Godina bez turizma?
Page 17 of 34
Page 17 of 34 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34
Re: Godina bez turizma?
jastreb wrote:Ja ionako ne volim turizam.
Ni turiste.
Mir čedo. Znamo to još od 1990.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
veber wrote:ne, jer zašto bi ja investirao i kasnije dizao cijene? najma, špekulacijskih kvadrata?aben wrote:jer zašto bi vaša kuća bila samo vaša?veber wrote:ali nitko se ne želi upustiti u porez na nekretninu.
kada mogu ležat..
osobna nekretnina ne podliježe porezu.
sve što nije u funkciji više od 181 dan, porez.
Slažem se i podržavam, ali ona za koju se plaća neki drugi vid poreza za rentanje bi ipak trebala biti pošteđena jer ni turizam nije baš toliko lukrativan čak ni u rekordnim godinama... nabujali građevinski sektor i "investicije" zadnjih godina u toj branši su prvenstveno mafijaško pranje novca, pun kurac tog se rješava raznoraznim kombinacijama, prebijanjima, nema tu nekih baš dizanja kredita i rizika, osim Epija i sličnih...:D Povrat investicije je za 20-30 godina u optimističnom scenariju i ako, jedino što ostane nekretnina, ali čije održavanje i režije opet koštaju. Pun kurac.
darth_vader-
2014-04-17
Vjerojatno i u ostatku od drugog tjedna.Noor wrote:evo, u Istri od sutra zatvorene škole i vrtićiMaggie19 wrote:Mislim da hoce.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
Još ako se prekine nastava eto taman vremena za urediti vrt, rekreaciju u prirodi, piturati i pripremiti se za ljeto...
i cugati pomalo
Iskoristi situaciju ;-Dveber wrote:zagreb.catabbath wrote:veber wrote:
cijene pale. frigane lignje više nisu 90kn već 45
Di to? U Puli a vjerojatno i šire nije pojeftinilo niš (za sada).
poznati restoran.
malo dodajem ulja na vatru.
promjenili se vlasnici.
novi zadržao kvalitetu ali cijene doslovce prepolovio.
Samo provjeri da nitko od osoblja nije bio nedavno u Italiji ;?~
Istina!!catabbath wrote:veber wrote:
Guest- Guest
upravo sam dobila iz centrale mail s naredbom za rad od kućeMaggie19 wrote:Vjerojatno i u ostatku od drugog tjedna.Noor wrote:evo, u Istri od sutra zatvorene škole i vrtićiMaggie19 wrote:Mislim da hoce.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
Još ako se prekine nastava eto taman vremena za urediti vrt, rekreaciju u prirodi, piturati i pripremiti se za ljeto...
i cugati pomalo
a kada sam bio kod nesvrstanih, usred ničeg onda su me isto provjeravali?Maggie19 wrote:Iskoristi situaciju ;-Dveber wrote:zagreb.catabbath wrote:veber wrote:
poznati restoran.
promjenili se vlasnici.
2014-12-30
a kada sam bio kod nesvrstanih, usred ničeg onda su me isto provjeravali?Maggie19 wrote:Iskoristi situaciju ;-Dveber wrote:zagreb.catabbath wrote:veber wrote:
poznati restoran.
promjenili se vlasnici.
2014-12-30
kroz porez na nekretniu svi stvarni će biti van tog sustava. ok u švedskoj.jasambrend wrote:veber wrote:ne, jer zašto bi ja investirao i kasnije dizao cijene? najma, špekulacijskih kvadrata?aben wrote:jer zašto bi vaša kuća bila samo vaša?veber wrote:ali nitko se ne želi upustiti u porez na nekretninu.
kada mogu ležat..
Slažem se i podržavam, ali ona za koju se plaća neki drugi vid poreza za rentanje bi ipak trebala biti pošteđena jer ni turizam nije baš toliko lukrativan čak ni u rekordnim godinama... nabujali građevinski sektor i "investicije" zadnjih godina u toj branši su prvenstveno mafijaško pranje novca, pun kurac tog se rješava raznoraznim kombinacijama, prebijanjima, nema tu nekih baš dizanja kredita i rizika, osim Epija i sličnih...:D Povrat investicije je za 20-30 godina u optimističnom scenariju i ako, jedino što ostane nekretnina, ali čije održavanje i režije opet koštaju. Pun kurac.
osobno sam za taj porez.
