Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
ovo je linkGnječ wrote:
wtf? ti sve arhiviraš i sortiraš na hard disk kao i šejker???
this is sick!
aben- Posts : 35492
2014-04-16
mativka wrote:Koliko se sjećam da bi demonstrirao snagu, tj. da može.aben wrote:mativka wrote:I nakon gotovo 4 godine, nije mi jasno zbog čega su konja ukrotili pa pustili...
jel znoš zoč ga je kroti?
i unda jednon nakon ča je pokozo da more, ča ga još veže zonje?
2014-04-16
ma arhivira kurac, ko pravi psihopat je sjedio i listao dok nije našao neko sranje totalno nevezano za ništa jer mu smjer teme i pitanja nisu odgovarali...i još se stvorila ova navlažena zaljubljena luđakinja da skrene temu jer smo svi mi idioti kratkoročnog pamćenja pa mu više nećemo napisat da je smeće.Gnječ wrote:
this is sick!
abene smeće jedno smrdljivo.
Guest- Guest
meni da tema ne odgovoro? ti si novi vode?ebenica wrote:ma arhivira kurac, ko pravi psihopat je sjedio i listao dok nije našao neko sranje totalno nevezano za ništa jer mu smjer teme i pitanja nisu odgovarali...i još se stvorila ova navlažena zaljubljena luđakinja da skrene temu jer smo svi mi idioti kratkoročnog pamćenja pa mu više nećemo napisat da je smeće.Gnječ wrote:
this is sick!
abene smeće jedno smrdljivo.
2014-04-16
uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
2014-04-16
pa koji će nam kurac tvoji traktati o sranjima koja su vidljiva u praksi i koja sam te pitao? jebe mi se za tvoje dnevnike i teorije, imaš riješenje, imaš primjer u praksi? dokaži to kaj propovijedaš, uzmi globus nađi državu koja je najbliža tom tvom sranju pa aimo pričat o njoj. jel raj na zemlji ili pakao.aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
puši smrdljivi kurac skupa sa svojim traktatima.
Guest- Guest
Nič!aben wrote:mativka wrote:Koliko se sjećam da bi demonstrirao snagu, tj. da može.aben wrote:mativka wrote:I nakon gotovo 4 godine, nije mi jasno zbog čega su konja ukrotili pa pustili...
Bitno da je on demonstrirao svoju snagu, ne misleći o posljedicama svog djelovanja.
Žalosno...
ja isto mogu skočit 300 metara u zrak, napisao sam to bio negdje...ne mogu nać, jebote :/
daj kicinjo ako nađeš, stavi, pliz.
daj kicinjo ako nađeš, stavi, pliz.
Guest- Guest
aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
pa stavio sam yt link
a rasprava je ne znam otkad.. ima 5g
ebenica wrote:pa koji će nam kurac tvoji traktati o sranjima koja su vidljiva u praksi i koja sam te pitao? jebe mi se za tvoje dnevnike i teorije, imaš riješenje, imaš primjer u praksi? dokaži to kaj propovijedaš, uzmi globus nađi državu koja je najbliža tom tvom sranju pa aimo pričat o njoj. jel raj na zemlji ili pakao.aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
liechtenstein
2014-04-16
aj sad spakiraj kofere i odseli tam. mahni nam ponekad.aben wrote:ebenica wrote:pa koji će nam kurac tvoji traktati o sranjima koja su vidljiva u praksi i koja sam te pitao? jebe mi se za tvoje dnevnike i teorije, imaš riješenje, imaš primjer u praksi? dokaži to kaj propovijedaš, uzmi globus nađi državu koja je najbliža tom tvom sranju pa aimo pričat o njoj. jel raj na zemlji ili pakao.aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
liechtenstein
Guest- Guest
pa nemo posljedicamativka wrote:Nič!aben wrote:mativka wrote:Koliko se sjećam da bi demonstrirao snagu, tj. da može.aben wrote:mativka wrote:I nakon gotovo 4 godine, nije mi jasno zbog čega su konja ukrotili pa pustili...
Bitno da je on demonstrirao svoju snagu, ne misleći o posljedicama svog djelovanja.
Žalosno...
2014-04-16
kic wrote:aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
pa stavio sam yt link
a rasprava je ne znam otkad.. ima 5g
je, to je oto raskrižje!
raspravu nisi isko?
