Godina bez turizma?
Page 2 of 34
Page 2 of 34 • 1, 2, 3 ... 18 ... 34
Re: Godina bez turizma?
....ma pusti njemacku i irsku...na miru....osli pa osli..sto sad...svijet treba stati...otic se napiti u njihovo ime i u nase...osli nisu umrlimutava baštarda wrote:... Otiša i on u Njemaču/Irskuvuksadinare wrote:...a jos nema nijedan slucja kod nas korone...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema to veze sa ezekom...previse se love trosi na nova naoruzanja..da s enegdje ne bi eksperimentiralo..kina dobro dosla jer njih ima i preko viska...drugo...geostateske igre i igrice su otisle predaleko..saveznista i neprijateljstva se mjenjaju od dana do dana...tko koga vise..bog te pitajmutava baštarda wrote:Ezek je došao na svoje hahahahahhahavuksadinare wrote:bioloska bombica...neko jebeno eksperimentira..dok ne odemo svi u t.p.m
2015-09-08
razmišljanje ko i onog imbecila Obersnela.....pa primio sve maškare koje nisu smjele u Venecijujastreb wrote:Bas da vidim sto cemo bez furesta.
212 zaraženih u Italiji. Kako je krenilo turizam će nam biti najmanja briga.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
OTKAZANE UTAKMICE, ZATVORENE ŠKOLE, SPREMNA JE I VOJSKA: Talijanska vlada blokirala pristup gradovima u kojima živi više od 50.000 ljudi
https://net.hr/auto/bicikli/otkazane-utakmice-zatvorene-skole-spremna-je-i-vojska-talijanska-vlada-blokirala-gradovima-u-kojima-zivi-vise-od-50-000-ljudi/
A napredni Odojko i naš Jastreb viču...dođite k nama
Blokada gradova u Italiji
Nakon što je naglo porastao broj ljudi zaraženih koronavirusom, talijanska vlada odlučila je blokirati pristup gradovima i općinama u kojima ima najviše zaraženih u regijama Lombardiji i Venetu. Tako će se u svojevrsnoj izolaciji naći deset gradova i općina u Lombardiji, gdje živi 50.000 ljudi, te gradić Vo’ sa 3000 stanovnika u regiji Veneto. “Želimo izolirati zarazu koliko je god to moguće unutar određenog područja”, izjavio je ministar zdravstva Roberto Speranza nakon hitnog sastanka vladina kabineta koji je održan u subotu u Rimu.
Talijani strahuju da će broj zaraženih u njihovoj zemlji nastaviti rasti zbog čega su neke gradove i općine u pokrajinama Lombardia i Veneto stavili u karantenu. Na cestama su vojska i policija koje paze da netko ne napusti zatvorena područja ili da u njih ne pokuša ući. Škole, kina i brojna javna okupljališta u spomenutim regijama zatvorena su na najmanje tjedan dana. Otkazane su i mnoge manifestacije uključujući i glasoviti venecijanski karneval.
https://net.hr/auto/bicikli/otkazane-utakmice-zatvorene-skole-spremna-je-i-vojska-talijanska-vlada-blokirala-gradovima-u-kojima-zivi-vise-od-50-000-ljudi/
A napredni Odojko i naš Jastreb viču...dođite k nama
Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
Guest- Guest
šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog daLegendovich wrote:Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
...jebe se odojku za viruse..hoce pare..da bi imao oprvdanje nakon sto rijeka ne bude vise euraopski grad kulture da ima sto manje financijske dubioze...pa bi primio i viruse ako imaju loveNoor wrote:razmišljanje ko i onog imbecila Obersnela.....pa primio sve maškare koje nisu smjele u Venecijujastreb wrote:Bas da vidim sto cemo bez furesta.
2015-09-08
....ne bi primjetio ni zombije a kamoli viruse oko njega kad viri iza coskaNoor wrote:šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog daLegendovich wrote:Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ne bi primjetio ni zombije a kamoli viruse oko njega kad viri iza coskaNoor wrote:šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog daLegendovich wrote:Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
mlatara bez mozga, a pod nosom mu
boli ga kukuz..pobjeci ce u rusiju..tamo korona virus ne moze probiti neprobojni putinov štitNoor wrote:vuksadinare wrote:....ne bi primjetio ni zombije a kamoli viruse oko njega kad viri iza coskaNoor wrote:šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog daLegendovich wrote:Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
2015-09-08
HahaNoor wrote:šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog daLegendovich wrote:Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
Guest- Guest
da, samo što Putin nije idiot ko napredni Odojak, neće puštat u Rusiju nikoga iz zaražene EU...i neka, tako se čuva svojevuksadinare wrote:boli ga kukuz..pobjeci ce u rusiju..tamo korona virus ne moze probiti neprobojni putinov štitNoor wrote:vuksadinare wrote:....ne bi primjetio ni zombije a kamoli viruse oko njega kad viri iza coskaNoor wrote:šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog daLegendovich wrote:Polako i sigurno..rekoh ja..ovoga se nece lako sastrugati sa ledja..
odojka smo razjsnili...ko ne pusti virus..nazadnjak,klerikalac,zabranitelj slobode kretanjaNoor wrote:da, samo što Putin nije idiot ko napredni Odojak, neće puštat u Rusiju nikoga iz zaražene EU...i neka, tako se čuva svojevuksadinare wrote:boli ga kukuz..pobjeci ce u rusiju..tamo korona virus ne moze probiti neprobojni putinov štitNoor wrote:vuksadinare wrote:....ne bi primjetio ni zombije a kamoli viruse oko njega kad viri iza coskaNoor wrote:
šta rekoh ti? tvoja švabija je druga zemlja u EU po broju zaraženih, imat ćeš šta strugat s leđa, ako ti Bog da
2015-09-08
Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
..cuj tebi je lova i virus...AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
2015-09-08
RayMabus wrote:212 zaraženih u Italiji. Kako je krenilo turizam će nam biti najmanja briga.
lako za naš turizam
šta je s talijanskim
eurozona i EU kuku
Ima sad posla kolko oš. Pala je nezaposlenost. Tko oće može radit. Meni se ne radi ništa a taj turizam mrzim do te mjere da nisan ni apartmane iznajmljiva turistima niti planiram. Podstanari sasvim dovoljni.AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
2014-04-11
Gle ako će ovi čardak domoljubi /antife i ostali "sposobni hrvati dok lijeni zagorci piju" krenu patiti i kmečati, spreman sam podnijeti žrtvu, jebe me se za lovu, vidjeti nekog domoljuba kako kmeči da mu nije došla "ležararina" neprocjenjivo. Ja ću se snaći svakako sposobniji sam od 99% njihvuksadinare wrote:..cuj tebi je lova i virus...AssadNaPodmornici wrote:Prdne li turizam, najebat ću financijski ali najebat će ćardak još više. Tako da opet dobro, samo da čardak pati malo :(
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ma kakvi turizam šta ti je. Ja sam izračuna da je talijanskoj vladi ekonomski isplativije da se virus proširi po Italiji sada jer je turizam za ovu godinu gotov a ako puste da se proširi umrit će milion i dvista tisuća penzionera i onda je to olakšanje za proračun , osloboditi će se hrpa stambenog prostora i smanjit izdvajanja za zdravstvo pošto je miljon i dvista tisuća manje penzionera.kic wrote:RayMabus wrote:212 zaraženih u Italiji. Kako je krenilo turizam će nam biti najmanja briga.
lako za naš turizam
šta je s talijanskim
eurozona i EU kuku
Puštaj virus na sve strane.
2014-04-11
Page 2 of 34 • 1, 2, 3 ... 18 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 2 of 34