Caramba chat
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Caramba chat
Auuu ... čuj kriterijeNoor wrote:Ringo10 wrote:Boga mi ako ti se ja pojavim bit ćeš ...Noor wrote:jok, ja još nisamYekeYeke wrote:Ovdje sve raspustenice..
moraš zadovoljit moje kriterije, kao osnovne uvjete...prije svega
Zadovoljavao sam ja kriterije mnogima, malo koja je odbila
Jedino sam promašio ... onu koju sam ti spominjao ... moja rana neprebolna.
Da mi je nać njenu fotografiju pa da vidiš kakva je to rasna ženka bila ...
Ona me ispalila ... taj me neuspjeh i danas boli ...
A bilo je par puta blizu, jako blizu ... ali jebi ga ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
tako blizu, a tako daleko...eh, nemere se u životu sve imatiRingo10 wrote:Auuu ... čuj kriterijeNoor wrote:Ringo10 wrote:Boga mi ako ti se ja pojavim bit ćeš ...Noor wrote:jok, ja još nisamYekeYeke wrote:Ovdje sve raspustenice..
tako ti je i sa mnom, mnogi htjeli, mnogi probali, pa sad kao i ti nikako da prebole :)
Eh sad i ti ... kao ti zajebanaNoor wrote:tako blizu, a tako daleko...eh, nemere se u životu sve imatiRingo10 wrote:Auuu ... čuj kriterijeNoor wrote:Ringo10 wrote:Boga mi ako ti se ja pojavim bit ćeš ...Noor wrote:
jok, ja još nisam
tako ti je i sa mnom, mnogi htjeli, mnogi probali, pa sad kao i ti nikako da prebole :)
Pitat će te nešto na privatnom ali da mi ISKRENO odgovoriš
A ona moja susjeda koju sam ti spominjao, e sjećem se jedne fešte kod susjeda, nism siguran šta se slavilo, ONA malo potegla, a ja se obradovao, evo rekoh sad će pasti za slobodu, bila malo i potegla i ja s njom nasamo, taman krenem ona već gotova ... kad odjednom se ona kao prenu iz neke hipnoze ... i odjeba me u momentu ...
Ja ostao preneražen i sjeban ... nije mi jasno šta bi ... sjetila se valjda svoje izgubljene ljubavi koju mislim da nikad preboljela nije
A ja onako uništen, poražen i napaljen ... kud ću šta ću ... kući pa Desanka Šakić ... sve psujući i proklinjući
Eh, kako vi žene nekad nemate ni razumijevanja ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Jebote kako mj ja karao miniszricu obrazovanja blazenku divjak..ona je meni jeboizazovna do jaja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ringo10 wrote:Eh sad i ti ... kao ti zajebanaNoor wrote:tako blizu, a tako daleko...eh, nemere se u životu sve imatiRingo10 wrote:Auuu ... čuj kriterijeNoor wrote:Ringo10 wrote:
Boga mi ako ti se ja pojavim bit ćeš ...
Pitat će te nešto na privatnom ali da mi ISKRENO odgovoriš
A ona moja susjeda koju sam ti spominjao, e sjećem se jedne fešte kod susjeda, nism siguran šta se slavilo, ONA malo potegla, a ja se obradovao, evo rekoh sad će pasti za slobodu, bila malo i potegla i ja s njom nasamo, taman krenem ona već gotova ... kad odjednom se ona kao prenu iz neke hipnoze ... i odjeba me u momentu ...
Ja ostao preneražen i sjeban ... nije mi jasno šta bi ... sjetila se valjda svoje izgubljene ljubavi koju mislim da nikad preboljela nije
A ja onako uništen, poražen i napaljen ... kud ću šta ću ... kući pa Desanka Šakić ... sve psujući i proklinjući
Eh, kako vi žene nekad nemate ni razumijevanja ...
eto, pokazala ti je da neće bit po tvom :)
ja ju ne bi karao. ja bi s njom o prolaznosti vremena, šekspiru....vuksadinare wrote:Jebote kako mj ja karao miniszricu obrazovanja blazenku divjak..ona je meni jeboizazovna do jaja
2014-12-30
u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
Ringo10 wrote:A znaš li kad Dalmoš zagrli ženu ...tre wrote:mujo na polaganju diplomskog o povjesti priča o ww2 u tri minute.
