Godina bez turizma?
Page 25 of 34
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Re: Godina bez turizma?
nanjušija ja finog sira Chedara u Lidlou..ajd ne budi lin,strpo Rujku u ajuto i do Nordheima..uzo tri cigle chedara od kilo..
Rujka malocas poslozila picu(jopet ) i fino se nazdero..
nish platija nisam osim jeftinih sastojaka..
Rujka malocas poslozila picu(jopet ) i fino se nazdero..
nish platija nisam osim jeftinih sastojaka..
Guest- Guest
Meni ne triba ničiji turizam. More mi je ispod kuće a iman vikendicu na Braču a nisan deset godina otiša tamo. Nije mi se dalo.
Jebe mi se za turizam. To samo diže poreze i hrani uhljebe. Radujem se krahu istoga.
Jebe mi se za turizam. To samo diže poreze i hrani uhljebe. Radujem se krahu istoga.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eto, dočekao si svojeRayMabus wrote:Meni ne triba ničiji turizam. More mi je ispod kuće a iman vikendicu na Braču a nisan deset godina otiša tamo. Nije mi se dalo.
immortal-
2014-04-16
Nisam još. Čekam navalu Arapa u Dalmaciju. Virus dođe ode a ovi kad dođu gotovo je. Sukob.mortal wrote:eto, dočekao si svojeRayMabus wrote:Meni ne triba ničiji turizam. More mi je ispod kuće a iman vikendicu na Braču a nisan deset godina otiša tamo. Nije mi se dalo.
2014-04-11
Longi i Yoda,kalase u ruke..ili vHS..svejedno...RayMabus wrote:Nisam još. Čekam navalu Arapa u Dalmaciju. Virus dođe ode a ovi kad dođu gotovo je. Sukob.mortal wrote:eto, dočekao si svojeRayMabus wrote:Meni ne triba ničiji turizam. More mi je ispod kuće a iman vikendicu na Braču a nisan deset godina otiša tamo. Nije mi se dalo.
Guest- Guest
Nek uvedu vojnu obvezu. To će ih koštati ;Legendovich wrote:Longi i Yoda,kalase u ruke..ili vHS..svejedno...RayMabus wrote:Nisam još. Čekam navalu Arapa u Dalmaciju. Virus dođe ode a ovi kad dođu gotovo je. Sukob.mortal wrote:eto, dočekao si svojeRayMabus wrote:Meni ne triba ničiji turizam. More mi je ispod kuće a iman vikendicu na Braču a nisan deset godina otiša tamo. Nije mi se dalo.
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/7-razloga-zasto-se-vojni-rok-jos-ne-moze-uvesti-trosak-od-500-milijuna-kn-nejasno-je-propisuje-li-ustav-da-i-zene-moraju-sluziti.../371578/amp
Pola miljarde kuna.
2014-04-11
ma jok..samo vas pokupe po izvanrednoj situaciji...nikakav vojni rok..obuka 3 mjeseca i perjaj na Marjan....."U boj,u boj,za narod svoj..!!! "RayMabus wrote:Nek uvedu vojnu obvezu. To će ih koštati ;Legendovich wrote:Longi i Yoda,kalase u ruke..ili vHS..svejedno...RayMabus wrote:Nisam još. Čekam navalu Arapa u Dalmaciju. Virus dođe ode a ovi kad dođu gotovo je. Sukob.mortal wrote:eto, dočekao si svojeRayMabus wrote:Meni ne triba ničiji turizam. More mi je ispod kuće a iman vikendicu na Braču a nisan deset godina otiša tamo. Nije mi se dalo.
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/7-razloga-zasto-se-vojni-rok-jos-ne-moze-uvesti-trosak-od-500-milijuna-kn-nejasno-je-propisuje-li-ustav-da-i-zene-moraju-sluziti.../371578/amp
Pola miljarde kuna.
Guest- Guest
Pa to će ih koštat pola miljarde kuna.Legendovich wrote:ma jok..samo vas pokupe po izvanrednoj situaciji...nikakav vojni rok..obuka 3 mjeseca i perjaj na Marjan....."U boj,u boj,za narod svoj..!!! "RayMabus wrote:Nek uvedu vojnu obvezu. To će ih koštati ;Legendovich wrote:Longi i Yoda,kalase u ruke..ili vHS..svejedno...RayMabus wrote:Nisam još. Čekam navalu Arapa u Dalmaciju. Virus dođe ode a ovi kad dođu gotovo je. Sukob.mortal wrote:
eto, dočekao si svoje
Pola miljarde kuna.
