Caramba chat
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Caramba chat
Svud vas ima :)))tre wrote:Ona nije, još je u USA ali nemaju ni oni predavanja, računamo da će se sve smiriti do kraja semestra pa će kući kako je planirano :)Noor wrote:Jeste to onda svi doma osim B. ili je i ona?tre wrote:Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:
u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada to
medicine imam a jedino gdje sam tanak je graševina no i to sam rješio dostavom na kućni prag :))
Za sad je sve ok, nema nikakvih simptoma, redovno se javlja na broj koji je dobila i stanje se prati, ništa strašno. Dobro mi je došlo i ovo što se ne ide u školu jer ovih dvoje najmlađih svakako ne bi mogao ni slati zbog ovakve situacije.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ovo treba preimenovati u karantena chat .
Manje više smo svi u izolaciji. Uglavnom ćemo se prejedati i čekati travanj.
Sinku javili da mu je jedan od kolega pozitivan. Naravno na Co-19. Tko je vidio pozitivnog bankara. Nekako mi se danas ušutio. Izgleda da mu nije svejedno.
Manje više smo svi u izolaciji. Uglavnom ćemo se prejedati i čekati travanj.
Sinku javili da mu je jedan od kolega pozitivan. Naravno na Co-19. Tko je vidio pozitivnog bankara. Nekako mi se danas ušutio. Izgleda da mu nije svejedno.
Guest- Guest
mislim da je on tek na ps2veber wrote:mislim da ću počet igrat resident evil, moram naći PS1
istina ali se svi vraćaju u bazuNoor wrote:Svud vas ima :)))tre wrote:Ona nije, još je u USA ali nemaju ni oni predavanja, računamo da će se sve smiriti do kraja semestra pa će kući kako je planirano :)Noor wrote:Jeste to onda svi doma osim B. ili je i ona?tre wrote:Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:
ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))
medicine imam a jedino gdje sam tanak je graševina no i to sam rješio dostavom na kućni prag :))
Za sad je sve ok, nema nikakvih simptoma, redovno se javlja na broj koji je dobila i stanje se prati, ništa strašno. Dobro mi je došlo i ovo što se ne ide u školu jer ovih dvoje najmlađih svakako ne bi mogao ni slati zbog ovakve situacije.
jedinica, još sam i bežični kontroler kupio.tre wrote:mislim da je on tek na ps2veber wrote:mislim da ću počet igrat resident evil, moram naći PS1
zakon.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
a, jesi li imao nintendo?
ps ga je ubio. ali super mario živi u nama?
2014-12-30
nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
Odrastu li muškarci ikad?
( )
Guest- Guest
a, kada odemo u siriju ili šusamo s dronom po nekom, onda smo ok?Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
treba dron vozit, virtualno u realnom vremenu.
ili ispuštamo co2?
daj se odlučite.
2014-12-30
Glasam za dronove.veber wrote:a, kada odemo u siriju ili šusamo s dronom po nekom, onda smo ok?Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
treba dron vozit, virtualno u realnom vremenu.
ili ispuštamo co2?
daj se odlučite.
Guest- Guest
akademska rasprava.
virusi i sl.
dekameron.
ali i dronovi ubijaju, kaj ne?
meni je spyro zakon.
virusi i sl.
dekameron.
meni je spyro zakon.
2014-12-30
Je, baš akademska. Naišao jedan moralan, drugi popametan i ja ovako kratkog fitilja danas.veber wrote:akademska rasprava.
virusi i sl.
dekameron.
meni je spyro zakon.
Ne znam koji mi je draži od one dvojice.
Nemam pojma. . Prestala sam igrati video igre tamo negdje u doba tetrisa
Guest- Guest
odi da ti damRa wrote:Je, baš akademska. Naišao jedan moralan, drugi popametan i ja ovako kratkog fitilja danas.veber wrote:akademska rasprava.
virusi i sl.
dekameron.
meni je spyro zakon.
2014-12-30
Hvala, ali neće me odobrovoljiti ni sto pusa.veber wrote:odi da ti damRa wrote:Je, baš akademska. Naišao jedan moralan, drugi popametan i ja ovako kratkog fitilja danas.veber wrote:akademska rasprava.
virusi i sl.
dekameron.
meni je spyro zakon.
Najbolje će biti da uhvatim šprint u ponjave.
Ln
Guest- Guest
i to je ok.Ra wrote:Hvala, ali neće me odobrovoljiti ni sto pusa.veber wrote:odi da ti damRa wrote:Je, baš akademska. Naišao jedan moralan, drugi popametan i ja ovako kratkog fitilja danas.veber wrote:akademska rasprava.
virusi i sl.
dekameron.
meni je spyro zakon.
Najbolje će biti da uhvatim šprint u ponjave.
Ln
bolje nego da muške po hiži plašiš.
2014-12-30
Nunka , kad odrastemo vi izgubite interes za nama a onda je bolje ovako barem povremeno dati si oduškaRa wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
a našao sam dvd, acient wars-spartatre wrote:Nunka , kad odrastemo vi izgubite interes za nama a onda je bolje ovako barem povremeno dati si oduškaRa wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
2014-12-30
ja svom kažem..daj odrasti više!Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
on mi odgovara...e, baš neću!
a, kaj bi ti odgovorio?Noor wrote:ja svom kažem..daj odrasti više!Ra wrote:A vidi dječice kako se igrajutre wrote:nitenfo ne ali sam prašio suprr maria, tenkiće, dr mario, contru...čak sam prije dvije godine kupio neku igricu preko wisha na kojima su sve te igre, malo odigrao i sad skuplja prašinu iako mi je guzica zinula na njih ko pi.. na nove gaće :Dveber wrote:a ps4 skuplja prašinu. jedinica ide na sunce.
( )
on mi odgovara...e, baš neću!
čovjek ima strelu u leđima, jedva se izvukao iz pješčanika, a ti njemu da odraste.
2014-12-30
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Page 24 of 50