Godina bez turizma?
Page 3 of 34
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Re: Godina bez turizma?
Ma kakvi turizam šta ti je. Ja sam izračuna da je talijanskoj vladi ekonomski isplativije da se virus proširi po Italiji sada jer je turizam za ovu godinu gotov a ako puste da se proširi umrit će milion i dvista tisuća penzionera i onda je to olakšanje za proračun , osloboditi će se hrpa stambenog prostora i smanjit izdvajanja za zdravstvo pošto je miljon i dvista tisuća manje penzionera.kic wrote:RayMabus wrote:212 zaraženih u Italiji. Kako je krenilo turizam će nam biti najmanja briga.
lako za naš turizam
šta je s talijanskim
eurozona i EU kuku
Puštaj virus na sve strane.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
alo, ima li koga doma?? neće patit samo čardak, patit ćeš i ti i tvoji i svi mi, kakvo imaš to nakaradno i idiotsko razmišljanje?AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
Pa spreman sam na žrtvu. Jeste li spremni
ne budi dijete, jedno je forumska zafrkancija, a druga stvar su stvarne posljedice koje mogu biti, a koje su sve to..ne zna nitkoAssadNaPodmornici wrote:Pa spreman sam na žrtvu. Jeste li spremni
Neće čardak. Na sto zaraženih dvoje umre a to su sve neki bolesni penzioneri koji su na teret proračunu na dva načina : penzija i zdravstvena njega.Noor wrote:alo, ima li koga doma?? neće patit samo čardak, patit ćeš i ti i tvoji i svi mi, kakvo imaš to nakaradno i idiotsko razmišljanje?AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
Dakle sve šta izgube od turizma zarade na tome šta ovima ne moraju ispaltit mirovine i zdravstvenu njegu.
Najebat će samo apartmanaši i sezonci.
2014-04-11
znaci vec imas uglavi ideju kako se boriti protiv korone..odlicno da znamo..AssadNaPodmornici wrote:Gle ako će ovi čardak domoljubi /antife i ostali "sposobni hrvati dok lijeni zagorci piju" krenu patiti i kmečati, spreman sam podnijeti žrtvu, jebe me se za lovu, vidjeti nekog domoljuba kako kmeči da mu nije došla "ležararina" neprocjenjivo. Ja ću se snaći svakako sposobniji sam od 99% njihvuksadinare wrote:..cuj tebi je lova i virus...AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...dok ti se ne isprazni đep...poslije pas materAssadNaPodmornici wrote:Pa spreman sam na žrtvu. Jeste li spremni
2015-09-08
on se ne zafrkaje on o svemu misli ozbiljno...neki mnogo dosadan covekNoor wrote:ne budi dijete, jedno je forumska zafrkancija, a druga stvar su stvarne posljedice koje mogu biti, a koje su sve to..ne zna nitkoAssadNaPodmornici wrote:Pa spreman sam na žrtvu. Jeste li spremni
2015-09-08
pa šta znači, neka oni pomru, ko ih šiša?RayMabus wrote:Neće čardak. Na sto zaraženih dvoje umre a to su sve neki bolesni penzioneri koji su na teret proračunu na dva načina : penzija i zdravstvena njega.Noor wrote:alo, ima li koga doma?? neće patit samo čardak, patit ćeš i ti i tvoji i svi mi, kakvo imaš to nakaradno i idiotsko razmišljanje?AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
Dakle sve šta izgube od turizma zarade na tome šta ovima ne moraju ispaltit mirovine i zdravstvenu njegu.