Pa bilo je tu zemalja koje su se borile, njemci, japanci, talijani....(50 zemalja)
profesor: pazi mujo imaš još 2 minute
Mujo: pa izginili su tu njemci, japanci,talijani ( 50 zemalja)
profesor: mujo imaš još minutu
Mujo: A sad minuta šutnje za sve poginule!
Kad vozi u rikverc
Budući zet mi dalmoš i odma sam mu prenio tu važnu informaciju!
ja sam se isto zbunkerirao.tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
nafilao hldnu komoru. škrinje pune.
golubove i mace svakodnevno hranim, mogao bi odojka nabavit pa na terasi hranit...
2014-12-30
ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
ne, susjedu staviš u krevetninu.Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
2014-12-30
to se treu nemre dogoditi :))veber wrote:ne, susjedu staviš u krevetninu.Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
ni meni.Noor wrote:to se treu nemre dogoditi :))veber wrote:ne, susjedu staviš u krevetninu.Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
2014-12-30
Ti u posteljinu stavis sefiku, ne susjedu :)veber wrote:ni meni.Noor wrote:to se treu nemre dogoditi :))veber wrote:ne, susjedu staviš u krevetninu.Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:
u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada to
Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
medicine imam a jedino gdje sam tanak je graševina no i to sam rješio dostavom na kućni prag :))
Za sad je sve ok, nema nikakvih simptoma, redovno se javlja na broj koji je dobila i stanje se prati, ništa strašno. Dobro mi je došlo i ovo što se ne ide u školu jer ovih dvoje najmlađih svakako ne bi mogao ni slati zbog ovakve situacije.
zna se i to desit.Noor wrote:Ti u posteljinu stavis sefiku, ne susjedu :)veber wrote:ni meni.Noor wrote:to se treu nemre dogoditi :))veber wrote:ne, susjedu staviš u krevetninu.Noor wrote:
ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))
2014-12-30
Jeste to onda svi doma osim B. ili je i ona?tre wrote:Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
medicine imam a jedino gdje sam tanak je graševina no i to sam rješio dostavom na kućni prag :))
Za sad je sve ok, nema nikakvih simptoma, redovno se javlja na broj koji je dobila i stanje se prati, ništa strašno. Dobro mi je došlo i ovo što se ne ide u školu jer ovih dvoje najmlađih svakako ne bi mogao ni slati zbog ovakve situacije.
imam hrane za pol godine. cuge za 1,5 dantre wrote:Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
2014-12-30
Ona nije, još je u USA ali nemaju ni oni predavanja, računamo da će se sve smiriti do kraja semestra pa će kući kako je planirano :)Noor wrote:Jeste to onda svi doma osim B. ili je i ona?tre wrote:Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada toveber wrote:mogli bi popit koje pivo i kašljat u birtiji.
veber-
2014-12-30
Svud vas ima :)))tre wrote:Ona nije, još je u USA ali nemaju ni oni predavanja, računamo da će se sve smiriti do kraja semestra pa će kući kako je planirano :)Noor wrote:Jeste to onda svi doma osim B. ili je i ona?tre wrote:Znao sam da će doći pa sam navukao nešto namirnica kao hrčak za dva tjedna otprilike, nešto povrća, nešto voća, nešto mesa, graha, brašna..Noor wrote:ozbiljno?! kako se snabdijevate iz ducana? Nosi susjeda? :)))tre wrote:
u karanteni sam, ćerka se vratila iz italije i sad sam zabunkerisan do daljnjeg, vreće pjeska, PKT, promovke ispred prednjih linija i to je za sada to
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50