Čitaj s razumijevanjem
2014-04-11
Vrancuska ima max 7000 Legionara i to je to...ali baje imaju SVE moguce oruzje i odlicno su organizirani..
Guest- Guest
Izgleda da ništa od turizma još tri godine.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hocemo-li-zapravo-ikad-postati-trajno-imuni-na-koronavirus-zadnji-zakljucci-who-a-su-hladan-tus-spremimo-se-na-socijalno-distanciranje-do-2022-1017691
Taman fino u međuvremenu i kozojebi dolaze. Fino lezi doma i kokice. Nisu tvoja posla.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/svijet/hocemo-li-zapravo-ikad-postati-trajno-imuni-na-koronavirus-zadnji-zakljucci-who-a-su-hladan-tus-spremimo-se-na-socijalno-distanciranje-do-2022-1017691
Taman fino u međuvremenu i kozojebi dolaze. Fino lezi doma i kokice. Nisu tvoja posla.
2014-04-11
planiraš uzgajat koze ???RayMabus wrote:Izgleda da ništa od turizma još tri godine.
immortal-
2014-04-16
Planiram ležat. Neće stat industrija. Sad će se industrija još više pokrenit jer nema turizma. Iznjamljujem stanove. Ženu i djecu nemam tako da su mi osnove pokrivene s tim. Ja san ti u penziji. Čekam navalu Arapa i treći svjetski rat.mortal wrote:planiraš uzgajat koze ???RayMabus wrote:Izgleda da ništa od turizma još tri godine.
2014-04-11
???Legendovich wrote:Vrancuska ima max 7000 Legionara i to je to...ali baje imaju SVE moguce oruzje i odlicno su organizirani..
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
malo se preračunao svetozar... francuski profesionalni vojni kadar broji 120 000 vojnikadebotoijusto wrote:???Legendovich wrote:Vrancuska ima max 7000 Legionara i to je to...ali baje imaju SVE moguce oruzje i odlicno su organizirani..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:malo se preračunao svetozar... francuski profesionalni vojni kadar broji 120 000 vojnikadebotoijusto wrote:???Legendovich wrote:Vrancuska ima max 7000 Legionara i to je to...ali baje imaju SVE moguce oruzje i odlicno su organizirani..
nope..nisam...misljah na Legion Etrangere,ne ukupni vojni sustav..malo se zajebah..rekoh 7000,a ono..
10 March 1831 – present |
France |
French Army |
Foreign legion |
Airborne Infantry, Light Infantry, Armoured Infantry, Armoured Cavalry, Combat Engineers, Airborne Engineers, Regimental Foreign Military Police |
C. 8,900 men in 11 regiments and one sub-unit (as of January 2018)[1] |
Guest- Guest
Kako ce Hrvatska bez turizma
Sad se vidi koliko je turizam varljiv i ranjiv
Hrvati su u svome ekstremnom antikomunistickom bunilu upropasili kompletnu industriju naslijedjenu iz bivseg sistema umjesto da su isli u njenu reformu i modernizaciju ...kao sto su radile pametne post-socijalisticke zemlje
Turizam je dobra stvar ali vrlo nepouzdana ... I sad ce to tupavi Hrvati naucit na malo tezi i zajebaniji nacin
Hrvati su u svome ekstremnom antikomunistickom bunilu upropasili kompletnu industriju naslijedjenu iz bivseg sistema umjesto da su isli u njenu reformu i modernizaciju ...kao sto su radile pametne post-socijalisticke zemlje
Turizam je dobra stvar ali vrlo nepouzdana ... I sad ce to tupavi Hrvati naucit na malo tezi i zajebaniji nacin
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:Kako ce Hrvatska bez turizma
2014-04-11
tema oko turizma je sekundarna nekako zapravo
cijela strategija vlasti se bazira na zaštiti zdravstvenog sustava koji je naslijeđen iz bivše države, a ne na dobrobit samih ljudi
i koji je prilično loš i krhak kako se čini i ne može istrpiti ni malo pritiska
bolnice su kao ratne zone, bolničari naši heroji, i onda snimaju klipove gdje plešu i izazivaju vatrogasce ha-ha--
možeš mislit koliko je nekome do plesa u teškim situacijama.
Kad im krahira turizam onda će se fino morat debelo zadužit. Pitanje tko će to vraćat ? Pa turizam. Drugim riječima uhljebi u budućnosti neće vidit ni novčića od turizma jer će sva zarada ić na vraćanje dugova iz ove sada krize.
Prekrasno.
Prekrasno.
2014-04-11
Page 25 of 34 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 25 of 34