Najebat će samo apartmanaši i sezonci.
evo surfam po bh-a portalima rijetko koji clanak o korona virusu...a tu im na pragu...ma znaju bosanci da je i korona rekla bosni laku noc pa ih ne jebe kitomir ni 2%
2015-09-08
RayMabus wrote:Ma kakvi turizam šta ti je. Ja sam izračuna da je talijanskoj vladi ekonomski isplativije da se virus proširi po Italiji sada jer je turizam za ovu godinu gotov a ako puste da se proširi umrit će milion i dvista tisuća penzionera i onda je to olakšanje za proračun , osloboditi će se hrpa stambenog prostora i smanjit izdvajanja za zdravstvo pošto je miljon i dvista tisuća manje penzionera.kic wrote:RayMabus wrote:212 zaraženih u Italiji. Kako je krenilo turizam će nam biti najmanja briga.
lako za naš turizam
šta je s talijanskim
eurozona i EU kuku
if you have calculated it-
Pa naravno da san izračuna. Italijani su jedna od najstarijih nacija populacijski nakon Japana , 60 miljona , 2% , miljon i 200 tisuća.kic wrote:RayMabus wrote:Ma kakvi turizam šta ti je. Ja sam izračuna da je talijanskoj vladi ekonomski isplativije da se virus proširi po Italiji sada jer je turizam za ovu godinu gotov a ako puste da se proširi umrit će milion i dvista tisuća penzionera i onda je to olakšanje za proračun , osloboditi će se hrpa stambenog prostora i smanjit izdvajanja za zdravstvo pošto je miljon i dvista tisuća manje penzionera.kic wrote:RayMabus wrote:212 zaraženih u Italiji. Kako je krenilo turizam će nam biti najmanja briga.
lako za naš turizam
šta je s talijanskim
eurozona i EU kuku
if you have calculated it-
Pa računaj uštede na mirovinama i zdravstvenoj njezi plus oslobađa se hrpa stambenog prostora.
2014-04-11
zavisi oćel virusa bit u hrvatskoj ili ne.
ako će bit u italiji i španjolskoj, a u hrvatskoj ne, onda bi mogli i dobro proć
ako će bit u italiji i španjolskoj, a u hrvatskoj ne, onda bi mogli i dobro proć
Taj virus je blagoslov za smanjenje ljudske populacije. Japan i Italija među najzaraženijim a najstarija populacija. Pa pusti da pohara sve i 2% te bolesne starčadi će ciknit i odma imaš manje mirovina , manje zdravstvena njega , više stambenog prostora.
Dođe mi da se zarazim i oden zagrlit babu.
2014-04-11
a tko ima te ovlasti da je recimo zabranio karneval u Rijeci?I tko ima ovlasti i odgovornost da u 6.mjesecu pusti na jadran milion turista iz raznih sto država?I što će zatim napraviti ako se u nekom gradiću na obali pojavi zaraza?
vili40-
2015-08-02
RayMabus wrote:Taj virus je blagoslov za smanjenje ljudske populacije. Japan i Italija među najzaraženijim a najstarija populacija. Pa pusti da pohara sve i 2% te bolesne starčadi će ciknit i odma imaš manje mirovina , manje zdravstvena njega , više stambenog prostora.
vili40-
2015-08-02
Ako se pojavi zaraza u Hrvatskoj slavit ćemo.vili40 wrote:a tko ima te ovlasti da je recimo zabranio karneval u Rijeci?I tko ima ovlasti i odgovornost da u 6.mjesecu pusti na jadran milion turista iz raznih sto država?I što će zatim napraviti ako se u nekom gradiću na obali pojavi zaraza?
2014-04-11
224 zaražena u Italiji , ide to prema 300 a to je onda karantena za Italiju.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:Pa spreman sam na žrtvu. Jeste li spremni
samo ako će se uz to riješiti i pitanje HercegBosne i pripajanje vamo.
U tom slučaju, nek posao posti jednu sezonu. pristajem.
Prisatješ li ti :DS
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
prije 2 sata bilo je 212RayMabus wrote:224 zaražena u Italiji , ide to prema 300 a to je onda karantena za Italiju.
fino to ide, fino
Ma ne mogu oni to zaustavit. Pa živija san ja tri godine u Lombardiji , znan šta je to. To ima deset miliona ljudi a svi prođu kroz Milano koji je sjecište.Noor wrote:prije 2 sata bilo je 212RayMabus wrote:224 zaražena u Italiji , ide to prema 300 a to je onda karantena za Italiju.
fino to ide, fino
2014-04-11
Page 3 of 34 • 1, 2, 3, 4 ... 18 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 3 of 34