Habemus Presidente
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Habemus Presidente
Prvi mu je kiks najava da će najprije posjetit Sloveniju.
Ne ovisi to samo od njega. Mora biti pozvan.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Nego, recite vi nama što vam se više sviđalo , inauguracija ili uvodna večer (ne)kulture u Rijeci?debotoijusto wrote:kad je kazala da je krivo savjetovali i vepar bujanec okrenuo ledja sve mi bilo jasnovili40 wrote:i da spomenem proroka debotu koji dok je ero tvrdio da drugi krug neće biti potreban ispisao ono famozno "gotova je"
ja cuo albaniju...a frend mi kaze d aje on cuo da ce posjetiti bh-a...Eroo wrote:Prvi mu je kiks najava da će najprije posjetit Sloveniju.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ustvari, šta ste danas inauguirali? Predsjednika mjesne zajednice "Pantovčak"?
U Ljubljani ne može biti službene posjete.vuksadinare wrote:ja cuo albaniju...a frend mi kaze d aje on cuo da ce posjetiti bh-a...Eroo wrote:Prvi mu je kiks najava da će najprije posjetit Sloveniju.
To će vam reći svatko tko se iole razumije u politiku.
ne znam..ali sve mi se cini da cemo se nacekati do njegoog prvog sluzbenog pojeta...ok posjete u bh-a i albaniju ne racunam...tu smo se vec udomacili..u sloveniji smo svakih pet,deset godina..u srbiji dok je suljo na vlasti zoki nece prismrdjeti...orbana i mađarsku zaboravi...njemacku dok je merkel na vlasti zaboravi....trump? ...ako su dosle kritike na njegov racun od zokija iz predizborne kamapanje nema sanse...jedino za sad stoji putinov poziv za dan pobjede u moskvi ali to se na racuna kao drzavnicki posjet...tako da..ono mozda kod macrona..london tesko..tamo je na vlasti britanski orban...svedska,norveska..tu vec nekako da...
2015-09-08
Strani mediji kažu da su poruke inauguracije dobre i ohrabrujuće.
Sušta suprotnost onom cirkusu od prošle inauguracije gdje su se iz loža kesili tipovi poput Bujanca,braće Mamić, Merčepa, Horvatinčića...
Sušta suprotnost onom cirkusu od prošle inauguracije gdje su se iz loža kesili tipovi poput Bujanca,braće Mamić, Merčepa, Horvatinčića...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
kak si bedast..pa to kazu pro forme za svakog novog predsjenika ne samo kod nas..bitno je kako ce komunicirati..a s obzirom na zokijev rijecnik iz predizborne kampanje...ali jos dok je bio i premijer ne bu cesto bio pozivan ali ni u posjet isao..ovo nase dvoriste tu ne racunam..kako sam rekao..to ode na cevape...jastreb wrote:Strani mediji kažu da su poruke inauguracije dobre i ohrabrujuće.
2015-09-08
Noor wrote:a smijali ste se Kolindinom pjevanju
- uporabnik51 / 18.02.2020. ob 14:42 0 0
Josipa je pa stara kot hrvaška himna. Je himno predelala tako, da se ne ve, ali naj stojiš na dveh ali na štir
lik je prakticno u predizbornoj kampanji uvrijedio sve celnike srednje europe kao 'lose drustvo'..odnosno to nije njegovo drustvo..shodno tome sam se eliminirao od susreta sa njima..merkel ga inace ne moze smisliti a ona je na valsti do 2021..ako nista tu je ovijek albanija i frend edi rama i eventulno mostar..dovoljno..ne umoris se a u podne si vec doma za rucak
2015-09-08
lako za Sanju, al šta je rekla za ovo?Eroo wrote:KGK je došla ono baš skockana.
Nemam to običaj komentirati, ali eto, morao sam.
Moja gospođa je komentirala i obleku prve dame, ali neću reć šta je rekla.
dani otvrenih vrata Vrapča
Eroo wrote:Noor wrote:a smijali ste se Kolindinom pjevanju
Josipa je pa stara kot hrvaška himna. Je himno predelala tako, da se ne ve, ali naj stojiš na dveh ali na štir
kad je zakrulila na uvodne taktove, bila sam sigurna da izvodi nešto drugo umjesto himne
Last edited by Noor on 18/2/2020, 15:18; edited 1 time in total
Eroo wrote:Nego, recite vi nama što vam se više sviđalo , inauguracija ili uvodna večer (ne)kulture u Rijeci?debotoijusto wrote:kad je kazala da je krivo savjetovali i vepar bujanec okrenuo ledja sve mi bilo jasnovili40 wrote:i da spomenem proroka debotu koji dok je ero tvrdio da drugi krug neće biti potreban ispisao ono famozno "gotova je"
sto se "vama" ne znam meni bilo dobro sto nije bilo bujanca horvatincica mamica vucica djapica... zatim mali trosak , to mi posebno dobro , onako na prvu
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
fašnik je blizu..pa se valja i u tom duhu i tako odjenutiNoor wrote:lako za Sanju, al šta je rekla za ovo?Eroo wrote:KGK je došla ono baš skockana.
Nemam to običaj komentirati, ali eto, morao sam.
Moja gospođa je komentirala i obleku prve dame, ali neću reć šta je rekla.
dani otvrenih vrata Vrapča
2015-09-08
li sto bero ne dođe a vaso dođe..debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nego, recite vi nama što vam se više sviđalo , inauguracija ili uvodna večer (ne)kulture u Rijeci?debotoijusto wrote:kad je kazala da je krivo savjetovali i vepar bujanec okrenuo ledja sve mi bilo jasnovili40 wrote:i da spomenem proroka debotu koji dok je ero tvrdio da drugi krug neće biti potreban ispisao ono famozno "gotova je"
sto se "vama" ne znam meni bilo dobro sto nije bilo bujanca horvatincica mamica vucica djapica... zatim mali trosak , to mi posebno dobro , onako na prvu
2015-09-08
njoj je fašnik stil životavuksadinare wrote:
fašnik je blizu..pa se valja i u tom duhu i tako odjenuti
Ajd priznaj, i tebi je bilo neugodno.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nego, recite vi nama što vam se više sviđalo , inauguracija ili uvodna večer (ne)kulture u Rijeci?debotoijusto wrote:kad je kazala da je krivo savjetovali i vepar bujanec okrenuo ledja sve mi bilo jasnovili40 wrote:i da spomenem proroka debotu koji dok je ero tvrdio da drugi krug neće biti potreban ispisao ono famozno "gotova je"
Za one koji ne znaju slovenski.Noor wrote:Eroo wrote:Noor wrote:a smijali ste se Kolindinom pjevanju
kad je zakrulila na uvodne taktove, bila sam sigurna da izvodi nešto drugo umjesto himne
Čovjek kaže da se ne zna je li se na njenu preradu himne stoji na dvije ili na 4 noge.
je...kad sam vidio prvorodjenog pala mi zavjesa na ociEroo wrote:Ajd priznaj, i tebi je bilo neugodno.debotoijusto wrote:Eroo wrote:Nego, recite vi nama što vam se više sviđalo , inauguracija ili uvodna večer (ne)kulture u Rijeci?debotoijusto wrote:kad je kazala da je krivo savjetovali i vepar bujanec okrenuo ledja sve mi bilo jasnovili40 wrote:i da spomenem proroka debotu koji dok je ero tvrdio da drugi krug neće biti potreban ispisao ono famozno "gotova je"
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Page 6 of 13