ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

korona

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

korona - Page 4 Empty Re: korona

Post by Guest Tue 10 Mar - 20:55

Ma puna mi je kapa ove medijske paranoje...
:D

Nietzsche > korona
<3

Btw. jučer je umrla Smrt...
Tj. Max von Sydow, počiva u miru...
:(

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Noor Tue 10 Mar - 20:58

ne treba bagatelizirati problem i gurati ga pod tepih
nije gripa, ovo je mix sarsa i hiva

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Mar - 21:13

S dolaskom toplijih dana, virus nestaje...
Naravno da ne triba bagatelizirati, al ne triba ni preuveličavati...
Veći je problem šta će nam sjebat krhkost turizma, jer cila država ovisi o tome...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic Tue 10 Mar - 21:41

memento mori
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 11 Mar - 17:29

Noor wrote:ne treba bagatelizirati problem i gurati ga pod tepih
To ovdin nemoze zazivit

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 18:35

:^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 19:15

https://www.nedeljnik.rs/zena-zavrsila-u-bolnici-nakon-konzumiranja-15-kilograma-belog-luka-zbog-koronavurusa-neki-saveti-na-drustvenim-mrezama-su-jako-opasni-i-beskorisni/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1583846463
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre Wed 11 Mar - 19:30

Vampiri joj ne mogu ništa

korona - Page 4 6b8efe2f85c2b63406b2korona - Page 4 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500korona - Page 4 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 19:43

“Obavezno preporučite svojima  da se pročita. Pogotovo tko ima djecu na putu ili u velikim gradovima. 🔥🔥💢🔥🔥💢🔥🔥

Kineska vlada imenovala je talijanskog liječnika koji je radio u bolnici u Shenzhenu u Kini da se pridruži timu za proučavanje virusa Wuhan Pneumonia, odnosno Corona-Virusu.
Napisao je vrlo zanimljiv članak čiji je sažetak naveden u nastavku:
- Ako prehlađena osoba ima curenje iz nosa s ispljuvakom, nije zaražena virusom Corone, jer njegova upala pluća daje suhi kašalj bez curenja iz nosa. To je najlakši način za prepoznavanje.
S druge strane, dobro je znati da virus Wuhan ili Corona-virus nije otporan na toplinu i umire na temperaturi od 26 do 27 stupnjeva. Stoga pijte puno vruće vode poput čaja i infuzija. Nije lijek, ali je dobar za tijelo. Pijenje tople vode učinkovito je u uništavanju svih virusa. Pokušajte ne piti s ledom.
Izložite se suncu ako je zima.
- Virus je prilično velike veličine (stanica ima promjer otprilike 400-500 nm), tako da ga svaka normalna maska (ne samo 3M N95 maska) može filtrirati. Međutim, kad netko zaraženi kihne pred vama, on će se širiti oko 3 metra prije nego što padne na zemlju; to jest suspendirano u zraku.
- Kada virus padne na metalnu površinu, živjet će najmanje 12 sati. Stoga zapamtite da ako dođete u kontakt s bilo kojom metalnom površinom, temeljno operite ruke sapunom.
- Virus može ostati aktivan u tkaninama 6-12 sati. Normalno sredstvo za pranje rublja ubija virus. Zimsku odjeću koja ne zahtijeva svakodnevno pranje treba staviti na sunce da bi se ubio virus.
Podaci o simptomima upale pluća uzrokovane virusom Corona:
- Prvo će zaraziti grlo, a zatim će se u grlu osjećati kao suho grlo koje će trajati 3 do 4 dana.
- Tada će se virus stopiti s nosnom tekućinom i uroniti će u dušnik i ući u pluća uzrokujući Wuhanovu upalu pluća. Ovaj će postupak trajati 5 do 6 dana.
- Uslijedit će stanje upale pluća, visoke temperature i otežanog disanja. Nazalnost nosa nije poput uobičajenog nazalnog zagušenja. Osjećat ćete se kao da se utopate u vodi. Ako imate takav osjećaj, važno je odmah potražiti liječničku pomoć.
O prevenciji:
- Najčešći način da se zarazite je dodirnuti stvari u javnosti, kao što su rukohvati, ručke na vratima, ručke u autobusu itd., Pa biste trebali često oprati ruke. Virus može živjeti u vašim rukama samo 5-10 minuta, ali mnoge se stvari mogu dogoditi u tih 5-10 minuta, poput trljanja očiju, nosa, usta.
- Preporučuje se grgljanje Betadine za grlo kako biste uklonili ili smanjili klice dok su još u grlu (prije nego što se spuste u pluća).
Molimo, širite ove podatke.”
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 19:44

Virus umire na temp od 26-27 Celzijevih...
Taman u 4. misec...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 19:54

Uzalud ovo sa salicom vajačaja. 

Ovan virus putuje direktno na pluca
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 11 Mar - 20:38

Napusite se trave ka i ja jucer. Ili jutros lo autocesti zavaljas dva komada raspalis ghost riders in the sky od Johnnya Casha i boli te kurac za sve

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Noor Wed 11 Mar - 21:45

LUCIANO MOGGI wrote:
To ovdin nemoze zazivit
koja je temperatura kod tebe?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 21:54

LUCIANO MOGGI wrote:Napusite se trave ka i ja jucer. Ili jutros lo autocesti zavaljas dva komada raspalis ghost riders in the sky od Johnnya Casha i boli te kurac za sve
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 11 Mar - 22:00

Noor wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:
To ovdin nemoze zazivit
Tropska klima vlaga 32 stupnja kisa ko luda.

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Noor Wed 11 Mar - 22:02

fridrih_niche wrote:Virus umire na temp od 26-27 Celzijevih...
Taman u 4. misec...
;)
pa ne baš...na 56-60 C

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Noor Wed 11 Mar - 22:02

LUCIANO MOGGI wrote:
Noor wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:
To ovdin nemoze zazivit
Tropska klima vlaga 32 stupnja kisa ko luda.
divota :)

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 22:03

Odakle ti pucaš te podatke?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 11 Mar - 22:03

fridrih_niche wrote:
LUCIANO MOGGI wrote:Napusite se trave ka i ja jucer. Ili jutros lo autocesti zavaljas dva komada raspalis ghost riders in the sky od Johnnya Casha i boli te kurac za sve
<3
Ma ja odvrnem johnnya u autu na usb zapalin dzoks i po autoputu ozezi. 
Najjace je kad me policija zaustavi auto se cuje po travi a ja samo pokazem potvrdu ministarstva zdravlja republica de costa rica mogu mi ga popusit

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK Wed 11 Mar - 22:04

fridrih_niche wrote:Odakle ti pucaš te podatke?
;)
Noorka sigirno ima svog covika

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest Wed 11 Mar - 22:05

Di ti zivis ante
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content