2014-04-16
ebenica wrote:aj sad spakiraj kofere i odseli tam. mahni nam ponekad.aben wrote:ebenica wrote:pa koji će nam kurac tvoji traktati o sranjima koja su vidljiva u praksi i koja sam te pitao? jebe mi se za tvoje dnevnike i teorije, imaš riješenje, imaš primjer u praksi? dokaži to kaj propovijedaš, uzmi globus nađi državu koja je najbliža tom tvom sranju pa aimo pričat o njoj. jel raj na zemlji ili pakao.aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
liechtenstein
jo sun misli da ćemo govoriti o njoj...?
2014-04-16
pa hoćemo, ti ćeš se javiti od tamo i pisati kako si kao kapitalist stvorio svoje malo carstvo i kako ti je život lijep, iz osobnog primjera ćeš nam dokazati i pokazati vrijednost kapitalizma...samo pazi i tam postoje porezi.aben wrote:ebenica wrote:aj sad spakiraj kofere i odseli tam. mahni nam ponekad.aben wrote:ebenica wrote:pa koji će nam kurac tvoji traktati o sranjima koja su vidljiva u praksi i koja sam te pitao? jebe mi se za tvoje dnevnike i teorije, imaš riješenje, imaš primjer u praksi? dokaži to kaj propovijedaš, uzmi globus nađi državu koja je najbliža tom tvom sranju pa aimo pričat o njoj. jel raj na zemlji ili pakao.aben wrote:uglovnomu, išćin svoje traktate o libertarijanskim raskrižjima, i ne morin ih nojti. bi sun stavi onaj komplicironi kružni tok u engleskoj...je moreš ti nojti, kicinjo?
liechtenstein
čak sam ti ponudio da si sam odabereš stanište i uvjete koji će od tebe stvoriti nešto vrijedno divljenja..
Guest- Guest
ebenica wrote:pa hoćemo, ti ćeš se javiti od tamo i pisati kako si kao kapitalist stvorio svoje malo carstvo i kako ti je život lijep, iz osobnog primjera ćeš nam dokazati i pokazati vrijednost kapitalizma...samo pazi i tam postoje porezi.aben wrote:ebenica wrote:aj sad spakiraj kofere i odseli tam. mahni nam ponekad.aben wrote:ebenica wrote:
pa koji će nam kurac tvoji traktati o sranjima koja su vidljiva u praksi i koja sam te pitao? jebe mi se za tvoje dnevnike i teorije, imaš riješenje, imaš primjer u praksi? dokaži to kaj propovijedaš, uzmi globus nađi državu koja je najbliža tom tvom sranju pa aimo pričat o njoj. jel raj na zemlji ili pakao.
liechtenstein
ne želiš čitati, ne želiš govoriti, ča će tebi denkverbot?
2014-04-16
Za konja ima....više nije divlji, neukroćen.aben wrote:pa nemo posljedicamativka wrote:Nič!aben wrote:mativka wrote:Koliko se sjećam da bi demonstrirao snagu, tj. da može.aben wrote:
Žalosno...
ok, imo posljedica, dobrih posljedica.mativka wrote:Za konja ima....više nije divlji, neukroćen.aben wrote:pa nemo posljedicamativka wrote:Nič!aben wrote:mativka wrote:
Koliko se sjećam da bi demonstrirao snagu, tj. da može.
Žalosno...
2014-04-16
kak ne želim govoriti? pa svako malo ti napišem da si smeće...o čemu ćemo pričat u liechtenstein? turizmu? princu? 40000 ljudi? koji dalmatinski grad ima kraj turizma problem sa siromaštvom i bonovima za hranu? slavonci odlaze radit u dalmaciju svake godine, da si čitao primjetio bi da sam to napisao.aben wrote:ebenica wrote:pa hoćemo, ti ćeš se javiti od tamo i pisati kako si kao kapitalist stvorio svoje malo carstvo i kako ti je život lijep, iz osobnog primjera ćeš nam dokazati i pokazati vrijednost kapitalizma...samo pazi i tam postoje porezi.aben wrote:ebenica wrote:aj sad spakiraj kofere i odseli tam. mahni nam ponekad.aben wrote:
liechtenstein
ne želiš čitati, ne želiš govoriti, ča će tebi denkverbot?
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50