zemlje , mrš u pizdu materinu , šta si se na mene zakačija.

Sad je sve još gore jer ja imam prijavu i sjebano stopalo i šepan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 17:33

Dva kretena od roditelja i on i ona. 

Wog je osoba koja misli da je tijelo. Ono teška materija. 

Ja san dvista puta izaša iz tijela i neću da me se maltretira oko nekakve materije a ima je. Pa prodaj nešto i idemo u Las Vegas.

Ma kreteni. Umislili da ću im ja nastavit lozu. Da šta ću. Samo mi vi još tribate , neka glupaća i neko dite da me svi kolektivno prcate u zdrsv mozak.

Samo šake lete. Ošla familija u kurac

E ne može se bez mene ništa kreirat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 17:41

Sad se izležavam doma. Imam slomljenu petu. 

Ne pijen kad nemam para , ne drogiram se , ne kockam , nne vatam žene.

Jedem splačine tj nisam od neke spize. Čak ni kavu ne pijem jer kupimo divku.

Duvan kupimo motani pa motamo.

Pokrit se ušima idući deset mjeseci , ako fali koja kuna posudit u babe pa jjoj posli vratit.

1.01.2021 ističu porezi na stan i iman još dodatnih 2500 kuna u kučni proračun.

Ja san u penziji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/3/2020, 17:49

A šta ćeš kad ostaneš sam i rasprodaš sve,od čega ćeš živit,onda ćeš se morat ženit da te neka žena uzdržava.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/3/2020, 17:56

https://www.facebook.com/watch/?v=294938834801719
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:01

סמאל wrote:A šta ćeš kad ostaneš sam i rasprodaš sve,od čega ćeš živit,onda ćeš se morat ženit da te neka žena uzdržava.
Pa za deset godina kad buden ima pedeset ako tad buden živ i zdrav onda će past emanicipacija a porodiljne se povećat pa ču nać neku koja ima dobar posal pa ako joj paše ok a ako ne traži dalje.

Meni osobno dica ne tribajj , više neko društvo po stare dane i da eto imam nekoga ako ona bude tila dicu izvagat ću pa ću vidit. Ja ih osobno ne želim

Neću ništa prodavat. Ne isplati mi se. Bolje da kapa lova. To mi je penzija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:09

Nema smisla pričat s menom o nekakvoj ženi i dici. To je promašena tema.

Prvo pad emanicipacije. Onda možemo nešto i tu otvorit srce pa pustit neku.

Do tada drž zatvoreno i ne puštaj nikoga.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:13

To će galaktička federacija rješavat. Vjerojatno će mi poslat naredbu kad emanicipacija padne da nađem neku i da joj olakšam život te da nastsvim potomstvo jer smo pobjedili emanicipaciju pa se sad možemo razmnožavst

To će oni rješit. Ne sumnjam u to uopće.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 2/3/2020, 18:20

Ja ipak mislim da ti je bolje da nađeš nekog dečka za društvo,bit će ti jednostavnije i manje će te smarat nego ženska.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:20

To sad nije bitno.

To oću li ja imat neku i imat vlastitu djecu to nije bitno za GF.

Bitnije su neke druge stvari. Imam nečake. Mogu i oni to naslijedit. Ne zamaram se ja s time.

Kad umreš izađeš iz tijela i oko Zemlje je hologram pa onda te dočeka Isus il bilo šta u šta si vjerova npr mene može dočekat GF al to je hologram i moraš ignorirat i pravac Alfa Centuri.

Imam posla u idućoj inkarnaciji.

Dolazim s flotom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:22

סמאל wrote:Ja ipak mislim da ti je bolje da nađeš nekog dečka za društvo,bit će ti jednostavnije i manje će te smarat nego ženska.
Pa imqš i to na nekim planetama. Muški žive skupa pa kkad je seks par dana onda odu kod ženske. Ono muški ne žive sa ženama nego s drugim muškima a samo se par dana u mjesecu prisele kod ženske za seks pa se vrate doma.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:23

Al nebitno je to. Nisam vezan uz neku planetu. Ja sam galaktička.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:24

RayMabus wrote:Al nebitno je to. Nisam vezan uz neku planetu. Ja sam galaktička.
Preciznije njena vojna komponenta.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:28

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Al nebitno je to. Nisam vezan uz neku planetu. Ja sam galaktička.
Preciznije njena vojna komponenta.
Galaktička federacija je grupa planeta koju su se udružili radi trgovine i mira.

Vojna komponenta su dijelovi s tih planeta koji rade na zaštiti iste.

U svakom kvadrantu to vodi najduhovnija i tehnološki najrazvijenija rasa.

To je ovdje Sirijus.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 2/3/2020, 18:38

Previše ste glupi kao rasa. Imate potrebe učit lekcije na najgori način.

Meni to ne triba. Ne triba mi ženski mozak koji misli da je popio svu pamet svijeta i da će biti kako one oće.

To su glupaće.

Niste materijal s kojim ja radim i zato vam sad ide treći svijetski rat.

To će vam biti najbolja lekcija da emancipacija ne valja.

Puno bolja nego da ja uzmem jednu i cili život je obučsvam a ona i dalje tupi svoje.

Iz tog razloga niks žene dok traje emanicipacija a i kad padne onda će isto bit vaganje jer samo ona koja nema ego kod mene može proć.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 12 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Next

Back to top

- Similar topics