korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: korona
jasambrend wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Češki Bud je top...
(Y)
Precijenjeno pivo ..pivska verzija Milana
Da si to reka za Žuju, iša bi te iz istih stopa po Vinkovcima tražiti... ne diraj mi u svetinje...
A ne...cro piva
N1. Žuja -volim taj pomalo gorkasti okus
N2 osjecki crni radler (limun) - najbolji radler ikada, ne kuzim kako su osjecke picke ovo stvorile jer su netalentirani za zivot,tko nije probao ne zna sto propusta
N3 ostalo su brlje
I 9.krug pakla ,najgire bez konkurencije-pan ogadi dan ... voda sa blagim okusom hmelja,iliti cmarna voda
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Draga moja, ti si pametna žena i znaš šta je zakon ponude i potražnje...
Zasto su digli cijenu zidina na, ja mislin, 300 kn?
Jer mogu...
Jer će bit ljudi i ljudi koji će to platit, to je jednostavno tako...
Tebi, meni i normalnim ljudima ne pada na pamet da platimo te nebuloze od cijena...
;)
P.s.: jel se ovo uvodi strogi režim na trgovine, restorane i slična mista od ponediljka pa naredne 4 sedmice?
Ceterem censeo Dubrovnik esse delendam
Guest- Guest
1. Gricka VješticaDybala wrote:jasambrend wrote:Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Češki Bud je top...
(Y)
Precijenjeno pivo ..pivska verzija Milana
Da si to reka za Žuju, iša bi te iz istih stopa po Vinkovcima tražiti... ne diraj mi u svetinje...
A ne...cro piva
N1. Žuja -volim taj pomalo gorkasti okus
N2 osjecki crni radler (limun) - najbolji radler ikada, ne kuzim kako su osjecke picke ovo stvorile jer su netalentirani za zivot,tko nije probao ne zna sto propusta
N3 ostalo su brlje
I 9.krug pakla ,najgire bez konkurencije-pan ogadi dan ... voda sa blagim okusom hmelja,iliti cmarna voda
<3
Guest- Guest
Napalm?Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Draga moja, ti si pametna žena i znaš šta je zakon ponude i potražnje...
Jer mogu...
Tebi, meni i normalnim ljudima ne pada na pamet da platimo te nebuloze od cijena...
;)
P.s.: jel se ovo uvodi strogi režim na trgovine, restorane i slična mista od ponediljka pa naredne 4 sedmice?
Ceterem censeo Dubrovnik esse delendam
:D
Guest- Guest
CRISTIANO RONALDO godinama ulaže u vlastiti lanac hotela Pestana CR7, a sad je sve svoje hotele u Portugalu odlučio prenamijeniti za potrebe liječenja zaraženih koronavirusom.
Njegovi luksuzni hoteli u Lisabonu i Madeiri tako će od sljedećeg tjedna postati bolnice za zaražene. Smještaj će biti besplatan, a Ronaldo će pokriti i sve troškove liječenja, kao i plaće liječnika. medicinskih sestara i ostalog osoblja, piše Marca.
Njegovi luksuzni hoteli u Lisabonu i Madeiri tako će od sljedećeg tjedna postati bolnice za zaražene. Smještaj će biti besplatan, a Ronaldo će pokriti i sve troškove liječenja, kao i plaće liječnika. medicinskih sestara i ostalog osoblja, piše Marca.
muckodjubre wrote:CRISTIANO RONALDO godinama ulaže u vlastiti lanac hotela Pestana CR7, a sad je sve svoje hotele u Portugalu odlučio prenamijeniti za potrebe liječenja zaraženih koronavirusom.
Od najvećeg svih vremena možeš očelivati sam velike stvari...
Guest- Guest
naravno da ulaže, kao i izmišljene donacije nepalu nakon potresa. koliko su samo daleko spremni ići ti mali pederski fanovi da izmišljaju ovakve nebuloze.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Svaka mu cast!Brat Brale wrote:muckodjubre wrote:CRISTIANO RONALDO godinama ulaže u vlastiti lanac hotela Pestana CR7, a sad je sve svoje hotele u Portugalu odlučio prenamijeniti za potrebe liječenja zaraženih koronavirusom.
Od najvećeg svih vremena možeš očelivati sam velike stvari...
Guest- Guest
znam, zato mi nije žao da im se sve to sada urušava, mogli su stavit i normalnu cijenu, još bi im više ljudi dolazilo, ovako samo oni koji to mogu...fridrih_niche wrote:Draga moja, ti si pametna žena i znaš šta je zakon ponude i potražnje...
Jer mogu...
;)
jee....al yebena lakomost, fuj
P.S.: da, al ja sam otišla doma, no i tu će to uskoro :(
Kao netko tko ima vise osoba u medicini... Od "obicnih" med tehnicara do doktora, inzinjera...
Korona nije "samo obicna" bolest.
Podvrsta sarsa. Kombinacija gripe i upale pluca.
Stitite svoje starije.
Korona nije "samo obicna" bolest.
Podvrsta sarsa. Kombinacija gripe i upale pluca.
Stitite svoje starije.
Guest- Guest
Da se ne uvode stroge mjere... Pitanje je koliko bi osoba umrlo.
Tako da na rijeci "od gripe umre duplo vise osoba"... Samo zakolutam ocima. Istina je da umre puno vise. Zasto? Zato sto se pojedinci ne paze pa netom nakon bolesti idu na delo i zato sto je svima "dugo poznata" pa nikakve rrstrikcije ne postoje.
NIJE OBICNA GRIPA.
Tako da na rijeci "od gripe umre duplo vise osoba"... Samo zakolutam ocima. Istina je da umre puno vise. Zasto? Zato sto se pojedinci ne paze pa netom nakon bolesti idu na delo i zato sto je svima "dugo poznata" pa nikakve rrstrikcije ne postoje.
NIJE OBICNA GRIPA.
Guest- Guest
CR je odlučio svoje hotele u Portugalu prenamijeniti u bolnice gdje bi se liječili oboljeli od koronavirusa, a pritom će sam platiti troškove liječnika i ostalih medicinskih radnika. Liječenje će tako biti potpuno besplatno.
https://net.hr/sport/ronaldo-velikom-gestom-pokazao-o-kakvom-je-covjeku-rijec-svijet-odusevljen-njegovom-gestom-prema-zarazenima/
kapa dolje!
https://net.hr/sport/ronaldo-velikom-gestom-pokazao-o-kakvom-je-covjeku-rijec-svijet-odusevljen-njegovom-gestom-prema-zarazenima/
kapa dolje!
Gledam lurve po instagramu sa storyima iz provoda. Pa jbm mu mater, da li će vam pijanstvo i novi primljeni kurac pobeći negde jebem vam sve primitivno...
Guest- Guest
Takve bolje ni ne gledat...
Iskoristavaju priliku da promovisu svoje telo.
Biti ce dobro ovim djevcima da drkaju na njih dok su u izolaciji...
Iskoristavaju priliku da promovisu svoje telo.
Biti ce dobro ovim djevcima da drkaju na njih dok su u izolaciji...
Guest- Guest
Ma da tim wannabe pusacicama qrca nista nece biti.
Ali je pitanje kome ce poosit i tko ce ca njih prenijeti koronu, a onda one starijim osobama oko sebe...
Ali je pitanje kome ce poosit i tko ce ca njih prenijeti koronu, a onda one starijim osobama oko sebe...
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 50