Caramba chat
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Caramba chat
Uuuh...Noor wrote:...i ruž :)YekeYeke wrote:Noor wrote:hvala :)YekeYeke wrote:@Noor svidja mi se tvoj avatar
Imam i nove u pripremi, samo prati dalje
Imas ovakav sesir i rukavice
YekeYeke- Posts : 664
2019-05-13
hocuNoor wrote:hvala :)YekeYeke wrote:@Noor svidja mi se tvoj avatar
Imam i nove u pripremi, samo prati dalje
YekeYeke-
2019-05-13
ostace potkosuljaRa wrote:Opa! Evo još jednog muškog razodijevanja.prckov wrote:moracu skinit kosulju pa vidit sta radis tamoRa wrote:Na krivim mjestima si me tražio.prckov wrote:a tu si ticoRa wrote:
Ne dolazi u obzir.
pretrazio sam cijeli internet da te nadem
dis bila
Bila sam uglavnom u tvojim mislima...ili u tvom srcu. Drugi put zaviri tamo.
Nadam se da se nećete prehladiti. Još nije ugrijalo.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
evo ja naisoRa wrote:Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?Noor wrote:Kojeg bi ti?Ra wrote:Aj nek naiđe prvi.Noor wrote:Prci ili Ringo, koji naiđe ;)Ra wrote:
Tre, ja i... tko je treći? :p
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
može, meni onda RingecRa wrote:Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?Noor wrote:Kojeg bi ti?Ra wrote:Aj nek naiđe prvi.Noor wrote:Prci ili Ringo, koji naiđe ;)Ra wrote:
Tre, ja i... tko je treći? :p
Tu sam ja tu sam...Noor wrote:može, meni onda RingecRa wrote:Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?Noor wrote:Kojeg bi ti?Ra wrote:Aj nek naiđe prvi.Noor wrote:
Prci ili Ringo, koji naiđe ;)
Ma znam ja da ti mene gotiviš lutko moja ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
haha, otkrio si ova došaptavanja između Ra i meneRingo10 wrote:Tu sam ja tu sam...Noor wrote:može, meni onda RingecRa wrote:Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?Noor wrote:Kojeg bi ti?Ra wrote:
Aj nek naiđe prvi.
bile smo tihe i mislila sam da nas nitko neće čuti
Eh, ništa se sakrit ne možeNoor wrote:haha, otkrio si ova došaptavanja između Ra i meneRingo10 wrote:Tu sam ja tu sam...Noor wrote:može, meni onda RingecRa wrote:Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?Noor wrote:
Kojeg bi ti?
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Neka si. Bridi li ti iza ušiju?prckov wrote:evo ja naisoRa wrote:Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?Noor wrote:Kojeg bi ti?Ra wrote:Aj nek naiđe prvi.Noor wrote:
Prci ili Ringo, koji naiđe ;)
Guest- Guest
e, to ćemo još vidjetiRingo10 wrote:Eh, ništa se sakrit ne možeNoor wrote:haha, otkrio si ova došaptavanja između Ra i meneRingo10 wrote:Tu sam ja tu sam...Noor wrote:može, meni onda RingecRa wrote:
Čuj pitanja. Pa tko je napisan prvi?
Ko zna što misli taj matori perverznjak, dođi ti amo meni u pustu uvalu gdje nas ni udba ne bi pronašlaNoor wrote:e, to ćemo još vidjetiRingo10 wrote:Eh, ništa se sakrit ne možeNoor wrote:haha, otkrio si ova došaptavanja između Ra i meneRingo10 wrote:Tu sam ja tu sam...Noor wrote:
može, meni onda Ringec
a s tobom sam sigurna, jel !?tre wrote:Ko zna što misli taj matori perverznjak, dođi ti amo meni u pustu uvalu gdje nas ni udba ne bi pronašlaNoor wrote:e, to ćemo još vidjetiRingo10 wrote:Eh, ništa se sakrit ne možeNoor wrote:haha, otkrio si ova došaptavanja između Ra i meneRingo10 wrote:
Tu sam ja tu sam...
Jesi osim ako sama ne padneš u iskušenje a tada hebo vulkan što bi biloNoor wrote:a s tobom sam sigurna, jel !?tre wrote:Ko zna što misli taj matori perverznjak, dođi ti amo meni u pustu uvalu gdje nas ni udba ne bi pronašlaNoor wrote:e, to ćemo još vidjetiRingo10 wrote:Eh, ništa se sakrit ne možeNoor wrote:
haha, otkrio si ova došaptavanja između Ra i mene
Zablokirala mi ručnatre wrote:Jesi osim ako sama ne padneš u iskušenje a tada hebo vulkan što bi biloNoor wrote:a s tobom sam sigurna, jel !?tre wrote:Ko zna što misli taj matori perverznjak, dođi ti amo meni u pustu uvalu gdje nas ni udba ne bi pronašlaNoor wrote:e, to ćemo još vidjetiRingo10 wrote:
Eh, ništa se sakrit ne može
I nožna, slobodni pad zagarantiran :))))))))))))))))Noor wrote:Zablokirala mi ručnatre wrote:Jesi osim ako sama ne padneš u iskušenje a tada hebo vulkan što bi biloNoor wrote:a s tobom sam sigurna, jel !?tre wrote:Ko zna što misli taj matori perverznjak, dođi ti amo meni u pustu uvalu gdje nas ni udba ne bi pronašlaNoor wrote:
e, to ćemo još vidjeti
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Evo, ja bum za koji dan pocelaveber wrote:kaj nitko ne vozi automatik?
Odreći će te se pola firme i pola križevaca i barem trećina forumaNoor wrote:Evo, ja bum za koji dan pocelaveber wrote:kaj nitko ne vozi automatik?
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50