Habemus Presidente
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Habemus Presidente
je...kad sam vidio prvorodjenog pala mi zavjesa na ociEroo wrote:Ajd priznaj, i tebi je bilo neugodno.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nego, recite vi nama što vam se više sviđalo , inauguracija ili uvodna večer (ne)kulture u Rijeci?debotoijusto wrote:kad je kazala da je krivo savjetovali i vepar bujanec okrenuo ledja sve mi bilo jasnovili40 wrote:i da spomenem proroka debotu koji dok je ero tvrdio da drugi krug neće biti potreban ispisao ono famozno "gotova je"
sto se "vama" ne znam meni bilo dobro sto nije bilo bujanca horvatincica mamica vucica djapica... zatim mali trosak , to mi posebno dobro , onako na prvu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Bože mi oprosti...Noor wrote:lako za Sanju, al šta je rekla za ovo?Eroo wrote:KGK je došla ono baš skockana.
Nemam to običaj komentirati, ali eto, morao sam.
Moja gospođa je komentirala i obleku prve dame, ali neću reć šta je rekla.
dani otvrenih vrata Vrapča
https://www.jutarnji.hr/life/nasa-glazbena-diva-ovakve-komentare-nije-zasluzila-brojni-komentatori-napali-josipu-lisac-ali-mnogi-su-stali-u-njezinu-obranu/9990214/
Noor wrote:tko nije čuo, ne zna što je propustio
Avangarda, neka malo :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Noor wrote:tko nije čuo, ne zna što je propustio
Slično je jučer otpjevana Američka na NBA-All-Staru
2018-04-10
ovo je lijepo, bar je na kraju bio gentleman :)
Noor wrote:ovo je lijepo, bar je na kraju bio gentleman :)
Što nebi bio, vidiš da uživa, pobjedio je, uzeo pantovčak, šalje je doma...
2018-04-10
Hektorović wrote:
jednak užas
Hektorović wrote:Noor wrote:ovo je lijepo, bar je na kraju bio gentleman :)
Što nebi bio, vidiš da uživa, pobjedio je, uzeo pantovčak, šalje je doma...
šalje, al kao gentleman, a ne kao ulični štemer, a dobro znamo da i to zna..u tome je stvar
Noor wrote:
šalje, al kao gentleman, a ne kao ulični štemer, a dobro znamo da i to zna..u tome je stvar
Ono uličarenje je gluma.
Ipak je dečko iz dobre obitelji.
2018-04-10
tre wrote:I onda ko jači taj kvači, netko tipa škore se nikada ne bi približio mjestu predsjednika niti na taj način uzdrmao vladajuće kaste. Predsjednik/ca je jedini način da narod stvarno nekoga izabere a po vašem bi sljedeći predsjednik mogao biti jandroković sa svojih veličanstvenih 700 glasova.Hektorović wrote:kic wrote:najbolje da dokine cijelu tu funkciju, u cijelosti to podržavam-
Treba uvesti biranje u saboru sa 2/3 glasova.
Dakle netko kompromisan, nekontroverzan.
Elitizam. Zatvoreni krug gdje su biraci prisiljeni birati samo ono sto im je iz tog kruga ponudjeno. Nista drugo.
Veli on meni biraj na parlamentarnim izborima i to je to.
OK. Izaberem i onda osvane koalicija koju ne bih birao da je jedina na svijetu.
Demokracija i moralne vertikale u pickuihjebem ... ako mene pitas.
Guest- Guest
https://www.vecernji.hr/showbiz/podijeljene-reakcije-na-izvedbu-himne-josipe-lisac-1380036/komentari
Komentari na istu temu.
Spominje se i Josipović kao autor aražmana.
Komentari na istu temu.
Spominje se i Josipović kao autor aražmana.
kako je ljevicarima milo u uhu sada zokijevo pozivanje na zajednistvo..a kad je koli pozivala..fuj..ili škoro..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:Hektorović wrote:
jednak užas
Volim Lisac, ali sada ga je pretjerala skroz.
Bas je bilo ono ... joj, pa kaj delas to ...?
Najbolja izvedba himne ikad je od Mie Negovetic i Sv. Jurja na Mimohodu 2015.
S time da je i kraj trebao biti istovjetan cijeloj izvedbi, a ne ono soul ili koje vec ueouaekanje koje mi je malo pokvarilo opci dojam.
Guest- Guest
Tko je bio na inauguraciji od ženskog svijeta?
Sve muškarci, a ženske su bile valjda na balkonskoj loži, iza zavjesa...ko u džamiji, jebate.
Sve muškarci, a ženske su bile valjda na balkonskoj loži, iza zavjesa...ko u džamiji, jebate.
Pogledajte (pri kraju videa) di je tražio "tekst svečane prisege". Koji je ovo qratz, prazna kutija...
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/365837/tako-mi-bog-pomogao-pogledajte-prisegu-zorana-milanovica/
https://www.rtl.hr/vijesti-hr/video/vijesti/365837/tako-mi-bog-pomogao-pogledajte-prisegu-zorana-milanovica/
ni kurac ne znaš napisati kako treba. gledaj debilu: KURAC.Eroo wrote:Koji je ovo qratz
Guest- Guest
to je bilo za kolindinu dušu u njenom stilu, počasno.Noor wrote:Hektorović wrote:
jednak užas
Guest- Guest
Zvuči kao da je moždani udar doživjela.Hektorović wrote:Noor wrote:tko nije čuo, ne zna što je propustio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Žele nas jebati sad i na suvo, nitko ne može iskakati tek tako preko utabanih partijskih i inih stranaka zbog izbornog sustava i dopuštanja svega i svačega što ide u korist najvećim strankama. Nije ni čudo da su opstruirali i pokrali glasove u dva navrata kada se trebala spriječiti predizborna koalicija i kada su se furio radinu sa njegova dva veličanstvena glasa trebalo sprječiti da odlučuju o tome ko će biti gazda u njegovoj kući a kamoli da ga se stavlja za potpredsjednika sabora (što je očito moguće samo u RH).Sovak wrote:tre wrote:I onda ko jači taj kvači, netko tipa škore se nikada ne bi približio mjestu predsjednika niti na taj način uzdrmao vladajuće kaste. Predsjednik/ca je jedini način da narod stvarno nekoga izabere a po vašem bi sljedeći predsjednik mogao biti jandroković sa svojih veličanstvenih 700 glasova.Hektorović wrote:kic wrote:najbolje da dokine cijelu tu funkciju, u cijelosti to podržavam-
Treba uvesti biranje u saboru sa 2/3 glasova.
Dakle netko kompromisan, nekontroverzan.
Elitizam. Zatvoreni krug gdje su biraci prisiljeni birati samo ono sto im je iz tog kruga ponudjeno. Nista drugo.
Veli on meni biraj na parlamentarnim izborima i to je to.
OK. Izaberem i onda osvane koalicija koju ne bih birao da je jedina na svijetu.
Demokracija i moralne vertikale u pickuihjebem ... ako mene pitas.
Ono neki dan je bilo za streljanje kada jedan takav šupak i imbecil izbacuje generala HVa i HVOa Glasnovića iz sabornice dobacujući mu da ovo nije legija stranaca! Zbljuv u pm!!
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Page 7 of 13