Sretan rođ. dragom forumašu
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Sretan rođ. dragom forumašu
Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
Srbadiji pak želim da nauče nešto iz prošlosti
Guest- Guest
Re: Sretan rođ. dragom forumašu
ako mu je rođendan onda mu sretan rođendan
vuksadinare- Posts : 100304
2015-09-08
naravno da je, ne bi otvarao temu da nije :)vuksadinare wrote:ako mu je rođendan onda mu sretan rođendan
Guest- Guest
srbići kad uhvate predah od jebavanja majke vučiću mogu otvoriti i ovdje front, nešto u stilu bolje rat nego pakt i onda nestanu naredne 4 godine :)))
Guest- Guest
pa kad je prigoda da se vidi koji srbo ne prosvjeduje, ti si broj jedan :)Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
ajmo sljedeći :)
Guest- Guest
a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
2015-09-08
vuče nemoj me opravdavati svega ti, ovo nema veze s vezom što ti pišeš u vezi menevuksadinare wrote:a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
Guest- Guest
...ma samo sam odgovorio na upittre911 wrote:vuče nemoj me opravdavati svega ti, ovo nema veze s vezom što ti pišeš u vezi menevuksadinare wrote:a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
2015-09-08
ma caka je u tome da zajebavam srbiće, pogledaj prleta recimo, taj visi na hrvatskom forumu danonoćno i onda kaže da mi ne možemo bez srba i da smo kompleksaši, vidiš da su svi odreda samojebi kakve se teško može pronaći.vuksadinare wrote:...ma samo sam odgovorio na upittre911 wrote:vuče nemoj me opravdavati svega ti, ovo nema veze s vezom što ti pišeš u vezi menevuksadinare wrote:a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
Guest- Guest
tre911 wrote:vuče nemoj me opravdavati svega ti, ovo nema veze s vezom što ti pišeš u vezi menevuksadinare wrote:a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
Guest- Guest
....bracala ej jaci na sporstkim rubrikama..forima....politika mu nije bas specijalnost...tre911 wrote:ma caka je u tome da zajebavam srbiće, pogledaj prleta recimo, taj visi na hrvatskom forumu danonoćno i onda kaže da mi ne možemo bez srba i da smo kompleksaši, vidiš da su svi odreda samojebi kakve se teško može pronaći.vuksadinare wrote:...ma samo sam odgovorio na upittre911 wrote:vuče nemoj me opravdavati svega ti, ovo nema veze s vezom što ti pišeš u vezi menevuksadinare wrote:a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..Prele wrote:ne moze glupi kompleksas bez srba...
2015-09-08
vuksadinare wrote:....bracala ej jaci na sporstkim rubrikama..forima....politika mu nije bas specijalnost...tre911 wrote:ma caka je u tome da zajebavam srbiće, pogledaj prleta recimo, taj visi na hrvatskom forumu danonoćno i onda kaže da mi ne možemo bez srba i da smo kompleksaši, vidiš da su svi odreda samojebi kakve se teško može pronaći.vuksadinare wrote:...ma samo sam odgovorio na upittre911 wrote:vuče nemoj me opravdavati svega ti, ovo nema veze s vezom što ti pišeš u vezi menevuksadinare wrote:
a cuj....kad ti netko zelio smrt..nanio bol...tesko da vise mozes sto dobra osjecati prema takvima...posljedice ostanu...nisu sad tu u pitanju samo srbi....u slucaju tre-a vecinom da...ko mu moze zamjeriti....do njega je oce li nekom oprostiti...ako i oprosti zaboravit ne moze..
mana mi je sto sve znam...
Guest- Guest
[You must be registered and logged in to see this image.]
Regoč-
2015-08-21
Sretan rođendan!
Regoč-
2015-08-21
Uiverzum zdravlja, Ocean sreće poštovanom "Totenu"[You must be registered and logged in to see this image.]tre911 wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
(e tre , i ja bi rado skupa u tu grupu, 100ti bum uskoro punih 64 )
lobo1-
2014-04-18
hvala prijatelju, baš sam ugodno iznenađen, slabo navraćam ima već ohoho....tre911 wrote:Totenu sve najbolje i da skupa proslavimo 100ti rođ
što kazati, slavljenički je tjedan, obilježavamo početak pobjedničkog pohoda naših saveznika, rođendan te za 4 dana i dan svih dana....
i gospođa se potrudila, moram se pohvaliti:
[You must be registered and logged in to see this image.]
T.- Posts : 17592
2014-04-14
pa sto jos brijes na skinse toten u tim godinama..
2015-09-08
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Što mislite o forumašu/forumašici
» Dragom bracali
» selo na dragom kamenju
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» Sretan 1. Maj
» Dragom bracali
» selo na dragom kamenju
» Svaki dan s našom dragom predsjednicom i lidericom…
» Sretan 1. Maj
Page 1 of 9