Caramba chat
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Caramba chat
a, kaj bi ti odgovorio?Noor wrote:ja svom kažem..daj odrasti više!Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
a, jesi li imao nintendo?
ps ga je ubio. ali super mario živi u nama?
Odrastu li muškarci ikad?
( )
on mi odgovara...e, baš neću!
čovjek ima strelu u leđima, jedva se izvukao iz pješčanika, a ti njemu da odraste.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
kakvu sad strelu?veber wrote:a, kaj bi ti odgovorio?Noor wrote:ja svom kažem..daj odrasti više!Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
čovjek ima strelu u leđima, jedva se izvukao iz pješčanika, a ti njemu da odraste.
očito da mi ne ide pisanje.Noor wrote:kakvu sad strelu?veber wrote:a, kaj bi ti odgovorio?Noor wrote:ja svom kažem..daj odrasti više!Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:
nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :D
( )
kao djeca smo se igrali.
imali smo lukove i strijele.
gledali smo onog manitua, vinetua, koga god.
onda bi se nastrelili neki put.
pješčanik nam je bio strelno mjesto.
ako nisi imao strlicu u leđima....
2014-12-30
da, i mi smo se tak igrali, ja sam uvijek bila indijanka :)veber wrote:očito da mi ne ide pisanje.Noor wrote:kakvu sad strelu?veber wrote:a, kaj bi ti odgovorio?Noor wrote:ja svom kažem..daj odrasti više!Ra wrote:
A vidi dječice kako se igraju
( )
kao djeca smo se igrali.
danas bi bila indijanacNoor wrote:da, i mi smo se tak igrali, ja sam uvijek bila indijanka :)veber wrote:očito da mi ne ide pisanje.Noor wrote:kakvu sad strelu?veber wrote:a, kaj bi ti odgovorio?Noor wrote:
ja svom kažem..daj odrasti više!
kao djeca smo se igrali.
2014-12-30
Gledam ovu divjakicu i vidim je u poziciji dogy styla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja ju vidim kod sebe.vuksadinare wrote:Gledam ovu divjakicu i vidim je u poziciji dogy styla
proučavamo prousta.
2014-12-30
i viče..av-avvuksadinare wrote:Gledam ovu divjakicu i vidim je u poziciji dogy styla
veber-
2014-12-30
Misliš ovako djetinjasti nam stalno podgrijavate materinske instikte?tre wrote:Nunka , kad odrastemo vi izgubite interes za nama a onda je bolje ovako barem povremeno dati si oduškaRa wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
Guest- Guest
Bome ne znam ni ja.veber wrote:ra, ne znam zakaj se tebe sjetim kod neke muzike.
Guest- Guest
možda te zamišljam kao s avatara.Ra wrote:Bome ne znam ni ja.veber wrote:ra, ne znam zakaj se tebe sjetim kod neke muzike.
a ima nekaj Priča o sari, hyperion
2014-12-30
Nemoj.veber wrote:možda te zamišljam kao s avatara.Ra wrote:Bome ne znam ni ja.veber wrote:ra, ne znam zakaj se tebe sjetim kod neke muzike.
Nemam taj avatar zbog sličnosti s dotičnom.
Nekako više pripadam njenom vremenu nego ovom u kojem živim.
Guest- Guest
mene nije sram izaći sa "starom" babomRa wrote:Nemoj.veber wrote:možda te zamišljam kao s avatara.Ra wrote:Bome ne znam ni ja.veber wrote:ra, ne znam zakaj se tebe sjetim kod neke muzike.
Nemam taj avatar zbog sličnosti s dotičnom.
Nekako više pripadam njenom vremenu nego ovom u kojem živim.
žene, krivo se vidite.
2014-12-30
Aha, to vas uzbudi i želite nas nečemu naučiti, dobijete opet smisao životaRa wrote:Misliš ovako djetinjasti nam stalno podgrijavate materinske instikte?tre wrote:Nunka , kad odrastemo vi izgubite interes za nama a onda je bolje ovako barem povremeno dati si oduškaRa wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
@veber...jesi složil algoritam za levijevo obiteljsko stablo?
nisam ali je onaj lik iz biblije koji je živio 9000 godina kurac za njega.Noor wrote:@veber...jesi složil algoritam za levijevo obiteljsko stablo?
polako već briše unuke i pradjedove.,
2014-12-30
ajde daj, složi ga...ja bi, al nije to moje područje i neamm pojmaveber wrote:nisam ali je onaj lik iz biblije koji je živio 9000 godina kurac za njega.Noor wrote:@veber...jesi složil algoritam za levijevo obiteljsko stablo?
ti si maher, aj daj
metušalah iliti metuzalem, 900+ godinaveber wrote:nisam ali je onaj lik iz biblije koji je živio 9000 godina kurac za njega.Noor wrote:@veber...jesi složil algoritam za levijevo obiteljsko stablo?
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50