korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: korona
jasambrend wrote:Brat Brale wrote:Atlana wrote:I tako bi ljudi umirali jer ne bi imali financijskih sredstava za platiti pregled.
Jednostavno.
Ne, ako napraviš javno-privatni zdravstveni sistem gde bi se privatne medicinske ustanove naplaćivale iz republičkih zdravstvenih fondova.
Ipak, izdvajanja bi trebala biti puno veća da bi se to privatnim ZU isplatilo.
Brutto na ruke i onda uplaćuješ u fond po izboru...kod nas je ogroman problem socijalna komponenta jer masa ljudi ne radi i nema ni za papar, primanja su općenito mala... ma sve... tako da u praksi teško može zaživjeti pa zato i imamo frankeštajn sustav gdje država žmiri na očigledne "nestašluke" pojedinaca u sustavu
Takav je američki sistem i loš je jer su paketi osiguranja dosta, dosta skupi...
Guest- Guest
Na osnovu člana 200. stav 6. Ustava Republike Srbije,
Vlada, uz supotpis predsednika Republike, donosi
Uredbu o merama za vreme vanrednog stanja
Uredba je objavljena u “Službenom glasniku RS“, br. 31/2020 od 18.3.2020. godine, kada je i stupila na snagu
Član 1.
Ovom uredbom propisuju se mere kojima ce Vlada Republike Srbije svakom punoletnom gradjaninu,nezavisno o statusu zaposlenosti,isplacivati dnevno 1054.00 RSD za vreme trajanja vanrednog stanja.
Za vise informacija kliknite na link ispod:
external-preview.redd.it/vxPXEGgL4v8mCGw06IFGsmJNtqWQg-z60xQQ79dHKPY.jpg?auto=webp&s=db7685262e9b352a4888e547f52a244e2ea2cb9f
Vlada, uz supotpis predsednika Republike, donosi
Uredbu o merama za vreme vanrednog stanja
Uredba je objavljena u “Službenom glasniku RS“, br. 31/2020 od 18.3.2020. godine, kada je i stupila na snagu
Član 1.
Ovom uredbom propisuju se mere kojima ce Vlada Republike Srbije svakom punoletnom gradjaninu,nezavisno o statusu zaposlenosti,isplacivati dnevno 1054.00 RSD za vreme trajanja vanrednog stanja.
Za vise informacija kliknite na link ispod:
external-preview.redd.it/vxPXEGgL4v8mCGw06IFGsmJNtqWQg-z60xQQ79dHKPY.jpg?auto=webp&s=db7685262e9b352a4888e547f52a244e2ea2cb9f
Guest- Guest
Bitno da ce ona retardirana sutkinja koja je neki dan usetala na sud nakom sto se vratila iz italije biti lisena svega
Guest- Guest
Dobar dan ljudi
Napusite se kurca.
Laku noc ljudi
Napusite se kurca.
Laku noc ljudi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Dobar dan ljudi
Napusite se kurca.
Laku noc ljudi
Da se posluzim vojvodinim rijecima, sve sam vam napisao i opet derete po svom i posljedicama gresaka sustava, vidim da uzrocno posljedicnu vezu ovdje nitko ne razumije osim kica koji doduse kao soluciju zagovara nesto je meni osobno preekstremno i ne slazem se u potpunosti s time
Guest- Guest
Rjesenje za koronu postoji.
Masovne egzekucije
Masovne egzekucije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Možda malo previše radikalno. Predlažem da najveći doktor svih vremena ustane i pronađe lijek koji će okončati ovo sranje od virusa:LUCIANO MOGGI wrote:Rjesenje za koronu postoji.
Masovne egzekucije
Krezubi ima odlican kill death omjer ...bio bi n1 u quakeu u duelu ili free for all
Slab je u capture the flagu i dominationu..malo assista i reviva
Slab je u capture the flagu i dominationu..malo assista i reviva
Guest- Guest
https://slobodnadalmacija.hr/split/uzdalud-svi-stozeri-i-upozorenja-ova-fotografija-snimljena-je-danas-u-splitu-gradu-u-koji-je-i-sluzbeno-stigao-virus-pod-kojim-stenje-cijeli-svijet-1010268
Nema splita do splita^^
Nema splita do splita^^
Guest- Guest
To je tako i na neki način logično. Ako ti je neki pregled ili nalaz jako hitan ići ćeš privatno, ja sam tako radio kad sam se sjebao na nogometu i trebao magnetsku rezonanciju. Ako ti je stvarno loše, a nemaš love postoji hitni prijem, nije to tako kod nas baš loše. Meni kad je žena imala upalu gušterače stvarno su sve odradili vrhunski, od hitne pa do odjela na Rebru.muckodjubre wrote:Nije mi ništa čudno ako ne možeš doći na red u bolnici a možeš privatno.
Čovjek u bolnici ima svoje radno vrijeme,a ako će on privatno raditi i trošiti svoje slobodno vrijeme na privatanu to je njegov izbor!
Ljudi su čudni, recimo moj jedan frend isto trebao magnetsku, pa kad sam mu rekao da ide privatno, počeo kukat da je skupo, ali nije mu skupo dat 1000 € za mobitel ili dignut blic kredit za otići na skijanje.
O tome i pričam,a ne o drkarošima kojih ima kao i svagdje da će ta radnog vremena u bolnici drkati većinu vremena,a pregledsti samo 2,3 pacijenta...
A tek kako im je bilo skupo dati 100/200kn za bijelu plombu...ali nije problem frizerki dati 500kn za frizuru
A tek kako im je bilo skupo dati 100/200kn za bijelu plombu...ali nije problem frizerki dati 500kn za frizuru
https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/fudbal-menadzer-besplatno-igranje-korona-virus/et17n5e
Guest- Guest
Iskreno vjerujem da je prof.dr. Mengele vec sve lijekove i cijepiva izmislio i stvorio.scorpion wrote:Možda malo previše radikalno. Predlažem da najveći doktor svih vremena ustane i pronađe lijek koji će okončati ovo sranje od virusa:LUCIANO MOGGI wrote:Rjesenje za koronu postoji.
Masovne egzekucije
Pa i za ovo. Jer svi znamo koliko je bio vremenski ispred covjecanstva. Maravno sad ce neka nepismena seljacina slavodobitno izjaviti kako ke cjepivo pronadjeno k uzeti sebi nepripadajucu slavu koja je trebala pripasti pr.dr. Mengeleu.
Boze koji velikan. Nije ni cudo da je genije bio kad shvatis kojeg je Velikana sljedio
2015-09-13
Roland Deschain wrote: pa kad sam mu rekao da ide privatno, počeo kukat da je skupo, ali nije mu skupo dat 1000 € za mobitel ili dignut blic kredit za otići na skijanje.
this
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» korona
» Korona?Kakva korona.Tuzit ce drzavu zbog korone koju smatra 'bolescu' kojom se zele ograniciti slobode i sa koja sluzi u politicke svrhe
» korona
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 50