2014-12-30
jasambrend wrote:veber wrote:ne, jer zašto bi ja investirao i kasnije dizao cijene? najma, špekulacijskih kvadrata?aben wrote:jer zašto bi vaša kuća bila samo vaša?veber wrote:ali nitko se ne želi upustiti u porez na nekretninu.
kada mogu ležat..
korektno,
no
povrat investicije 10 godina
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bravo! Ovi nasi majmuni se jos prave Tose i jos ne daju da radimo od kuce... A inace, pre 4 nedelje se vratio s karnevala u Veneciji, pretpostavljam da je prosla inkubacija :)Noor wrote:upravo sam dobila iz centrale mail s naredbom za rad od kućeMaggie19 wrote:Vjerojatno i u ostatku od drugog tjedna.Noor wrote:evo, u Istri od sutra zatvorene škole i vrtićiMaggie19 wrote:Mislim da hoce.epikur37 wrote:
Točno tako....
i cugati pomalo
Škoro o koronavirusu: Situacija je ozbiljna, pozivam na jedinstvo
https://www.index.hr/vijesti/clanak/skoro-o-koronavirusu-situacija-je-ozbiljna-pozivam-na-jedinstvo/2164447.aspx
.................
Bog i Hrvati.
Virusd ili mi, pitanje je sad.
ZDS
https://www.index.hr/vijesti/clanak/skoro-o-koronavirusu-situacija-je-ozbiljna-pozivam-na-jedinstvo/2164447.aspx
.................
Bog i Hrvati.
ZDS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
baš mi i odgovara, malo odmoraStanojko wrote:Bravo! Ovi nasi majmuni se jos prave Tose i jos ne daju da radimo od kuce... A inace, pre 4 nedelje se vratio s karnevala u Veneciji, pretpostavljam da je prosla inkubacija :)Noor wrote:upravo sam dobila iz centrale mail s naredbom za rad od kućeMaggie19 wrote:Vjerojatno i u ostatku od drugog tjedna.Noor wrote:evo, u Istri od sutra zatvorene škole i vrtićiMaggie19 wrote:
Mislim da hoce.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Da, znam.Noor wrote:upravo sam dobila iz centrale mail s naredbom za rad od kućeMaggie19 wrote:Vjerojatno i u ostatku od drugog tjedna.Noor wrote:evo, u Istri od sutra zatvorene škole i vrtićiMaggie19 wrote:Mislim da hoce.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
i cugati pomalo
proizvođaci rakije trljaju rukama...nekom je korona maćeha nekom mama...proizvođaci u srbiji i hrvatskoj zadovoljno trljaju ruke od kad je korona usla u njihove drzave...prodaja rakije u srbiji je porasla cak za 40 % a u hrvatskoj za 26%.....oni su valjda jedini uz proizvođace zastitnih maski i dezinfekcijskih sredstava koji intimno zele da 'sezona korone' sto duze potraje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jedan proizvođac rakije iz unutrasnjosti srbije hvali se da mu nikad bolje nije isla prodaja rakije i da je ljudi vise ne kupuju po jednu,dvije litre vec puno vece kolicine...ali postoji jedan problem sto ako se preuranjeno zalihe potrose a sezona sljiva i pecenja rakije krece tek za pola godine...no to su vec slatke brige jer uvijek postoji i uvoz kao rezervna opcija
2015-09-08
i ta naša desnica, jao gadi mi se kao naša ljevica i naši liberaliepikur37 wrote:Škoro o koronavirusu: Situacija je ozbiljna, pozivam na jedinstvo
.................
Bog i Hrvati.
ZDS
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
yoda sto ces ti ako ti bilanca padne?...je' l sistem merkel 'nek nas djava odnese onda' ili ce biti sistem stina pradidovaAssadNaPodmornici wrote:i ta naša desnica, jao gadi mi se kao naša ljevica i naši liberaliepikur37 wrote:Škoro o koronavirusu: Situacija je ozbiljna, pozivam na jedinstvo
.................
Bog i Hrvati.
ZDS
2015-09-08
Mi smo u strahu od korone organizirali seoske straze.
Valja bit na oprezu.
Valja bit na oprezu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
epikur37 wrote:Škoro o koronavirusu: Situacija je ozbiljna, pozivam na jedinstvo
.................
Bog i Hrvati.
ZDS
Guest- Guest
Page 17 of 34 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 17 of 34